Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι επειτα εγω θελω να δω διαφορα ωστε αν αποφασισω να το ραψω η να το παραγγειλω απο ιντερνετ ναχω χρονο αλλα και περα αυτου εχω δυο μωρα παιδια δεν ειμαι κανα κοριτσακι που δεν εχω δουλεια να κανω και θα βγω να θερισω τις μπουτικ.

αυτο γιατι δε μπορει να σου πει ο αλλος πως θα διαθεσεις το χρονο σου .εχω αδικο?

PN8Qp2.png

csXep2.png

και για να αλλαξουμε θεμα.κοριτσια εχω κουραστει φοβερα δηλαδη αυτο το πραμα.αυτη η αποκλειστικη μερα νυχτα.που αφησα τον αντρα μου χτες δυο ωρες με τα μικρα και μου λεει κουραστηκα.του λεω γιατι/γιατι ημουν δυο ωρες με τα μικρα.του λεω εγω πουμαι ολη μερα?

τωρα θελω να παω να κανω ενα μπανιο και δε με αφηνουν.θα τα βαλω στην κουνια τους κι ας φωναξουν εμα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!Σήμερα είχα πάλι μάθημα οδήγησης και έκανα οτι ναναι...αντι για 3η ταχύτητα 5η...αντι για δεξί φλας αριστερόαντι να είμαι στην δεξιά λωρίδα στις στροφές εγώ πήγαινα στην αριστερή,αχ πώς θα μάθω ;;;;;

Ναταλία κούκλα κούκλα κούκλα!!

Συμπεθερούλα κι εσυ κούκλα είσαι βάλε γρήγορα φωτογραφίες να σε δούμε νύφη!

Κατερίνα μου περαστικά σας να γίνετε γρήγορα καλά και να μην τον σταματήσεις τον μικρό αφού ου αρέσει και έκανε και φίλους με τίποτα.

Ελεονώρα περαστικά σας κι εσας ,μάλλον σας είπε να πάτε νοσοκομείο για σιγουριά για καλό και για κακό πάτε μια βόλτα, θα μου πεις ταλαιπωρία αλλα θα είσαι πιο ήσυχη.

Υδοχοάκι είστε πολύ όμορφοι στην βάφτιση σας και έχετε τέλεια πατουσάκια!!!

Μαρία μπράβο στο Μαρινάκι εμείς στο περπάτημα και στις εξερευνήσεις είμαστε πρώτες αλλα από δόντια δεν έχουμε ούτε ένα για δείγμα !

Η δικια μου κορίτσια από προχθές δεν τρώει το φαγητό τρώει κρέμες γάλα φρούτα μπισκότα ψωμια όλες τις βλακείες που θα βρει και με τίποτα το φαγητό τι να πω...

Εχω κι άλλο πρόβλημα ξέρω σας ζάλισα ,πήγα σήμερα για προσκλήσεις γάμου βαφτισης και δεν είχαν τίποτα να μου δείξουν και αυτα που είχαν ήταν απαίσια και χωρίστα ενω εγώ θέλω ένα προσκλητήριο και για τα δυο.

mz6Up2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!Σήμερα είχα πάλι μάθημα οδήγησης και έκανα οτι ναναι...αντι για 3η ταχύτητα 5η...αντι για δεξί φλας αριστερόαντι να είμαι στην δεξιά λωρίδα στις στροφές εγώ πήγαινα στην αριστερή,αχ πώς θα μάθω ;;;;;

Ναταλία κούκλα κούκλα κούκλα!!

Συμπεθερούλα κι εσυ κούκλα είσαι βάλε γρήγορα φωτογραφίες να σε δούμε νύφη!

Κατερίνα μου περαστικά σας να γίνετε γρήγορα καλά και να μην τον σταματήσεις τον μικρό αφού ου αρέσει και έκανε και φίλους με τίποτα.

Ελεονώρα περαστικά σας κι εσας ,μάλλον σας είπε να πάτε νοσοκομείο για σιγουριά για καλό και για κακό πάτε μια βόλτα, θα μου πεις ταλαιπωρία αλλα θα είσαι πιο ήσυχη.

