Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;;;;;;;;

τρεχω τρεχω τρεχω σαν την παλαβη...πολυ τρεξιμο ομως...

μαμυ μου ευχαριστω πολυ για το λινκ,το εβαλα στα αγαπημενα μου να το ψαξω καποια στιγμη...

Σας διαβασα πεταχτα εχτες....αλλα δεν θυμαμαι τι θελω να γραψω σημερα.....:oops:

Σημερα ειχαμε γεματη μερα με τον μπεμπη μου....Πισινα το πρωι, γιαγια μετα για να φαμε κ να κατσουμε λιγο, γιατι μενει κοντα εκει η μαμα μου,κ το απογευματακι καφεδακι στην Αθηνα με κατι φιλες μου απο αλλο καφε που ειμαστε 3 χρονια κ μιλαμε,ομπεμπης περασε σουπερ, ηταν κυριος, κ το διασκεδσαμε πολυ μαμακ γιος!

Αντε να κανονισουμε κ εδω αλλανα ερθουμε πολλεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!! ε;;;;;;;;;;

Κατερινακι σε ευχαριstω παααααααααααρα πολυ για τι κρεμες!!!!!!!!!!Τα χερια εφτιαξαν.....επιτελους δεν ποναω κ ειναι μαλακα,κ φαντασου εβαλα μονο την dermophilia...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα σου ηρθε ο κουριερ?

Ειμαι πτωμα σημερα, γενικα με πονανε λιγο οι αμυγδαλες μου, φαινεται απο το βηχα πηγε στις αμυγδαλες.και νιωθω καπως.

Silia, εκλεισα ραντεβου να δω απο κοντα κανα νυφικο και βλεπουμε.εχω διαφορα στο μυαλο μου.θα δω.θα δω και τιμες.και βλεποντας και κανοντας.

παω να κανω μπανακι, φιλακια πολλα κοριτσια

PN8Qp2.png

csXep2.png

βασικα εγω κοιταγα αυτο το 60 τις εκατο απο κατω.λες να παω να ριξω μια ματια?ποσο σου ειχε κοστησει?νοικιασες η αγορασες?

πηγαινε να ριξεις μια ματια στης καλλιθεας το καταστημα,αν σε βολευει.

τσιμπανε λιγακι...εμενα απο 2200ε μου το αφησε 1700 ενοικιο..

ολα τα αλλα κουαφ,κοσμηματα extra .

τα παρανυφακια δεν τα χρεωνει....

παντως παιρνουν απο παζαρια....

ποτε ειναι ο γαμος σου?το πιο νωρις που δεχοντε για ραντεβου ειναι 4 μηνες πριν.

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

ποτε ειναι ο γαμος σου?το πιο νωρις που δεχοντε για ραντεβου ειναι 4 μηνες πριν.

καλλιθεα εκλεισα αλλα ειπα πως ο γαμος ειναι ιουνη, δε μου παν τιποτα αλλα κι αν ελεγαν θα τους ελεγα πως θελω να κοιταξω τις προσφορες που εχουν μεχρι νοεμβρη.

πολυ ακριβο για ενοικιαση παντως.

PN8Qp2.png

csXep2.png

συγνωμη και αν το αγοραζες ποσο θθα ειχε?

βασικα να πω την αληθεια θελω πιο πολυ να δω καποια κομματια πανω μου να δω τι μου παει και μετα να αποφασισω πως το θελω.μποερει να κοιταξω για καποιο καομματι πανω και να φτιαξω το κατω οπως το θελω, γενικα μαλον με βλεπω να το κανω οπως μου αρεσει εμενα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

μummycool εγω ακομη δεν αποθηλασα τελειως....προσπαθω αλλα δεν μας βγαινει...παντως και με το ξενο δεν ειδα διαφορα στον υπνο!

ασε που ξυπναω πρωι πρωι να ετοιμασω μπιμπιρο!!!το χειροτερο μου...ενω πριν τσουπ στο στηθος για 5 λεπτα και τελος!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

στο sposa δεν πουλανε τα νυφικα.....

