Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οκ οκ θα τα πουμε ως τοτΕ.ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Καλε.Κατσε να δουμε.αλλα λεω αυτα να τα αφησω να τα κανουν αλλοι και απλα να προσθεσω πινελιες εγω.τελικα μαζευουμε 150 αλλα απο αυτους καμοια 25αρια δε θαρθουν σιγουρα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια γυρίσαμε μια ώρα την εξέταζε και μας είπε οτι είναι ή από αλλεργία ή από ίωση αλλα ετσι που είναι σαν κοκκινα σπιθουράκια μάλλον από αλλεργία φαίνεται λέει και της έδωσε αντισταμινικό αντιαλλεργικό σιροπάκι φενιστιλ .Με ησύχασε μου είπε να μην τρομάζω γιατι είναι επιφανειακά και μου έδειξε πως να τα ξεχωρίζω και ηρέμησα πάρα πολύ κορίτσια από τον φόβο μου ο αντρας μου με κοροίδευει...

Τώρα σπάω το κεφάλι μου και σκέφτομαι αν έκανα κατι που δεν κάνω αλλη μέρα αλλα τίποτα τα ίδια και η μάνα μου δεν της έδωσε κατι αλλο μόνο την φρουτόκρεμα που ετοίμασα εγω .Τι να πω τι να της έκανε αλλεργία προσπαθώ να το βρω για να μην την ξαναπατήσω αλλα δεν μου έρχεται τίποτα....

Αντε σας αφήνω γιατι σας ζάλισα και εσας σήμερα ..Καλό βράδυ μανούλες και μπεμπούλια.

mz6Up2.png

Καλησπέρα!!!!!!

Γιώτα τέλεια τα σουπλά!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!

Σιλβή περαστικά σας!!! Δεν πιστευω οτι είναι κάτι σοβαρό!! Προπάθησε να ηρεμήσεις και πες μας νέα!!!

Κορίτσια σήμερα πρώτη μέρα δουλειάς!!! Απο τις 6 το πρωί και έφυγα με το ζόρι στις 4, αλλά τελικά δεν θα πάω αύριο!!

Σκέφτομαι και εγώ για γαμοβάπτιση αλλά δυστυχως δεν έχω ευκαιρία να κάνω πολλά πράγματα γιατί θα γίνουν στη Μυτλήνη οπότε δεν θα έχω την άνεση χρόνου να κάνω πολλά....

Πάντως σας συγχαίρω όλες για όσα κάνετε μόνες σας!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Κορίτσια γυρίσαμε μια ώρα την εξέταζε και μας είπε οτι είναι ή από αλλεργία ή από ίωση αλλα ετσι που είναι σαν κοκκινα σπιθουράκια μάλλον από αλλεργία φαίνεται λέει και της έδωσε αντισταμινικό αντιαλλεργικό σιροπάκι φενιστιλ .Με ησύχασε μου είπε να μην τρομάζω γιατι είναι επιφανειακά και μου έδειξε πως να τα ξεχωρίζω και ηρέμησα πάρα πολύ κορίτσια από τον φόβο μου ο αντρας μου με κοροίδευει...

Τώρα σπάω το κεφάλι μου και σκέφτομαι αν έκανα κατι που δεν κάνω αλλη μέρα αλλα τίποτα τα ίδια και η μάνα μου δεν της έδωσε κατι αλλο μόνο την φρουτόκρεμα που ετοίμασα εγω .Τι να πω τι να της έκανε αλλεργία προσπαθώ να το βρω για να μην την ξαναπατήσω αλλα δεν μου έρχεται τίποτα....

Αντε σας αφήνω γιατι σας ζάλισα και εσας σήμερα ..Καλό βράδυ μανούλες και μπεμπούλια.

Ηρέμησε κοριτσάκι!!! Τελικά δεν ήταν τίποτα!!!

Να είσαι προετοιμασμένη, τέτοια θεματάκια λίγο πολύ θα τα αντιμετωπίσουμε όλες! Πάνω απο όλα ψυχραιμία χρειάζεται!!

Καλό βράδυ να έχετε!!!

EIXrp2.png

αχ έχουν πολύ πλάκα οι γιατροί... Κι εμένα μου λεγε η ιδρώτηρια ηείναι η αλλεργία... Ευχαριστώ πολύ....αυτό το καταλάβαμε... Μη στεναχώριεσαι πάντως για τέτοια...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα ξεπατωθηκα αλλα τελειωσα ευτυχώς!

Σιλβή μου ηρεμησε τωρα,δεν εχει κατι το κοριτσάκι σου!

Λιτσάκι Μυτιλήνη?Πως και ετσι?

Βρε κοριτσια τα μωρα μου ζωηρεψαν πολυ τωρα τελευταια!Εχω την εντυπωση οτι σε λιγο καιρο θα μου βγει η ψυχη!

