Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρεμα?τι λες τωρα Εχουν αλωνισεΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΙΣΟ, ΟΛΟ το σπιτι σε λεω.παμε στοιχιμα πως θα περπατησουμε πριν το χρονο?ποια θελει να βαλουμε χιχι.καλα η ελπιδα ειναι θεα στο μπουσουλιμα γρηγορη μιλαμε, αγωνα δρομου κανουν.αλλα κι ο φραγκισκος οταν δε βαριεται.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για του λογου το αληθες.το απογευμα περασε η κουμπαρα και μας αφησε την κουτα με τα γαλατα η οποια αρχισα να βαζω την ανακυκλωση μεσα και ο γιος μου δε μπορεσε να μη σηκωθει να δει τι εχει μεσα.οχι δεν τον εβαλα εγω μονος του σηκωθηκε.επισης πηγαινουμε απο σαλονι στο παιδικο μονοι μας ναι παρακαλω και πανω κατω το διαδρομο 2 με τρεις φορες.ετσι γιατι μας αρεσει η γυμναστικηpost-22755-14825440522325_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

λειπετε ολα τα κοριτσακια ε;

Λοιπον προχτες το βραδυ λοιπον δεν κοιμηθηκα στο δωματιο μου τελικα,γιατι δεν μπορεσα να καρφωσω την καμερα στον τοιχοκ να σταθει,αφηστε που εκανα την λαλακια να ανοιξω τρυπα στη ευθεια της πριζας,εκει που ειναι το καναλι με τα καλωδια δηλαδη,κ μου πεταξε σπιθα η προκουλα ...καθως την εβγαζα μετα...

Οποτε εκεινοτο βραδυ κοιμηθηκαμε κ οι 3 μαζι στο διπλο,κ αποψε...:oops:

Αυριοπεριμενω τον αντρα της μαμας μου να ερθει να μου την φτιαξει....

οποτε το μεγαλο βημα μαλλον αυριο!!!!!!!!!!!!:(:(

Ιωαννα μου..χαχαχαχα σε εχω προχειρη ε ; σορρυ!:oops:

αααααα..κ για φωτο βαφτησεις,μου τα εχει στειλει με μαιλο φωτογραφος,αλλα ειναιπολυ μικρες κ δεν μπορω να τις ξεχωρισω καλα για να διαλεξω...

κ μου τις εχει στειλεισαν καρτελα..οποτε δε μπορω να σας βαλω να τις δειτε οοοοοοοοολες αυτες....χρωσταω παντως...;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

καλε ραμονιτσα προσεχε με τις μπριζες...μμμμμμμ αναβληθηκε παλι... τυχαιο?.. δεν νομιζω, χαχαχα... καλε παρτο αποφαση, η πρωτ βραδια θα ειναι δυσκολη..

λιτσακι ολα καλα στην δουλεια???

αντε βρε σιλβη, ευχομαι το πρωι να εχουν φυγει εντελως... και εγω φοβαμαι πολυ τις αλλεργιες...

καρδουλαααααααααααααααααα που εισαι ρε φιλεναδα? μας λειπεις......

mYQbp2.png

κι αλλη ξενυχτησα!!!!!

Εμενα αργησαν να κοιμηθουν γιατι θελαν να αλωνισουν το σπιτι σημερα.Τελικα κοιμηθηκαν χωρις δευτερη κουβεντα ομως αφου ξεθεωθηκαν στις βολτες.ο μπαμπας κοιμαται κι εγω χαλαρωνω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!!!!

Ελίτα, δεν παιζεται ο μικρός!!! Στέκεται μια χαρά!!! ΜΠράβο!!!

Α, έχουμε και το ίδιο μπαουλάκι.... χαχαχα!!!

Σιλβή, ελπίζω σήμερα να είστε καλύτερα!!!

Ραμονίτσα, πάλι τα ίδια?? Τυχαίο??? Όχι βέβαια!!! Καλά λέει και η Γιώτα!!! Πάρτο απόφαση και άσε το γιο σου μόνο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

afoy de xhrepsa h de xwrisa x8es to brady do3a tw 8ew na leei o nikos

3ypnaw sth 1 na ton taisw kai afou ton koimisw niw8w kati righ aney prohgoumenou, bazw 8ermometro tipota peftw sto krebati kai de mporousa na krathsw to swma mou kai ta dontia mou na mhn tremoun

- prepei na anebazw pyreto tou lew

- koimhsou mou leei

shkwnomai bazw kaltses zaketa kai rompa giati oi koubertes einai sto dwmatio tou mwrou kai de 8elw na ton 3ypnhsw kai koukoulwnomai

ti mou leei??? en mesw roxalhtwn?

