Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενοικιαση εννοούν;

Οχι ενοικίαση αγορά είπαν στον Παπαδάκη και θα ισχύσει για ένα μηνά αυτο είπαν.

δεν ξερω αυτο το ισχυει για ενα μηνα σε βαζει στο τρυπακι να βιαστεις να το παρεις και δε θαχεις προλλαβει να δεις και πολλα.και επειτα τι ποιοτητα ειναι και τα πουλανε τοσο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον αντε θα παω μια βολτα.αλλα σκεφτομαι μηπως δεν παω στα spoza τελικα γιατι μου φαινονται πολυ ακριβα για να νοικιασω απλα.και να παω απλα να δοκιμαζω για να γλυκαθω και να μη μπορω να φυγω μετα?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

poly omorfa Katerinaaaaaaaaaaa..!!!

Η δική σου ήταν πιο υπερπαραγωγή, πιο όμορφη σίγουρα:P:p... Μου άρεσε πόλύ. Είναι και τεράστιος ο αυλόγυρος της Παναγίτσας. Αλλά πολλά τα 2500, τους θέρισες τους ανθρώπους :tongue::tongue::tongue:

υδροχοάκι μίλησες με το γιατρό;;;;

κατερίνα κι ο δικός σου στολισμός πολύ όμορφος αλλά και πάλι πολλά λεφτά χα χα χα

ναι σωστά καταλάβετε δε στόλισα την εκκλησία απ έξω, μόνο τις λαμπάδες και μερικά μπουκετάκια στα κολωνάκια, α έβαλα και 2 λέλαντ μ εκορδέλες και λουλούδια μόλις 600 ευρώ

i1lzp2.png

Η δική σου ήταν πιο υπερπαραγωγή, πιο όμορφη σίγουρα:P:p... Μου άρεσε πόλύ. Είναι και τεράστιος ο αυλόγυρος της Παναγίτσας. Αλλά πολλά τα 2500, τους θέρισες τους ανθρώπους :tongue::tongue::tongue:

όπως το λές, αφού ντρεπόμουν να τους το πώ και σε μια φάση σκεφτόμουν να πληρώσουμε και εμείς κάποια χρήματα..

αλλά γενικά με τον στολισμό έχω μια τρέλα και το απέδωσα εκεί...:tongue:

πολύ βασικό ρόλο παίζει πάντως το τί λουλούδι θα χρησιμοποιήσεις...

μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ είναι η εξής:

αν έχει κολώνες η εκκλησία, κάνεις ένα στεφανάκι με μαλακό σύρμα όσο η διάμετρος της κολώνας και βάζεις γύρω-γύρω πολλές και πολύ μακριές κορδέλες, στα χρώματα που έχεις διαλέξει..όσο πιο μακριές, τόσο πιο "φαντεζί"..αν είναι βράδυ και ένεκα και Χριστουγέννων για την Σιλβή, βάζεις γύρω-γύρω και τα κλασσικά λαμπάκια των Χριστουγέννων και γίνεται πολύ εντυπωσιακό!!Το είχα δει σε φωτό, θα προσπαθήσω να το βρώ...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

σιλβή δες για ιδέες

http://www.gamosdeco.gr/DecoPhotos.aspx?type=4&color=8

γενικά όσο πιο πολλές κορδέλες και υφάσματα μπορείς και κεριά και γύαλινα και λίγα λουλούδια, γιατί αυτά είναι που ανεβάζουν την τιμή~~

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλησπέρα!!!

Δεν σας προλαβαίνω....

Πάρα πολύ όμορφοι οι στολισμοί σας κορίτσια!! Μπράβο!!!

Εμάς, ο μπαμπάς μας εξακολουθει να είναι άρρωστος αλλα αύριο θα πάει γραφείο...

Έχω ένα σωρό δουλειές...

Αύριο θα τρέχω πάλι...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

κι εμείς μια από τα ίδια λίτσα, σιγά μην κάτσει σπίτι χαζός είναι; αφού μου το πε τζάμπα κάθησα δεν ξεκουράστηκα...εμ του λέω εγώ που είμαι τόσες μέρες χάλια; δόντι-ίωση και πάλι δόντι;; και τι μου λέει;;; εσύ είχες και βοήθεια!!!!!!!

τι βοήθεια του λέω είχα;; τη μάνα μου μου λέει!! αχ πώς κρατήθηκα...ας τη φώναζες κι εσύ του λέω δεν μπορούσε να ρθει;; ε μα το θελε ο κύριος...

α ρε άντρες....

i1lzp2.png

υδροχοάκι μίλησες με το γιατρό;;;;

κατερίνα κι ο δικός σου στολισμός πολύ όμορφος αλλά και πάλι πολλά λεφτά χα χα χα

ναι σωστά καταλάβετε δε στόλισα την εκκλησία απ έξω, μόνο τις λαμπάδες και μερικά μπουκετάκια στα κολωνάκια, α έβαλα και 2 λέλαντ μ εκορδέλες και λουλούδια μόλις 600 ευρώ

Και καλά έκανες. Χαράμι λεφτά. Πιο χαραμίστικα από αυτά του γάμου δεν υπάρχουν....

Α, ρε Ελίτα θα σου έδινα το νυφικό αλλά ήμουν πέντε μηνών έγκυος τότε και θα μπαίνουν δυο Ελίτες μέσα.....

0133d.jpg0134x.jpg

0135u.jpg0132m.jpg

1200 eyro......

Συμπεθερούλα πολύ ωραίο και ο συνδιασμός που σκέφτομαι κι εγω ασπρο με φουξ λόγω οτι είναι και η βάφτιση της μπέμπας αλλα μου αρέσει και το χριστουγεννιάτικο και το κόκκινο

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...