Ελιτα τα δικα σου ειναι ηρεμα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

και δω επιασε βροχή τωρα.Καλα ο καιρος μου την εχει δωσει στα νευρα

Εδω εχει υγρασια παρα πολυ και μουνταμαρα συνεχεια

Σοφακι πες του να πάει για υπνο γρήγορααααα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ιωαννα ξεπατωθηκα αλλα τελειωσα ευτυχώς!

Σιλβή μου ηρεμησε τωρα,δεν εχει κατι το κοριτσάκι σου!

Λιτσάκι Μυτιλήνη?Πως και ετσι?

Βρε κοριτσια τα μωρα μου ζωηρεψαν πολυ τωρα τελευταια!Εχω την εντυπωση οτι σε λιγο καιρο θα μου βγει η ψυχη!

Ελιτα τα δικα σου ειναι ηρεμα?

Καλέ ναι τα δικα μας όσο περνά ο καιρός και πιο ήρεμα είναι...το δικό μου να φανταστείς εκεί που τον αφήνω εκεί τον βρίσκω χα χα χα

Χθες ήταν μια κυρία στον οδοντίατρο και μου λεγε πως η εγγονή της που είναι σαν το μάριο κάθεται στο καρέκλακι της και ακούει μουσική! Εμένα ούτε για να φάει δεν κάθεται... Καλα χώρια που κοιμόταν και 12 ώρες σερί αυτό το παραβλέπω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Όλγα, είχαμε τάξει να βαπτίσουμε το μωρό μας (πριν μείνω έγκυος) στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου (τον έχουμε προστάτη) και θέλαμε πολύ να κάνουμε και το γάμο μας έκει. Και όπως ήρθαν τα πράγματα, θα γίνουν και τα δυο εκει!!!

Σοφάκι, καλή η πρώτη μέρα στη δουλεια αλλά κουραστική! Συνάντησα ένα ψιλομπάχαλο, αλλά οκ, θα το πάω χαλλλλλαααρα!!!!!!!

EIXrp2.png

αληθεια λες οτι ειναι πιο ηρεμος?????

Εμενα ολη την μερα αντε να κοιμηθουν 2 ωρες συνολο και ολες τις υπολοιπες θα πλακωνονται μεσα στο παρκο για τα παιχνιδια.Μια ο νικολας καβαλαει τον χρηστο και του παιρνει το παιχνιδι μια το αντιθετο.Και μετα ακολουθουν τσιριδες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αληθεια λες οτι ειναι πιο ηρεμος?????

Εμενα ολη την μερα αντε να κοιμηθουν 2 ωρες συνολο και ολες τις υπολοιπες θα πλακωνονται μεσα στο παρκο για τα παιχνιδια.Μια ο νικολας καβαλαει τον χρηστο και του παιρνει το παιχνιδι μια το αντιθετο.Και μετα ακολουθουν τσιριδες

Φυσικά και δε λέω αλήθεια καλέ... Χθες τον βρήκα στο 2ο σκαλοπάτι... Βέβαια ζημιαρη δεν τον λες δε χαλάει τίποτα αλλά όλο στα πιο επικίνδυνα μέρη πάει. Στο πάρκο δεν κάθεται πολύ γιατί δεν μπορεί να δει έξω ενώ στο κρεβάτι του σηκώνεται και χαζεύει

i1lzp2.png

Αχ Όλγα και εμένα το ίδιο...όλη μέρα ζήτημα να κοιμάται 2 ώρες σύνολο..και αν γίνει το λάθος και κοιμηθεί κατά τις δώδεκα κανένα τέταρτο, ε μετά όλο το μεσημέρι χορεύουμε..σήμερα την κοιμήσαμε σχετικά αργά, δλδ από 8:30 πήγαμε 9:30 να δούμε θα έχουμε πάλι αγρυπνία, δεν αντέχω λές και έχω νεογέννητο ρε γμτ..άντε αν είναι δόντια να βγούν. τρελαίνομαιιι!!!

Η δική μου οκ κάθεται στο καρεκλάκι υποχρεωτικά για φαγητό, δεν σηκώνω κουβέντα σε αυτό έτσι κάναμε από την αρχή και το έχει μάθει, μετά πάμε πάρκο, μετά στράτα -αγαπημένη γιατί φτάνουμε τα πάντα- και μετά φτου και πάλι από την αρχή..

Αχ..θέλω να κοιμηθώ 6 ώρες χωρίς διακοπή, γίνεται????????????Δλλ εκλιπαρώ...μπουχουχου!!

Λίτσα, καλή αρχή και καλή δύναμη

Σιλβή, και να της έδωσε κάτι η μαμά σου αποκλείεται να το πεί από το πατατράκ που θα έχει πάθει- εμένα η μάνα μου όταν έφτιαχνε φρουτόκρεμα στον Νικόλα του έβαζε πάντα μέσα μπισκότο μιράντα, για να γλυκάθει μου είπε όταν το ανακάλυψα :confused::confused::confused:

..μπορεί μέχρι και από τον αέρα βέβαια να είναι κάτι, από κάποιο λουλούδι, από έντομο από οτιδήποτε..

άντε, καλό μας βράδυ κοριτσάκια...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...