Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παλι καλα Κατερινα που πινει τοσο γαλα. Εμενα ο μικρος αν τον πιανει ο βηχας δεν θελει να φαει τιποτα. Ο εμετος ειναι απο το βηχα και τα φλεματα μαζι με το φαγητο και δεν μπορουν να το διαχειριστουν. Σου ειπε να μετρας τις αναπνοες της? Το πολυ 40 το λεπτο και καλυτερα να τις μετρας στον υπνο.

Περαστικα σας.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασα περαστικα στον αντρα σου. Μου ειπε να τις μετραω αν την δω να αναπνεει γρηγορα δεν την ειδα αλλα της μετρησα για να ειμαι σιγουρη τωρα που κοιμαται και ειναι φυσιολογικες, της μετρησε κι εκεινη τον κορεσμο οσο ειμαστε στο ιατρειο και ειχε 100% αρα ολα καλα, ευτυχως πινει πολυ γαλα αλλα απο φαγητο δεν θελει τιποτα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Αντε βρε κοριτσια... να φατε κανενα σκορδο να διωξετε τα μικροβια, χιχιχι....

Εγω ειπα να μπω να δω τα νεα σας αλλα μου φαινεται δεν ειαι καμια εδω.... μπηκα και στο μσν ψυχη...

παω λοιπον για υπνο καιτα λεμε το πρωι...

φιλακια !!!!!!!!

mYQbp2.png

Α, ναι και εννοειται περαστικα σε οοοοολους τους αρρωστος, μαμαδες, μπαμπαδες και μπεμπακια!!! μου φαινεται η καθε οικογενεια κατι εχει... αχ και η δικια μου φταρνιζεται ολο το απογευμα αλλα δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.. και εχει και πλακα γιατι της φαινεται αστειο και καθε φορα που φταρνιζεται γελαει μετα.... αυτη γελαει εγω κλαιω)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Γιωτα μου κμενα γελαει οταν φτερνιζεται...χαχαχαχα

Γεια σας κοριτσακια..Μεχρι τωρα σας διαβαζα κ τωρα δεν εχω ορεξη να γραψω,,μου βγηκαν τα ματια...:shock:

Πολυ αρρωστια εχει πεσει καλε....Να φυγει κ να μην ξαναρθει η ατιμη...

περαστικα σε ολα τα μπεμπακια μας....γρηγορα να γινουν καλα...να μην ταλαιπωρουνται αλλο τοσο μικρακια που ειναι...!

για να δω αυριο θα καταφερω να μπω λιγο νωρις;

Φιλακια κ καλο βραδακυ....

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημέρα και απο εμάς (πρωι-πρωι) σήμερα!

Έχω σηκωθεί απο τις 6.20....

Η μικρή ξύπνησε 3-4 φορές το βράδυ (επειδή της έφευγε η πιπίλα) αλλά την τελευταία φορά (στις 06.00) την άκουγα να κλαίει στον ύπνο της... σαν να έβλεπε όνειρο (αλήθεια, βλέπουν όνειρα σε αυτή την ηλικία?)

Τώρα μπαμπάς και κόρη κοιμούνται και εγώ σερφάρω....

Περαστικά σε όλους μικρούς-μεγάλους!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Δηλαδή δεν έχω ιδέα...

Καλημέρααααα...

Κατερίνα και Νατάσσα, περαστικά και γρήγορα!!!Ξουξου παλιοιώσεις!

Και η δικιά μου ξύπνησε στις 4 και ήθελε βόλτες και φυσικά γάλα, το οποίο και δεν αποφύγαμε στις 4:30...μετά κοιμηθήκαμε μ΄χερι τις 7:15, οπότε ξυπνήσαν και τα δύο..

Η πλάτη μου με πεθαίνει ,τί θα κάνω? Η μικρή έχει βαρύνει και οι 20λεπτες βόλτες μας κάθε βράδυ επιβαρύνουν την κατάσταση..αχχχ!!

Λοιπόν Σιλβή, αφού θέλεις να κάνεις Χριστουγεννιάτικο θέμα, γιατί δεν κάνεις και προσκλητήριο χριστουγεννιάτικο???

Το δικό μου το έφτιαξε η κουμπάρα μου που είναι γραφίστρια..μπορείς και εσύ να φτιάξεις με αυτόν τον τρόπο, οπότε και μοναδικό θα είναι και πρωτότυπο!

Μπομπο για παιδάκια, αν δεν έχεις πολλά, μπορείς να τους πάρεις αυτές τις σφάιρες με το χιόνι, προσωπικά μου αρέσουν πολύ, τις έχω δεί δεμένες πάνω σε "φωλιά" από τούλι και μια όμορφη φαρδιά σατέν κορδέλα..πολύ καλές!

