Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελεονώρα θα σου έλεγα κοπέλα μου να μην πάς, μπορεί να μεταφέρεις και εσύ το μικρόβιο σε κάποια από τα παιδάκια στο πάρτυ αλλά να πάρεις και κανένα "δωράκι" φεύγοντας...μην ξεχνάς πως το μωράκι σου έχει αδύναμο το ανοσοποιητικό του τώρα..

Σιλβή, ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ παίρνει

λαμπάδες

στέφανα

καράφα- ποτήρι (νομίζω)

στολισμό εκκλησίας και πληρωμή εκκλησίας

ΝΟΝΟΣ

βαφτιστικά

σταυρός

μαρτυρικά

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ, μόνο που την αντιβίωση τότε την έπαιρνα λόγω καισαρικής. Τώρα όμως θα πλακωθώ φουλ για 10 μέρες γιατί έχω σταφυλόκκοκο. Δερματολόγος, Γυναικολόγος και Παιδίατρος μου ξέκοψαν το θηλασμό στην περίπτωση αυτή. Σήμερα λοιπόν είμαι στενοχωρημένη γιατί πήρα τα πρώτα χάπια του αποθηλασμού, έδεσα και το στήθος με επίδεσμο και... θηλασμός τέλος.

Όπως σου είχ πει + εχθές έκανες ότι καλύτερο μπορούσες για το παιδάκι σου...μην τα χαλάσεις στο τέλος γιατί Ο.Κ. 8 μήνες δεν είναι λίγο διάστημα!!!!

Μπράβο σου!!!!

lX5Hp3.png

Αχ Ιωάννα μου ζηλεύω... είσαι και με τα δύο τα παιδάκια σου βολτούλα???

βλέπεις θαλασσίτσα???? αχχχχχχχχχχχχχχχχ

τώρα το είδα...όχι καλέ μην τρελαίνεσαι!!χαχαχα..ο Νικόλας παιδικό, με την μπέμπα είμαι στο γραφείο του μπαμπά μας...τώρα κοιμάται και θα πάω για καμμιά δουλίτσα...πίστεψε με, αν ήμουν και με τα δυό ζουζούνια θάλασσα, δεν θα ήταν βόλτα...αργοναυτική εκστρατεία θα ήταν!!:P:p:p

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ελεονώρα θα σου έλεγα κοπέλα μου να μην πάς, μπορεί να μεταφέρεις και εσύ το μικρόβιο σε κάποια από τα παιδάκια στο πάρτυ αλλά να πάρεις και κανένα "δωράκι" φεύγοντας...μην ξεχνάς πως το μωράκι σου έχει αδύναμο το ανοσοποιητικό του τώρα..

ναι ετσι λέω κι εγώ αλλά μετά θα πρέπει να πάω κάποια στιγμή να δώσω το δωράκι ε???

οπότε πάλι η υποχρέωση μένει!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

τώρα το είδα...όχι καλέ μην τρελαίνεσαι!!χαχαχα..ο Νικόλας παιδικό, με την μπέμπα είμαι στο γραφείο του μπαμπά μας...τώρα κοιμάται και θα πάω για καμμιά δουλίτσα...πίστεψε με, αν ήμουν και με τα δυό ζουζούνια θάλασσα, δεν θα ήταν βόλτα...αργοναυτική εκστρατεία θα ήταν!!:P:p:p

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ καλο!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Βρε κορίτσια πάντως εσας με 2+3 παιδάκια σας θαυμάζω........

Ελίτα εσύ που είναι + ίδια ηλικία πώς τα καταφέρνεις έτσι καλά????????

Δουλειά ?? πότε ξεκινάς + μετά τα μωρά πού???

Σκέφτομαι το 2ο παιδάκι όχι στο πολύ μακρινό μέλλον... και αγχώνομαι .. θα τα καταφέρω??? δουλεια+σπίτι+Ελενα????????????????

Γιατί σίγουρα δεν θέλω να μείνω στο 1.

lX5Hp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Εχεις δίκιο, δεν έχω συστηθεί ακόμη, εγώ είμαι η Ειρήνη και ο γιος μου ο Μιχάλης.

Α... εχετε και το αγαπημένο μου όνομα... του άντρα μου!!!!!

Να σου ζήσει!!!!

lX5Hp3.png

Κορίτσια, ψάχνω κάποιο site για να πάρω καθισμα αυτοκινήτου φθηνότερα από ότι τα πουλάνε εδώ. έχετε κάτι υπ'όψιν? Ιωάννα εσύ νομίζω είχες αναφέρει ένα γερμανικό site αλλά δεν έχει επιλογή για αγγλικά και δεν καταλαβαίνω.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Α... εχετε και το αγαπημένο μου όνομα... του άντρα μου!!!!!

Να σου ζήσει!!!!

Ευχαριστώ Ελεονώρα. Και τον άντρα μου Μιχάλη τον λένε. Ασε, μεγάλο μπέρδεμα όταν φωνάζω τον έναν από τους δύο.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες.

Ειρηνη εμεις ειχαμε παρει το Britax first class από το pramworld.

Ελεονορα, κανοντας δευτερο παιδι βλεπεις οτι με το ενα ηταν παραδεισος, με τα δυο ειναι...αργοναυτικη εκστρατεια!!!!!!!!!!! αλλα ειναι ωραια, εμενα η δικη μου τρελενεται να παιζει με το μπεμπη κι αυτος οταν τη βλεπει φωτιζεται ολο του το προσωπο, οσο κι αν τον τυρανναει...... Οσο κι αν τα αγαπαμε κι ολα να τους προσφερουμε, το παιδι θελει παιδι.

Σιλβη αντε σιγα σιγα η ωρα η καλη.

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλημερα κουκλες.

Ειρηνη εμεις ειχαμε παρει το Britax first class από το pramworld.

Ελεονορα, κανοντας δευτερο παιδι βλεπεις οτι με το ενα ηταν παραδεισος, με τα δυο ειναι...αργοναυτικη εκστρατεια!!!!!!!!!!! αλλα ειναι ωραια, εμενα η δικη μου τρελενεται να παιζει με το μπεμπη κι αυτος οταν τη βλεπει φωτιζεται ολο του το προσωπο, οσο κι αν τον τυρανναει...... Οσο κι αν τα αγαπαμε κι ολα να τους προσφερουμε, το παιδι θελει παιδι.

Σιλβη αντε σιγα σιγα η ωρα η καλη.

nai etsi pisteyw ki egw!!!!! Esy douleyeis????????? kai ta mwra h mama sou????

pas kai ta pairnei after work????

lX5Hp3.png

Ευχαριστώ Ελεονώρα. Και τον άντρα μου Μιχάλη τον λένε. Ασε, μεγάλο μπέρδεμα όταν φωνάζω τον έναν από τους δύο.

Μήπως του μοιαζει κιόλας?????????????

Γιατί εμένα είναι ίδια ο πατέρας της..ιδίως τώρα που δεν εχει μαλάκια!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...