Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια !!!

Ιωάννα μου δεν υπάρχεις όλο ιδέες μου δίνεις κια μου αρέσουν όλες με αποτέλεσμα ναμην παίρνω απόφαση χαχα εκει που λέω αυτο μετα από λιγο λέω το άλλο!Όλοι με βρίζουν πότε θα αποφασίσω;;Καλά και ο Νικόλας και η Νεφέλη μοιάζουν πάρα πολύ και είναι κουκλάκιααα!

Μαρία εγω της δίνω οτι ψωμί ναναι κόρα όμως και επειδή δεν έχει ουτε ενα δόντι το μαλακώνει και μετά το τρώει!Και απο μπισκότα της δίνω και τα νουτρίτσια και τα μιράντα και οπως λέει και η Σοφία στον καφέ μέχρι και γεμιστό Παπαδοπούλου της έδωσα κι εγώ αλλα κατα τα άλλα προσέχω τη ζάχαρη χαχα..

Οσο για φρουτόκρεμα δοκίμασε να της δώσεις σκέτη μπανάνα που θα την πατάς με το χέρι ή με ένα πιρούνι χωρίς να την αλέσεις και πές μου η δικια μου οταν το κάνω αυτο με κυνηγάει στο σπίτι για να της δώσω κι άλλο..Μην νομίζεις δεν τους αρέσουν πολύ τα ανακατεμένα και τα αλεσμένα φρούτα.

Πήγαμε και γιατρό χθες ε'ιμαστε 9350 και 75 πόντους και πάμε καλά αλλα στο εμβόλιο μας άκουσαν όλοιιιι

Πήγα και για προσκλητήρια .Ιωάννα μου είπαν 2.10 το ένα για αυτα που μου άρεσαν και της λέω θα αστειέυεσαι και λέει είναι αντιπρόσωπoι και παίρνουν οι άλλοι τα δικαιώματα.Βρήκα ενα άλλο πολύ ωραίο είναι ενα μωρό απέξω σε χαρτί τετράγωνο και οταν το ανοίγεις είναι σε ρυζόχαρτο η μαμα και ο μπαμπάς υποτίθεται νύφη και ΄το βρήκα σε όλους που πήγα 80 λεπτά .Μάλλον αυτο θα κάνω για προσκλητήριο.Τώρα αυτος με τα λουλούδια για στολισμό μου είπε να πάω Δευτέρα να μου δείξει αλλα αυτο το λουλούδι τέλειο !

mz6Up2.png

Καλησπέρα και απο εμάς!!

Πήγαμε βολτούλα το πρωί και για τα ψωνια της εβδομάδας...

Περάσαμε και απο το κολυμβητήριο του Πανιωνίου για να δούμε πως είναι μήπως και πάμε...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Σιλβή, το λέω γιατί λόγω Χριστουγέννων φεύγουν πολλά και λογικά θα έχεις καλύτερη τιμή..λέμε τώρα, γιατί στο εμπόριο όλα είναι δυνατά...μπορεί να σου πόυν και το ακριβώς αντίθετο!!!

Τέλοσπαντων...

Μήπως τελικά σε μπερδεύω βρε κοπελιάααααααα???

Αντε, μια τελευταία ιδέα...αντί για αληθινό λουλούδι, μπορείς να βάλεις μικρά ψεύτικα ελατάκια- λόγω κόστους ψεύτικα- και να στολίσεις με αυτά τα τραπέζια..ανάρπαστα θα γίνουν!

Για τα παιδάκια πολύ ωραία θα είναι και τα γλυφιτζούρια- μπαστούνια που έχει το Τζάμπο σε κόκκινο-λευκό..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κορίτσια, νοτιοπροαστιότισσες!!!

Μην με παρεξηγήσετε, δεν θέλω με τίποτα να "πολιτικοποιήσω" το καφέ μας, απλά ένας από τους υποψήφιους δημάρχους Αργυρούπολης - Γιάννης Κωνσταντάτος- τυχαίνει να ήταν συμμαθήτης μου και κρατάμε επικοινωνία. Εχει αναρτήσει αυτό στο φεισμπουκ και ακούγεται καλό:

"Καλούμε όλους τους γονείς με τα παιδιά τους αύριο στην πλατεία Βάρναλη στην Λ Γερουλάνου προκειμένου να παίξουν στον παιδότοπο που στηνει για τα παιδιά μας η παράταξη μου. Σκεφτηκαμε να χαλαρώσουμε λίγο σε μια μακρά και δύσκολη προεκλογική περιοδο και δεν υπάρχει πιο ωραίος τρόπος από το να βλέπεις τα παιδιά στα τραμπολίνο, με τους κλόουν και τα φουσκωτά. Εισοδος ελεύθερη, πολύ μαλλί της γριάς και αρκετό κέφι. Σας περιμένουμε από της 10 το πρωί μέχρι της 1300 το μεσημέρι."

