Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

nai etsi pisteyw ki egw!!!!! Esy douleyeis????????? kai ta mwra h mama sou????

pas kai ta pairnei after work????

Δουλευω σε ενα εργαστηριο χωρις ωραριο. Απλα πρεπει να βγουν καποια projects σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα, οποτε κανονιζω δυο-τρεις φορες τη βδομαδα και καθομαι οσο χρειαστει. Ειδικα με ολα τα τρεξιματα με το μικρο με εχει βολεψει. Με τη μαμα μου μενουμε πανω κατω, οποτε ειμαι πολυ καλα. Καμια φορα μπορει να παω και τη μεγαλη στα πεθερικα, για να μην παραπονιουνται!!!!!! Περισσοτερο το κανω για να ξεκουραζεται η μαμα μου.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, ναι! Είναι το πιστό του αντίγραφο!

Re koritsia ola ta mwrakia pou gennhthikan prosfata einai idia o pateras toys.............

Elpizw to 2o bebe moy na mou moiazei... xxx

Esena Eirhnh to 1o sou einai??????????? opote na elpizeis + esy gia to 2o????xxx:)))))

lX5Hp3.png

Δουλευω σε ενα εργαστηριο χωρις ωραριο. Απλα πρεπει να βγουν καποια projects σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα, οποτε κανονιζω δυο-τρεις φορες τη βδομαδα και καθομαι οσο χρειαστει. Ειδικα με ολα τα τρεξιματα με το μικρο με εχει βολεψει. Με τη μαμα μου μενουμε πανω κατω, οποτε ειμαι πολυ καλα. Καμια φορα μπορει να παω και τη μεγαλη στα πεθερικα, για να μην παραπονιουνται!!!!!! Περισσοτερο το κανω για να ξεκουραζεται η μαμα μου.

Ax se katalavainw......... ki emena h mama mou mou thn krataei 1 tetragwno pio katw apo to spiti mou.. twra pou exw to meiwmeno 9-3 einai poly kala.. alla meta tha dyskoleytw..

opote esy pali kala poy exeis kai ayto ton extra xrono den to syzhtw!!!!

lX5Hp3.png

Iωάννα ωραίο σαιτ τα γράφει αναλυτικά .Τον στολισμό πως θα τον κανονίσω εξω από την εκκλησία και την κολυμπήθρα θα την στολίσει ο νονός και ο κουμπάρος θα στολίσει μέσα τις λαμπάδες και το κέντρο;Η το κέντρο από μισο;

mz6Up2.png

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια!!!

Χαθηκα αλλα ειμαι φουλ στο τρεξιμο.. τουλαιστον ελπιζω να μας κανει καλο καιρο...

αααααααααα εσκασε και το πρωτο μας δοντακι και τελικα κοριτσια ναι θα το πω... ειμαι εντελως ηλιθια... νομιζα οτι θα εσκαγε ολοκληρο το δοντι ... μα εντελως ηλιθια.....

ειρηνη μην στενοχωριεσαι με τον θηλασμο, οχτω μηνες ειναι μεγαλο διαστημα και το μωρακι σου εχει παρει παρα πολλα απο σενα ηδη.... και εμενα μου εχει μειωθει πολυ το γαλα πια.... βγαζω ε το θηλαστρο περιπου 80 γρ την ημερα... αλλα νομιζω σιγα σιγα θα σταματησει και αυτο....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ, μόνο που την αντιβίωση τότε την έπαιρνα λόγω καισαρικής. Τώρα όμως θα πλακωθώ φουλ για 10 μέρες γιατί έχω σταφυλόκκοκο. Δερματολόγος, Γυναικολόγος και Παιδίατρος μου ξέκοψαν το θηλασμό στην περίπτωση αυτή. Σήμερα λοιπόν είμαι στενοχωρημένη γιατί πήρα τα πρώτα χάπια του αποθηλασμού, έδεσα και το στήθος με επίδεσμο και... θηλασμός τέλος.

Πρέπει να είσαι περήφανη. Στην Ελλάδα μετά τον 6ο μήνα θηλάζει ακόμα μονάχα το 0,6%. Έκανες το καλύτερο.

Κορίτσια καλησπέρα!

Τί κάνετε?? Τα βλασταράκια σας??

Έχουμε να τα πούμε μήνες και δεν ξέρω πόσες παραμένουν στο καφέ!

Είχα γεννήσει τον Ιανουάριο τελικά, με καισαρική, την Φωτεινή μου που την βάφτισα το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά (την είχα τάξει στον Άγιο Γεράσιμο)

Εσείς πώς είστε? Διάβασα τα τελευταία λίγα μηνύματα αλλά δεν προλαβαίνω να αναπληρώσω τόσους μήνες!

