Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ki emeis mono my3es exoume k erxetai kai tribetai sta podia mou kai me kanei mpliaxxxxxxxxxx

gia to laimo phra trachisan den antexa allo amesws perase h fagoura kai o ponos!!

χαχα κι εμενα ερχονται και με φιλανε και με χαιδευουν ειδικα η μικρη και με γεμιζε μυξες.τωρα σημερα ευτυχως της την καθαρισα και δεν εβγαζε αρχισαν να στερευουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ειπα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παμε μαλτα τελικα.γιατι μου πε πως καλυτερα να παμε 4 μερες καπου οι δυο μας το ιδιο θα κοστισει.γιατι η μαλτα εχει και ανταποκρισεις και τετοια και δυο μερες θα πρεπει να παει σε συνεδριο.

Οποτε αρχισαμε να κοιταμε για αλλου.Μου το υποσχεθηκε βασικα.

Εχει μεχρι 24 οκτωβρη η eagean 39 εσωτερικες και 59 εξωτερικες πτησεις.αν κανεις κρατηση εως 24 οκτωβρη για οποτε θες φυσικα.

des kai easyjet exei berolino, rwmh, parisi, kai londino

i1lzp2.png

Ναι, mummy, και εγώ αυτό λέω από χτες, να βρούμε άλλον, κι έχω αρχίσει και μαζεύω συστάσεις... Γιατί φοβάμαι ότι την άλλη φορά που θα βρεθούμε για το εμβόλιο θα πλακωθούμε. Ο άντρας μου προσπαθεί να με ηρεμήσει λέγοντας πως ίως του συνέβαινε κάτι έκτακτο ή τον είχαν ζαλίσει στα τηλέφωνα άλλες 100 πριν από εμένα ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Εμένα όμως δε με νοιάζει, δεν κοπανάω το τηλέφωνο στον ξένο κόσμο όταν έχω τα νεύρα μου!

Ταξιδάκι εεε; Κι εγώ το σκέφτομαι πολύ, αλλά χωρίς τη μικρή. Όχι γιατί δεν τη θέλω φυσικά, αλλά γιατί θα είμαστε πολύ δυσκίνητοι. Να πλένω, καθαρίζω, μαγειρεύω και αλέθω φρούτα, κοτόπουλα και λαχανικά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου; Για κανένα λόγο! Οπότε ίσως κανονίσουμε κανένα χειμωνιάτικο ΣΚ εντός Ελλάδας σε κάνα- δυο μήνες και να αφήσουμε τη μικρή σε παππούδες. Μπορεί και Θεσσαλονίκη, που έχουμε πολύ καλούς φίλους!

Αλήθεια, εσύ πώς σκέφτεσαι να το οργανώσεις αν πάρεις και το μικρό μαζί;

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

kati 8a brw den 3erw

londino exw ena poly kalo filo pou xei dyo mikra o mikros tou einai mazi me to mario, ayto 8a nai to idaniko

twra an pame allou gia 2-3 meres, gala ok afou 8hlazw e as faei kai kanena bazaki ki aytos de 8a pa8ei tipota ase pou mexri tote pou lew na kleisw 8a trwei kai faghto olo kai kati 8a brw na tou dwsw

x8es sto party mou arpa3e to peinirlaki eytyxws eixe meinei h akrh

kai meta to meshmeri ormh3e stis patates apo ta goodys alla ton epanefera sthn ta3h

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλή φάση φαίνεται το Λονδίνο όπως τα λες. Καλά, και σίγουρα δε θα πάθει τίποτα με κάνα βαζάκι, εγώ απλά είμαι κολλημένη με τα φρέσκα... Πεϊνιρλί τράβαγε η όρεξή του; Χαχα! Θεός! Εμείς είμαστε πίσω στο θέμα φαγητό, να φανταστείς τον άλλο μήνα θα μας βάλει μοσχάρι - αν μας ξαναδεί βέβαια, γκρρρ... Βέβαια, τη λυπάμαι την κακομοίρα, κοιτάζει τα σουβλάκια και ξερογλείφεται!

Καλή φάση φαίνεται το Λονδίνο όπως τα λες. Καλά, και σίγουρα δε θα πάθει τίποτα με κάνα βαζάκι, εγώ απλά είμαι κολλημένη με τα φρέσκα... Πεϊνιρλί τράβαγε η όρεξή του; Χαχα! Θεός! Εμείς είμαστε πίσω στο θέμα φαγητό, να φανταστείς τον άλλο μήνα θα μας βάλει μοσχάρι - αν μας ξαναδεί βέβαια, γκρρρ... Βέβαια, τη λυπάμαι την κακομοίρα, κοιτάζει τα σουβλάκια και ξερογλείφεται!

ennoeitai k egw ton exw ma8ei sthn ygieinh xa xa

alla kai mia sto toso de 8a pa8oun kati o,ti kai na fane

enta3ei de lew na to kanoume systhma

emeis trwme kotopoulo mosxari tou dwsa kai psari mia fora

x8es tou dwsa kai mia stalitsa kroko mas feran ayga apo to xwrio, tou arese nomizw

ki emas h giatros einai poly epifylaktikh, ola meta to xrono ta leei

i1lzp2.png

helloooo

blepw oi iwseis sas kala kratoun euxomai na iremisete grigora!!! baftistike to koritsaki mou k ola pigan teleia!! o papas ekane poli kalo mistirio prosekse tin mikri, den eklapse sxedon katholou!!

re koritsia simera oli mera de trwei k koimate, einai arage apo tin xthesini kourasi i kollisse tpt? oi papoudes tis eixan gastrenteritida den tin piran agalia alla k pali fobamai!!!

twra koimate k tin akouw pou roxalizei!!simainei kati ayto???? blepw na tin patame k emeis re gmt!!

