Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελίτα, γιατί δεν συννενοείσαι και με τους 3 να σας κάνουν δώρο ΈΝΑ ΚΑΛΟ ταξίδι???από το να σας πάρουν διαφορετικά ο καθένας...

ωραια ιδεα αλλα δε γνωριζονται καν μεταξυ τους.επειτα αυτοι που θα μας παντρεψουν ειναι φιλος του αντρα μου κυριως εγω δεν εχω τοσο θαρρος.

αλλα ξερω πως ειναι συνεπης γενικα και παντα θελει ναναι ενταξει και μαλιστα οταν καποιος δεν ειναι συνεπης ο συγκεκριμενος τα χωνει.

παντως θαταν καλη ιδεα απο την αποψη οτι θα μπορουσαμε να παμε ενα πιο μακρινο ταξιδι, οπως αγ.δομινικο η σειχελες, η κουβα που ειναι και ονειρο ζωης.Γιατι ενταξει ας πουμε ευρωπη παμε και χωρις να μας κανουν δωρο.

ασχετο ελεγα στον αντρα μου να βαλουμε εκτος απο λογαριασμο γιατι εμεις το σπιτικο μας τοχουμε φτιαξει, κανα zara home ξερω γω πρωτον γιατι εχω ελλειψη σε λευκα ειδη γιατι δεν εγοραζα με την προοπτικη πως θα μου φερουν στο γαμο μου και δευτερον για οσους ειναι να προτιμησουν να μου παρουν κατι που θα μπορω να μαζεψω απο το να μαζεψω σαβουρες που θα τρεχω να βρω που να τα αλλαξω.και γκρινιαζε και μου λεγε πως καλυτερα σκετο λογαριασμο.

ναι αλλα λεω καποιος που δεν εχει να σου δωσει πολλα μπορει να ντραπει και να προτιμησει να σου παρει κατι για ποιο οικονομικα.

για πειτε γνωμες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτές είναι. Οτι ήταν στον διάδρομο, το είχαμε κάνει σε λαμπόγυαλο και μετά μπήκε κατευθείαν σε τραπέζια. Οι λαμπάδες στόλισαν το νυφικό τραπέζι και αυτά που ήταν πάνω στα πυθάρια, πάλι στα τραπέζια. Τα φαναράκια μπήκαν στην είσοδο του κέντρου- τα οποία τα πήραν ΟΛΑ και μετά η ανθοπώλισσα τραβούσε τα μαλλιά της..ο στολισμός αυτός μαζί με το τραπέζι πήγε 2500 το 2007, αλλά αν παρατηρήσεις έχει καλά λουλούδια και αρκετή δουλίτσα..

post-13075-14825440531526_thumb.jpg

post-13075-14825440531995_thumb.jpg

post-13075-14825440532525_thumb.jpg

post-13075-14825440532997_thumb.jpg

post-13075-14825440558521_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Που λες Ελεονωρα αυτη ειναι η χαρα που μεγαλωνουν μαζι.Ταιζα τη μπεμπα και ηρθε ο μικρος να την δει και της επιανε τα ποδια και αυτη γελαγε.Αυτος ειχε φαει νωριτερα .post-22755-14825440559062_thumb.jpg

post-22755-14825440560508_thumb.jpgΚαι εδω κανει ανασκαφη στα ραφια και στα κουτια.

Κουμπαρουλα να το σαιτ.κοριτσια εχω παθει πλακα με τα φορεματα.οχι τοσο στα νυφικα οσο στα ball gowns.

http://www.newyorkdress.com/Ball_Gowns.html

PN8Qp2.png

csXep2.png

ωραια ιδεα αλλα δε γνωριζονται καν μεταξυ τους.επειτα αυτοι που θα μας παντρεψουν ειναι φιλος του αντρα μου κυριως εγω δεν εχω τοσο θαρρος.

αλλα ξερω πως ειναι συνεπης γενικα και παντα θελει ναναι ενταξει και μαλιστα οταν καποιος δεν ειναι συνεπης ο συγκεκριμενος τα χωνει.

παντως θαταν καλη ιδεα απο την αποψη οτι θα μπορουσαμε να παμε ενα πιο μακρινο ταξιδι, οπως αγ.δομινικο η σειχελες, η κουβα που ειναι και ονειρο ζωης.Γιατι ενταξει ας πουμε ευρωπη παμε και χωρις να μας κανουν δωρο.

ασχετο ελεγα στον αντρα μου να βαλουμε εκτος απο λογαριασμο γιατι εμεις το σπιτικο μας τοχουμε φτιαξει, κανα zara home ξερω γω πρωτον γιατι εχω ελλειψη σε λευκα ειδη γιατι δεν εγοραζα με την προοπτικη πως θα μου φερουν στο γαμο μου και δευτερον για οσους ειναι να προτιμησουν να μου παρουν κατι που θα μπορω να μαζεψω απο το να μαζεψω σαβουρες που θα τρεχω να βρω που να τα αλλαξω.και γκρινιαζε και μου λεγε πως καλυτερα σκετο λογαριασμο.

