Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ase ta sympasxw esy me kollhses atimh???

oxi tipota fortw8hka kai thn pe8era

mia apo ta idia, βηχα και συναχι και φταρνισμα και κρυαδες και το μπεμπη να ξυπναει απο τις 6 και εκτοτε να μην κοιμαται, τι γαλα, τι ορο, τι αερολιν, τι αλλαγμα μηπως τοβν τσουζει ο ποπος.με τα πολλα πηγε 9.εγω αυπνη, ο χρηστος πηγε δουλεια, ε τον νταντεψε, τι να κανει κι αυτος.κοιμοταν λιγο ξαναξυπναγε.κι εγω νυσταζω αφορητα και επειδη στην κρεββατοκαμαρα ακουω και το παραμικρο μετακομιζω στης μπεμπας μπας και κοιμηθω λιγο τουλαχιστον και να ξυπνησει ο αλλος να μην τον ακουσω γιατι και φαγωμενος ειναι και απολα και νυσταζει αλλα ποιος ξερει μπορει ναναι και δοντια.

α και μιλαω σαν νταλικερης απο τη βραχναδα.

μαμυ περαστικαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη δυναμη με την πεθερα.

εγω οταν της ειχε πει ναρθει να με βοηθησει που ηταν αρρωστα ειχε τον πεθερο αρρωστο και δεν ηρθε.

α τα αμαρετι ηταν ατασθαλιες του συζυγου και κατοπιν δικια μου βεβαια γιατι με κολλασε.ε μετα φυσικα ηταν και ο μπεμπης που τα μπανισε.η κουτα ειχε γαλατα καιμετα αρχισα να πεταω διαφορα γαι να την αξιοποιησω.

πωπω δε θαχω φωνη μεχρι αυριο οπως παω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους Παρασκευή!!!!!!!

κοριτσάκια τι μου κάνετε???? Mummy μου περαστικά για εσένα .. και... για την πεθερά χχχχ

Σιλβή μου σε καταλαβαίνω κι εγώ τρελαίνομαι εύκολα .. με τι κοκκινίλες να δεις τι πέρασα..

Εμένα μου έβγαλε τον ανανία εχθές για να κοιμηθεί... 23:00 πήγε για να ξεραθεί μετά από πολλά γέλια το μωρό μου... εγώ λέω πάει δεν αντέχω ..πέφτω..

αλλά τουλάχιστον ξύπνησε στις 6.30.. κάτι είναι κι αυτό!!!

Ελίτα δεν παίζονται τα μωρά σου.... εμένα μπουσουλάει προς τα πίσω ρε κορίτσια.. εσάς???

και πρέπει να την βγάλω από το παρκοκρέβατο για να έχει χώρο να αλωνίζει ..

αυτό ψάχνω κι εγώ Όλγα πώς θα το κάνω..

άντε να περάσει και σήμερα... έχω το βράδυ και γυναικολόγο... μπλιαχ τι μου θυμίζει....

lX5Hp3.png

Συμπεθερα και μαμυ περαστικα!!! Αχ ρε Σοφια, με την πεθερα στο σπιτι χειροτερα θα γινεις... χαχαχαχαχα... σε φανταζομαι μεσα στην νυχτα με τα νευρα τσιτα... ας εμπαινες καλε να ξενυχτησουμε παρεα...

και εγω πολλα νευρα με τον λαμπρο... γιατι η μικρη αφου ειχε κοιμηθει κανονικα ξυπνησε στις δεκα και μιση και μεχρι τις εντεκαμιση προσπαθουσα να την κοιμησω , κοιμηθηκε στο καροτσι και μολις πηγα να την βαλω στην κουνια ξαναξυπνησε... και μου λεει ''αμαν ρε γιωτα ουτε το παιδι να βαλεις για υπνο δεν μπορεις, και δεν μπορουμε ουτε στις δωδεκα το βραδυ να ησυχασουμε κτλ,..''και μετα μου λεει το πιο θεικο.. αντε φυγε θα την βαλω εγω για υπνο, με εμενα κοιμαται αμεσως.... και αφου αυτη κοιμηθηκε μου λεει ειδες???? δεν το εκανες σωστα γιαυτο δεν κοιμοταν το παιδι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

mYQbp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!Σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα τα σπυράκια εξαφανίστηκαν σχεδόν ΄όλα ευτυχώς αλλα δυσκολεύομαι να της δώσω το σιρόπι και τώρα το πρωί που το έβαλα στο γάλα δεν ήπιε ουτε το γάλα .......με την σύριγγα το βγάζει από το στόμα και γελάει, τι νομίζει οτι παίζουμε ;;