βρε κορίτσια, πάω να ανοίξω το παρεντς από το firefox και μου βγάζει σελίδα κακόβουλου περιεχομένου..τί είναι τούτο? τώρα το άνοιξα από τον explorer..πάλι εξαφανιστήκατε, τί βλέπετε, top chef???;););)

Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμααααααααααααα..

ναι Κατερινα.Ο δικος μας εχει κολλημα με καποια λαχανικα πριν το χρόνο.Αλλα αυγο λεει στον 9ο και ψαρι 10ο

Πεινερλι ποτε μπορουμε????

ατακτούλα, αφού σου είπε το κορίτσι, μια φορά ενέδωσε, από δω και μπρος μέχρι τυροπιτάκι θα του δίνει. Πεινιρλάκι με τίποτα:tongue::tongue:

φακες τρωμε ενα μηνα τωρα και ευτυχως τους αρεσουν.Αλλα βαζω μεσα 1 πατατα,1 καροτο και 1 ντοματουλα και τα αλλέθω μαζι

Δεν τις φτιάχνεις σαν φακές δηλαδή; Για πες πως τις κάνεις, μπας και φάει το βλαστάρι μου τίποτις.

βρε κορίτσια, πάω να ανοίξω το παρεντς από το firefox και μου βγάζει σελίδα κακόβουλου περιεχομένου..τί είναι τούτο? τώρα το άνοιξα από τον explorer..πάλι εξαφανιστήκατε, τί βλέπετε, top chef???;););)

Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμααααααααααααα..

εγώ πάντως έβλεπα top chef :oops:

τις φτιαχνω κανονικα οπως για μας απλα χωρις λαδι και αλατι.Βραζω και απο ενα καροτο,πατατα και ντοματα(εσυ πιο μικρη ποσοτητα)και τα αλέθω μαζι.Βαζω λαδακι και λεμονάκι και το τσακίζουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!

Τι κάνετε??? Ελπίζω οι αρρωστούλες μανούλες και τα μπεμπάκια να είναι καλύτερα...

Σήμερα σαν να φαίνεται να έχει καλό καιρό (απο θερμοκρασία δεν ξέρω, απο λιακάδα όμως...)

Θα ήθελα να πάω βόλτα τη μικρή μου....

Φιλάκια σε όλες!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλέ τι έπαθε ο firefox??????? Ούτε στο parents μπαίνει...

Έκανα στο facebook κλειστή ομάδα για να μιλάμε όλες μαζί online!!!!!!!!!!!

Είμαστε καλά, εχθές είχαμε πάει σε μια βάπτιση στα Μέγαρα και περάσαμε super!!!!! Η Ματθίλδη έριξε πολύύύύύύύύ χορό!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!

Προχθές το βράδυ ήρθε η Ελίτα με τον Χρήστο και τα μωρά!!!!!! Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ είναι πολύ ευχάριστοι και οι δυο και τα μωρά είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ναταλία μπράβοοοοοοοοοοοοοο..πολύ καλή ιδέα!!

Ναι ο Firefox βγάζει το παρεντς ως infected..

Εμείς σήμερα πήγαμε και κοινωνήσαμε 2η Κυριακή, πήγαμε στην εκκλησία της ενορίας μας 9:30 και έλεγε το κήρυγμα, κοινώς δεν προλάβαμε να κοινωνήσουμε εκεί, οπότε και πήγαμε στην άλλη ενορία, που ευτυχώς προλάβαμε, γιατί τέτοιος ξεσηκωμό Κυριακή πρωί δεν έλεγε να είναι τσάμπα!Μετά πήγαμε και για καφεδάκι, μαζευτήκαμε κατά τις 12 παρά, φτιάξαμε μπριζολίτσες με πατάτες στο φούρνο- μιαμ!!!- και τώρα ο Νικόλας μου κοιμάται και η Νεφελίτσα μου παίζει στο πάρκο, θα την ταίσω σε λίγο..αχχ...αύριο θα πάμε Ηράκλειο για κανένα ψώνιο, χεχεχε..έχει 2 μαγαζάκια, το Oviesse και το Peacocks που έχουν πολύ ωραία και οικονομικά πραγματάκια..και για την μαμά και για τα μωράκια!!

Εφυγα, φιλάκια σε όλες...

Καλέ, θα της φτιάξω και εγώ φακές!!Τις αλέθετε κανονικά???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...