Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να της βαλεις σουντοκριμ μην παει να κανει κανα συγκαματακι.μπορει ναναι ερεθισμος απο την πανα

Ελίτα είναι γεμάτη σε όλο το σώμα πλατη μπροστά και λαιμό..και μοιάζουν με εξανθήματα παρά με σπυράκια

mz6Up2.png

Σκέφτηκα καμια αλλεργία αλλα όλα τα ρούχα της τα πλένω από νεογένννητο με προδέρμ και τα σιδερώνω από δυο πλευρές όλα δεν έχω αλλαξει κατι σε αυτο για να είναι αλλεργία .Επίσης σήμερα δεν ηθελε να φάει τίποτα μόνο γάλα πίνει ..θα σκάσω ρε γαμωτο τι επαθε στα καλά καθούμενα τόσο που την προσέχω θα σκάσω...

mz6Up2.png

Σοφία της άλλαξα όλα τα ρούχα και η μάνα μου δεν της έδωσε τίποτα για φαγητ'ο εκτός από φρουτόκρεμα που την έκαν εγώ πριν φύγω και την οποία δεν έφαγε ουτε και το μεσημεριανό έφαγε ήπιε ενα μπουκάλι γάλα και κοιμάται τώρα.

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

ελα βρε πουλάκι μου παιδάκια είναι μη στεναχωριέσαι μπορεί να ναι και ίωση για αυτό σε ρώτησε ο γιατρός αν έκανε πυρετό, μπορεί να την πειραξε κάτι, θα τη δει και θα ηρεμήσεις

i1lzp2.png

Σοφία θα σκάσω μέχρι να την δει αλλα τι να κάνω θα προσπαθήσω να ηρεμήσω σκέφτομαι αν έκανα κατι αλλα τίποτα δεν μου έρχεται στο μυαλό τι να πω ευχαριστώ πάντως θα σας πω νεα το βράδυ οταν θα γυρίσουμε.

mz6Up2.png

τι επαθε μωρε.μηπως ακουμπησε πουθενα?μηπως την τσιμπησε κανα κουνουπακι και της εκανε αλλεργια λεω γω τωρα?μηπωσ εφαγε τιποτα χτες?γιατι καμοια φορα αργουν να εκδηλωθουν.σιγουρα η μαμα δεν της εδωσε τιποτα απολυτως?καμοια σοκολατιτσα?και δε στο λεει?

PN8Qp2.png

csXep2.png

μετραω ατομα εχω κανει λιστα.

μεχρι στιγμης ειμαι στα 100.τελικα δε νομιζω ναναι 200.και 150 που ειπα πολλα ειναι.τους βασικους τους εγραψα, ολοι οι αλλοι αν μπουν απο δουλεια που δεν εχω βαλει εγω θαναι πολυτελεια ισως.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ασε που απο αυτυους καμοια 20αρια δε θαρθουν γιατι ταχουν τσουγκρισει για την ακριβεια οι θειοι μου αδερφια του πατερα μου εχουν χρονια να μιλησουν βεβαια τωρα τελευταια κατι πηγε να γινει αλλα κι αν τους καλεσω μπορει να μην ερθουν, αλλα εγω δεν πρεπει να δειξω καλο προσωπο?οχι τιποτα αλλο δε μπορω να καλεσω δηλαδη τη μια θεια και τα υπολοιπα αδερρφια να μην θα φανει καπως.

μονη μου τα λεω μονη μου τα ακουω

PN8Qp2.png

csXep2.png

ελιτα μην τρελαινεσαι πουλακι μου με την διακοσμηση.... εμεις που τα κανουμε, τα κανουμε γιατι μας αρεσει να ασχολουμαστε με κατασκευες.... σιγουρα βγαινει πιο οικονομικα αλλα και παλι ξοδευεις οσο χρονο και οσο χρημα θες... εμενα για παραδειγμα ο στολισμος του μαγαζιου μου παει περιπου 150 ευρω για 140 ατομα... αν και μαλλον τελικα θα ερθουν πιο λιγοι.. δηλαδη κατι πιο πανω απο ενα ευρω το ατομο... και κανω τα σουπλα, μια κατασκευη με χαρτινο κουτι και γλυφιτζουρια για την μεση του τραπεζιου και μια καραμελιτσα απο υφασμα που μεσα θα εχει ενα ξερολουκουμο στο καθε πιατο.... τωρα οσο για τον χρονο που θες να στολισεις το μαγαζι εκεινη την ωρα ειναι ελαχιστος... τα σουπλα θα τα βαλει το μαγαζι την ωρα που θα στρωνει τα πιατα και τα κουτια αν μου πει να τα βαλω εγω , οκ, 20 τραπεζια, 20 κουτια, ετοιμα θα ειναι ποση ωρα θα μου παρει να τα βαλω????

εσυ παντως αν βρεις θεμα, μπορεις να αρχισεις απο τωρα να τα κανεις.... εγω εκανα βλακεια και τρεχω τελευταια στιγμη αλλα βαριομουν καλοκαιριατικα να ασχοληθω..... και τον σεπτεμβρη ελεγα εχω καιρο... αν και τωρα πια εχω πολυ λιγη δουλεια να κανω (εκτος και αν κατσω τελικα να ζωγραφισω με το χερι τα γκλιτερ σε καθε σουπλα χωριστα, που μαλλον θα το κανω).

mYQbp2.png

Ελίτα, έχεις π.μ.

Λοιπόν, όσον αφορά την γαμοβάφτιση...πολύ ωραίος συνδυασμός είναι το μωβ απαλό με το πράσινο απαλό, και νομίζω κάνει και για μπομπο γάμου αλλά και πολύ όμορφες παιδικές χωρίς να είναι αγορίστικο ή κοριτσίστικο..

μπες στο www.parisis.com.gr έχει πολύ ωραίες ιδέες αλλά και πολύ καλές τιμές...

π.χ. για γάμο έχει και με 1,40- πάρααααα πολύ καλή τιμή...

Θα έχεις πολλά παιδάκια??? Τί τραπέζια, ροτόντες ή μακρόστενα? Π.χ. βάζεις στο τραπέζι ένα ρανερ σε απαλό μωβ και πάνω λευκά κασπώ με κεράκια πράσινο απαλό εναλλαξ με λευκό φαναράκι με μωβ- πράσινη κορδέλα...

Επίσης, πολύ οικονομική και καλή λύση διακόσμησης τα ευχαριστήρια καρτάκια σε μικρό μέγεθος..

Καλέ αποφάσισε εσύ και θα σε κάνουμε εμείς...ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

αχ αυτη η βαπτιση και μενα με βασανίζει.Ψαχνω να βρω θέμα για να ξεκινήσω σιγά σιγά μην μου πέσουν ολα μαζί

Παντως ο Ναρλής εχει καλυτερες τιμες απο τον Παρίση.Η εκθεση ποτε ειναι?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αχ αυτη η βαπτιση και μενα με βασανίζει.Ψαχνω να βρω θέμα για να ξεκινήσω σιγά σιγά μην μου πέσουν ολα μαζί

Παντως ο Ναρλής εχει καλυτερες τιμες απο τον Παρίση.Η εκθεση ποτε ειναι?

kale pou eisai esy, xathikes....ok me kathariotita???

kai i Ramona pou einai? mas xrwstaei fwto baftisissssss..kai i Tzeni...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...