Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Σας ευχαριστώ εκ μέρους του γιόκα μου, τον λατρεύωωω!!!

Αχ βρε κορίτσια, ανάψατε φωτιές με τα ταξίδια!! Και εγώ θέλω...θα αρχίσω να ψάχνω για το 2011 και εγώ..το θέμα είναι πως πρέπει να ανεβάσω και τα παιδιά Αθήνα για να τα αφήσω στους γονείς μου- όχι δεν θα τα πάρω μαζί μου!!- αλλά οκ..εγώ βασικά και μια Θεσσαλονίκη την "χτυπούσα" άνετα, καθόλου δεν θα με χαλούσεεεεεεε!!Η και μια λίμνη Πλαστήρα..αχα καλή ιδέα..μάλλον για εσωτερικό τουρισμό το βλέπω λοιπόν..

Κατεβήκαμε σήμερα στον μπαμπά μας, ευτυχώς δεν βρέχει και έχει και καλή θερμοκρασία..ελπίζω να προλάβουμε να κάνουμε καμμιά δουλίτσα, πρέπει να πάρω δώρο και της φιλιότσας μου, γιορτάζει αύριο- Άρτεμις!

Φιλάκια να έχουμε μια υπέροχη ημέραααααααααα..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmera!!!!!!!!!!!!!!

Eimaste shmera poly kalytera... ennoeitai oti to brady eixame polles diakopes alla rhs ebala sto bradyno ths gala depon kai o pyetow epese...

ax pali kala to mwro mou giati eixe gkrinia kai hthele olo agkalia...

Eseis pou eiste oles???????????

Gia ksypnhste + epanelthete... ante exoume monaksies.............:((((((

lX5Hp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Η δικια μου με έλουσε πρωί πρωί με το γάλα μόλις το έφαγε όλο αναγούλισε από τις μύξες και το έβγαλε πάνω μου και στα μαλλιά μου και πάνω της χάλια χάλια τι να σας πω μέχρι τώρα περίμενα το θερμοσίφωνα να κάνουμε μπάνιο και τώρα κοιμάται αφού εφαγε αλλο ενα μπουκάλι γάλα...πρωινό ξύπνημα σου λέει μετα!

mz6Up2.png

Καλημέρα κορίτσια!Η δικια μου με έλουσε πρωί πρωί με το γάλα μόλις το έφαγε όλο αναγούλισε από τις μύξες και το έβγαλε πάνω μου και στα μαλλιά μου και πάνω της χάλια χάλια τι να σας πω μέχρι τώρα περίμενα το θερμοσίφωνα να κάνουμε μπάνιο και τώρα κοιμάται αφού εφαγε αλλο ενα μπουκάλι γάλα...πρωινό ξύπνημα σου λέει μετα!

Πω πω Σιλβή μου .... τουλάχιστον εφαγε την 2η δοση της... γιατι εμένα μετά από εμετό δεν τρώει την ποσότητα που κανονικά θα ετρωγε.. ε, φυσικό ε??? γι'αυτό μετά από εμετό φαγητού της δίνω λίγο γαλατάκι δεν πίνει περισότερο, αλλά σε γάλα δεν μου το έχει κάνει.....

περαστικούλια!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα! Περαστικά στα αδιάθετα μπεμπάκια και μαμάδες.

Σήμερα ο μικρός μου κλείνει τον 8 και το γιόρτασε με μια τούμπα από το κρεβάτι μου στο πάτωμα! Ευτυχώς δεν χτύπησε, μόνο τρόμαξε. Επίσης σήμερα λέω να σταματήσω το θηλασμό. Δεν θέλω αλλά πρέπει να πάρω αντιβίωση και ήδη το έχω καθυστερήσει κάτι μήνες. Ετσι κι αλλιώς το θηλασμό τον έχουμε πιο πολύ για "ηρεμιστικό" παρά για να χορτάσει, μου είναι όμως πολύ δύσκολο αισθάνομαι ότι με κάποιο τρόπο αποχωρίζομαι το μωρό μου.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Καλημέρα κι από μένα! Περαστικά στα αδιάθετα μπεμπάκια και μαμάδες.

Σήμερα ο μικρός μου κλείνει τον 8 και το γιόρτασε με μια τούμπα από το κρεβάτι μου στο πάτωμα! Ευτυχώς δεν χτύπησε, μόνο τρόμαξε. Επίσης σήμερα λέω να σταματήσω το θηλασμό. Δεν θέλω αλλά πρέπει να πάρω αντιβίωση και ήδη το έχω καθυστερήσει κάτι μήνες. Ετσι κι αλλιώς το θηλασμό τον έχουμε πιο πολύ για "ηρεμιστικό" παρά για να χορτάσει, μου είναι όμως πολύ δύσκολο αισθάνομαι ότι με κάποιο τρόπο αποχωρίζομαι το μωρό μου.

Σε καταλαβαίνω ... είναι όντως πολύ δύσκολο ιδιαίτερα μετά από τοσο διάστημα..

