Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααααα καλή εβδομάδα!!!!!! Ο μικρός το σκ με 39 πυρετό ήταν.. Τώρα έχει πέσει λίγο.. Τι πάθαμε όλοι καλέ???????

Βγάλαμε διαβατήρια στα μικρά και περιμένουμε το οκ του μπαμπά μας για την αναχώρηση!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κοριτσακια καλημερα.Σορυ που χαθηκα αλλα ειλικρινα οταν ειναι και ο πιτσιρικας εδω γινεται χαμος.

Εγω αρχισα χορο δεν πηγαινε αλλο.Σαββατο μεσημερακι πηγα στη χορευτικη ομαδα του δημου οπου η δασκαλα ηταν συγχορευτρια μου στο δορα στρατου και συναδελφος.Χορεψα δυο ωρες ασταματητα, εγινα μουσκεμα.Κατι περιοχες πουχα να κανω απο τη σχολη.Λημνο, Καρπαθο, Κεφαλλονια, Χιος.Το καταυχαριστηθηκα.

Τα μωρα?Α με τον Χρηστο και το Χριστοφορο.Αφου ταχα ταισει και ξανακοιμηθηκαν τα πηρε μετα και πηγαν στο avenue.

Σοφια βρες κι εσυ να κανεις κανα χορο να ξεσκασεις.

Εδω ο Δημος εχει πολλα πραγματα, λατιν , κοσμημα, θεατρο.και για τα παιδακια.Πηγαμε και το χριστοφορο θεατρικο παιχνιδι.Αφου η μανα του δεν τον παει πουθενα τι να κανουμε τον παμε εμεις κολυμβητηριο και θεατρο να ξεσκαει.

Επισης εχω καποιες φωτος για φορεματα που θα μουθ αρεσαν για νυφικο.αρχισα να κοιταω τα χορευτικα που ειναι φανταχτερα αναλαφρα και μπορεις ανετα να τα φορεσεις για νυφικο.και φυσικα ειναι οτι πρεπει για να χορευεις και να κινεισαι ανετα χωρις να πατας και να σε πατανε.

Α Σοφια μου αρεσε κι ενα απο εκει που μου εδειξες απο την Pateroni αλλα ποσο κοστιζουν αυτα περιπου?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρααααααα καλή εβδομάδα!!!!!! Ο μικρός το σκ με 39 πυρετό ήταν.. Τώρα έχει πέσει λίγο.. Τι πάθαμε όλοι καλέ???????

Βγάλαμε διαβατήρια στα μικρά και περιμένουμε το οκ του μπαμπά μας για την αναχώρηση!!!!!!

κουμπαρουλα τιποτα ακομα απο κουριερ.

Τι επαθε ο μικρος?εμεις ειμαστε καλυτερα, κατι ψιλομιξουλες ακομα εγω αρχισα να ξεβραχνιαζω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

τωρα πια το βραδυ της δινω ξενο...:(:(:(:(:(

και μου ειπε ο γιατρος να της το κανω πιο αραιο....

ε της κάθεται βαρύ της καημενούλας...

αν θήλαζες και δεν αντλούσες υποτίθεται οτι ο βραδυνός θηλασμός κόβεται τελευταίος, δηλαδή πρώτα αντικαθιστάς το πρωινό με ξένο και μετά το βραδυνό τώρα για την περίπτωσή σου δεν ξέρω :confused:

i1lzp2.png

Κορίτσια, καλό μεσημέρι!

Μμμ, σε τρελή φόρμα είμαστε όλες βλέπω... Κι εμάς η μικρή είναι εδώ και τρεις - τέσσερις μέρες βραχνιασμένη. Ούτε πυρετό, ούτε βήχα, μόνο βραχνάδα και φλέματα. Αλλά προβληματίζομαι, γιατί κι όλο τον Αύγουστο έτσι τον περάσαμε, χωρίς να καταλήξουμε με σιγουριά πού οφειλόταν. Αν ήξερα ότι είναι μια απλή ίωση δεν θα αγχωνόμουν. Αλλά τώρα είμαι μπερδεμένη.

