Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Κατερίνα...περαστικά!!Κσαι γρήγορα για την Χριστιάννα σας!!Εχεις δίκιο για τον Αλκη, σίγουρα θα περνάει καλά, τόσα παιδάκια παρέα και συνέχεια παιχνίδι, έτσι είναι και ο δικός μου...κάνε κουράγιο, σε λίγο καιρό δεν θα κολλάει τόσο εύκολα ιώσεις..ξέρω πως είναι δύσκολα!

Να μπαίνεις να μιλάς, να τα βγάζεις από μέσα σου...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενα, η παιδίατρος μου και γενικά νομίζω ισχύει αυτό, λένε πως μέχρι και 3 ημέρες πυρετός δεν μας ανησυχεί, αν συνεχίσει όμως και 3ο 24ωρο, τότε κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις..και ναι, μπορεί επί 3 ημέρες να ανεβάζει μέχρι και 39 και 40..και μετά τέλος!Πότε έκανε πυρετό 1η ημέρα? Λέμε για πάνω από 38 ..

ελεονωρα ευχαριστουμε και σε εσας!!!

Λογικα η ιωση κραταει 3 μερες σημερα πρεπει να δειτε σημαδια οτι ειναι καλυτερα δηλαδη ο πυρετος να αρχισει να εξασθενει και να μεγαλωνουν τα διαστηματα που ειναι απυρετη. Αν δεις οτι και αυριο συνεχιζει υψηλο πυρετο καλο ειναι να την δει ο παιδιατρος για ωτιτιδα , αμυγδαλιτιδα κλπ. Απο δικη μου εμπειρια με τα μικρα σου λεω οτι το 2ο 24ωρο της ιωσης δηλαδη η χθεσινη σας μερα ειναι το χειροτερο απο αποψη πυρετου κλπ απο σημερα θα ειναι καλυτερα. Νομιζω το ντεπον και το πονσταν γραφουν μεσα μεχρι 1 εβδομαδα συνεχους χρησης. Να σου πω ωρες ωρες σκεφτομαι μακαρι να περνουσαμε κι εμεις ιωσεις με πυρετο αυτος ο βηχας δεν παλευεται και η συνεχης αγωνια μην το γυρισει σε βρογχιολιτιδα η ακομα χειροτερα πνευμονια, η δικια μου μεχρι εχθες δεν ειχε ακροαστηκα αλλα σημερα μου φαινεται χειροτερα απο αποψη βηχα αν δω τα σκουρα το απογευμα ξαναπαμε γιατρο , περιμενω να της δωσω και την 2η δοση αντιβιοσης στις 4 λενε οτι μετα την 2η δοση φαινεται διαφορα.. Αμαν τι σκ εχω να περασω παλι σκ%τα..

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ιωαννα και εγω ετσι σκεφτομαι, ο μικρος ειναι πολυ χαρουμενος μιλαει συνεχεια για τους φιλους του, εχει αλλαξει συμπεριφορα τελειως ειναι πιο ανεξαρτητος πιο υπακουος , τρωει μονος του , ντυνεται μονος του εχω δει τρομερη αλλαγη με τον παιδικο. Προχθες πηγα να τον παρω και τον βρηκα να χοροπηδαει με την παλιοπαρεα του (αλλοι 3 ταραξιες) πανω στους καναπεδες και να ξεκαρδιζονται ολα μαζι. Πως να μου παει η καρδια να τον σταματησω? Ανησυχω για την Χριστιανα αλλα δεν μπορω να την κλεισω σε γυαλα , ξερω οτι εχω να περασω δυσκολο χρονο ειμαι προετοιμασμενη γιαυτο απλα ωρες ωρες απο την κουραση με παιρνει απο κατω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ιωαννα και εγω ετσι σκεφτομαι, ο μικρος ειναι πολυ χαρουμενος μιλαει συνεχεια για τους φιλους του, εχει αλλαξει συμπεριφορα τελειως ειναι πιο ανεξαρτητος πιο υπακουος , τρωει μονος του , ντυνεται μονος του εχω δει τρομερη αλλαγη με τον παιδικο. Προχθες πηγα να τον παρω και τον βρηκα να χοροπηδαει με την παλιοπαρεα του (αλλοι 3 ταραξιες) πανω στους καναπεδες και να ξεκαρδιζονται ολα μαζι. Πως να μου παει η καρδια να τον σταματησω? Ανησυχω για την Χριστιανα αλλα δεν μπορω να την κλεισω σε γυαλα , ξερω οτι εχω να περασω δυσκολο χρονο ειμαι προετοιμασμενη γιαυτο απλα ωρες ωρες απο την κουραση με παιρνει απο κατω

AX MANOYLA KOURAGIOOOOOOOOOOOO!!!!

Διαφημίσεις

Αυτο κανω κουραγιο και υπομονη πειτε μου βρε κοριτσια οσα εχουν περασει βρογχιολιτιδα πως το καταλαβαινεις? Απο το βηχα? εμεις εχουμε βαθυ και εντονο βηχα αλλα δεν ακουει η παιδιατρος ακροαστηκα, και βαρεθηκα να τρεχω καθε μερα να την ακουει.. Επισης τι φαρμακα πηρατε? Εγω σας ειπα της ξεκινησα αντιβιοση χωρις να θελει η παιδιατρος αλλα δεν αντεχα αλλο ενα μηνα ετσι , ξεκινησαμε αμοξιλ και κανουμε και αερολιν. Τι αλλο μπορω να κανω?