Όμως μπράβο σου που τα κατάφερες μέχρι εδώ!!!!

Εσύ του πρόσφερες ότι καλύτερο μπορούσες!!!

Εμένα το μωρό μου είναι μια χαρά και δεν το πιστεύω ότι δεν πήραμε τελικά την κάτω βόλτα.. αλλά θέλει προσοχή με τόσες ιώσεις...

Εν τω μεταξύ το Σ/Κ έχουμε 2 παιδικά πάρτυ.... τι να κάνω να την πάρω????? δεν θέλω να το διακυνδινέψω....

lX5Hp3.png

Εν τω μεταξύ το Σ/Κ έχουμε 2 παιδικά πάρτυ.... τι να κάνω να την πάρω????? δεν θέλω να το διακυνδινέψω

Εγώ δεν θα πήγαινα. Αποφεύγω ακόμη και την παιδική χαρά τις ώρες που έχει πολλά παιδάκια. Γύρω μου όποιον ακούω έχει άρρωστο πιτσιρίκι αυτή την εποχή.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Εν τω μεταξύ το Σ/Κ έχουμε 2 παιδικά πάρτυ.... τι να κάνω να την πάρω????? δεν θέλω να το διακυνδινέψω

Εγώ δεν θα πήγαινα. Αποφεύγω ακόμη και την παιδική χαρά τις ώρες που έχει πολλά παιδάκια. Γύρω μου όποιον ακούω έχει άρρωστο πιτσιρίκι αυτή την εποχή.

Έχεις δίκιο.. κι εγώ κάτι τέτοιο σκεφτομαι να κάνω....

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Kalhmera.Κοριτσακια.

Για θηλασμο λετε ε?Κι εγω εχω ελαχιστο γιατι δε μου το ζητανε οπως παλια πια.Τους δινω και μπουκαλι πια μονο η μικρη το θελει οπως λετε για παρηγορια αλλα μονο μια φορα το βραδυ πριν κοιμηθει, αν και σημερα μου κανε ενα χουνερακι και την εβαλα και το πρωι οπου ηρεμησε και κοιμηθηκε.Τελοσπαντωςν νιωθω ασχημα να μην τους δωσω καθολου, εστω και λιγο καλο τους κανει.μαλιστα οταν ηταν αρρωστα επειδη δεν ηθελαν να πιουν εβαλα θηλαστρο για να μην το αφησω και μου κοπει τελειως

PN8Qp2.png

csXep2.png

γεια σας κοριτσια!!

χαθηκα τελειως το ξερω ... πνιγομαι κ τρεχω κ στο σπιτι δεν προλαβαινω!

πως τα καταφερνετε ολα?????

περαστικα στα αρρωστουλια..καλα δεν προλαβαινω να διαβασω οτι εχετε γραψει οπως καταλαβαινετε

Ελενα προσπαθησα να σε παρω αλλα μου εχεις στειλεις λαθος το τηλεφωνο σου!

ο μικρος ειναι καλα. καναμε εξετασεις αιμα κ περιμενουμε αποτελεσματα αυριο

ουρα δεν καταφερα ποτε να του τα παρω!! θα προσπαθησω παλι σημερα!

ευτυχως ξεκινησε να κοιμαται παλι ολη τη νυχτα κ ειναι καλυτερα τα πραγματα! αν κ εγω συνηθισα κ ξυπναω απο μονη στις 5 κ μετα 0 υπνος ξανα...

αυτα σε γενικες γραμμες

χχχ

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ελενα πως τα καταφερες και της πηρες ουρα??? απο το σαββατο προσπαθουμε με τον αντρα μου κ συνεχεια ξεκολλαει αυτο...καλα ειναι κ ο μικρος ταλιμπαν, χοροπηδαει ασταματητα! αλλα κ πριν κοιμηθει που του το εβαλα παλι ξεκολλησε...γμτ...

υπαρχει αλλος τροπος?

ειπα στον αντρα μου να παμε αρχες δεκεμβριου ενα π-σ-κ λονδινο και για να το πω απλα, μου εριξε ενα τρελο χ....μο!!

σκεφτομαι να τον χωρισω...ετσι?????!!!! καποτε εκανε τουμπες για εκδρομες τωρα δεν βγαινουμε ουτε για ενα ποτο...εχει κολλησει με τον μικρο σε βαθμο εξωπραγματικο ... ουτε να τον γεννουσε δηλαδη!

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ?????????

Υδροχοάκι, επιτέλους!Αρχίσαμε να ανησυχούμε βρε...

Καλή η Όλγα, η Τζένη, η Νατάσσα, η Κατερίνα πού είναι???????????

Δώστε σημεία ζωής βρε κορίτσιααααααααα...

Σήμερα πήγα οδοντίατρο, έκανα σφράγισμα και πρέπει να βγάλω και πανοραμική ακτινογραφία σε μια παλιά απονεύρωση που πονάει...και μετά ή πάλι απονεύρωση ή εξαγωγή..μπρρρρρρρρρρ...!!!

πολλά φιλιάααααααααααααα

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...