Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και για να δειτε ποσο large τυπος ειμαι (μιας και λετε για μασαζ και τετοια)... ειχα κλεισει μια ωρα περιποιηση προσωπου.. ε μην παω και απεριποητη και μια ωρα μασαζ σωματος... και μετα με επιασαν οι καλοσυνες μου και το μασαζ το εκανα δωρο στον αντρουλη μου...

ελπιζω μονο να μην το μετανιωσω....:tongue::tongue::tongue:

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εδώ η καλή πελάτισσα!!!ΚΑΡΔΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕΣΣΣΣΣ!!!

ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ!!! ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ...ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ LINKS!!Και από μοδερκεαρ εννοείται..επίσης, έχω και εγώ σύμβαση με μια εταιρεία κουριερ, να ρωτήσω να μας τα στείλεις με δική μου χρέωση?Θα ρωτήσω..

Είμαστε πρωινοί και πάλι εννοείται, πρέπει να πάμε και εκκλησία να κοινωνήσουμε και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιι..ουαααααααααα..και δεν είναι και η νονά της εδώ, να της την πασάρω..ούτε και θα έρθει για καμμία από τις 3 φορές, δεν μπορεί να πάρει άδεια ούτε μία μέρα λόγω εκλογών..αχχχχ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Kαλημέρα κορίτσια!Τα κοκκινα σπιθουράκια μας εξαφανίστηκαν από την πρώτη μέρα με το φενισιτιλ και η μπέμπα είναι μια χαρά ευτυχώς μόνο η μύτη της είναι ακόμα λίγο μπουκωμένη και της βάζω ορό ...

Περαστικά στα μπεμπάκια και στις μανούλες που είναι κρυωμένες...

Σοφία πως είστε σήμερα; Πήγατε Ικέα;Είδα έχει στα χαλιά 50% εκπτωση αλλα έχει τίποτα καλό ή τα έχουν πάρει ;Σε καφε μπεζ χνοουδωτό είδες τίποτα;

Ιωάννα σην πλύση που λές να βάλω σόδα και ξύδι τι θερμοκρασία να βάλω, μην κάνω και καμια ανατίναξη;

Εμεί πήγαμε τζάμπο χθες και πάλι μου έφυγαν 120 ευρώ τι στο καλό ποτέ δεν φεύγουμε από εκει χωρίς να δώσουμε τουλάχιστον εκατό ευρώ δεν ξαναπαώ παρασύρομαι ..

mz6Up2.png

kalimera perastika se oles. elita den se exw ksexasei alla trexw gia ti baftisi k den exw xrono...re koritsia me epiase trelo agxos twra pws tha einai to mnwro mou , mi klaiei klp fobamai mi tis boutiksi to kefali mesa tha pathei sok... ffff elpizw na sinexistei ws to apogeumna o kalos kairos...

tha ta poume ayrio kali kiriaki!!!!

Kαλημέρα κορίτσια!Τα κοκκινα σπιθουράκια μας εξαφανίστηκαν από την πρώτη μέρα με το φενισιτιλ και η μπέμπα είναι μια χαρά ευτυχώς μόνο η μύτη της είναι ακόμα λίγο μπουκωμένη και της βάζω ορό ...

Περαστικά στα μπεμπάκια και στις μανούλες που είναι κρυωμένες...

Σοφία πως είστε σήμερα; Πήγατε Ικέα;Είδα έχει στα χαλιά 50% εκπτωση αλλα έχει τίποτα καλό ή τα έχουν πάρει ;Σε καφε μπεζ χνοουδωτό είδες τίποτα;

Ιωάννα σην πλύση που λές να βάλω σόδα και ξύδι τι θερμοκρασία να βάλω, μην κάνω και καμια ανατίναξη;

Εμεί πήγαμε τζάμπο χθες και πάλι μου έφυγαν 120 ευρώ τι στο καλό ποτέ δεν φεύγουμε από εκει χωρίς να δώσουμε τουλάχιστον εκατό ευρώ δεν ξαναπαώ παρασύρομαι ..