δες τι σου πηγαινει και αποφασιζεις.....

και οπωσδηποτε διαπραγματευσου την τιμη!!!

γιατι δεν τα πουλανε καλε.παντως δεν το γραφει πουθενα.ισως γιατι και να τα πουλαγαν θαταν πολυ ακριβα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρααααααα!!!

Ελίτα, το πήρα το πακέτο οκ, είχες δίκιο, η διεύθυνση του αποστολέα σήμανε συναγερμό στο γραφείο του άντρα μου, ρίξαμε πολύ γέλιοοοοοο!!!

Εγώ νυφικό είχα πάρει από τον Demetrio αν δείς γενικά πήγαινε και εκεί, είναι Γλυφάδα επί της Ποσειδώνος...εχει καλές τιμές και έχει και προσφορές. Η μεγαλύτερη παγίδα στο νυφικό να ξέρεις είναι η καραμέλα του "πρωτοφόρετου" δλδ ότι θα το φορέσεις πρώτη και καλά και ότι αν το κλείσεις, μέχρι τον γάμο σου, δεν θα το βάλει καμμιά άλλη! Οποτε αν τους πείς πως δεν με ενδιαφέρει να το έχω φορέσει πρώτη, σίγουρα θα τους κόψεις τον αέρα στις τιμές...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!!!!!!!!!!!

Δεν είμαι και πολύ στα χαϊ μου... την είδα ζεστή το πρωί περιμένω να ξυπνήσει για της βάλει θερμόμετρο η μητέρα μου....

Υδροχοάκι έχεις πμ.

Είναι δύσκολο να συλλέξεις τα ούρα κι εγώ το πέτυχα μετά από πολλές προσπάθειες...

κατ' αρχήν πρέπει να είναι πολύ καθαρός και να τον ξεπλύνεις τελευταία και με φυσιολογικό ορό.

μετά της έβαλα το σακουλάκι και μετά το pumpers... όταν δεν το πέτυχα αυτό την άφησα γυμνούλα και της έδωσα γάλα χλιαρό και τότε το πέτυχα... έτσι μου είπε να κάνω η μικροβιολόγος.. όταν πίνουν γάλα μου είπε τότε κάνουν...

Είναι δύσκολο γιατί κι αυτά δεν κάθονται - τα ενοχλεί... αλλά τουλάχιστον δεν πονάνε..

Άντε καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!! συμπεθέρα!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είμαι γραφείο! Γίνεται πανικός! Χθες δεν είχα internet στο σπίτι, δεν ξέρω γιατί...

Σήμερα ο μπαμπάς μας είνα τάβλα, δεν πήγε γραφείο. Ανέβασε και πυρετό.... Ουφ!!!

Ελπίζω να συνέλθουμε ΟΛΟΙ σύντομα!!

Φιλιά πολλά!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

eixame mia yperoxh nyxta

kollhsame kai to mpampa mas fysika

o mikros enw olh mera einai kala to brady mpoykwnei kai 3ypnaei, bazw orous alla den exei my3es, x8es na fantasteite koimotan sthn agkalia mou k klapsourize

ponaei kai to donti pou mou aponeyrwnei kai den exw katalabei an mou eipe na perasei o ponos kai meta na paw, giati prox8es pou phga mou pe oti eixe straboxy8ei to proswrino kai oti to ftia3a kai moy pe des pws paei kai pare me

e re pikra ayta ta dontia

den exw dia8esh gia tipota, pairnw paysipona alla de mporw kai synexeia

egw pantws thn phra thn antibiwsh enw 8hlaza den apagoreyetai

mou dwsate kouragio me ton ypno (ti kouragio dhladh leme twra) de 8elw na apo8hlasw akomh, pame gia to xrono

i1lzp2.png

Καλημέρα κι από μας!

