Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σιλβή δες για ιδέες

http://www.gamosdeco.gr/DecoPhotos.aspx?type=4&color=8

γενικά όσο πιο πολλές κορδέλες και υφάσματα μπορείς και κεριά και γύαλινα και λίγα λουλούδια, γιατί αυτά είναι που ανεβάζουν την τιμή~~

Απορώ που τα βρίσκεις !!!Θα σου δώσω να αναλάβεις τη διοργάνωση δεν σε φοβάμαι εσένα όλο ιδέες μου δίνεις..

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέέέέέέέέέέέέ πόσα γράψατε???????????????

Εγώ σήμερα είχα τα πεθερικά εδώ!!!!!! Ωραία περάσαμε δεν μπορώ να πω!!!!!!!

Λοιπόν εμένα η κουμπάρα που με πάντρεψε είναι η πρώην αφεντικίνα μου!!! Που τυχαίνει να έχει σπίτι στην Πάρο, μάλλον βίλα για την ακρίβεια!!! Μιλάμε για τρελάάάάάάάάάάάάάάάάάάά λεφτά!!!!! Αφού δώρο γάμου μου πήρε έναν καναπέ απο τον Βαράγκη 6.500 ευρώ!!!!! Μισό να σας βάλω τον στολισμό μας Τον είχε πληρώσει 1000 ευρώ, αλλά δεν ήθελα και πολλά πράγματα μιας και όλα τα λεφτά ήταν η τοποθεσία απο μόνη της!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!

Εχεις κι ενα μαυρισμα εξωτικο.

η διακοσμηση μαρασει παρα πολυ.

γυρισα πριν κανα μισαωρο ειχα παει για χορο σημερα το δικο μου μαθημα με τους προχωρημενους.αχ ποσο μουχε λειψει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλησπερα!!

ωραιες φωτο βλεπω!!!! ναταλια κορμαρα!!!

οι εξετασεις μας ειναι καλες!!! Αμην!! αλλα πρεπει να του κανω οπωσδηποτε κ ουρα για να αποκλεισουμε καποια λοιμωξη! αυριο που θα ειμαι σπιτι θα κανω προσπαθειες

ειδα μολις το dvd της βαφτισης..απιθανο

σας βαζω κ φωτος στο προφιλ μου

φιλια

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλημερούδια!!!!!

Σοφάκι, τι να πω για του αντρες? Αστο καλύτερα... Αλλά κι εσυ να παραπονιέσαι ενώ είχες βοήθεια... χιχιχιχι

Ναταλάκι, γιατί μας το κάνεις αυτό κοριτσάκι μου?!! Ξεδιπλωνεις μια κορμάρα στις φωτογραφίες και άντε μετα οι υπόλοιπες να τολμήσουμε να βάλουμε νυφικό... με λευκή πανοπλία μας βλέπω... μη σου πω και με σκάφανδρο...χαχαχα....

Υδροχοάκι, κούκλα μαμα και γιος!!!

Σήμερα δεν δουλεύω (στο γραφείο, γιατί στο σπίτι γίνεται χαμός και πρέπει να μαζέψω)

Φιλάκια!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Υδροχοάκι, όλα ήταν υπέροχα, να τον χαίρεστε τον μικρούλη σας!Αχ θα κάψει πολλές καρδιές λέμε...και εσύ όμως..ΚΟΥΚΛΑΑΑΑ!!!Πάντα να είστε καλά...

Βρε Λίτσα μου, οκ αδιαμφισβήτητα η Ναταλία είναι ΘΕΑ αλλά οκ μην τρελάινεσαι και εμείς οι...ΗΜΙΘΕΕΣ έχουμε άλλες χάρες!!Χαχαχαχα...:D:D:D μην τρελαίνεσαι, όλες νύφες είμαστε κούκλες!Εχεις τόσο καλή ψυχολογία εκείνη την ημέρα, που επιβεβαιώνεις αυτό που λένε, πώς όταν νιώθεις καλά μέσα σου, βγαίνει και προς τα εξώ! Συμβουλή: μην κάνεις κάτι που να είναι πολύ μακριά από εσένα, π.χ. έντονο μακιγιαζ αν δεν βάφεσαι καθόλου...θα δείς, θα είσαι ΥΠΕΡΟΧΗ!!!Και όλες οι μαμαδονυφούλες μας!!

Καλέ οι υπόλοιπες με φωτό πού είναι???

Βρε κορίτσια η Κατερίνα που είναι? Παρτε κανένα τηλ να μάθουμε...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου έχεις δίκιο!! Κάτι θα κάνουμε και εμείς οι ΗΜΙΘΕΕΣ (τρομάρα μας!!!).

Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι οτι δεν θα γίνει ο γαμός και η βάπτιση στην Αθήνα.... άρα δεν θα έχουμε την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού μας...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Ναταλία μου, ωραίος ο στολισμός, αλλά μάλλον ο γάμος σου είχε έτσι κι αλλιώς ό,τι χρειαζόταν για να είναι μαγικός. Το τοπίο κι εσένα. Τί κορμί είναι αυτό; Δεν σας βάζω φωτό νυφικού, ξεχάστε το!!!!!