Διαφημίσεις

kala kyveli aparadektos o paidiatros sou de to sizitw. oti k na tou eixe sumbei den eprepe na sou ferthei etsi! eutuxws iparxoun polloi sinadelfoi tou opote mi masas allakse ton

mummy kali fasi to londino idika afou tha exete k filous. pigenete an mporeite tha xalarwsete.ayto ta idia k ta idia den palevete

kaleeeee exw enan ntalikeri poi koimate dipla mou ti tha kanw?????????

Σοφία, κλείσε εισιτήρια!!Αντε, κάνε την αρχή..έκπληξη και στον άντρα σου!

Κυβέλη, και εγώ θα έλεγα να το ξανασκεφτείς, εμένα η παιδίατρος μας ένας από τους λόγους που με έχει κάνει να την διαλέξω, είναι ότι την πήρα στη 1:30 το βράδυ με τον Νικόλα με κρίση λαρυγγίτιδας, χωρίς να ξέρω εκείνη την στιγμή τί έχει, και με αντιμετώπισε σαν να ήταν δικό της παιδί, πήγαμε άμεσα από το ιατρείο, του έκανε ανάσες, κορτιζόνες και καθίσαμε εκεί 1,5 ώρα για να τον παρακολουθεί μήπως χρειαστεί νοσοκομείο και μετά μόλις φύγαμε μου λέει να τον παρακολουθείς και ότι συμβεί να με πάρεις ΑΜΕΣΑ.Απο εκείνη την στιγμή και μετά με έχει κερδίσει...η επιλογή να γίνεις γιατρός, δεν συνεπάγεται μόνο πολλά λεφτά, αλλά και να ξέρεις πως 24 ώρες το 24ωρο πρέπει να είσαι διαθέσιμος στους ασθενείς σου..τέλος!

Ελίτα, πολύ καλή ιδέα σου, και εγώ σε φαντάζομαι με κάτι πολύ αέρινο..σκέψου πως μπορείς να έχεις π.χ. και μια ουρά που μετά να βγαίνει, για να σε διευκολύνει στον χορό..

κοίτα και αυτό

post-13075-14825440527498_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

eprepe na eixa ginei kommwtria i makigier... irthe i kommwtria mou xtes na me bapsei k na me xtenisei k mou pire 100 eurw. polla den einai?? kala de to sizitw gia to gamo mou pou eixa plirwsei makigiaz k bapsimo 600 eurw!!!

na mou peis emeis ftaime pou ta dinoume, alla to exoun kanei tarifa.

pantws apo dw k pera tha skeftomai ta lefta pou dinw gia to otidipote giati to 'xw xesei les k ta briskoume sto dromo. an kanoume oloi etsi tha prosgeiwthoun merikoi merikoi ''epagelmaties'' pou tin exoun dei anantikatastatoi kai zitane trela posa.basika to lew gia ta panta exoume ksefigei se kapoia themata..

Ξύπνησε η μικρή και θέλει παιχνίδια...

Mummy, σε ρωτάω γιατί κι εγώ θηλάζω, μόνο πρωί - βράδυ βέβαια, και όλο λέω να το σταματήσω, αλλά όλο δεν το παίρνω απόφαση. Δε μου κάνει καρδιά, κατάλαβες; Ειδικά αφού δεν με περιορίζει σε τίποτα - τι να με περιορίζει, που έχει γίνει το πιο ξεκούραστο γεύμα της μέρας... Με βλέπω να τη θηλάζω μέχρι να πάει σχολείο!:D

Alpan, να χαίρεστε τη μικρούλα! Πώς τη βαφτίσατε είπαμε; Όσο για τον ύπνο, μην ανησυχείς, και η δικά μου μετά τη βάφτιση τα ίδια έκανε και μετά ήρθε στα ίσα της, τούρμπο σου λέω! Από την κούραση είναι. Οπότε εκμεταλλεύσου το ότι είναι ήσυχη και ξεκουράσου κι εσύ!

Ιωάννα, συμφωνώ απολύτως! Όταν καλοπληρώνονται τις επισκέψεις είναι ωραία, το θέμα είναι τι γίνεται όταν τους χρειάζεσαι... Επίσης, ξέχασα να πω ότι και οι καινούργιες φωτο της κόρης σου είναι καταπληκτικές!!! Πολύ μούτρο η Νεφέλη!

Πάω να πνίξω το μωρό μου στους ορούς και για να το καλοπιάσω μετά, θα παίξουμε! Τι του κάνω του κακόμοιρου η κακούργα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...