- mh mou pairneis to paplwma!!!

3anabazw 8ermometro exw 37,5 kai me pianoun kati klamata, ena parapono allo pragma

ti mou leei pali en mesw roxalhtwn?

- mhn klais koimhsou!!!!!!!!!!!!!!!!

ekei prepei na aebasa kai piesh ektos tou pyretou

shkw tou lew fere mou depon fere mou koubertes fere mou kompreses

synexizei ti mou leei

- les ayrio na mhn paw sth douleia??

em bebaia 3enyxthsesmish wra aloimono

ta kanei ola ayta kai fysika 3anakoimatai

katebainw katw na kanw xamomhli kata tis 4 giati akoma de me exei parei o ypnos kai paw kai toualeta kai bgainw kai akouw to mwro na klaiei me sparagmous!

eixe koukoulw8ei me thn kouberta thn opoia afhnei sta kagela tou krebatiou giati 8ewrei oti o ypnosakos de einai arketos eleosssss

kai fysika apo tis 4 pou 3ypnhse o mikros 3aakoimh8hke stis 6 kai olh aythn thn wra ton eixa sto sth8os oute eixa kouragio na shkw8w na ton koimhsw kai oute o nikos shkwnotan na ton kanei kamia bolta

ax exwkati neyra ma kati neyra

tou lew 8a paw sto nosokomeio na 3ekourastw de thn paleyw

parhggeila na mou steilei thn pe8era shmera me 38 mish 3ypnhsa

elpizw na me boh8hsei kai na mh mou ta tsitwsei k allo

i1lzp2.png

Βρε Σοφάκι, περαστικα σου!!!

Τι να πω? Έπρεπε να σε υποστηρίξει ο Νικος (τι άλλο να πω, άστο καλύτερα), ελπίζω όντως με την πεθερά σου να είναι καλύτερα τα πράγματα και εσύ να συνέλθεις γρήγορα... Πάντως αν τα δεις σκούρα, στείλε την σπίτι της και πάρε τον Νίκο να έρθει εκείνος....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

για του λογου το αληθες.το απογευμα περασε η κουμπαρα και μας αφησε την κουτα με τα γαλατα η οποια αρχισα να βαζω την ανακυκλωση μεσα και ο γιος μου δε μπορεσε να μη σηκωθει να δει τι εχει μεσα.οχι δεν τον εβαλα εγω μονος του σηκωθηκε.επισης πηγαινουμε απο σαλονι στο παιδικο μονοι μας ναι παρακαλω και πανω κατω το διαδρομο 2 με τρεις φορες.ετσι γιατι μας αρεσει η γυμναστικη[ATTACH]990[/ATTACH]

kale ti galata egw kati amaretti blepw em pws na mh shkw8ei to paidi!!!

bravo to palhkari mas!!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Περαστικά Σοφία και Τζενούλα και γρήγορα...Σοφία, υπομονή, άσε να τον συγυρίσεις όταν θα είσαι καλύτερα, μην εξαντλείσαι άλλο..

Εμείς καλέ σήμερα κοιμηθήκαμε 9:30 με 06:00!! Και μετά γάλα και ύπνο μέχρι 8:30!!!Μιλάμε...ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι..μακάρι!!!

Λέω σήμερα να παώ κομμωτήριο να κουρευτώ και αν προλαβαίνω και θέλει και η μπέμπα να κάνω καμμιά ανταύγεια για αρχή...να δούμε!

Ο καιρός πάλι τα τρελά του, μία σύννεφο μία ήλιο, έριξε και μια ψιχάλα ίσα να γλιστράει ο δρόμος..ουφ!!

Μου έστειλαν το πακέτο από Γαλλία και τα περιμένω τη Δευτέρα..σήμερα περιμένω και κάτι παραμύθια του Νικόλα με θέμα, τί άλλο???ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑ!!Αρχές Νοέμβρη στολίζω δέντροοοοοοοοοοοο...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...