Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ax nomizw oti tha pes katw, eftiakse o kairos bgike ilios k eipa na plinw oti pataki eixe mazeytei k twra sernomai.eseis koritsia ta plenete sto plintirio? sixainomai re gmt meta ta patakia na plinw ta rouxa mas.mia fili me korioideuei leei oti den krataei mikrobia to plintirio,egw de mporw kollimata einai ayta..loipon mummy perastika, xapakwsou na isiwseis.oso gia tin pethera mallon ekrine oti etsi tha ton boithouse, ti na peis de bgazeis akri me tis megales ginaikes... egw gi'ayto den tis dinw mpiskota fobamai oso tpt allo,mou leei i mana mou oti etsi pou kanw de tha mathei to mwro na trwei. ti na kanw k mono pou diabasa oti sou pnigotan anatrixiasa einai o megaliteros mou fobos pws tha to kseperasw???

ioanna einai kouklitsa, exoume k to idio kareklaki. tis fisher price den einai? :) na sou pw giati eleges gia to miranta to biskoto? egw tis ebaza mexri prin kamia ebdomada alliws den mou ti trwei ti froytokrema, twra tis bazw mia koutalia mpiskotokrema, ti na kanw apo to na mi tin trwei katholou??!!! fff

silbi ti einai ayto pou epathes k esi?kalitera einai to koritsaki sou?pantws ap'oti exw katalabei ws twra me tous giatrous kata kapoio tropo ginomaste emeis giatroi sta paidia mas, polles fores de mas lene kati pou den kseroume, ws ena simeio panta etsi? me me kraksete!! xaxaxa

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

na sas pw k kati allo,k emena i mikri mpousoulaei trexei bolida, alla den tin afinw katw fobamai steriwnete se oti brei,karekla skampo, kanapes trapezaki ta panta.fobamai omws min pesei sto plakaki k xtipisei eseis oxi? se kana mina tha strwsw de paei allo.ta mikropragmata px.apo to trapezi tou saloniou tha ta pazepsete? pros to paron den tin afinw me tpt katw giati afinei k ta xeria nomizei oti mporei na perpatisei k sabourwnete.

elita perastika k se esas! ti epese iwsi sto forum???!!! na sou pw gia to gamo sou mi skas, ennoeite den tha kaneis esi tpt.egw epeidi to exw psaksei poli gia to diko mou gamo, brika ena magazi diakosmisis, basika sou kanei oti thes k sou proteinei kiolas k emeina poli poli euxaristimeni gi'ayto sto grafw kiolas.otan piga apo ekei k to eida lew paei tha mou kopsoun ton kolo xaxa alla poli swstoi epagelmaties kai pio katw apo ta misa lefta pou mou zitoysan oi alloi. k to ksoklisi k to ktima mou to eftiaksan opws eixame pei k kalitera exoun site mpes na deis den xaneis tpt k opoia alli kopela endiaferete pragmatika aksizei einai to rosetta.gr exe to sta ipopsin k blepeis..

aytaaaaa

paw na sinexisw k exw k diskolo apogeyma na kanw kati teleutaia psonia na parw tis bobos na plirwsw to fotografo, na parw to dwro tou nonou , nai opws katalabate eimai tis teleutaias stigmis ......

kati teleutaio k efiga...

proxtes to bradi etrema sa to psari anebasa pireto etsi ksafnika, imoun na me klaine k oi reges, lew ston antra mou den eimai kala fere mou depon k to paplwma apo ti ntoulapa, ase me re mou leei koimisou 25 bathmous exoume edw mesa, k ti egine re anthrwpe toy lew an o allos exei pireto k 40 bathmous na exei kriwnei, aman mou leei eisai iperboliki ! :shock::shock: me ta polla mou ta fernei kai koimate me ti mia! re koritsia egw pote de tha to ekana ayto, tha ton rwtaga eisai kala thes ena tsai thes kati na sou kanw e ma ti na pw, wres wres niwthw oti de m'agapaei katholou. meta apo ena misawro i mikri klaiei , o dikos mou fisika koimate tou kalou kairoy sikonomai tis bazw pipila ksanakoimate, aytos xabari.. mummy eipes kati????

