Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενα, η παιδίατρος μου και γενικά νομίζω ισχύει αυτό, λένε πως μέχρι και 3 ημέρες πυρετός δεν μας ανησυχεί, αν συνεχίσει όμως και 3ο 24ωρο, τότε κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις..και ναι, μπορεί επί 3 ημέρες να ανεβάζει μέχρι και 39 και 40..και μετά τέλος!Πότε έκανε πυρετό 1η ημέρα? Λέμε για πάνω από 38 ..

39 poy parousiase 1h fora exthes to apogeyma kai meta mexri 38.8 xwris antipyretiko..

NA SAS RWTHSW:

-----------------

an stis 3 wres meta to depon h ponstan analoga poy edwsa teleytaia, exei katw apo 38 synexizw na dinw antipyretika h perimenw na dw pws tha ekselixthei??????

oi apopseis diistantai...... thanks giati me tous giatrous den bgazw akrh...............

lX5Hp3.png

Κατερίνα το βασικότερο στην βρογχιολίτιδα είναι οτι μειώνουν το φαγητό γιατί κουράζονται οι πνεύμονες τους.. Επίσης φουσκώνει η κοιλίτσας τους πολύ γιατί στην προσπάθεια τους να αναπνεύσουν καταπίνουν πολύ αέρα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Ελενα, εγώ όταν βλέπω και δεν έχει πυρετό, δεν δίνω στο3ωρο, περιμένω να περάσει η ώρα για να δώ και πως εξελίσσεται ο πυρετός...εμένα συνήθως στο 5ωρο ανεβάζει πάλι..ιδιαίτερα την 1η ημέρα, δίνω ανά 3ωρο, μετά την 2η το παρακολουθώ και μετά ανάλογα δίνω. Μόλις περάσει το 3ωρό, βάζω θερμόμετρο και αν δεν έχει, μετα το παρακολουθώ ανά ώρα...

Κατερίνα, στην αρχή δίνουν σιροπάκι αερολίν γι αυτό σου λέω, γιατί αν αρχίσει τα εισπνεόμενα, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Εμένα την 1η φορά έτσι μου είχε δώσει...την 4η φορά κάναμε εισπνεόμενα..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ελενα, εγώ όταν βλέπω και δεν έχει πυρετό, δεν δίνω στο3ωρο, περιμένω να περάσει η ώρα για να δώ και πως εξελίσσεται ο πυρετός...εμένα συνήθως στο 5ωρο ανεβάζει πάλι..ιδιαίτερα την 1η ημέρα, δίνω ανά 3ωρο, μετά την 2η το παρακολουθώ και μετά ανάλογα δίνω. Μόλις περάσει το 3ωρό, βάζω θερμόμετρο και αν δεν έχει, μετα το παρακολουθώ ανά ώρα...

Κατερίνα, στην αρχή δίνουν σιροπάκι αερολίν γι αυτό σου λέω, γιατί αν αρχίσει τα εισπνεόμενα, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Εμένα την 1η φορά έτσι μου είχε δώσει...την 4η φορά κάναμε εισπνεόμενα..

Σε ευχαριστώ Ιωάννα μου .. η αλήθεια είναι ότι στο 3ωρο το μωρό μου ειχε και κατω από 37.. κάποιες φορές............ είμαι και στην δουλεια και δεν εχω καθόλου όρεξη..

α σας ειπα κολλησε κι ο άντρας μου.......εκείνος καταροή....

Τέλειο Σ/Κ ε????????? τουλάχιστον να περάσει του μωρού μου.. και να μην έχουμε άλλα..

lX5Hp3.png

Κατερίνα το βασικότερο στην βρογχιολίτιδα είναι οτι μειώνουν το φαγητό γιατί κουράζονται οι πνεύμονες τους.. Επίσης φουσκώνει η κοιλίτσας τους πολύ γιατί στην προσπάθεια τους να αναπνεύσουν καταπίνουν πολύ αέρα!

Ακριβως ετσι ειναι. Μικρα και πιο συχνα γευματα.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Φιλεναδες τρεχω σαν τον Βεγγο να τα προλαβω όλα μεχρι την Κυριακη... και μπαινω να δω νεα και βλεπω τα πιδακια μας αρρωστουλικα.... :( :( :(

Περαστικαααααααααααααααααα σε ολα τα μπεμπακια...

Αχ και εγω τρεμω μην μου κολλησει καμια ιωση λιγο πριν την βαφτιση και την εχω στην απομονωση, χιχι....