Εγώ έχω γυρίσει στην δουλειά εδώ και 3 εβδομάδες. Η Φωτεινή μου σπίτι με την κυρία που την προσέχει. Βγάζει δοντάκια (2) αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Θηλάζω ακόμα πρωί - βράδυ αλλά ξένο γάλα σταθερά.. ποτέ εξάλλου δεν τα κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά

Συνοπτικά αυτά τα νέα μου

Σας φιλώ πολύ πολύ και εσάς και τα μωράκια σας!

lvEGp2.png?7VF60MK8

Βρε κορίτσια πάντως εσας με 2+3 παιδάκια σας θαυμάζω........

Ελίτα εσύ που είναι + ίδια ηλικία πώς τα καταφέρνεις έτσι καλά????????

Δουλειά ?? πότε ξεκινάς + μετά τα μωρά πού???

Σκέφτομαι το 2ο παιδάκι όχι στο πολύ μακρινό μέλλον... και αγχώνομαι .. θα τα καταφέρω??? δουλεια+σπίτι+Ελενα????????????????

Γιατί σίγουρα δεν θέλω να μείνω στο 1.

epeidh einai idia ηλικια δεν εχω ζηλιες για την ωρα τουλαχιστον.

το δυσκολο ειναι το κουβαλημα.δηλαδη δεν εχω το ενα να περπαταει και το αλλο αγκαλια για να τα παω ανετα καπου ας πουμε.

το ευκολο ειναι πως μεγαλωνουν μαζι, τρωνε μαζι, κοιμουνται μαζι?μμμ δεν θα τολεγα.

σημερα λογου χαρη ο μικρος με ταραξε.ολο ξυπναγε, το πρωι κατα τις 10 ηρθε ο παππους απο επαρχια και ανοιξε ο αντρας μου αλλα μολις ειχα κοιμησει το μπεμπη, επειδη ομως ειχαν ερθει για να παει το θειο μου σε γιατρο και θα εφευγαν ηρθε και τον ξυπνησε για να τον δει.γκρρρρρ.

ασε δεν κοιμοταν με τιποτα μετα γκρρρ.οταν κοιμηθηκε ξυπνησε η μπουμπου και οταν ξυπνησε η μπουμπου με τα πολλα ξαναξυπνησε ο μπεμπης.

βεβαια επειδη θυμαμαι να ειδα και ονειρο μαλλον κοιμηθηκα κανα μισαωρο.αλλα εχω ενα κεφαλι καζανι νυσταζωωωωω λεμε!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ιωαννα εμεις που θαχουμε δυο νονους και ενα κουμπαρο κανονικα δεν επρεπε να πληρωσουμε τιποτα απο αυτα.ελε ομως που και στεφανα εχουμε παρει και δε νομιζω να πληρωσει κανεις για το στολισμο.

βασικα ας μην πληρωσει ο κουμπαρος αυτα αλλα ας μας εκανε ενα ταξιδακι δωρο που ακουω απο αλλους και ζηλευω.

καποιοι ειχαν δυο κουμαπρους και τους καναν δωρο απο ενα ταξιδι.

εμεις που θα πρεπει να παρουμε τρια δωρα?????

PN8Qp2.png

csXep2.png

ελεονωρα, αργωωωωω για τη δουλεια.του χρονου αν δεν μου δωσουν κι αλλον ενα.εχω ζητησει δικη.αν τον παρω θα πανε τριων μεχρι να ξαναπαω σχολειο, εεε οποτε τοτε μπορω να τα στειλω εσωκλειστα σε κολλεγιο στην Αμερικη!!!!!!!χαχα πλακα κανω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Re koritsia ola ta mwrakia pou gennhthikan prosfata einai idia o pateras toys.............

Elpizw to 2o bebe moy na mou moiazei... xxx

Esena Eirhnh to 1o sou einai??????????? opote na elpizeis + esy gia to 2o????xxx:)))))

σημερα μου λεει ο αντρας μου.ομορφος ειναι ο γιος μας.και συνεχιζει σε σενα μοιαζει τελικα.αν εξαιρεσεις καποια στοιχεια πουχε απο μενα.αλλα αν τον δουν μαζι μου δε θα πουν δε μου μοιαζει αλλα και μαζι σου παλι μοιαζει και σε σενα.αυτο γιατι καθε φορα που μας βλεπαν ελεγαν, οτι μοιαζει στη μαμα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

epeidh einai idia ηλικια δεν εχω ζηλιες για την ωρα τουλαχιστον.