Για τους μεγάλους δεν έχω ακόμα ιδέες...

Για την εκλλησία, γιατί δεν διακοσμείς με αγιοβασιλιάτικα? Εννοώ αυτά..ποινσέττιες λέγονται

post-13075-14825440573651_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Και για το κέντρο μπορείς να πάρεις τέτοια σε γλαστρούλες και με λίγα κεράκια τσαγιού και κορδελίτσες να διακοσμήσεις όλα τα τραπέζια. Θα πας σε ένα φυτώριο φυσικά και θα σου κάνουν καλύτερη τιμή για πολλά κομμάτια...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!!!

Είμαστε μόνες μας σπίτι σήμερα, μιας και ο άνδρας μου έχει υπηρεσία ξανά!!! Χθες η Μαρίνα ξύπνησε στις μία παρα με όρεξη για παιχνίδι, τελικά καταφέραμε και κοιμηθήκαμε κατα τις τρεις και!!!

Κατερινάκι, Έλενα πως είναι σημερα τα ζουζούνια σας β;

Γιώτα ολα καλά θα πάνε!!!

Σιλβή μαθαίνεις να οδηγάς; Με το καλό!!! Περπατάει κανονικά η μικρή; Σταθερά και δυνατά βήματα να κάνει πάντα!! (Μην γελάσεις και εμάς αυτή την ευχή μας έδωσαν) Ζημιές κάνετε; Εκει που πιστεύω πως έχω ασφαλίσει το σπίτι, ολο και κάτι καινούργιο κάνει και καταλαβαίνω πως τελικά πρέπει να ασφαλίσω και άλλα πράγματα!! Της δίνεις ψωμί και μπισκότα; Την ψύχα ή την κόρα; Δύσκολη δουλειά τα κοινά προσκλητήρια!! Εμείς τελικά επιλέξαμε αυτό http://www.an-agapas.gr/prosklitiria/gamoy/prosklitirio-gamoy-70, δεν έβαλα τα αρχικά στο φάκελο γιατι μου φάνηκαν πολλα 4 αρχικά!! Αλλα έκανα ενα όμορφο δέσιμο με λαδί και εκρού κορδόνι και το συνδίασα με ένα ασημένιο αστεράκι που συμβόλιζε το αστέρι της ζωής μας!!! Στο εσωτερικό έβαλα και τα τρία ονόματα και μου φάνηκε πολυ γλυκό!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

ΕΛΙΤΑ ΚΑΙ ΟΛΓΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=637212#post637212

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ???ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ???

koritsia kalimera

perastika se ola ta bebakia

paithana 2 meres me gastrenteritida ta eida olaaaaa k o antras moy me pireto eytixws i mikri mono diaroies exei fffff aman pote tha teleiwsoun ola auta??? na min ksanaarwstisei kanena mwraki pia!!!!

kata t'alla to spiti einai mes ti brwma, exw asiderwta 4 plintiria k prepei na balw alla 2 k exw apelpistei! apofasisa na brw mia ginaika na me boithaei kathe 15 e den paei allo.oso k na mi thelw den ta katafernw pleon moni mou.

elita sou stelnw pm

kalo sk na exoume k xwris piretous mikses k ola ta sinafi!!!! :rolleyes:

καλημέρα

έχουμε μπουμπουνίσει το τζάκι για να καούν οι κόλλες και τα υλικά και να μη μυρίζει και έχει τρελή ζέστη!! έχουμε ανοιξει διάπλατα για να ξεμυρίσει

εμείς τρώμε και κόρα και ψίχα το διαχειριζόμαστε καλά νομίζω (αν εξαιρέσεις εκείνη τη φορά με το μπισκότο που ήταν και της holle ειδικό τι να πω), φρυγανιές πάλι της holle και κανένα πτι μπερ στο τσακίρ κέφι της μαμάς

παράκρουση έχει πάθει το παιδί από τη μια του δίνω κρέμες χωρίς ζάχαρη κι από την άλλη όταν θέλω να πιω καφεδάκι με την ησυχία μου του δίνω μέχρι και πτιφουράκι :tongue::tongue: τι να κάνει η μάνα προκειμένου να χαλαρώσει

σήμερα το μενού έχει ψαράκι για όλους, μπακαλιάρο για το μικρό και λαυράκια για τους μεγάλους, τους άφησα το πρωί και πήγα λαϊκή και σούπερ μάρκετ

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...