Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμεις ξυπναμε τη νυχτα μη νομιζετε!!!!!!!

και εγω εχω παρει αντιβιωση ενω θηλαζα κι εχω βαψει και νυχια και περιοδος μουρθε στις 40 μερες νταν!!!!!!καλημερα.

μαμυ περαστικα.

Ιωαννα μεινατε ε?γιατι καλε τι εγραφε απεξω?

Οσο για το νυφικο δεν ξερω δεν εχω αποκλεισει και το ιντερνετ γιατι το εψαξα αρκετα-γιαυτο χαθηκα χτες χιχι.

Οσο για να το βαλω πρωτη ναι ειδικα εγω που ειμαι μια διασημη, νομιζω πως πρεπει να φορεσω ενα που να μην το εχει δει ολη η αθηνα, λες και θυμαται ο αλλος τι νυφικο φοραγε η καθε νυφη σε καθε γαμο που παει.εγω παντως ελαχιστα νυφικα πουχω δει θυμαμαι και παλι αν τα ξαναδω δε θα θυμαμαι πως ταχω ξαναδει.

χαζο δεν ειναι αυτο λοιπον το φορεσα μονο εγω?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικά μας......

Πάει μας ματιάσανε κορίτσια...

Κι εμείς 38.7 πηραμε depon και δεν εχουμε διαθεση ουτε που κουνιομαστε...

το μωρό μου....

Μου αρέσει που σκεφτόμουνα και παιδικά πάρτυ... τρομάρα μου.....

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

περαστικα συμπεθερα! και σε ολα τα αρρωστα μπεμπακια κ μαμαδες!

ειμαι εν αναμονη των αποτελεσματων του μικρου κ εχω αγωνια...

ολο το βραδυ ειχε τρελη γκρινια ... μαλλον βγαζουμε κ αλλα δοντια...τα 2 διπλανα απο τα πανω μπροστινα ειδα φουσκωμενα κ ασπρα..

ελενα δεν βλεπω κανενα πμ

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ti legame gia antibiwsh? ypotropiase to donti kai 3anarxizw...

eipe kai kanena mesulid an den antexw alla den einai symbato blepw me to 8hlasmo...ypomonh loipon na paisei h antibiwsh

litsa perastika ston antra sou

elena den th glitwsate telika perastika sas

paros kales douleies!!

ydroxoaki kala apotelesmata

i1lzp2.png

ετοιμαστήκαμε να βγούμε, αλλά... ο καιρός μας πρόδωσε!!

Οπότε ξεντυθήκαμε πάλι και τώρα..θα φτιάξουμε τηγανόψωμα!!

Φιλάκια και περαστικά βρε κοριτσάκια στα μικρούλια μπεμπάκια μας!!Υδροχοάκι καλά αποτελέσματα!!

Ελίτα, έγραφε απ'έξω ο φάκελος Υπ. Οικονομικών και το παρέλαβε κάποιος άλλος συνεργάτης του άντρα μου γιατί ήρθε Σαββάτο, και όλοι νόμιζαν πώς είναι κανένα "πακετάκι" για πληρωμή και το κρατούσαν πως και πως να του το δωσουν την Δευτέρα!!!Χαχαχαχα..ευτυχώς τον είχα προετοιμάσει!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

περαστικα συμπεθερα! και σε ολα τα αρρωστα μπεμπακια κ μαμαδες!

ειμαι εν αναμονη των αποτελεσματων του μικρου κ εχω αγωνια...

ολο το βραδυ ειχε τρελη γκρινια ... μαλλον βγαζουμε κ αλλα δοντια...τα 2 διπλανα απο τα πανω μπροστινα ειδα φουσκωμενα κ ασπρα..

ελενα δεν βλεπω κανενα πμ

eyxaristw.... kala apotelesmata!!!!

giati den to elaves???? to ksanastelnw....

emeis 38.2 kai phra paidiatro kai mou eipe ponstan 3 ml kathe 6 wres...

ti na pw xalia to mwro mou ki egw edw sthn douleia.........

lX5Hp3.png

Καλημέρα και απο εμααααας!!! Δεν έχω χρόνο γιατί κάνω γενική και θέλω να βάλω και τα χαλια!!!! Ελιτα θα έρθετε σήμερα;;;; Τελικά τα πεθερικά καταφτάνουν αύριο!!!