lipamai pou wres wres thelo ti mama mou , twra na klapsw i na gelasw???????

ante geia sas :rolleyes:

na sas pw k kati allo,k emena i mikri mpousoulaei trexei bolida, alla den tin afinw katw fobamai steriwnete se oti brei,karekla skampo, kanapes trapezaki ta panta.fobamai omws min pesei sto plakaki k xtipisei eseis oxi? se kana mina tha strwsw de paei allo.ta mikropragmata px.apo to trapezi tou saloniou tha ta pazepsete? pros to paron den tin afinw me tpt katw giati afinei k ta xeria nomizei oti mporei na perpatisei k sabourwnete.

elita perastika k se esas! ti epese iwsi sto forum???!!! na sou pw gia to gamo sou mi skas, ennoeite den tha kaneis esi tpt.egw epeidi to exw psaksei poli gia to diko mou gamo, brika ena magazi diakosmisis, basika sou kanei oti thes k sou proteinei kiolas k emeina poli poli euxaristimeni gi'ayto sto grafw kiolas.otan piga apo ekei k to eida lew paei tha mou kopsoun ton kolo xaxa alla poli swstoi epagelmaties kai pio katw apo ta misa lefta pou mou zitoysan oi alloi. k to ksoklisi k to ktima mou to eftiaksan opws eixame pei k kalitera exoun site mpes na deis den xaneis tpt k opoia alli kopela endiaferete pragmatika aksizei einai to rosetta.gr exe to sta ipopsin k blepeis..

aytaaaaa

paw na sinexisw k exw k diskolo apogeyma na kanw kati teleutaia psonia na parw tis bobos na plirwsw to fotografo, na parw to dwro tou nonou , nai opws katalabate eimai tis teleutaias stigmis ......

πες μου λεπτομερειες αν θες σε ενα πμ.και για το κτημα αν εχει καποιο σαιτ και για τιμες αν ειναι ευκολο γιατι συνηθως δεν γραφει στα σαιτ ποσα.ποσο κοστησε το ατομο δηλαδη.

σκεφτηκα πως αν ειχα μονο βαφτιση εννοεειτε θα μου αρεσε να τα φτιαξω εγω αλλα δε νομιζω καμοια να καθοταν να στολιζει μονη για το γαμο της.δηλαδη μεταξυ του πανικου τι ετρεχε να στολησει και την εκκλησια?δε νομιζω.δε δικαιουμαι κι εγω να απολαυσω αυτη τη μερα με οσο λιγοτερο αγχος γινεται?

PN8Qp2.png

csXep2.png

μα πού είστε όλες;;

υποφέρω...ευτυχώς ο μικρός κοιμήθηκε εύκολα

αλπαν κι εγώ τα πλένω στο πλυντήριο να σου πω αποφεύγω στο καπάκι να βάλω ρούχα του μικρού τι να κάνω;

αχ τρώγομαι να πω αυτό με τα γουρούνια αλλά σεβασμός...είναι οι πατέρες των παιδιών μας:tongue:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααααααααα

Πήγα κομμωτήριο, έκανα ανταύγειες, όλα καλάααααααα!!!

Alpan, ναί ,της φισερ πραις είναι πολύ με έχει βολέψει και με τα δύο μωρούλια μου..δεν πιάνει χώρο και το παίρνεις και έξω αν θέλεις να πάς κάπου π.χ. για φαγητό!