Υδοχοάκι είστε πολύ όμορφοι στην βάφτιση σας και έχετε τέλεια πατουσάκια!!!

Μαρία μπράβο στο Μαρινάκι εμείς στο περπάτημα και στις εξερευνήσεις είμαστε πρώτες αλλα από δόντια δεν έχουμε ούτε ένα για δείγμα !

Η δικια μου κορίτσια από προχθές δεν τρώει το φαγητό τρώει κρέμες γάλα φρούτα μπισκότα ψωμια όλες τις βλακείες που θα βρει και με τίποτα το φαγητό τι να πω...

Εχω κι άλλο πρόβλημα ξέρω σας ζάλισα ,πήγα σήμερα για προσκλήσεις γάμου βαφτισης και δεν είχαν τίποτα να μου δείξουν και αυτα που είχαν ήταν απαίσια και χωρίστα ενω εγώ θέλω ένα προσκλητήριο και για τα δυο.

OLO XAZA EXOYN KI EGω πουχω κοιταξει

AMA BREIς τιποτα της προκοπης πες μου κι εμενα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια για ΠΡΟΚΛΗΤΗΡΙΑ εγώ είχα δεί αυτή την σελίδα, μου άρεσαν πολύ γιατί είναι παιχνιδιάρικα...δεν ξέρω αν είναι του γούστου σας..

εντωμεταξύ διαλέγεις προσκλητήριο και για μενα αυτή είναι η αφετηρία για όλα, δλδ από χρώματα μέχρι και θέμα που τελικά θα κάνεις-αν είσαι της λογικής γάμος/βάπτιση με θέμα...

όταν είχα πάρει τηλ για να ρωτήσω, είχα μιλήσει με έναν πολύ ευγενικό κύριο και πολύ εξυπηρετικό

http://www.miocanto.gr/el/products/wedding/invitation/all

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ιωάννα πολύ ωραία είναι και δεν τα έχω ξαναδεί πρωτότυπα..Μου άρεσε στην κατηγορία γάμος βάφτιση κορίτσι το τρίτο και το έκτο και το δέκατο είναι ωραίο .Στον Αλεξ άρεσε εκείνο με το καροτσάκι που λέει παντρεμενοι με παιδί.Για πείτε κι εσεις σας αρέσει κατι ;

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Ειχαμε παει με τον καλο μου στο γιατρο. Βροχοπνευμονια!!!!!!

Η μικρη ειναι στην πεθερα (που περασε το πρωι και την ξεσηκωσε ενω ηξερε οτι δεν ηθελα να την παρει, γκρρρρρρ, τεσπα αφου ηρθαν ετσι με το συζυγο) κι ο μπεμπης κατω στη μαμα μου κι εγω ανεβοκατεβαινω (από τις σκαλες τρεις οροφους για να γυμναζομαι κιολας η τρελη).

Πειτε μου ποτε ειναι το επόμενο πλοιο για αυστραλια??????? ΝαταλιαΑΑΑΑΑΑ παρε με μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

πηγαμε στην γιατρο γιατι ξυπνησετο μεσημερι και ηταν χαλια δεν μπορουσε να φαει πνιγοταν και στο τελος μου εκανε και εναν ωραιοτατο εμετο απο το βηχα μια ομορφια.. Σημερα που την ακουσε ακουσε ανεπαισθητα ακροαστηκα μας εδωσε μασκουλες atrovent και flixotide και ευχαμαι να στρωσουμε γρηγορα, μου ειπε σε περιπτωση εντονης δυσπνοιας η ταχυπνοιας να παω νοσοκομειο αλλα προς το παρον δεν εχουμε κατι τετοιο. Ολη μερα την εχουμε βγαλει με γαλα φαγητο δεν θελει καθολου παλι καλα που πινει 250 ανα τριωρο και γεμιζει το στομαχι της με τοσα φαρμακα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...