Κατερινάκι κουράγιο!!! Εγω πέρασα τόσο δύσκολα με ένα παιδί που μου αρρώστησε δυο φορές μεσα σε 20 μέρες!! Φαντάζομαι πόσο πιο δύσκολο είναι για εσένα που έχεις δυο!! Τι όμορφη εικόνα, φαντάζομαι την συγκίνηση σου!!! Δίκιο έχεις ουτε εγω θα μπορούσα να την σταματήσω, τη ν στιγμή που περνάει καλά!!!

το καταλαβαινεις απο τον βήχα καθώς και απο ένα είδος σφυριγματος που κάνουν!! Γιατι δεν παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη; Εμας μας έδωσε aerolin και atrovent για την βρογχιολίτιδα πριν 4 μήνες!! και τώρα για τη ν ίωση μας έδωσε aerolin, fixotide και zaditen σιρόπι!! Για εμένα καλύτερα να πας και σε μια αλλη παιδίατρο παρα να δίνεις μόνη σου φάρμακα!!

Ελεονόρα θα δεις θα πέσει!! Και εμάς λίγο πριν το 3ο 24ωρο έπεσε!! Κάνε υπομονή!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

εμενα δεν δινει τιποτα η δικια μου , εχθες την πηγα στο μητερα και την ακουσε κι αλλος παιδιατρος δεν ειχε ακροαστηκα και μου εδωσε μονο αερολιν, εμας για μια ιωση αποκλειεται να μας εδινε τοσα φαρμακα.. Απλα εχω μαθει πλεον να αναγνωριζω τους βηχες πλεον δεν εχει απλο ξεροβηχα δεν θα ανησυχουσα ουτε υγρο με φλεματα εχει εναν αλλον που ακουγεται καπως πως βηχει ενας γερος χρονια καπνιστης καπως ετσι, απελπιστηκα γιαυτο δινω απο μονη μου φαρμακα ενα μηνα αυτη η ιστορια και σημερα αρχισαμε και παλι μυξες εκτος του βηχα τι να πω ελπιζω να παει καλυτερα. Σκεφτομαι σοβαρα να κλεισω ραντεβου σε εναν παιδοπνευμονολογο που θα ειναι σιγουρα πιο ειδικος μπας και μας πει και κατι παραπανω

Κατερίνα, πήγαινε την σε παιδοπνευμονολόγο. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα...εμένα όταν έκανε 1η φορά βρογχιολίτιδα ο Νικόλας, μας είχε δώσει αερολίν 4 φ/ημέρα, φιξοταιτ 2 φ/ημέρα και αντιβίωση augmentin...και είχε πάρει και κορτιζόνη σε σταγόνες δεν θυμάμαι τώρα το όνομα για 3ημέρες..

Πάντως καλό θα είναι να ακολουθείς την φαρμακευτική αγωγή από την παιδίατρο..έχετε ξανακάνει εισπνοές ή 1η φορά? Μπορεί γι αυτό να μην σου δίνει εύκολα...

Διαφημίσεις

Κατερινα, περαστικα σας.

Για ενα σκετο βηχα δεν δινουνε αντιβιωση. Εμεις μονο μασκες κανουμε. Τα εισπνεομενα γενικα ειναι καλυτερα από τα σιροπια, γιατι πανε κατευθειαν στους πνευμονες, ενω το σιροπι πρεπει πρωτα να μεταβολιστει για να δρασει. Απλα πρεπει να παρακολουθεις μην ανεβασει πυρετο και αν οι μυξες ειναι κιτρινοπρασινες, τοτε λενε ναι στην αντιβιωση.

Αν σε ενδιαφερει παιδοπνευμονολογος να σου δωσω τα στοιχεια του δικου μας.

Ελεονορα περαστικα και σε εσας. Η ιωση συνηθως 3-5 μερες κραταει. Απλα καποιοι παιδιατροι φοβουνται και πανω από 39 στελνουν νοσοκομειο, για να μην αναλαβουν ευθυνη. Παντως με χλιαρα ντουσακια και αντιπυρετικα θα περασει, απλα πρεπει να κανει τον κυκλο της.

Κοριτσια, για να μην λεω για καθε μια χωριστα (Και ξεχασω καμια) ολες οι φωτογραφιες η μια καλυτερη από την αλλη.

nG0fp2.png yu71p2.png

Κατερίνα, πήγαινε την σε παιδοπνευμονολόγο. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα...εμένα όταν έκανε 1η φορά βρογχιολίτιδα ο Νικόλας, μας είχε δώσει αερολίν 4 φ/ημέρα, φιξοταιτ 2 φ/ημέρα και αντιβίωση augmentin...και είχε πάρει και κορτιζόνη σε σταγόνες δεν θυμάμαι τώρα το όνομα για 3ημέρες..

Πάντως καλό θα είναι να ακολουθείς την φαρμακευτική αγωγή από την παιδίατρο..έχετε ξανακάνει εισπνοές ή 1η φορά? Μπορεί γι αυτό να μην σου δίνει εύκολα...

Σταγονες κορτιζονης soldesanil. Αντιβιωση ουτε στο νοσοκομειο που ηταν με βροχιολιτιδα δεν δωσανε.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...