Ελίτα, εννοείται δικαιούσαι να είσαι χαλαρή εκείνη την ημέρα, αλλά πίστεψε με...διάλεξε μια άλλη ημέρα να χαλαρώσεις!!!Χαχαχαχα..δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ και στις 3 μας οικογ. εκδηλώσεις δλδ γάμος και 2 βαφτίσεις, είχα άγχος, να γίνουν όλα όπως τα ήθελα και να μην γίνει καμμιά ανάποδη..της τελευταίας στιγμής!

Φιλάκια σε όλες και περαστικά σας κοριτσάκιαααααααα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

μα πού είστε όλες;;

υποφέρω...ευτυχώς ο μικρός κοιμήθηκε εύκολα

αλπαν κι εγώ τα πλένω στο πλυντήριο να σου πω αποφεύγω στο καπάκι να βάλω ρούχα του μικρού τι να κάνω;

αχ τρώγομαι να πω αυτό με τα γουρούνια αλλά σεβασμός...είναι οι πατέρες των παιδιών μας:tongue:

εννοείται στο πλυντήριο, παιδιά η βρώμα του πλυντηρίου δεν είναι από τα "απόβλητα" των ρούχων αλλά από τα υπολλείματα του σαπουνιού που μένουν και τα οποία λόγω λιπαρότητας, αποτελούν πολύ καλό υπόστρωμα για ανάπτυξη μικροργανισμών. Για αυτό μερικές φορές μυρίζει και το πλυντήριο..

Να κάνετε κάθε τόσο μια πλύση στην πιο υψηλή θερμοκρασία, π.χ. στους 90, χωρίς ρούχα και μια πλύση βάζοντας αντί για απορρυπαντικό, 1 κούπα μαγειρική σόδα και 2 κούπες λευκό ξύδι..το έψαξα πρόσφατα γιατί είχα πρόβλημα! Επίσης, να καθαρίζετε συχνά πάνω από την θήκη του απορρυπαντικού, εκεί μαζεύει πολύ μαυρίλααααα...:mad::mad:

gkoux gkouxxx

kala den 8elete na me akouseteeeee to ntalikieris elita einai to pio anodino

αμαν!!! μην και δεν κρυωσω ενα φθινοπωροοοο

περαστικα μας μαμι μου !! εγω παλι δεν ειχα πεθερικο στο σπιτι..που να την βρω πες μου αλλα μετα απο 2 μερες ηρθε η μαμα μου να με βοηθησει και καλα !! τελικα πηρε μαζι της το μικρο και θα κανω εγω τις δουλειες γιατι αυριο θα ερθουν και οι νονοι του για σκ

εντωμεταξυ εχει και αυτο κατι μυξουλες οχι ππολλα αλλα το βλεπω να ερχεταιιι βεβαια απο την αλλη λεω καλα την γλιτωσαμε μεχρι εδω !!!

μιλησα με την γιατρο και απλα μου ειπε να κανω οτι εκανα δλδ πολλες πλυσεις με ορο ..μωρε να μην την πληρωνω και να ρωταω εσας εδω μεσα ?? χιχι

συμπεθερουλααααα τελεια τα σουπλα !!! αρε τι χρυσοχερα συμπεθερα θα κανω !!!!!!

ο μπαμπας μας πηγε για ποδοσφαιρο με τα κλασσικα ε μια παρασκευη μου μενει κτλ !!!!

Κοριτσάκια μου?????????? Που είστε όλες καλέ??????????