Κι εμείς πάρτυ τη νύχτα, η μικρή ξύπνησε 3 φορές με γοερά κλάματα από τις 3 και 15 ως τις 4 και 15, βαρεθήκαμε να την ηρεμούμε και να την πηγαίνουμε πίσω στο κρεβάτι της και την πήραμε ανάμεσά μας. Με τα χαδάκια ηρέμησε και κοιμήθηκε. Στριφογύριζε όμως συνέχεια και ξεσκεπαζόταν, με αποτέλεσμα να έχει εξοστρακίσει τον άντρα μου στην άκρη του κρεβατιού. Ο ταλαίπωρος φυσικά δεν μπορούσε να κοιμηθεί και είχε και την έννοια να τη σκεπάζει... Εγώ η μουλάρα αντιθέτως μετά από λίγο κοιμήθηκα κανονικότατα. Το πρωί τη θήλασα κοιμισμένη και τώρα εξακολουθεί να κοιμάται - φαντάζομαι όχι για πολύ ακόμα...

Mummy, κι εγώ είχα πάρει αντιβίωση για μια ξεγυρισμένη μαστίτιδα που έπαθα τον τρίτο μήνα και συνέχισα να θηλάζω κανονικότατα.

Να σας πω, πήρα χτες το γυναικολόγο μου για να τον ρωτήσω πότε να κάνω τεστ Παπ και του έκανε εντύπωση που του είπα πως ακόμα δεν έχω περίοδο ενώ θηλάζω μόνο δυο φορές τη μέρα. Τεστ Παπ μου είπε να πάω να κάνω αφού αδιαθετήσω.

Εσείς οι θηλάζουσες, περίοδος σας έχει έρθει; Και τεστ Παπ έχετε κάνει;

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Καλημέρα κι από μας!

Κι εμείς πάρτυ τη νύχτα, η μικρή ξύπνησε 3 φορές με γοερά κλάματα από τις 3 και 15 ως τις 4 και 15, βαρεθήκαμε να την ηρεμούμε και να την πηγαίνουμε πίσω στο κρεβάτι της και την πήραμε ανάμεσά μας. Με τα χαδάκια ηρέμησε και κοιμήθηκε. Στριφογύριζε όμως συνέχεια και ξεσκεπαζόταν, με αποτέλεσμα να έχει εξοστρακίσει τον άντρα μου στην άκρη του κρεβατιού. Ο ταλαίπωρος φυσικά δεν μπορούσε να κοιμηθεί και είχε και την έννοια να τη σκεπάζει... Εγώ η μουλάρα αντιθέτως μετά από λίγο κοιμήθηκα κανονικότατα. Το πρωί τη θήλασα κοιμισμένη και τώρα εξακολουθεί να κοιμάται - φαντάζομαι όχι για πολύ ακόμα...

Mummy, κι εγώ είχα πάρει αντιβίωση για μια ξεγυρισμένη μαστίτιδα που έπαθα τον τρίτο μήνα και συνέχισα να θηλάζω κανονικότατα.

Να σας πω, πήρα χτες το γυναικολόγο μου για να τον ρωτήσω πότε να κάνω τεστ Παπ και του έκανε εντύπωση που του είπα πως ακόμα δεν έχω περίοδο ενώ θηλάζω μόνο δυο φορές τη μέρα. Τεστ Παπ μου είπε να πάω να κάνω αφού αδιαθετήσω.

Εσείς οι θηλάζουσες, περίοδος σας έχει έρθει; Και τεστ Παπ έχετε κάνει;

Καλημέρα, Κυβέλη μου. Περίοδο έχω από τον 3ο μήνα, Παπ έκανα στις 40 μέρες χωρίς να μου έχει έρθει, αντιβίωση πήρα από την πρώτη μέρα γιατί είχα πυρετό μετά τον τοκετό. Τίποτα από αυτά δεν είναι ασυμβατα με το θηλασμό. Κι εγώ ελπίζω να το πάω ως το χρόνο και μετά φρέσκο, όχι σκόνη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...