Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έχεις δίκιο Σοφία...αλλά οκ τότε ήμασταν ακόμα μικροι :P και άμυαλοι...ευτυχώς οι κουμπάροι ήταν 2 και κάπως μοιράστηκε το θέμα..

Η εκκλησία είναι η Παναγίτσα στην Αργυρούπολη..είναι πολύ όμορφη!

Ιωάννα, κι εμείς εκεί παντρευτήκαμε..........

Διαφημίσεις

Φυσιολογικές τιμές Γενικής Αίματος:

Ερυθρά Αιμοσφαίρια

Ενήλικοι, άνδρες: 4,6 - 6,2 εκατομμύρια /mm3

Γυναίκες: 4,2 - 5,4 εκατομμύρια /mm3

Νεογνά 2 εβδομάδων: 4,6 - 6,0 εκατομμύρια /mm3

Βρέφη 2 μηνών: 3,8 - 5,6 εκατομμύρια /mm3

Παιδιά: 3,8 - 5,2 εκατομμύρια /mm3

Διαβάστε περισσότερα: http://www.ippokratios.com/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=44#ixzz130IFsTWY

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ακομα.δεν εχω και καν τρελο υψος για να υποστηριξω στενο φορεμα ρε συ.και οσο ναναι μετα τη γεννα ταχω τα πιασιματακια μου.αλλα περα απο αυτο ειπαμε να ειμαι ανετη οχι να μη μπορω ουτε να σκυψω σκεψου πως θαχω δυο ωρες μυστηριο.

δεν εξρω τωρα απλα κοιταω αυτα που μου αρεσουν.τα πιο οπλλα βγαινουν και σε αλλα χρωματα οπως ασπρο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...