ναι αλλα λεω καποιος που δεν εχει να σου δωσει πολλα μπορει να ντραπει και να προτιμησει να σου παρει κατι για ποιο οικονομικα.

για πειτε γνωμες.

νομίζω δε θα τη γλιτώσεις

αυτοί που δε θα θέλουν να ξέρεις πόσο κάνει το δώρο τους δε θα σου πάρουν κάτι από τη λίστα για τον ίδιο λόγο

βάλε ένα προαιρετικό λογαριασμό τραπέζης και ο θεός βοηθός...τη σαβούρα δεν τη γλιτώνεις με κανένα τρόπο νομίζω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

και εγώ νυφούλααααααααααα...

ιωαννα μου πολυ ομορφα ολα παρα πολυ.η εκκλησια ειναι κρητη η εδω γιατι μοιαζει με την αγια σκεπη στου παπαγου.

βασικα σκεφτομαι πως εμεις θα το κανουμε σε μικρο εκκλησσακι, που την κανουν εξω την λειτουργια εχει σκεπαστρο.

αντε θα το πω.στον προφητη ηλια της πεντελης.εχετε παει εχει μια θεα που κοβει την ανασα.αλλα ειναι μικρο εκκλησσακι.

ιωαννα και το νυφικο σου πολυ ομορφο κι εσυ μια κουκλα λαμπεις.αχχχχχ

ζηλεψα τωρα!!!!!!!να σας πω να βαλω καμοια 20 αρια φορεματα να ψηφισετε ποιο σας αρεσει?η βαριεστε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αυτές είναι. Οτι ήταν στον διάδρομο, το είχαμε κάνει σε λαμπόγυαλο και μετά μπήκε κατευθείαν σε τραπέζια. Οι λαμπάδες στόλισαν το νυφικό τραπέζι και αυτά που ήταν πάνω στα πυθάρια, πάλι στα τραπέζια. Τα φαναράκια μπήκαν στην είσοδο του κέντρου- τα οποία τα πήραν ΟΛΑ και μετά η ανθοπώλισσα τραβούσε τα μαλλιά της..ο στολισμός αυτός μαζί με το τραπέζι πήγε 2500 το 2007, αλλά αν παρατηρήσεις έχει καλά λουλούδια και αρκετή δουλίτσα..

πολύ όμορφα όλα ιωάννα αλλά πολλά λεφτά...όσο ένα μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο :rolleyes:

i1lzp2.png

νομίζω δε θα τη γλιτώσεις

αυτοί που δε θα θέλουν να ξέρεις πόσο κάνει το δώρο τους δε θα σου πάρουν κάτι από τη λίστα για τον ίδιο λόγο

βάλε ένα προαιρετικό λογαριασμό τραπέζης και ο θεός βοηθός...τη σαβούρα δεν τη γλιτώνεις με κανένα τρόπο νομίζω

το μονο που μπορω να κανω ειναι να τους πω, σεντονια παιδια σεντονια!!!!!

μας ειχαν φερει 3 με 4 στον πολιτικο καποιοι ετσι για το καλο αλλα ειχαμε το εξης προβλημα, ηταν μικρα.

emaw to strvma einai king size και αυτα ηταν quin.κρατησα ενα -δυο και τα αλλα τα εδωσα στη μανα μου.Ακομα και το πανοσεντονο δεν εφτανε να καλυψει το στρωμα.και δεν ηξερα απο που ταχαν παρει ηταν επαρχια.μπορει να ταν και απο το δικο τους γαμο χιχιχ

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλησπερα!

νυφικα βλεπω κ λουλουδια....ωραια πραγματα!!!

ξερει καμια βρε κοριτσια φυσιολογικες τιμες αιματος για αιματοκριτη στα μωρα μας??

παιρνω την παιδιατρο κ δεν το σηκωνει ...

ειμαστε 37,2

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

διπλα εχει φυσιολογικες τιμες για ενηλικες...φανταζομαι για τα μωρα αλλα δεν ειναι???

τι τιμές έχει δίπλα; το 37 είναι καλο νομίζω

για άντρες είναι πάνω από 40 αλλά για παιδιά πάνω από 30

βέβαια τα δικά μας δεν είναι ακόμη παιδιά

i1lzp2.png

πολύ όμορφα όλα ιωάννα αλλά πολλά λεφτά...όσο ένα μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο :rolleyes:

έχεις δίκιο Σοφία...αλλά οκ τότε ήμασταν ακόμα μικροι :P και άμυαλοι...ευτυχώς οι κουμπάροι ήταν 2 και κάπως μοιράστηκε το θέμα..

Η εκκλησία είναι η Παναγίτσα στην Αργυρούπολη..είναι πολύ όμορφη!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...