το δυσκολο ειναι το κουβαλημα.δηλαδη δεν εχω το ενα να περπαταει και το αλλο αγκαλια για να τα παω ανετα καπου ας πουμε.

το ευκολο ειναι πως μεγαλωνουν μαζι, τρωνε μαζι, κοιμουνται μαζι?μμμ δεν θα τολεγα.

σημερα λογου χαρη ο μικρος με ταραξε.ολο ξυπναγε, το πρωι κατα τις 10 ηρθε ο παππους απο επαρχια και ανοιξε ο αντρας μου αλλα μολις ειχα κοιμησει το μπεμπη, επειδη ομως ειχαν ερθει για να παει το θειο μου σε γιατρο και θα εφευγαν ηρθε και τον ξυπνησε για να τον δει.γκρρρρρ.

ασε δεν κοιμοταν με τιποτα μετα γκρρρ.οταν κοιμηθηκε ξυπνησε η μπουμπου και οταν ξυπνησε η μπουμπου με τα πολλα ξαναξυπνησε ο μπεμπης.

βεβαια επειδη θυμαμαι να ειδα και ονειρο μαλλον κοιμηθηκα κανα μισαωρο.αλλα εχω ενα κεφαλι καζανι νυσταζωωωωω λεμε!!!!!!

Ναι ειναι δύσκολα και κυρίως όταν και τα δύο ειναι εξαρτημενα από εσένα ... τουλάχιστον όμως ξεμπέρδεψες... έτσι θα σκεφτόμουν εγώ αλλά εσείς σκέφτεστε και για 3ο ε????

Εμένα είχε πάλι 38 πυρετό.... πηρα την παιδίατρο και η βλαμένη μου είχε πει κάθε 6 ώρες πονσταν.. εγώ το έδινα εναλάξ με depon αφού το διασταύρωσα και με αλλες παιδιάτρους φιλων... και τώρα τι μου λεει????

όχι παλι ponstan .. στην εσχατη λύση... οταν δεν πιανει το depon εναλλαξ...γρρρρρρρρρ

Της ειπα μα δεν μου ειπατε κατι τέτοιο............ μονο καθε 6 ώρες πονσταν!!!!!!

αφου δεν την εβρισα... καλα κάνω και παίρνω +2η γνώμη πάντα!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Ιωαννα εμεις που θαχουμε δυο νονους και ενα κουμπαρο κανονικα δεν επρεπε να πληρωσουμε τιποτα απο αυτα.ελε ομως που και στεφανα εχουμε παρει και δε νομιζω να πληρωσει κανεις για το στολισμο.

βασικα ας μην πληρωσει ο κουμπαρος αυτα αλλα ας μας εκανε ενα ταξιδακι δωρο που ακουω απο αλλους και ζηλευω.

καποιοι ειχαν δυο κουμαπρους και τους καναν δωρο απο ενα ταξιδι.

εμεις που θα πρεπει να παρουμε τρια δωρα?????

καλά ειναι δυνατόν???????????? τα στέφανα και ο στολισμός της εκκλησίας ειναι των κουμπάρων............................... τσιγκουνιά τους?????? ή δεν εχουν???????????

lX5Hp3.png

Iωάννα ωραίο σαιτ τα γράφει αναλυτικά .Τον στολισμό πως θα τον κανονίσω εξω από την εκκλησία και την κολυμπήθρα θα την στολίσει ο νονός και ο κουμπάρος θα στολίσει μέσα τις λαμπάδες και το κέντρο;Η το κέντρο από μισο;

Λοιπόν:

Εξώ από την εκκλησία και εσωτερικά +λαμπαδες γάμου:κουμπάρος

Κολυμπήθρα+λαμπαδα βάφτισης+κεράκια βάφτισης:νονός

Κέντρο:εσείς!! :D -εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα..

Τώρα αν η εξωτερική διακόσμηση θα συνδυάζει γάμο+βάφτιση, μπορούν να το μοιραστούν ο κουμπάρος με τον νονό...

όπως έχω ξαναπέι, φρόντισε ότι βάλεις έξω και μέσα στην εκκλησία, να μπορούν να μεταφερθούν στο κέντρο για να γλιτώσεις πολλά έξοδα. Δλδ ακόμα και τα λουλούδια από τις λαμπάδες του γάμου, μπορούν να στολίσουν το τραπέζι σας..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

καλά ειναι δυνατόν???????????? τα στέφανα και ο στολισμός της εκκλησίας ειναι των κουμπάρων............................... τσιγκουνιά τους?????? ή δεν εχουν???????????

οχι καλε απλα δεν εχουμε συζητησει ακομα τιποτα.πρωτα απολα τωρα βρηκαμε ποιος θα μας παντρεψει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...