λοιπόν εγώ πήρα ένα πλαστικό για την κουζίνα, δηλαδη είναι σαν τα πατάκια εκείνα που είναι ριγέ μπορντώ μαύρο για να καταλάβεις είναι καφέ λαδί

ήθελα κάτι φτηνό για την κουζίνα γιατί αυτός όλο στα πόδια μου είναι όταν μαγειρεύω το 8 σελ 323

είδα αυτά της προσφοράς που τα είχε 50% αλλα ήταν σαν κιλίμι, γρατζουνούσε, οπότε άκυρο για το μωρό, έχει και ένα άλλο ο κατάλογος 19,5 ευρώ αλλά δεν το είχε μπεζ καφε με κάτι σαν κλαδιά σελ 325

ήθελα να πάρω και κουρτίνες κάτι που ειναι σα φυλλα συρόμενα αλλά λέει δεν πλένονται είναι δυνατόν;; μιας χρήσης είναι; και δεν είναι και φτηνές 15 το φύλλο εγώ θέλω 5 φύλλα 75 ευρώ και έτσι θα βάλω κανονικές κουρτίνες αλλά με ράγα στο ταβάνι η οποία είχε τελειώσει και έτσι δεν τις πήραμε

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και απο εμάς!!!

Σιλβη, σε νιώθω γι αυτά που λες για το Jumbo!! Μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο όταν πάω Jumbo, ...IKEA, ...Hondos Center, ...ακόμα και στο Super Market (το νέο shopping therapy το κάνω στο Super Market για να δικαιολογω οτι τα λεφτά που δίνω είναι για το σπίτι....:tongue::tongue::tongue:)

Εμείς είμαστε καλά σε γενικές γραμμές αλλά νομίζω οτι ο μπαμπάκας μας την άρπαξε...

Απο χθες εχει ένα ψιλοβηχαλάκι... ελπίζω να το προλάβουμε... ουφ!!!

Αυτά απο εμάς! Ελπίζω όταν ξυπνήσει να είναι καλύτερα και να πάμε καμιά βολτούλα. Φαίνεται (προς το παρόν) να έχει καλό καιρό!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

εμείς είχαμε μαρτυρικό βράδυ γιατί ήταν μπουκωμένος και δεν κοιμόταν μόνο ψιλοόρθιος δηλ αγκαλιά, προσπαθούσα να πάω τουαλέτα και δε με άφηνε ξυπνούσε συνέχεια

κατά τη 1 δεν άντεξα ξύπνησα το νίκο και αυτό το κακόμοιρο ξάπλωσε και κοιμήθηκε στο μπούτι του φαντάσου πόσο κουρασμένο ήταν

στις 7 ξυπνάω και ο κυριος είχε πάει στο σαλόνι να κοιμηθεί, το τι συγχίστηκα δεν περιγράφεται

του λέω θα πάω στη μάνα μου σήμερα να κοιμηθώ να ξεκουραστώ (σημειωτεον έχω βήχα και μπούκωμα και έβγαλα και έρπητα έτσι; και έχω να κοιμηθώ ολόκληρη νύχτα ΕΝΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ και 3 βράδια είμαι άυπνη) και μου λέει εγώ;; αφού δεν κοιμάσαι μαζί μας τι σε νοιάζει;;;

τώρα δείχνει καλή διαγωγή μέχρι και το σλίγκ έβαλε για να τον κοιμήσει γιατί ανάσκελα μπουκώνει και ξυπνάει

του βαλα και μαξιλάρι στο κρεβάτι νωρίς ξενωρίς δεν ξέρω αλλά έτσι κοιμάται καλύτερα

είχα σηκώσει και το στρώμα αλλά γλιστρούσε και κατέβαινε προς τα κάτω

ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα, πάω να κάνω καφεδάκι μπας και συνέλθω

i1lzp2.png

και για να δειτε ποσο large τυπος ειμαι (μιας και λετε για μασαζ και τετοια)... ειχα κλεισει μια ωρα περιποιηση προσωπου.. ε μην παω και απεριποητη και μια ωρα μασαζ σωματος... και μετα με επιασαν οι καλοσυνες μου και το μασαζ το εκανα δωρο στον αντρουλη μου...

