Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξύπνησε η μικρή και θέλει παιχνίδια...

Mummy, σε ρωτάω γιατί κι εγώ θηλάζω, μόνο πρωί - βράδυ βέβαια, και όλο λέω να το σταματήσω, αλλά όλο δεν το παίρνω απόφαση. Δε μου κάνει καρδιά, κατάλαβες; Ειδικά αφού δεν με περιορίζει σε τίποτα - τι να με περιορίζει, που έχει γίνει το πιο ξεκούραστο γεύμα της μέρας... Με βλέπω να τη θηλάζω μέχρι να πάει σχολείο!:D

se katalabainw kai symfwnw kai epay3anw se ola

apla exw mia elpida oti an stamathsei o 8hlasmos 8a stamathsei na 3ypnaei to brady kai h elpida pe8ainei panta teleytaia

bebaia 8a mou peis mporei na 3ypnaei k gia allous logous

emena pantws 8hlazei pio polles fores, mia stis 12 (trwme 9 -10 to frouto) mia stis 4-5 pou 3ypnaei kai exei mia ypoglykaimia, mia to brady prin koimh8ei kai 1-2 fores pou 3ypnaei to brady

xairomai pantws pou otan eimaste se kosmo zhtaei peinirli kai oxi vyzi pleon!! gia ayto kai tou to dwsa gia epibrabeysh ;)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

exw sixathei tin broxi!!! exw 4 plintiria nabalw k ti na kanw pws tha stegnwsoun??? skeftomai na ferw tin aplwstra k na ta kremaw stin eisodo ti na kanw??? aporw pws zoune stin agglia me ayto to skatokairo! :P:P

na sou zhsei h mikroula sou katarxhn!! na th xairesai

enta3ei 100 eyrw den einai kai para polla bebaia 8a mou peis emeis ta bgazoume se 2 meres ayta ta lefta ayth se mia wra

emeis ftaime fysika

egw sto gamo mou phga kommwthrio (htan paraskeyh) pali me xrewsan parapanw apo to kanoniko alla normal 100 to xtenisma kai h makigier htan filh 150 kai gia mama kai aderfh makigiaz nyxia

ps sthn agglia exoun stegnwthria kale!!!

i1lzp2.png

Ναταλία τέλεια!Τι πάθατε καλέ όλες και θέλετε ταξίδια ,θέλω κι εγώ !!Αντε μην μας ξεσηκώνετε ,!

Πρίν λίγο γύρισα έκανα μάθημα οδήγησης καλά μου άρεσε πολύ πάρα πολύ !Το μόνο που μου φάνηκε δύσκολο ρε κοριτσια και δεν το έκανα εύκολα είναι να πατάω συμπλέκτη ενω αφήνω γκάζι χαχα το έκανα απότομα και μου φώναζε!

Και μου έλεγε μην φοβάσαι το ελέγχω εγώ αλλα πως να μην φοβάμαι αφού φοβάμαι ...θα προσπαθήσω να μην σκέφτομαι εκείνη την ώρα οτι θα πατήσω κανέναν.

Η μικρή είναι μια χαρά αλλα τις μύξες ακόμα τις έχουμε και εμείς βλέπει τον ορό και κρ'υβεται η μαιμού...]

Περαστικά στα μπεμπάκια που είναι άρρωστα αντε να γίνουμε όλοι καλά γιατι αυτός ο μήνας ξινός μας βγήκε!

Ιωάννα η μικρή είναι για φίλημα γιατι μωρέ της πήρες το μπισκότο της;

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

eeeeeeeeee με βάλατε στην πρίζα και έκλεισα για λονδίνο 18/01 και για τους 4ς μας με 349 ευρώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
natalia που εισαι?ειδες τα φορεματα.παρε με σπιτι οταν ευκαιρησεις

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalh ebdomada σε ολες...

περαστικα ευχομαι και ουστ μακρια οι ιωσεις...

εμεις χτυπησαμε κατι 39.9 ,39.7 ! αλλα χωρις μυξουλες,ουτε βηχα!

δεν εκλεισα ματι...ευτυχως ηταν καλοκεφος κ δεν ειχαμε γκρινια...

ντεπον μου ειπε ο παιδιατρος να δινω πανω απο 38.7 πυρετο καθε 6 ωρες...

τον πηγα και απο το ιατρειο...τον εξετασε και τα αυτακια αλλα δεν ειχε τιποτα μονο λιγο κερι το ενα,που πηγε να το βγαλει με ενα σιδερο και ο μικρος μου τσιριζε!!!

αφου ειπα στον γιατρο να σταματησει και εκλαιγα!!!

σπαραξε η καρδια μου!

ευχαριστω για τις ευχες σας....

και σε εσας που ετοιμαζεστε για γαμο και βαφτισια με το καλο....

ελιτα αυτο το τελευταιο νυφικο ειναι πολυ ωραιο....(αριζονα?) χαχαχα...

alpan να χαιρεστε το ζουζουνι σας...παρε ενα στεγνωτηριο,εγω σωθηκα!!!

σημερα εκανα προβα τα μαλλια μου...η κομμωτρια μου ειναι αστερι και ξερει παντα τι θελω...εττυχως γιατι εχω ενα κολλημα με τα μαλλια...

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμάς!!!

Περαστικά σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια που είναι ακόμα άρρωστα!!

Alpan να σου ζησει το μωρό σου!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

eeeeeeeeee με βάλατε στην πρίζα και έκλεισα για λονδίνο 18/01 και για τους 4ς μας με 349 ευρώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iiiiiiiiiiiiiii bgazw kapnous leme

ekleises kai 3enodoxeio h mono aeroporika?

me easy jet?

de mou pes poso stoixise to diabathrio....

i1lzp2.png

Natalia αυτο πηρα στη μπεμπα 30 δολαρια.απο 80 για το γαμο.Κοριτσομανες απο το http://www.sophiasstyle.com

εχει πολυ ομορφα φορεματακια.Τα μεταφορικα 30 δολαρια αλλα αν παρεις αρκετα ρουχαλακια συμφαιρει και εχει πολλες προσφορουλες, επισης αν κανεις i like στο φεις σου κανει και 20 τις εκατο εκπτωση επιπλεον

post-22755-14825440529839_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...