Αχ τράβηξα πάλι τρελή ταλαιπωρία σήμερα.. Αγόρασα ένα μασάζ απο το golden deals και ήταν για το κατάστημα που έχουν στην Καλλιθέα, όμως εγώ είχα κλείσει ραντεβού στο άλλο που έχουν στην Βικτώρια, και ενώ εξηγώ στην κοπέλα οτι το κουπόνι μου είναι για την Καλλιθέα μου λέει δεν πειράζει ελάτε εδώ και θα ενημερώσω οτι θα το κάνετε σε εμάς! Φτάνω στην Βικτώρια μου λένε μισό λεπτάκι να πάρω τηλ..." Δυστυχώς με ενημέρωσαν οτι δεν μπορείτε να το κάνετε σε εμάς.." Της λέω πλάκα μου κάνετε????? Ήρθα απο την άλλη άκρη για να μου πείτε οτι δεν μπορώ να το κάνω????? Μου λέει δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τπτ.. Φεύγω απο εκεί, παίρνω τηλ στην Καλλιθέα τους ρίχνω ένα χ#$ιμ@ και μου λέει ελάτε τώρα απο δω να το κάνετε! Ε, αφού έκανα τον γύρω της Αθήνας έκανα το μασάζ, έτρεξα να πάω να πάρω την μικρή απο το σταθμό και πήγαμε κολυμβητήριο και μετά στην φίλη μου που μου έκανε τις ανταύγειες η οποία είναι και 2 μηνών έγκυος!!!!!!

Καλά ioanna η κόρη σου είναι καρμπόν ο άντρας σου!!!!!!!!!!!!! Τρελή ομοιότητα έτσι??????????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

ναταλία σε ματιάσαμε (όχι καλέ δε ματιάζουμε εμείς) αλλά τέλος καλό όλα καλά

κι εγώ όλο λέω να χτυπήσω καμιά προσφορά και όλο διστάζω θα το κάνω κάποια στιγμή όμως

ο μικρός χθες κοιμήθηκε απο τις 8 και κατά τις 9 έκλαιγε και ήθελε μανούλα οπότε κοιμηθήκαμε αγκαλιά τι να τον έκανα, του δωσα και λίγο ντεπόν για να ηρεμησει

εγώ σήμερα δεν έχω πυρετό αλλά το βράδυ ίδρωνα ξείδρωνα κάτι πρέπει να είχα

και αυτός ιδρωσε αλλά το βράδυ που του βαλα θερμόμετρο ήταν οκ

αποτέλεσμα ξύπνησα στις 5 του βαλα και ορο τον έβαλα και στο μαξιλάρι να είναι ψηλά το κεφάλι του, ήπιαμε τα χαμομήλια μας και αυτος ακόμα κοιμάται ενώ εγώ σιδέρωσα κάτι μαζεμένα πλυντήρια

μας έχει σαπίσει αυτός ο σκατόκαιρος όλος ο κόσμος άρρωστος είναι αμάν πια

i1lzp2.png

Καλημέρα κοριτσάκιααααα!!!

Πάλι είχα γερμανικό το βράδυ...2:30 είχαμε ορέξεις..την παίρνω αγκαλιτσά και κοιμάται, πάω να την βάλω στην κούνια καιακούω τον Νικόλα να με φωνάζει. Αφήνω τη Νεφέλη, πάω εκεί, μανούλα παρέα μου λέει, κοιμήσουν βρε, όχι μου κάνεις παρέα..ε ξυπνάει μετα και η Νεφέλη, σηκώθηκε και ο άντρας μου, οκ τα παλέψαμε κοιμηθήκαν και τα δύο μέχρι τις 3:30./.

Κοριτσάκια μου?????????? Που είστε όλες καλέ??????????

Καλά ioanna η κόρη σου είναι καρμπόν ο άντρας σου!!!!!!!!!!!!! Τρελή ομοιότητα έτσι??????????[/size]

ναι, ναι, ναι ,ναιιιιι,το ξέρωωωωωωωωωωωω!!!δεν έχει πολύ πλάκα?? μέχρι και το βλέμμα του έχει..τρελλαίνομαι!!!

εγω παρήγγειλα παπουτσάκια από το pediped ελπίζω να έρθουν χωρίς έξτρα κόστος...

είμαι καλύτερα σήμερα ελπίζω να τη γλιτώσει και ο μικρός

χάσαμε και τα πάρτυ σήμερα και αύριο

ιωαννα της όλγας πολύ άργησαν πάντως νομίζω....

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...