Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Γυρίσαμε κι εμείς σήμερα είχε ζέστη και ήλιοοο και κάναμε βόλτες τέλεια ηταν...

Περαστικά στα μπεμπάκια που είναι άρρωστα ,η δικια μου ακόμα μύξες έχει...αλλα θα φύγουν που θα παέι .Το κακό είναι οταν την βάζω κι εγω για ύπνο πνίγεται και μόνο οταν γυρνάει στα πλάγια ηρεμεί και κοιμάται από τις μύξες .Και της βάζω συνέχεια ορό τι να πω θα περάσει..

Mummy περαστικά για το δόντι ,ξέρω φοβερός πόνος και ύπουλος και ποτέ δεν φαντάζεσαι οτι ενα δόντι μπορεί να σε κάνει ετσι και πάντα ο πόνος κτυπάει στο κεφάλι και δεν αντέχεται ...υπομονή κι εμενα αυτα τα παυσίπονα μου είχε δώσει αλλιώς δεν άντεχα,,

Σημερα συνειδητοποίησα οτι σε λιγότερο από δυο μήνες εχω γάμο και βάφτιση και δεν έχω κανει τίποτα απολύτως ουτε νυφικά ουτε μπομπονιέρες ουτε διακόσμηση τίποτα!Μη με βρίσετε δεν ξέρω αρχίζω και ανησυχώ με αυτην την τρομερή απάθεια που βλέπω το θέμα ΄.Ισως εχω να κάνω τόσα πολλά που αδυνατώ να ξεκινήσω ..Οτι να ναι είμαι κι εγω .

Σήμερα έχουμε μηνογενέθλια και της Μαρίας η Μαρίνα χαρούμενα μας μηνογενέθλια !

Σιλβήήήήήήήήήήήήήήήή ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ???????????? ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασε Ναταλία μου απορώ τι με έχει πιάσει και αρνούμαι να ασχοληθώ ....συνήθως είμαι πολύ αγχώδης χαρακτήρας αλλα με το θέμα αυτο δεν ξέρω ..Τώρα πάω να ψάξω κανένα προσκλητήριο και κανένα κείμενο..

mz6Up2.png

σιλβη και εγω ενα μηνα πριν κανονισα τον γαμο μου..ολα, με τραπεζι μεγαλο κ τα παντα μεσα...κ βγηκε απιθανος!

απλα πηγα σε 1 μαγαζι για ολα...δεν ειμαι του ψαξιματος ξεκινα κ περπατα και ψαξε ψαξε...αν κ γυναικα δεν τα εχω τα ψωνια στο αιμα μου...και s/m να φανταστεις μου τα στελνουν σπιτι..

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλησπέρααααααααα..αχ τα παιδάκια μου κοιμήθηκαν για μεσημέρι, ο Νικόλας ακόμα κοιμάται, αλλα και η μπέμπα κοιμήθηκε 4 παρά με 6!!!!!!!!!!!απίστευτο...μακάρι να το κρατήσει!!!

Ελίτα, είναι και μια κινέζα που λένε τα κορίτσια στο παρεντς που σου ράβει ότι θέλεις με 80 ευρώ π.χ. και από ότι λένε είναι με καλά υφάσματα και καλή δουλειά..επίσης, αν πάς στην έκθεση, σίγουρα εκεί θαέχουν προσφορές τύπου αν το κλείσεις τώρα, οπότε μπορείς να το εκμεταλλευτείς για πολλά πράγματα, όπως γλυκά, μπομπό, φωτογράφο...και φυσικά νυφικό!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Ναμαι κι εγω, ενα τρεξιμο αυτες τις μερες χωρις κατι συγκεκριμενο.