Αφήστε που τα πήρα τρελά με τον παιδίατρο. Χτες βράδυ κατά τις 10 η βραχνάδα της μικρής χειροτέρεψε απότομα. Εγώ αγχώθηκα, γιατί σε παρόμοια φάση το καλοκαίρι, μας είχε δώσει κορτιζόνη, είχε πει να την ξυπνάμε να την παρακολουθούμε, ότι μπορεί να γυρίσει σε βρογχιολίτιδα και άλλα παρόμοια. Οπότε του τηλεφώνησα αμέσως, μην πάει και μεσάνυχτα. Το σήκωσε τη δεύτερη φορά, πριν προλάβω να ολοκληρώσω το "καλησπέρα, συγγνώμη για την ενόχληση", μου είχε πετάξει αγριεμένος "μόνο αν είναι κάτι επείγον πείτε μου", κόμπλαρα, του μάσησα βιαστικά την κατάσταση, μου έδωσε δυο οδηγίες στο πόδι και πριν ολοκηρώσω το "καληνύχτα", μου είχε κοπανήσει με θόρυβο το τηλέφωνο στα μούτρα! Και πραγματικά, ρε κορίτσια, δεν τον παίρνω για ψύλλου πήδημα! Έξαλλη έγινα! Άδικο έχω;

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

αμάν βρε τα παιδάκια μας όλα τι έχουν πάθει; αχ έτσι θα ναι ο οκτώβρης κάθε χρόνο μάλλον τι μας περιμένει...

κυβέλη αλλαγή παιδιάτρου άμεσα!! οσο καλός κι αν είναι πρέπει να χεις θάρρος να τον παίρνεις 3 το βράδυ

ελίτα κι εγώ με κάτι τέτοιο σε φαντάζομαι...

τα νυφικά της πατερόνι είναι γύρω στα 1500-2000 αλλά τα φορέματά της στα 500

πάντως και το δικό μου νυφικό είναι διαθέσιμο αν σου αρέσει...θα χαρώ πολύ να σου το δώσω

επίσης μπορείς να το ράψεις, σίγουρα θα βρεις μια μοδίστρα που να ράβει χορευτικά

αχ ούτε χορό θέλω, ταξίδι θέλω..εχει φτηνά αεροπορικά για λονδίνο τέλη γενάρη....θα χει και εκπτώσεις

i1lzp2.png

ναταλία περαστικά σας

πες μου λίγο τι θέλει για διαβατήριο και πόσο κόστισε

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

ναταλία περαστικά σας

πες μου λίγο τι θέλει για διαβατήριο και πόσο κόστισε

eidew den einai teleia και πολυ πιο εντυπωσιακα απο νυφικα.Αλλα φανταζομαι επειδη θελουν πετρες και σβαροφσκι θαναι ακριβουτσικα.αν και καπου που κοιταξα δεν ειχαν πανω απο 100ο ρικο.για την ακριβεια 500 με 600 δολαρια.

Βασικα υπαρχουν κατι σαιτ που και καλα φτιαχνουν αλλα δεν εχουν ουτε διευθυνση ουτε τιποτα και δεν τα εμπιστευομαι.βρηκα ενα ομως που ειναι στην αμερικη, εχουν καταστημα κανονικα και εστειλα να μου πουν ποσο κοστιζουν αυτα που σας εβαλα τα δυο πρωτα και αν στελνουν ελλαδα.ετσι απο περιεργεια.μετα θα το ψαξω και εδω γιατι εχω μια φιλη που η μαμα της ειναι μοδιστρα.

αλλα γενικα θα πω πως το θελω για χορο και οχι για νυφικο γιατι μολις ακουσουν νυφικο αυτοματα ανεβαζουν την τιμη, σωστος?;)

PN8Qp2.png

csXep2.png

eidew den einai teleia και πολυ πιο εντυπωσιακα απο νυφικα.Αλλα φανταζομαι επειδη θελουν πετρες και σβαροφσκι θαναι ακριβουτσικα.αν και καπου που κοιταξα δεν ειχαν πανω απο 100ο ρικο.για την ακριβεια 500 με 600 δολαρια.

