Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Katerina, to logiko einai kora, gia na min pnigei me tin psixa..gia thimisoy na soy exei katsei psixoylo sto larigga kai na theleis na to diwxeis...:mad:

Episis, kalo kommati einai mia gwnia pou exeiw bgalei tin polli psixa, kai to pianei eykola kai den einai kai eykolo na kopsei kommataki...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακριβώς αυτό φοβάμαι, μην της κάτσει κάτι στο λαιμό γι'αυτο δεν της έχω δώσει ψωμί ακόμα!! Ουτε μπισκότα για να είμαι ειλικρινής! Νόμιζα πως ήταν νωρίς γι'αυτα!! Μόνο πτι μπερ της έχω βάλει στην φρουτόκρεμμα και σε άλλες κρέμμες μπας και τις φάει. Αλλα αποτύχαμε!! Ιωάννα παίζει ρόλο το ψωμί; θελω να πω πρέπει να ειναι πολυ σκληρό (χωριάτικο), να ειναι πιο μαλακό, μπαγκέτα; Ποιο είναι το πιο ασφαλές;

Τι άλλο τους δίνεται; Εχετε φτιάξει καμμια λίστα με υλικά που βάζετε στα φαγητά και στη φρουτόκρεμμα;

Σοφάκι εμείς δυστηχώς δεν τρώμε καμια κρέμμα ή ξένο γάλα!! Ουτε καν το ανθος αραβοσίτου!!! Ουτε γιαουρτάκι!!! Γενικώς δεν θέλουμε τίποτα γαλακτομικό!!! :(

Με τεράστια δυσκολία τρώμε το φρούτο, αν και τις τελευταίες μέρες τα πάμε καλύτερα!! Ευτυχώς τρώμε φαγητό!!

Ξέρεις πόσα γραμμάρια πρεπει να τρώνε τωρα; εξακολουθούν να είναι τα ίδια 150-200φρουτο και 100-150φαγητό; Μπακαλιάρο δίνεις απο τώρα; Νόμιζα πως στον χρόνο δίνουμε, οπως και το μέλι και το πορτοκάλι!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Μαρία, όπως ξέρεις ο/η κάθε παιδίατρος σου λέει τα δικά του..εμάς πορτοκάλι μας το έδωσε πρώτο, άλλοι το δίνουν μετά τον χρόνο, γιατί είναι αλλεργιογόνο..

Στο φαγητό εμείς τρώμε κοτόπουλο ή μοσχάρι με πατάτα, καρότο, φασολάκια, καλαμπόκι, σέλινο και ότι άλλο υπάρχει ..κολοκύθι δεν μας αρέσει καθόλου.

Φρουτόκρεμα τρώμε με μήλο, αχλάδι, μπανάνα, πορτοκάλι.

Κρέμες έχεις δοκιμάσει διάφορες μάρκες? Και τί της δίνεις αντί κρέμας, γάλα? Μήπως της αρέσει το κουάκερ? Μήπως να την φτιάχνεις με λίγο από το δικό σου γάλα για να της είναι γνώριμη η γεύση???Για δοκίμασε το, αν δεν το έχεις κάνει ήδη...

όσον αφορά το ψωμί, νομίζω ψωμάκι κανονικό λευκό, δεν θα έδινα πολύσπορο, μην βρεί κανένα κομμάτι..επίσης και μπισκότα, υπάρχουν και κάποια της νουτρίτσια νομίζω πιο σκληρά για μωράκια..όπως και να χει, το δίνεις και την παρακολουθείς εννοείται...