Και τωρα εχω αρρωστο το συζυγο. Χτες αισθανοταν ασχημα αλλα λεμε θα ειναι από κουραση. Τελικα σηκωνει πυρετο, παει στη δουλεια (μην πεσει εξω το δημοσιο), και με παιρνει κατα τις 10 να μου πει οτι γυρναει γιατι δεν αντεχε αλλο... Εγω στη δουλεια τα παιδια στη μαμα μου και ο αντρας μου ολη μερα στο κρεβατι. Τωρα εφερα και τη μικρη σπιτι, το μπεμπη δεν τον ανεβαζω μην κολλησει και πυρετο, δεν υπαρχει κι ενα fast forward να φυγει ο χειμωνας να ηρεμησουμε.

Θυμαστε που σας ελεγα πως θα κακομαθω τον μπεμπη οσο ηταν θερμοκοιτιδα???? Ε, τα καταφερα, κοιμαται μονο αγκαλια πλεον ή στο κρεβατι μας, μην τολμησουμε να κανουμε οτι τον αφηνουμε στην κουνια του, μας ακουει η γειτονια...... Καλως τα δεχτηκα λοιπον.....

nG0fp2.png yu71p2.png

ολος ο κοσμος αρρωστος ει αι νατασσα μου.Περαστικα.

Κοριτσακια ηρθε η αδερφη μου και κρατησε τα μικρα μιαμιση ωρα και πηγαμε για μαθημα χορου λατιν.αν δεν ερχοταν θα τα επαιρνα μαζι για!!!!

εκανε ο αντρας μου και περασαμε ωραια.κι εγω ξεμουδιασα.

ηταν πιο αρχαριο.εγω δεν εκατσα σημερα στο προχωρημανο θα παω αυριο μην ταχαμε και πολλες ωρες με την θεια.

κι εγω ξανανιωσα πολυ το ευχαριστηθηκα και ο αντρας μου μου ελεγε πως μονο με μενα θελει να χορευει και χαιρεται οταν με βλεπει να χορευω γιατι ειμαι χαρουμενη.

αντε σιγα σιγα να παμε και σε κανα παρτακι.ενα βημα τη φορα σιγα σιγα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρααααααααα..αχ τα παιδάκια μου κοιμήθηκαν για μεσημέρι, ο Νικόλας ακόμα κοιμάται, αλλα και η μπέμπα κοιμήθηκε 4 παρά με 6!!!!!!!!!!!απίστευτο...μακάρι να το κρατήσει!!!

Ελίτα, είναι και μια κινέζα που λένε τα κορίτσια στο παρεντς που σου ράβει ότι θέλεις με 80 ευρώ π.χ. και από ότι λένε είναι με καλά υφάσματα και καλή δουλειά..επίσης, αν πάς στην έκθεση, σίγουρα εκεί θαέχουν προσφορές τύπου αν το κλείσεις τώρα, οπότε μπορείς να το εκμεταλλευτείς για πολλά πράγματα, όπως γλυκά, μπομπό, φωτογράφο...και φυσικά νυφικό!!

που μπορω να τη βρω ειναι αθηνα?γιατι οχι καλυτερα ναναι καποια που το κανει συστηματικα.

παντως και αυτο το σαιτ οπως και αλλα δυο ειχαν φοβερα νυφικα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Περίοδο έχω από τον 3ο μήνα, Παπ έκανα στις 40 μέρες χωρίς να μου έχει έρθει, αντιβίωση πήρα από την πρώτη μέρα... .

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ, μόνο που την αντιβίωση τότε την έπαιρνα λόγω καισαρικής. Τώρα όμως θα πλακωθώ φουλ για 10 μέρες γιατί έχω σταφυλόκκοκο. Δερματολόγος, Γυναικολόγος και Παιδίατρος μου ξέκοψαν το θηλασμό στην περίπτωση αυτή. Σήμερα λοιπόν είμαι στενοχωρημένη γιατί πήρα τα πρώτα χάπια του αποθηλασμού, έδεσα και το στήθος με επίδεσμο και... θηλασμός τέλος.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σήμερα ευτυχώς έχει καλή ημέρα, τουλάχιστον για τώρα...οπότε κατεβήκαμε και εμείς βόλτα. Εκ31 μην στεναχωριέσαι- καλέ πώς είναι τό όνομα σου?- να σκέφτεσαι ότι κατάφερες και θήλασες για 8 ολόκληρους μήνες, δές το από την θετική του πλευρά! Εγώ μόλις 20 ημέρες κατάφερα, άλλες κοπέλες καθόλου...οπότε μην στεναχωριέσαι τόσο!!