Σοφία περαστικά σου δεν έχω χειρότερο από τον πυρετό αλλα αυτο που μου έχουν πει οτι βοηθάει πολύ είναι να κουκουλωθείς με το αντιπυρετικό μεχρι να ιδρώσεις..Εγω αυτο κάνω πάντα και μου περνάει..Πάντως αν δεν αντέχεις την πεθερά στείλτην στο σπίτι θα έρθω εγω να σε βοηθήσω ..

Τζένη μου περαστικά και σε σένα ελπίζω να μην κολλήσει ο μικρός.....

Σήμερα το μενού έχει σούπα για όλους!Τι να κάνουμε ακομά βρέχει και είμαστε με καλοριφερ μας έχει σκάσει αυτός ο καιρός!Θέλω ή λ ι ο !

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερα και μαμυ περαστικα!!! Αχ ρε Σοφια, με την πεθερα στο σπιτι χειροτερα θα γινεις... χαχαχαχαχα... σε φανταζομαι μεσα στην νυχτα με τα νευρα τσιτα... ας εμπαινες καλε να ξενυχτησουμε παρεα...

και εγω πολλα νευρα με τον λαμπρο... γιατι η μικρη αφου ειχε κοιμηθει κανονικα ξυπνησε στις δεκα και μιση και μεχρι τις εντεκαμιση προσπαθουσα να την κοιμησω , κοιμηθηκε στο καροτσι και μολις πηγα να την βαλω στην κουνια ξαναξυπνησε... και μου λεει ''αμαν ρε γιωτα ουτε το παιδι να βαλεις για υπνο δεν μπορεις, και δεν μπορουμε ουτε στις δωδεκα το βραδυ να ησυχασουμε κτλ,..''και μετα μου λεει το πιο θεικο.. αντε φυγε θα την βαλω εγω για υπνο, με εμενα κοιμαται αμεσως.... και αφου αυτη κοιμηθηκε μου λεει ειδες???? δεν το εκανες σωστα γιαυτο δεν κοιμοταν το παιδι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Α καλά Γιώτα..... no comments.... τα νεύρα τσατάλια...

lX5Hp3.png

ΒΡΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!Βέβαια το κομμωτήριο ακυρώνεται, αλλά χαλάλι, να βρέξει να ηρεμήσουμε..αχ βρε κορίτσια μου, τί περνάμε με τους αντρούληδες μας που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα οι ατιμούληδες..αχ δώστε τόπο στα νεύρα, παιδιά είναι και αυτοί ;)

Καλά, σας έχω πεί για την γειτόνισσα μου από κάτω? Μιλάμε για καλό τρελοκομείο έτσι..? Τώρα ρίχνει ο Θεός με τον Θεό και αυτή τα παράθυρα και οι πόρτες ορθάνοιχτες και κάνει το σπίτι με τέρμα μουσική νησιώτικα!Καλά η γυναίκα δεν παίζεται ..χαχαχαχα!!!

Βρε Ραμονίτσα, σκάναρε την καρτέλα και "κοψε" στο picture manager καμμιά φωτό και βάλε μας..έλααααααααααααα...να δούμε ζυμαρούληηηηηηηηη...

Ωχ η Νεφέλη έχει παρκάρει με την στράτα μπροστά στην τηλεόραση...μισό!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κοριτσακια μου σήμερα έχει ημέρα Beaute!!!!!!!!!! Στις 13:00 έχω μασάζ μια ωριτσα και το απόγευμα πάω να φτιάξω το μαλλί!!!!!!! Εμ πως θα με δει ο συζυγουλης μετα απο τοοοοοσο καιρο;;

Οκ και με τα διαβατήρια, την άλλη βδομάδα θα είναι έτοιμα!! Ελιτακι απο εχθές τώρα είδα το μήνυμα σου!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κοριτσακια μου σήμερα έχει ημέρα Beaute!!!!!!!!!! Στις 13:00 έχω μασάζ μια ωριτσα και το απόγευμα πάω να φτιάξω το μαλλί!!!!!!! Εμ πως θα με δει ο συζυγουλης μετα απο τοοοοοσο καιρο;;

Οκ και με τα διαβατήρια, την άλλη βδομάδα θα είναι έτοιμα!! Ελιτακι απο εχθές τώρα είδα το μήνυμα σου!!!