ελπιζω μονο να μην το μετανιωσω....:tongue::tongue::tongue:

το ότι θα το μετανιώσεις είναι δεδομένο το πότε θα το μετανιώσεις δεν ξερω....:rolleyes:

σου είχε κάνει όμως και ο αντρούλης σου ένα τέτοιο δωράκι αν θυμάμαι καλά....σωστά;;;:D

i1lzp2.png

Αυτο με νευριάζει στο ικεα οτι τα μισα από αυτα που θέλω πάντα δεν τα έχουν ή λείπουν ή τα περιμένουν..ήθελα να πάρω αυτα τα χνουδωτα σε καφέ μπεζ αλλα δεν σκοπεύω να δώσω πολλά λεφτά και έχασα και μια ευκαιρία που ε'ιχε πρόσφατα σε ενα μαγαζί μια φίλη μου πήρε για όλο το σπίτι 3 χαλιά μεγάλα και πατάκια για την κρεβατοκάμαρα 250 ευρώ κι εγω η χαζή δεν πήγα να τα πάρω...

Οσο για τις κουρτινες εννοείται να μην τις αγοράσεις 75 ευρώ δεν είναι λίγα και να μην πλένονται πλάκα κάνει γιατι δεν πλένονται δεν έχω καταλάβει..

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

εμείς είχαμε μαρτυρικό βράδυ γιατί ήταν μπουκωμένος και δεν κοιμόταν μόνο ψιλοόρθιος δηλ αγκαλιά, προσπαθούσα να πάω τουαλέτα και δε με άφηνε ξυπνούσε συνέχεια

κατά τη 1 δεν άντεξα ξύπνησα το νίκο και αυτό το κακόμοιρο ξάπλωσε και κοιμήθηκε στο μπούτι του φαντάσου πόσο κουρασμένο ήταν

στις 7 ξυπνάω και ο κυριος είχε πάει στο σαλόνι να κοιμηθεί, το τι συγχίστηκα δεν περιγράφεται

του λέω θα πάω στη μάνα μου σήμερα να κοιμηθώ να ξεκουραστώ (σημειωτεον έχω βήχα και μπούκωμα και έβγαλα και έρπητα έτσι; και έχω να κοιμηθώ ολόκληρη νύχτα ΕΝΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ και 3 βράδια είμαι άυπνη) και μου λέει εγώ;; αφού δεν κοιμάσαι μαζί μας τι σε νοιάζει;;;

τώρα δείχνει καλή διαγωγή μέχρι και το σλίγκ έβαλε για να τον κοιμήσει γιατί ανάσκελα μπουκώνει και ξυπνάει

του βαλα και μαξιλάρι στο κρεβάτι νωρίς ξενωρίς δεν ξέρω αλλά έτσι κοιμάται καλύτερα

είχα σηκώσει και το στρώμα αλλά γλιστρούσε και κατέβαινε προς τα κάτω

ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα, πάω να κάνω καφεδάκι μπας και συνέλθω

Και έμενα μετά από καυγά ή φασαρία κάνει τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου όλες τις δουλειές κλπ αλλα τι να το κάνω αν μου σπάει τα νεύρα πρώτα μετα μεχρι να ηρεμήσω παέι ...Αδιορθωτοι είναι μερικές φορές ..

mz6Up2.png

φαντάζομαι γιατί είναι κολλαρισμένο ύφασμα, ούτε στεγνό καθάρισμα επιτρέπεται

δεν κατάλαβα ποια λες μπορεί και να τα είχε, δες στον κατάλογο και πες μου

δε δίνουν πληροφορίες από το τηλέφωνο;

i1lzp2.png

Δεν είδα συγκεκριμένα αλλα όπως εχει αυτα τα χνουδωτά στην αρχή αλλα σε καφε μπεζ τέτοια ..

Δεν μου λέτε καπου είχατε βάλει σαιτ για χαλιά, ποια ήταν να δω και από εκει;

mz6Up2.png

το ότι θα το μετανιώσεις είναι δεδομένο το πότε θα το μετανιώσεις δεν ξερω....:rolleyes:

σου είχε κάνει όμως και ο αντρούλης σου ένα τέτοιο δωράκι αν θυμάμαι καλά....σωστά;;;:D

καλα θυμασαι πονηρη σαλονικια!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...