Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ είμαστε και εμείςςς!!!Κοινωνήσαμε την Νε΄φελη, ο Νικόλας επ'ουδενί κορίτσια..ουφ τί θα τον κάνω, ευτυχώς δεν επέμενε και ο παπάς..

Τώρα τρώμε χορτόσουπα με τον μπαμπά μας, ο Νικόλας κοιμήθηκε και σε λίγο θα φάμε και εμείς.

Εφτιαξα λίγο τις ντουλάπες σήμερα που ήταν και το μωρό μου εδώ, και επιτέλους έκανα λίγο χώρο και για άλλα πράγματα...θαύμα!!

Σιλβή, βάζεις στην θήκη του απορρυπαντικού, 1 κούπα μαγειρική σόδα και μετά προσθέτεις 2 κούπες λευκό ξύδι αλλά σιγά- σιγά γιατί αφρίζει..κλείνεις και βάζεις κανονικά πρόγραμμα από 60 βαθμούς και πάνω..και αυτό είναι!μετά καθάρισε αν θέλεις και το φίλτρο, είναι συνήθως κάτω χαμηλά ένα πορτάκι, βάλε πετσέτα από κάτω πριν να το ανοίξεις γιατί βγαίνει νερό...

Εβγαλα και κάποια χειμωνιάτικα να είμαστε έτοιμοι...

άντε βρε τσούπρες, ελάτεεεεε....ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ????????????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Δεν είδα συγκεκριμένα αλλα όπως εχει αυτα τα χνουδωτά στην αρχή αλλα σε καφε μπεζ τέτοια ..

Δεν μου λέτε καπου είχατε βάλει σαιτ για χαλιά, ποια ήταν να δω και από εκει;

εγω πηρα απο αυτο www.xalia.gr και απο αυτο www.e-tapis.gr

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα!!!

Μόλις μαζευτήκαμε!!! Είχαμε βγει για φαγητό με τους νονούς μας!! Είχαν γενέθλια!!

Είχε και καλό καιρό, πήγαμε παραλία και περάσαμε πολύ όμορφα!!!!

Απο αύριο, λέει, βροχές και καταιγίδες....:(:(:(

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...

Καρδούλα, θα ρωτήσω αύριο. Δλδ θα είμαι η πρώτη σου πελάτισσα? Στείλε μου π.μ. να συννενοηθούμε και για την αμοιβή σου..αν συμφωνείς, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σου έχω στείλει σελίδα με τα links από αυτά που θέλω, βασικά παιδικά για κορίτσι. :D Τα κυπριακά λένε 17 ευρώ περίπου για δέμα 2 κιλών, καλή τιμή είναι νομίζω ..θα τα βρούμε μωρέ αυτά!

Καλέ πού έχουν εξαφανιστεί όλες? Οι Γεωργίες, το Υδροχοάκι, η Ελεονώρα..η Κατερίνα μπορεί να είναι και για γουηκεντ..η Ναταλία ετοιμάζεται..η Ινκα οκ μας έχει ψιλοεγκαταλείψει..η Ραμόνα? Ελίτα, Σοφία..καλέ τώρα που χειμώνιασε και θα είμαστε περισσότερο μέσα, τώρα θα με εγκαταλείψετεεεεεεεεεεε???Το παίρνω προσωπικά το θέμα λέμεεεεεεεεεε...

Διαφημίσεις

Τώρα είδα την απάντηση στο φεισμπουκ...κάνε του μασαζάκι κυκλικό με την φορά του ρολογιού και κουλούριασε του τα ποδαράκια πάνω στην κοιλίτσα και κράτα λίγο αντίσταση μήπως και βοηθήσει και αυτό...κόψε μπανάνα και μήλο και βάλε αχλαδάκι και πορτοκάλ- τα αντίθετα κάνουμε στις διάρροιες..

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκιαααααααααααα!!!Καλη μας εβδομάδα....εδώ βρέχει ψιλόοοο...αλλά εγώ λέω να πάω μια βόλτα, βασικά αναγκαστικά, δεν έχω υλικά για το μεσημεριανό της Νεφέλης, και πρέπει να πάω να πάρωωωωωωωωωωω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...