Βασικα υπαρχουν κατι σαιτ που και καλα φτιαχνουν αλλα δεν εχουν ουτε διευθυνση ουτε τιποτα και δεν τα εμπιστευομαι.βρηκα ενα ομως που ειναι στην αμερικη, εχουν καταστημα κανονικα και εστειλα να μου πουν ποσο κοστιζουν αυτα που σας εβαλα τα δυο πρωτα και αν στελνουν ελλαδα.ετσι απο περιεργεια.μετα θα το ψαξω και εδω γιατι εχω μια φιλη που η μαμα της ειναι μοδιστρα.

αλλα γενικα θα πω πως το θελω για χορο και οχι για νυφικο γιατι μολις ακουσουν νυφικο αυτοματα ανεβαζουν την τιμη, σωστος?;)

ναι εννοείται ότι έτσι είναι

τελικά το άλλο που είχες αγοράσει απορρίπτεται;

i1lzp2.png

αμάν βρε τα παιδάκια μας όλα τι έχουν πάθει; αχ έτσι θα ναι ο οκτώβρης κάθε χρόνο μάλλον τι μας περιμένει...

κυβέλη αλλαγή παιδιάτρου άμεσα!! οσο καλός κι αν είναι πρέπει να χεις θάρρος να τον παίρνεις 3 το βράδυ

ελίτα κι εγώ με κάτι τέτοιο σε φαντάζομαι...

τα νυφικά της πατερόνι είναι γύρω στα 1500-2000 αλλά τα φορέματά της στα 500

πάντως και το δικό μου νυφικό είναι διαθέσιμο αν σου αρέσει...θα χαρώ πολύ να σου το δώσω

επίσης μπορείς να το ράψεις, σίγουρα θα βρεις μια μοδίστρα που να ράβει χορευτικά

αχ ούτε χορό θέλω, ταξίδι θέλω..εχει φτηνά αεροπορικά για λονδίνο τέλη γενάρη....θα χει και εκπτώσεις

σας ειπα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παμε μαλτα τελικα.γιατι μου πε πως καλυτερα να παμε 4 μερες καπου οι δυο μας το ιδιο θα κοστισει.γιατι η μαλτα εχει και ανταποκρισεις και τετοια και δυο μερες θα πρεπει να παει σε συνεδριο.

Οποτε αρχισαμε να κοιταμε για αλλου.Μου το υποσχεθηκε βασικα.

Εχει μεχρι 24 οκτωβρη η eagean 39 εσωτερικες και 59 εξωτερικες πτησεις.αν κανεις κρατηση εως 24 οκτωβρη για οποτε θες φυσικα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

κουμπαρουλα τιποτα ακομα απο κουριερ.

Τι επαθε ο μικρος?εμεις ειμαστε καλυτερα, κατι ψιλομιξουλες ακομα εγω αρχισα να ξεβραχνιαζω.

ki emeis mono my3es exoume k erxetai kai tribetai sta podia mou kai me kanei mpliaxxxxxxxxxx

gia to laimo phra trachisan den antexa allo amesws perase h fagoura kai o ponos!!

i1lzp2.png

ναι εννοείται ότι έτσι είναι

τελικά το άλλο που είχες αγοράσει απορρίπτεται;

μονο για εσχατη λυση.δε νομιζω να μου κανει ως τοτε.βασικα δεν παιρνει αλλο στενεμα και ειναι πολυ φουλ για να το φοραω σε τοσες ωρες μυστηρια, πολυ κορσες ρε παιδι μου θα βγαλω τη μπεμπελη και δε θα μπορω ουτε να σκυψω να παρω αγγαλια τα μωρα.καταλαβαινεις τι εννοω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...