Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εκτός ότι αργούν πολυυυυ δηλαδή υπολόγισε καλο Δεκέμβριο, τα κορίτσια στο parents έχουν δυσαρεστηθει πολυ γιατί ανέβασε παρα πολυ την αμοιβή της σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρει!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια...σκέφτομαι ότι ο ξάδελφος μου θα πάει Αγγλία τώρα και θα μπορούσαν να του τα στείλουν εκεί και να μου τα φέρει- είναι φαντάρος και η γυναίκα του είναι Αγγλία- αλλά από την άλλη ντρέπομαι και λίγο...αχ είναι τοσο όμορφα όμως! Σοφία, όταν έρθουν τα παπούτσια πες μας...

Καλέ η Καρδούλα και η Κατερίνα πού είναι, έχετε νέα τους??

ζουζουνια

http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=%E6%EF%F5%E6%EF%F5%ED%E9%E1&x=0&y=0

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε?

ας μην ρωταω καλυτερα διαβαζω....

και εμεις χαλια!!!

αρρωστος ο μικρος με πυρετο 3 μερες εφαγε και μια βουτα με το κεφαλι προς τα πισω...εμ βεβαια σκαρφαλωσε στο φουρνο και λεω σιγα μην τον ανοιξει αλλα εφυγε προς τα πισω!!!

mommmy στο facebook εγραψα μονο περαστικα και δεν αναφερθηκα σε πεθερα (ετοιμη ημουν να κραξω)γιατι ειμαι friend με την αδερφη του αντρα μου!

αυτο με το μπισκοτο με τρελανε....θα ετρεμαν τα χερια μου/ποδια για ωρες....

παναγιτσα μου.....!!!!!!!!!!!!!!

ακυρη η πεθερα σου...!!!!η μαλλον αναισθητη λιγακι???

κοριτσια σε 2 εβδομαδες παντρευομαι....

τελικα για την ορχηστρα που λεγαμε σοφη...θα φερουμε τον τραγουδιστη καραγελη κωστα...τον ξερετε??αυτος που τραγουδουσε με την αλεκα καμηλα ενα τραγουδι... http://www.youtube.com/watch?v=q_T2P85o-mI.. poly καλος ειναι live ton exw δει στΑ μπουζουκια..

θα κανουμε πιο πολυ λαικο προγραμμα παρα παραδοσιακα,που θα παιξουν μονο στην αρχη για καμια ωρα....λετε να μας κραξουν?

και πειτε μου βρε κοριτσια πως βαζω φωτο εδω....να σας βαλω το προσκλητηριο...

χωρις πλακα ειστε καλεσμενες ολες...αλθεια το λεω!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Hellooooooo

Μανουλες και μπεμπάκια τι κανετε?

Ωραια μερα εχει σημερα και ηρθαμε Λαγονησι για σ/κ!

Silia μου περαστικά στον μικρουλη σου και με το καλό ο γάμος!!!!!!

Ναταλία εγω θα τους τα ειχα σπάσει όλα εκει μέσα που σε εκαναν μπαλάκι!

Ιωαννα μου αξίζει να παραγγήλεις απο σαλοπετα μονο πααρα πολλα πραγματα.Για λίγα δεν λέει.Και εκτός αυτου να εχεις και χρόνο μπροστα σου.Τουλάχιστον 1 μηνα

Τζενάκι και mummy πως είστε σήμερα?

Αλήθεια η καρδούλα και η Κατερίνα που είναι?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ελα ρεεεεε

αμαν αυτα τα κρυωματα βρε κοριτσια.Μα καιρος ειναι αυτος?Μια ζεστη μια κρυο.Πως να μην αρρωσταινουμε και εμεις και αυτα

Εχει τιποτα αλλο Ναταλάκι?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Περαστικά σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια που είναι άρρωστα (και είναι αρκετά...)