βρε συ τι θα σε κανω εσενα.αλλαξα το προγραμμα μας βασικα σημερα.επειδη αυριο δε θα προλαβαινε ο χρηστος και θελουμε να παμε στα λατιν που σουχα πει, ειπαμε να παμε σημερα.αυριο ισως μποσουσαμε πιο αργα αλλα θα ρθουν τα πεθερικα.δε σε ρωτησα θα κατσουνε?παρασκευη δε σε βολευει?

PN8Qp2.png

csXep2.png

στο μυαλο μου εισαι αυτα κοιταζα κι εγω.τα βρηκα απο το σαιτ τελειος γαμος και λεγαν πως ειναι πολυ καλο τα στελνει και τα φτιαχνει πολυ ωραια.50 δολαρια τα μεταφορικα.

βασικα την εχουμε πατησει με ενα κινεζικο απο e-bay και ειμαι λιγο επιφυλακτικη γιαυτο εψαχνα ενα να τοχουν δοκιμασει κιαλλες.ειχα βρει κι ενα αμερικανικο παλια αλλα τοχα φυλαξει στον παλιο υπολογιστει ειχε φοβερα κομματια και λιγο πιο ακριβα αλλα δεν ηταν στυλ κινεζικα ηταν με πολυ ωραια υφασματα.αργοτερα θα τον αναψω να βρω πιο σαιτ ειναι.

κουμπαρουλα κι εγω σημερα σκουπισμα γιατι εχει μαζεψει χνουδι και δε θελω με τα μωρα που πουσουλανε και πιανουν κατω ναναι βρομικα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Γεια σας κορίτσια!Γυρίσαμε κι εμείς σήμερα είχε ζέστη και ήλιοοο και κάναμε βόλτες τέλεια ηταν...

Περαστικά στα μπεμπάκια που είναι άρρωστα ,η δικια μου ακόμα μύξες έχει...αλλα θα φύγουν που θα παέι .Το κακό είναι οταν την βάζω κι εγω για ύπνο πνίγεται και μόνο οταν γυρνάει στα πλάγια ηρεμεί και κοιμάται από τις μύξες .Και της βάζω συνέχεια ορό τι να πω θα περάσει..

Mummy περαστικά για το δόντι ,ξέρω φοβερός πόνος και ύπουλος και ποτέ δεν φαντάζεσαι οτι ενα δόντι μπορεί να σε κάνει ετσι και πάντα ο πόνος κτυπάει στο κεφάλι και δεν αντέχεται ...υπομονή κι εμενα αυτα τα παυσίπονα μου είχε δώσει αλλιώς δεν άντεχα,,

Σημερα συνειδητοποίησα οτι σε λιγότερο από δυο μήνες εχω γάμο και βάφτιση και δεν έχω κανει τίποτα απολύτως ουτε νυφικά ουτε μπομπονιέρες ουτε διακόσμηση τίποτα!Μη με βρίσετε δεν ξέρω αρχίζω και ανησυχώ με αυτην την τρομερή απάθεια που βλέπω το θέμα ΄.Ισως εχω να κάνω τόσα πολλά που αδυνατώ να ξεκινήσω ..Οτι να ναι είμαι κι εγω .

Σήμερα έχουμε μηνογενέθλια και της Μαρίας η Μαρίνα χαρούμενα μας μηνογενέθλια !

mz6Up2.png

βρε συ τι θα σε κανω εσενα.αλλαξα το προγραμμα μας βασικα σημερα.επειδη αυριο δε θα προλαβαινε ο χρηστος και θελουμε να παμε στα λατιν που σουχα πει, ειπαμε να παμε σημερα.αυριο ισως μποσουσαμε πιο αργα αλλα θα ρθουν τα πεθερικα.δε σε ρωτησα θα κατσουνε?παρασκευη δε σε βολευει?

Ok!!!!!!! Τότε ας το κάνουμε Παρασκευή γιατί αύριο ούτε ξέρω τι ώρα θα έρθουν, ούτε τι ώρα θα φύγουν.. Και επειδή δεν βγάζω νόημα μαζί τους Παρασκευή σας περιμένουμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...