Συμπεθερούλα, κυρίως γι' αυτό το έβαλα, για να δεις πως είναι το φούξια με το ροζ. Εμένα μου άρεσε. Τα Χριστούγεννα πάντως ωραίο είναι και το κόκκινο.

Άντε βρε Υδροχοάκι, μια χαρά είναι το παιδί. Απλά είναι το σκαρί του να μην παίρνει πολύ. Όλοι οι άνθρωποι ίδιοι είναι;

Καλημέραααααααα!!!!!!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά τα παραλέτε καλέέέέέέέέέέ!!!

Όλες οι νύφες είναι κούκλες!!!!!

Litsaki μην αγχώνεσαι και εμείς στην Πάρο κάναμε τον γάμο στο σπίτι του παππού μου!!!

Λοιπόν σας χαιρετώ για την ώρα, πάω την μικρή παιδικό!

Όντως η Κατερίνα και η Ινκα μας εγκατέλειψαν :( ...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

anoi3a k egw to pc me to galataki mou kai ta koulourakia mou k epesa panw sthn oloswmh natalia xa xa xa koyklara koritsara mou ftou sou!!

eytyxws thn eixa 3anadei sto facebook kai den sokaristhka poly

ydroxoaki poly omorfa ola!! na ton xairesai ton panoulh sou!!

iwanna steile mou mia lista me ta on-line papoutsadika...please

emeis x8es 3ypnhsame toulaxiston 4 fores ax den 3erw pou 8a paei ayth h katastash, h myth tou ton enoxlei h apla kakoma8e? eytyxws epesa gia ypno stis 10 kai 3ekourastha..,o kyrios akomh koimatai

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσιαα!!! Τι κάνετε; Με τα μυστήρια και τις δουλειές χάθηκα τελειώς!!! Ψάχνουμε για ένα φθηνό λάπτοπ ωστε να μπορώ και εγω να διαβάζω και να κάνω καμμια δουλεια!! Μιας και η κοράκλα μου ειναι διαβολάκι και δεν μπορω να την αφήνω μόνη της για να έρχομαι στον υ πολογιστή!! Τι κάνετε εσεις; τα ζουζούνια σας; Οσες βαπτίσατε να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!! Ετοιμάζεστε για γάμους και βαπτίσεις; Εβαλα φωτος της μικρής μου!!!

Πάρος Κουκλάρα δεν το συζητώ!!!

Ο θρησκευτικός γάμος και η βάπτιση εγινε!! Το Μαρινάκι μου πλάνταξε στο κλάμμα!!! Πριν την βάπτιση την είχα αρρωστη, και κάναμε τον πρώτο μας πυρετο!!! Γενικώς πολυ μα πάρα πολυ τρέξιμο!!! Κάποια στιγμή μετάνιωσα που τα έφτιαξα ολα μονη μου, δεν περίμενα τέτοιο πήξιμο!!! Ο άνδρας μου πηρε δυο εβδομάδες αδεια μετα τα μυστήρια και τελειώσαμε πάρα πολλες δουλειές που είχαμε αφήσει!!!

Το Μαρινάκι μου πλεον έχει 6 δοντάκια και σκάνε αλλα 4, τα δυο ειναι θέμα ημερών!!! Αλωνίζει μπουσουλώντας ολο το σπίτι!! Διαλύει τα πάντα!!!! Εχουμε αδειάσει σχεδον το σπίτι, βάλαμε γωνίες και ασφάλειες παντου!! Και παρολλα αυτα ολο και κάτι θα βρει να κάνει!!! Εχει πει μπαμπά και μετα απο εξι μερες ειπε και μαμά, γενικώς ομως βαριέται να λεει λέξεις!! Προτιμά να τραγουδά οταν δεν έχει κάτι χωμένο στο στόμα!!! Χθες δε πηρε το τραπεζάκι δραστηριοτήτων της, σηκώθηκε όρθια στηριζόμενη σ'αυτο και έκανε μικρά βηματάκια προς τα εμπρός τσουλώντας το!!! χαχα!!!

Σκεφτόμαστε να της αγοράσουμε στράτα, αλλα απ' οσο εχω διαβάσει δεν μπορω να την αφήνω πανω απο ενα τεταρτο το πρωι και ενα το απόγευμα γιατι δεν κανει καλό στην μέση της!! Αφηστε που δεν έχουμε και χώρο!! Εσεις τι κάνατε; Τους αγοράσατε στράτα;

Με το φαγητό εχουμε αρχισει και τα πάμε καλά!! Με τα φρουτα τα παλευουμε ακόμα!!!

Τι ποσότητες τρώνε τα δικά σας; Ξένο γάλα και κρέμμες δεν έχει δεχτει ακομα προς απογοητευσή μου!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...