Αντε να ξεμπερδευουμε και εμεις να γυρισουμε στην ηρεμια μας, κουραστηκα λεμε!!!

mYQbp2.png

Να ρωτήσω κάτι άλλο:

μεχρι τώρα της δίνω το γάλα NOVALAC 1. Δεν μου το άλλαξε γιατί λεει είναι πιο θρεπτικο..

ποτε παω στο 2??????????

ελενα και μενα κ οι παιδιατροι που ειχα μου ειπαν αντιπυρετικο μονο πάνω απο 38!

οσο για το γαλα σωστα σου λεει..και εμεις το ιδιο

το Νο1 ειναι πιο "δυνατο" , τωρα το αλλαξαμε στου δικου μου στο 2

φρισομελ του δινω πια...μην ανυσηχεις για αυτο

βεβαια ειναι και πιο βαρυ-δυνατο το 1, κ ετσι μπορει να σου κοβει απο το φαγητο η μικρη ... παντως δεν ειναι αυτο προβλημα

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ελενα και μενα κ οι παιδιατροι που ειχα μου ειπαν αντιπυρετικο μονο πάνω απο 38!

οσο για το γαλα σωστα σου λεει..και εμεις το ιδιο

το Νο1 ειναι πιο "δυνατο" , τωρα το αλλαξαμε στου δικου μου στο 2

φρισομελ του δινω πια...μην ανυσηχεις για αυτο

βεβαια ειναι και πιο βαρυ-δυνατο το 1, κ ετσι μπορει να σου κοβει απο το φαγητο η μικρη ... παντως δεν ειναι αυτο προβλημα

Ara na paw ki egw sto 2????????????

San no1 ti tou edines???? to frisomel den to kserw...

lX5Hp3.png

anoi3a k egw to pc me to galataki mou kai ta koulourakia mou k epesa panw sthn oloswmh natalia xa xa xa koyklara koritsara mou ftou sou!!

eytyxws thn eixa 3anadei sto facebook kai den sokaristhka poly

ydroxoaki poly omorfa ola!! na ton xairesai ton panoulh sou!!

iwanna steile mou mia lista me ta on-line papoutsadika...please

emeis x8es 3ypnhsame toulaxiston 4 fores ax den 3erw pou 8a paei ayth h katastash, h myth tou ton enoxlei h apla kakoma8e? eytyxws epesa gia ypno stis 10 kai 3ekourastha..,o kyrios akomh koimatai

καλημερα χτες πηγε 3 για να κοιμηθουν δεν ξερω γιατι.και τωρα ξυπνησαν 12 ο μπεμπης η αλλη ξανακοιμηθηκε.αυτος ουρλιαζε ηθελε να σηκωθει και τωρα αλωνιζει ολο το σπιτι.

μαρεσει που ηρθε 10 λεπτα ο πατερας μου χτες και αρχισε τις συμβουλες του τυπου αν παταμε στο χαλι στο διαδρομο που πανε τα μωρα και αν τους δινω και τρωνε φαγητο ολοκληρα κομματια.οπως το τυρακι και το ψωμακι ας πουμε που το τρωνε απο 6 μηνων και τωρα ξαφνικα θα πνιγουν?αυτο ειναι που με ανησυχει οταν ερθουν.εντομεταξυ δεν σας ειπα.οταν τα ειχε η αδερφη μου καπως χτυπησε ο μπεμπης επεσε με τη μυτη μαλλον κατω κι εχει κανει μια κοκινη μελανια στην ακρη της μυτης σαν το μεθυστακα.

κουμπαρουλα θα σου ερθουμε σημερα

PN8Qp2.png

csXep2.png

πηρα σε αυτο στην ερμου ρε κοριτσια και με ρωτησαν ποτε ειναι ο γαμος ειπα ιουνιο για να μη μου πουν τιποτα περιεργο αν τους πω αυγουστο.

δε μπορω να πω οτι μου αρεσε ο τροπος τους μου λενε.ε οχι να κλεισουμε απο τωρα ραντεβου για τον ιουνιο.τους λεω κι εγω λοιπον βασικα με ενδιαφερει γιατι εχετε βγαλει τις προσφορες μεχρι 31 οκτωβρη και μου λεει ε μπορειτε να ερθετε να δειτε.ναι λεω αλλα απλα να δω εγω θελω να δοκιμασω.και μου λεει μπορειτε να δοκιμασετε.

Να ρωτησω κατι τοτε ποιο το νοημα του ραντεβου δεν καταλαβα ρε κοριτσια.

παντως τσαντιζομαι.

υδροχοακι αυτο ειναι διπλα ερμου 18 και λεει πως τα εχει απο 15 εως 650.

παντως ειδα ενα που ειναι σα σπανιολικο και μετα βγαινει και γινεται μινι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...