Άντε καλά να περάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πες μας εντυπώσεις από μασαζάκι.....αχ κι εγώ θα ήθελα!!!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

αχ τι το θελα ρε κορίτσια

εδωσα ένα μπισκότο της holle στο μάριο για να απασχοληθεί το πρωί να φάμε κι εμείς πρωινο και του κατσε στο λαιμό....μιλούσα στο τηλ το παρατάω τον ακούω να μην μπορέι να πάρει ανάσα και η αλλη να κάθεται να του χτυπάει την πλάτη

τον αρπάζω του πίεσα το στέρνο και βγηκε μαζί με σάλια, ρε γμτ δεν ήταν μεγάλο το κομμάτι δεν το χει ξανακάνει ποτέ, τι έπαθε;

ασπρισα και τι μου λεει; μην αγχωνεσαι ετσι είναι τα παιδιά, ρε κορίτσια δεν επρεπε να κάνει κάτι κι αυτή; δεν έπρεπε να τον κρατήσει και να τον πιεσει να βγει;; δεν το πιστεύω σας λέω

και μου κανε και κήρυγμα μετά, αχ τρελάθηκα

μετά φυσικά δεν πήγα να κοιμηθώ μου λέει πήγαινε πού να πάω με τη λαχτάρα που πήρα;

τον τάισε φρουτόκρεμα και μετά τον πήρα πάνω να κοιμηθούμε

ρε γμτ έχει μεγαλώσει 2 παιδιά δικά της και 4 ξένα είναι δυνατόν;;;;

i1lzp2.png

τελειαααααα ζηλευωωωωωω θέλω μασαζ και beaute κι απ όλα....

i1lzp2.png

Σοφία, η 1η φορά που πνίγεται το παιδί σου- γιατί, ναι,ακολουθούν και άλλες- παθαίνεις πατατράκ!!Και μικρό να ήταν το κομματάκι μπορεί να του σκάλωσε στον φάρυγγα! Εγώ χώνω δάχτυλο κανονικά, το χτύπημα στην πλάτη εννοείται δεν κάνει τίποτα..αχ ηρέμησε, μέρα είναι θα περάσει!:D

Καλέ το πρωί βροχή τώρα ήλιο και 30 βαθμούς παρακαλώ λέει το θερμόμετρο..αλλά και η συννεφιά, συννεφιά...^&%$#@καιρός!!!!

Ετοιμη η ψαρόσουπα, έδωσα και στη Νεφέλη, μια χαρά την έφαγε..

κοιτάξτε μας καλέ!

post-13075-14825440522978_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

τυχερουλα γιαυτο σε επαιρνα και δεν το σηκωνες χιχιχ.αντε σου αξιζει κι εσενα μια χαλαρωση.οταν μπορεσεις παρε με.αλλα αν ακουσεις μια νταλικιερισα μη τρομαξεις εγω θαμαι.τοσο χαλια ειμαι,

ρε κοριτσια θυμαστε που σας ειπα πως εκανα χτες παραγγελια στο βασιλοπουλο?ε χτες αφαντοι δε με πηραν τηλ τιποτα.λεω μπα λαθος θα εκανα δε θα την πηραν εντομεταξυ πηγαμε σουπερ μαρκετ με τον αντρα μου, φανταστειτε πως ηθελα μανιταρια για χτες και τα παρειγγειλα για να ταχω γρηγορα αλλα που.

ετσι πηγαμε και ψωνισαμε.και με παιρνουν σημερα και μου λενε τι ωρα να σας τα φερουμε, λεω με συγχωρειτε εγω χτες περιμενα να με παρετε τωρα ψωνισα τους λεω.συγνωμη δεν ελεγε πουθενα οτι οι παραγγελιες γινονται απο την προηγουμενη εγω νομιζα πως ειναι για αμεση εξυπηρετηση.

δε χαρηκαν ιδιαιατερα γιατι ταχαν χτυπησει κιολας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...