Εμείς τρώμε πτι μπερ..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

οι απόψεις για το ψάρι διίστανται... άλλοι λένε στους 9 μήνες άλλοι στο χρόνο, όπως και για το αβγό

γαλακτομικό πέρα από το γαλατάκι της μαμάς ούτε εμείς έχουμε φάει ακόμη, οι κρέμες του δεν έχουν γάλα, ούτε γιαουρτάκια του δίνω

στην κρέμα αν δεν έχει φρουτάκι βάζω λίγο μπανάνα, ή σταφίδες ή δαμάσκηνο ή μήλο στον ατμό που γλυκίζει

εμείς τρώμε γύρω στα 200 φρούτο, δεν του χω βάλει ποτέ τίποτα άλλο μέσα εκτός απο φρούτο 250 μεσημεριανό και 150 κρέμα

τα μπισκότα του τα δίνω σα λιχουδιά και μόνο το πτιμπερ το τρώει ολόκληρο, όλα τα άλλα απλά τα δαγκώνει και λερώνει τον τόπο

γενικώς νομίζω ο καθένας κάνει όπως νομίζει ανάλογα με το γιατρό και φυσικά το παιδί, η δικιά μας η γιατρός φοβάται το ψάρι και το αβγό αλλά δίνει άφοβα όλα τα λαχανικά από τον 7ο μήνα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

α τώρα που πατε μπισκότα έκανα προχθές gingerbread και τρελάθηκε!! είχε και αβγά η συνταγή έβαλα μόνο τους κρόκους

τελικά νομίζω είναι καλύτερο να θριματίζονται τα μπισκοτα και όχι να είναι πολύ σκληρά τουλάχιστον όταν εχει δόντια το παιδάκι

i1lzp2.png

μανουλομπεμπακια που ειστε??????

Ξυπνηστεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Περαστικά στα άρρωστα μπεμπουλινια μας!Ελενα και Κατερίνα πως ειναι τα πράγματα σήμερα?

Ιωαννα νομιζω οτι ειναι ολοιδια τα μωρα σου!!αα και ουτε να σκεφτητε να βαλετε αλλον πανω στο ποδηλατο!Κουκλααααα

Μαράκι welcome back!!!Εμεις κρόκο θα ξεκινησουμε τωρα και ψαράκι τον αλλο μηνα.Αλλα γενικα δεν τους εχω δωσει ουτε ψωμι ουτε μπισκότο ακομα γιατί φοβάμαι

αλπαν περαστικά κοριτσακι μου!

Σοφακι κανενα πεινερλάκι τρωει ο Μαριος?χαχαχα

Οσο για την διαφημιση στα μωρα εγω δεν θα το εκανα παρ'ολο που πραγματα θα ηταν ενα καλο αναμνηστικό

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εμείς σήμερα φάγαμε φακές..... Έφαγε καμιά δεκαριά κουταλιές. Καλά είναι για αρχή, εγώ δεν τρώω καν τόσες:oops:

kai poly einai gia prwth fora

kai fakes apo to xrono leei h giatros mas

egw tou kana mia fora fakoryzo alla den trela8hke, 150 me to zori

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

ΕΛΙΤΑ ΚΑΙ ΟΛΓΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=637212#post637212

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ???ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ???

aptamil?? me tipota!!! Yposthrizoume to mhtriko 8hlasmo!! :tongue::tongue::tongue:

fantazomai zhtane pantws omoia didyma gia na boleyoun sta gyrismata

i1lzp2.png

kai poly einai gia prwth fora

kai fakes apo to xrono leei h giatros mas

egw tou kana mia fora fakoryzo alla den trela8hke, 150 me to zori

Εμάς ο δικός μας- δηλαδή της Όλγας, να συνεννοούμαστε .... - λέει από τον 8ο.... Ψάρι από τον 9ο.

Εμάς ο δικός μας- δηλαδή της Όλγας, να συνεννοούμαστε .... - λέει από τον 8ο.... Ψάρι από τον 9ο.

για το αβγό λίγο το καταλαβαίνω (για το ασπράδι δηλαδή) αλλά για το ψάρι όχι δεν έχει πολύς κόσμος αλλεργία στο ψάρι, περισσότερος έχει στο μοσχάρι νομίζω

τέλος πάντων εγώ του δωσα δυο φορές και όλα καλά και του αρέσει πολύ

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...