Ελίτα, η κοπέλα αυτή είναι Κινέζα καλέ, όριτζιναλ από Κίνα..χαχαχαχα!!Θα βρώ το λινκ και θα σου το βάλω οκ?

Φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σήμερα ξεκινάω δουλειές γάμου βάπτισης..Ποια θα με βοηθήσει να μου δώσει κανένα λινκ που έχει λίστα με τα πράγματα του νονού του κουμπαρου και τα δικα μου γιατι δεν έχω ιδέα ποιος κάνει τι.

Και τα κείμενα για τα προσκλητήρια που βρήκα στο ιντερνετ για γάμο βάπτιση χάλια μου φαίνονται δεν μου αρέσει κανένα..

Ελίτα βάλε αντ1 δείχνει μπαζάρ νυφικών που θα πωλούνται λέει από 150 ευρώ για ένα μηνα ερμου 6 στο Σύνταγμα.Πήγαινε να δεις ..

εκ3 μην στεναχωριέσαι γιατι όπως λέει και η Ιωάννα θηλασες οκτώ μήνες και είναι πολύ σημαντικό αυτο..

mz6Up2.png

Καλημέρα!!!! και περαστικά μας βρε κορίτσια τι να πω!!!!!

αντε να γινουμε καλά να πάμε βολτούλες..

στα παιδικά πάρτυ που εχω να πάω ουτε που το σκέφτομαι πια να πάω..

όμως για πέστε μου:

είναι καλύτερα να τους πάρω τηλ να ευχηθώ και να μην πάω λόγω πυρετού (που ελπίζω να μην έχουμε Σ/Κ)??? ή

να πάω μόνη μου χωρίς μωρό να δώσω το δωράκι+να ευχηθώ??

εσείς τι θα κάνατε??

Το μωρό μου μέχρι + το πρωί είχε 38+ ...τώρα δεν είχε έτρωγε την φρουτόκρεμα...

lX5Hp3.png

ΕΛΙΤΑΑΑΑΑΑ

το βρήκα επιτέλους!!!

http://www.jessicabrides.com/index.asp

αυτό είναι...κάτσε να σου βάλω και το λινκ από το παρεντς να διαβάσεις τί λένε τα κορίτσια

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54964

εσύ που έχεις καλές αναλογίες δεν θα έχεις πρόβλημα π.χ. να σου τονίζει την περιφέρεια ή να πετάει στην κοιλίτσα ;)

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σήμερα ευτυχώς έχει καλή ημέρα, τουλάχιστον για τώρα...οπότε κατεβήκαμε και εμείς βόλτα. Εκ31 μην στεναχωριέσαι- καλέ πώς είναι τό όνομα σου?- να σκέφτεσαι ότι κατάφερες και θήλασες για 8 ολόκληρους μήνες, δές το από την θετική του πλευρά! Εγώ μόλις 20 ημέρες κατάφερα, άλλες κοπέλες καθόλου...οπότε μην στεναχωριέσαι τόσο!!

Ελίτα, η κοπέλα αυτή είναι Κινέζα καλέ, όριτζιναλ από Κίνα..χαχαχαχα!!Θα βρώ το λινκ και θα σου το βάλω οκ?

Φιλάκια!!!

Αχ Ιωάννα μου ζηλεύω... είσαι και με τα δύο τα παιδάκια σου βολτούλα???

βλέπεις θαλασσίτσα???? αχχχχχχχχχχχχχχχχ

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...