Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κι από μας

κοιμηθήκαμε επιτέλους στο κρεβάτι μας και ξυπνήσαμε μόνο 2 φορές για φαγητό και για ξεμπούκωμα μύτης... ε ρε που καταντήσαμε να ξυπνάμε 2 φορές και να χαιρόμαστε

εγώ δεν είμαι καλά, το σκέφτηκα από εδώ το σκέφτηκα από εκεί και θέλω διακοπές...αχ τι θα κάνω; πρέπει να πάω κάπου οπωσδηποτε

είμαι ακόμη χειρότερα ιωάννα δεν έχω υλικά ούτε για τη φρουτόκρεμα και έχω κάτι νεύρα άλλο πράγμα...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Τι καιρος ειναι αυτος? κρυοοοοοοοοο.......... και βροχη, ολο το βραδυ εριχνε καρεκλες..... η μικρη δυο βραδια σερι μου εκανε εμετο το γαλα το βραδινο και κοιμηθηκε νηστικια... και μεσα στον υπνο της βογγουσε το καημενο. Τωρα θα παρω τηλ τον γιατρο να δουμε τι θα πει...

mYQbp2.png

\εγώ δεν είμαι καλά, το σκέφτηκα από εδώ το σκέφτηκα από εκεί και θέλω διακοπές...αχ τι θα κάνω; πρέπει να πάω κάπου οπωσδηποτε

Καλε ελα εδω... να παιξουν τα μικρα και εμεις να κανουμε κους κους!!!

mYQbp2.png

Σοφία, δεν μπορείς να αφήσεις κάπου τον Μάριο ένα απόγευμα και να πας μια βολτούλα μόνη σου? Πήγαινε κάνε ένα μανικιουρ που λέει ο λόγος, βοήθαει πολύ πίστεψε με..

Τελικά δεν βγήκαμε, γιατί ο καιρός είναι χάλια..εντωμεταξύ ενώ έχουμε 2 αυτοκίνητα, ο Βασίλης πάντα παίρνει αυτό που έχει τα καθισματάκια και το καρότσι, δλδ "αποκλεισμένη" σπίτι η Ιωάννα..ουφ!~!~

και εγώ πάντως θέλω διακοπές..και όταν λέω διακοπές εννοώ, έστω και 1/2 ημέρα χωρίς ζουζούνια..ε οκ σε καμμιά δεκαριά χρόνια το υπολογίζω..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!

Κορίτσια μην μιλάτε υπάρχουν και χειρότερα.....βαριέμαι τρελά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρωί δεν σηκωνόμουνα........ το βράδυ 3-4 διακοπές με κλάματα... και δοντάκι ούτε ένα ακόμη..

Κι εγώ θέλω να ξεφύγουμε αλλά με το bebe μαζί γιατί μου λείπει.

Την άλλη εβδομάδα θα καθόμαστε 4ημερο δεν ξέρω αν θα πάμε κάπου αλλά το σίγουρο είναι ότι θα βγούμε έξω για βολτούλες και ψώνια...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

ελεωνορα το σκ που λεγατε δεν θα το κανετε τελικα???

παντως κοριτσια λιγο ηρεμαααα , το καλοκαιρι μολις εφυγε και οι διακοπες υποτιθεται μολις τελειωσαν... αργουν οι επομενες...:( :( :(... για ν μην σχολιασω εναν λαλακα που το καλοκαιρι μολις ειπα πως θελω διακοπες με κοιταξε στραβα και μου ειπε... απο τι θες διακοπες ρε γιωτα, αφου ολη μερα καθεσαι, δεν δουλευεις...... γκρρρρρρρρρ

mYQbp2.png

ελεωνορα το σκ που λεγατε δεν θα το κανετε τελικα???

παντως κοριτσια λιγο ηρεμαααα , το καλοκαιρι μολις εφυγε και οι διακοπες υποτιθεται μολις τελειωσαν... αργουν οι επομενες...:( :( :(... για ν μην σχολιασω εναν λαλακα που το καλοκαιρι μολις ειπα πως θελω διακοπες με κοιταξε στραβα και μου ειπε... απο τι θες διακοπες ρε γιωτα, αφου ολη μερα καθεσαι, δεν δουλευεις...... γκρρρρρρρρρ

ειναι λίγο δύσκολο τελικά... αλλά δεν θέλω να με παίρνει από κάτω...

για πες για το μασαζάκι???? κι εγώ το σκέφτομαι μήπως κανονίσω κάτι για τους δυο μας???? αλλά δεν ξέρω που....δεν το έχω ψάξει και δεν θέλω να πάω κάπου ασχετα

lX5Hp3.png

το μωράκι μου μάλλον κρύωσε .. μίλησα με την μητέρα μου και μου είπε πως φτερνίζεται και τα ματάκια της είναι κόκκινα....

α... εχθές μου έκανε και εμετό την απογευματινή κρέμα... ουφ............

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Ελεονώρα και Γιώτα περαστικά στις κουκλίτσες σας..μπορεί να είναι κανένα κρυωματάκι λόγω καιρού...όπως και να έχει γρήγορη ανάρρωση!

Οντως το Υδροχοάκι εξαφανιζόλ..ξέρει καμμιά τηλ να επικοινωνήσει??

Και εγώ σπίτι και βαριέμαι αφόρητα..τώρα που χαλάει ο καιρός, τέρμα οι βόλτες οι πολλές..ουφ..πάω να σιδερώσω κανένα ρούχοοοοο....

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ελεονώρα και Γιώτα περαστικά στις κουκλίτσες σας..μπορεί να είναι κανένα κρυωματάκι λόγω καιρού...όπως και να έχει γρήγορη ανάρρωση!

Οντως το Υδροχοάκι εξαφανιζόλ..ξέρει καμμιά τηλ να επικοινωνήσει??

Και εγώ σπίτι και βαριέμαι αφόρητα..τώρα που χαλάει ο καιρός, τέρμα οι βόλτες οι πολλές..ουφ..πάω να σιδερώσω κανένα ρούχοοοοο....

Το έχω εγώ και αν δεν επικοινωνήσει και σήμερα θα τηε τηλ....

Ιωάννα μου να έρθω για καφεδάκι????? χχχ πολύ θα το ήθελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι καλό θα μαγειρέψεις????

lX5Hp3.png

37.3 πυρετο έχουμε ... να περιμένω να πάει 38 για να της δώσω ντεπον???

τι άλλο μπορώ να κάνω???? χαμομιλάκι????

ena mpanaki kai 3anametra...den einai pyretos ayto akomh gia na dwseis antipyretiko ektos an griniazei kai klaiei poly

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...