Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ta neyra mouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tin arpaksa k gw k ti?????gastrenteritida!!!!!me pianei enas friktos ponos k me afinei o antras moiu leipei foraw maska gia to mwro ayto klaiei thelei agalia me koitaei kala kala k mou trabaei ti maska tha kolisei re koritsia????????? ti na kanw?????//

χα χα χα όλα τα λεφτά η μικρή

μην αγχώνεσαι πλένε καλά χέρια δε μεταδίδεται από το στόμα τόσο πολύ

εξάλλου δεν ξέρεις αν είναι ίωση μπορεί να ναι κατι που έφαγες

δωστης και μια μάσκα να παίζει αφού της άρεσε

και πάρε και τον άντρα σου να επιστρέψει πες του σβήνω χάνομαι λιώνω...

i1lzp2.png

http://www.sposamoda.gr/sposamoda.asp?LANG=GR

το νυφικο μου ειναι αυτο..μονο ο κορσες δηλαδη.

ελιτα εχει πααααρα πολλα νυφικα και στυλ.ριξε μια ματια στο σιτε

http://www.sposamoda.gr/

νομίζω δε δουλευει σωστά το λινκ βγάζει πολλά νυφικά

i1lzp2.png

kalispera filenades,

kale ti pathane ola ta mpempakia mas. ftou ftou skorda agiasmo na kanoume sto post mas:)

ioanna exeis pm. enoite oti eisai i prwth mou pelatissa opote tha exeis kai idiki metaxirisi kai timi xe:)

simera phgame kolimpi meta apo 2 vdomades kai nai mpikame apo katw kai mas aresei auth th fora:) perasame teleia kourastikame kai twra koimomaste tou kalou kairou:) sto sxoleio mou spasane ta neura ta kolopeda den thelw allo leme. kathe prwi me to zori ksipnaw. mou petaei kai to prwi mia sinadelfos pou gnwrise ton prigkipa ti thes kai erxese kai den meneis me to mwro sou kai mou ftiakse th mera ti na sas pw.

sofaki prepei ontos na parw thn andriana alla prepei na to thimitho prwi. den thelw na thn parw tetia wra.

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια.

Βρε μάμι δε φταίει ο θηλασμός, εμένα κοιμάται όλο το βράδυ από 50 ημερών και δεν έχει πάρει ποτέ ξένο. Η φτιαξιά του παιδιού είναι....

Κι εγώ πάντως δυο φορές τον θηλάζω πια και πολύ το απολαμβάνω. Σε όλα τα άλλα γεύματα γεμίζει ο νεροχύτης μου τζετζέρια. Παλιά βαριόμουν να φτιάξω κείκ για να μην πλένω το μίξερ και τώρα πλένω και το μίξερ και το μπλέντερ καθημερινά. Άμα τα καταφέρω σκέφτομαι να τον φτάσω ως τον χρόνο.

Γειά σας κοριτσάκια.

Βρε μάμι δε φταίει ο θηλασμός, εμένα κοιμάται όλο το βράδυ από 50 ημερών και δεν έχει πάρει ποτέ ξένο. Η φτιαξιά του παιδιού είναι....

mwre synh8ws etsi lew k egw apla mou lene polles files oti otan stamathsan to 8hlasmo arxise to paidi na koimatai parapanw

emeis pantws palia 3ypnousame mono mia fora gia mam kata tis 4, twra tis exoume kanei 2

cate dontakia exete bgalei eseis?

i1lzp2.png

αχ κορίτσια..είδα το νησί...πωπω τί κλάμα ήταν αυτό...ουφφφφ!!!

Περαστικά και πάλι σε όλα τα μωράκιαααα μας!!!

Καρδούλα, σου έστειλα π.μ :D

Κοιμούνται και τα 2 εννοείται, πάω να αγκαλιάσω τώρα το μεγάλο μου μωρό γιατί συνέχεια παραπονιέται...

Α ξέχασα το πρωί να σας βάλω και φωτό του Νικόλα μου!

post-13075-14825440530354_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ioanna exei pm.

mummy kai emena pou pinei to vradi kseno pali ksipnaei. dokimasa na ton taisw kai koimismenw kata tis 12 kai pali to mono pou kerdisa einai na pinei ena geuma gala parapanw. einai auto pou leei i cate thema mwrou. opws katalaves ta agoria mas einai pinales lol.

loipon kalhnyxto koritsia. ioanna tha ta poume aurio:)

filakia polla

Διαφημίσεις

Mummycoooooool λοιπόν χρειάζεται για τον μικρό να είναι και οι δύο γονείς μαζί στο Α.Τ και το μωρό εννοείται, 2 φωτογραφίες, τα παράβολα απο την εφορία που στοιχίζουν 74 ευρώ, ληξιαρχική πράξη γέννησης(απο το δήμο το παίρνεις). Αυτά!

Λοιπόν έκλεισα με easy-jet μόνο τα αεροπορικά 349 ευρώ! Σκέψου με την τιμή της βενζίνης και τα διόδια, καφέδες και σνακ για να ανέβουμε Θεσσαλονίκη ένα 200αρι το θέλουμε άνετα, οπότε βάζουμε και κάτι παραπάνω και βλέπουμε και κάτι διαφορετικό!

Ελίτα πανέμορφο το φορεματάκι!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Mummycoooooool λοιπόν χρειάζεται για τον μικρό να είναι και οι δύο γονείς μαζί στο Α.Τ και το μωρό εννοείται, 2 φωτογραφίες, τα παράβολα απο την εφορία που στοιχίζουν 74 ευρώ, ληξιαρχική πράξη γέννησης(απο το δήμο το παίρνεις). Αυτά!

Λοιπόν έκλεισα με easy-jet μόνο τα αεροπορικά 349 ευρώ! Σκέψου με την τιμή της βενζίνης και τα διόδια, καφέδες και σνακ για να ανέβουμε Θεσσαλονίκη ένα 200αρι το θέλουμε άνετα, οπότε βάζουμε και κάτι παραπάνω και βλέπουμε και κάτι διαφορετικό!

Ελίτα πανέμορφο το φορεματάκι!!!!!!!

δε ρωτάω για την τιμή, ρωτάω αν έκλεισες ξενοδοχεία, συμφωνώ εννοείται...

σα να ψήθηκε ο μπαμπάς μας...έχουμε και μια άλλη εναλλακτική για γαλλία αλλά μετά θέλει και τρένο και βγαίνει λίγο πιο ακριβά, θα ασχοληθώ σοβαρά μου φαίνεται

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...