Silia, με το καλό για το γάμο!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

αχ να γι αυτό δεν θέλω να την αφήνω ακόμα να μπουσουλάει κάτω..έπεσε και χτύπησε, μέχρι και αίμα έτρεξε από το χειλάκι μας από μέσα.Αχ η ζουζουνελ μου κλάμα που το έκανε..τέλος καλό, όλα καλά όμως..πάει και αυτό..ουφ!!

Ναταλία, πότε φεύγετε?? Περαστικά σας!!Αχ μωρέ ταλαιπωρούνται τα μικρούλια μας...

Σήμερα η Νεφέλη έχει κοιμηθεί 10 λεπτά στις 11 και αλλά 45 από τις 14:30 μέχρι 15:15..πωπω μας έχουν πεθάνει...εντωμεταξύ κοιμάται το ένα, ξυπνάει το άλλο...ουφφφφφφφφφ!!!!

α ξέχασα!!!πήρα παπούτσια από εδώ

www.shoespanish.com

έχει τα agatha ruiz prada του 08-09 με 35 ευρώ!! και εδώ τα ίδια ακριβώς τα πουλάνε 65 και πανω!!Και δωρεάν μεταφορά!!Πήρα της Νεφέλης 3 ζευγαράκια!!

Διαφημίσεις

kalispera koritsia ti kanete? perastika se ola ta arwsta mwrakia kai manoules.

xathika to kserw alla meta th douleia gyrnaw spiti kai eimai ptwma. asxoloume me to gio mou mexri to vradi pou tha paei gia ypno kai meta eimai toso kourasmeni pou thn peftw gia ypno.

phgame kai paidiatro eimaste pleon 10 kila 1020gr gia thn akrivia kai 75 ekatosta. kaname kai emvoliaki pneumoniokoko. pinoume akoma siropaki alla eimaste poly kalhtera.

loipon epidi vlepw exete apogoiteuti apo th salopeta lew na aniksw egw bussiness xexe (kipriako mialo lol) exoume kai edw next depenhams ktl opote tha rwtisw an thelete thn acs gia times apostolis kai tha sas kanw egw ta delivery an simferei me mia mikri amivi xixi. opoia endiaferete as sikosi to xeri:P tha sinenooumaste apo prin gia tis times kai na kanonizoume:)

εδώωω είχα κόσμο τρελό σαββατόβραδο ήπιαμε χαμομηλάκι και είδαμε τηλεόραση και παίξαμε με το μάριο!

πήγα ικέα (ο κακός χαμός) πήρα ένα χαλάκι για την κουζίνα φτηνό και πήγα και στο χόντο και πήρα ένα δωράκι μπας και πάμε στο πάρτυ αύριο

ιωάννα εμένα πλέον όταν ξυπνάει πριν την ώρα τον ξαναβάζω για ύπνο συνήθως πετυχαινει και μετά ξυπνάει χωρίς κλάμα ξεκούραστος

επίσης με ξεσήκωσες παλιοξεσηκωσιάρα και χάζευα το next και θα πάει η κολλητή μου λονδίνο τέλη νοέμβρη και λέω να ετοιμάσω λίστα..εμείς να δούμε πότε θα πάμε κανένα ταξιδάκι

είδα και κάτι τέλειες ταπετσαρίες...θα χωράνε στις βαλίτσες της χα χα χα

σίλια καλό κουράγιο και μην αγχώνεσαι μια χαρά θα είναι ο μπεμπάκος σου θα ταλαιπωρηθεί λίγο αλλά θα του αρέσει που θα ναι στο επίκεντρο, αχ αν μπορούσα να αφήσω το μωρό θα ερχόμουνα αλήθεια αλλά δεν μπορώ να τον αφήσω και 2ο γάμος βέροια σε ένα μηνα θα ταλαιπωρηθεί πάλι...

i1lzp2.png

κοριτσια σας διαβαζω αλλα ειμαι τοσο κομματια που δεν μπορω να γραψω...

περαστικα στις αρρωστες και περαστικα σε μενα που εχασα το μυαλο μου και αποφασισα να ζωγραφισω τα σουπλα με το χερι. (κανω λεπτομεριες με γκλιτερ)... γινονται τελεια αλλα ...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...