Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κορίτσια, ήρθαμε βόλτα αλλά ο καιρός χάλια!Ζέστη 30 βαθμούς και συννεφιά και η ατμόσφαιρα σαν βομβαρδισμένη..χάλια!!!!!

Ρία και εμένα αφήνει το ένα χέρι και χαιρετάει τα πλήθη..το πρωί που ξύπνησε πάω στη κούνια και της έκανα τααααα κάτω από το κάγκελο και λύγιζε και αυτή τα γόνατα για να με δεί από κάτω...αχ με τρελαίνει το παλιοκόριτσο!!

Ναταλία, όλα εντάξει με τα διαβατήρια??Είστε έτοιμοι? Πόσες ώρες είναι το ταξίδι?? Πωπω φαντάζομαι την χαρά του άντρα σου...!!!

Σήμερα τελικά δεν μαγειρεύω πράαμμμααα...θα πάρουμε σουβλάκια. ε μα πιαααααααα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα μου και η Αγαπη εχει πολυ καιρο που αφηνει το ενα χερι.Το προβλημα ειναι πως αφηνει και τα δυο!!!!!!!

τελειο το τικερακι για τα χριστουγεννα !!!!! ανυπομονω να ερθουν!!!!!

kalimera!perasa na pw ena geia den prolabainw na sas diabasw psilotrexw giati afisa tis etoimasies tis baftisis sto eleos tou theou kai twra prepei na frontisw tis teleutaies leptomereies.apo diathesi omws miden kai eimai k adiatheti, ayto bebaia einai kalo giati den tha exw tin kiriaki..simera exoume k minogenethlia! megalwnoume siga siga! elita eida ta paidakia sou,den ta eixa ksanadei epatha plaka na ta xairesai! pragmatika einai panemorfa,na exoun igeia panw ap'ola ayto einai to pio simantiko!!! paros den iparxeis sigapouri me dio mikra????? proskinw! mummy den tha tis to dwsw to advance telika,ontws iparxoun tosa alla pragmata! thelw na pw ki alla alla den exw xrono, tha ksanabw ,meta.exw polles douleies mas exei faei i brwma prepei na katharisw twra den paei allo.exw aplwsei apo xtes kai den stegnwnoun re gmt me tpt me to kolokairo. tha ta poyme meta :)

καλημερα, τα μωρα μου εχουν ενα κ....λο βηχα τους εχει μεινει δηλαδη απο την ιωση.

Καμοια ιδεα εκτος απο αερολιν?

ωραια τα παουτσακια ιωαννα αλλα λιγο ακριβα δεν ειναι βρε κοριτσια και τα φορανε τοσο λιγο!!!!!

εκανα παραγγελια στο βασιλοπουλο να μου φερουν τα ψωνια εδω και τους εγραψα και μια απλωστρα πουχαν προσφορα.ξερετε τι εχω παθει?ειχα δυο μερες τα ρουχα εξω και δε στεγνωναν με τιποτα, μυρισαν και τα ξαναεβαλα να πλυθουν, λεω να τα βαλω να στεγνωσουν στο πλυντηριο γιατι ειναι και στεγνωτηριο αλλα τα καιει ρε γαμωτο και δε μοσχοβολανε μετα.γιαυτο καλυτερα μεσα λεω γω.

Γιωτα πολυ ωραια τα σουπλα.

ρε κοριτσια σας βλεπω και αγχωνομαι πρεπει να κανω τοσες ιστοριες και σουπλα και ευχαρηστηρια και ενα σωρο?ποιος τα προσεχει αυτα δηλαδη, δεν ξερω μου φαινονται πολλα και γαμος και ενα σωρο, ειμαι πολυ προβληματσμενη, και γιατι να μπω σε αυτη τη διαδικασια και να τα κανω ολα αυτα μονη δηλαδη ενταξει αν ειχα μονο βαπτιση να εκανα αλλα και με γαμο δε θαναι ξεπατωμα?το θεμα ειναι να το ευχαριστηθω οχι να ξεπατωθω και δεν ειναι πως δε μπορεις να βρεις και οικονομικα να σου κανουν μια απλη διακοσμηση, θα χω ενα σωρο να κανω εκεινη τη μερα και δεν εχω και κανεννα να με βοηθησει, δηλαδη τι θα καθομαι εγω να στηνω τη διακοσμηση μονη μου?

απλα αγχωθηκα που σας βλεπω να κανετε ενα σωρο μικρα εδω κι εκει

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΕΛΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μια συμβουλή θέλω να σου δώσω..ότι μπορείς, δώσε να στο κάνει άλλος!!Ιδιαίτερα την διακόσμηση. Πίστεψε με δεν προλαβαίνεις εκείνη την ημέρα ιδιαίτερα που θα έχεις..3πλό μυστήριο- γάμος και 2 βαφτίσεις!!

Μην το συζητάς και μην τρελαίνεσαι! Ναι οκ φτιάχνουμε πραγματάκια, αλλά με βοήθεια ή πράγματα που είναι λίγα σε ποσότητες..π.χ. μπορείς να φτιάξεις τα μαρτυρικά ή τις παιδικές μπομπό...και διακοσμητικά μπορείς, αλλά φρόντισε να αναλάβει κάποιος άλλος το στήσιμο. Λογικά θα έχεις και λουλούδια οπότε φόρτωσε τα στην ανθοπώλισσα. Εγώ στο γάμο μου είχα κάνει ένα βαζάκι μακρόστενο με κόκκινο νερό και λουλούδια κόκκινα και πράσινα, πάρα πολύ όμορφο για κεντρικό στα τραπέζια, στα 15 ευρώ. Στα μεγάλα τραπέζια και στο νυφικό έβαλα τα λαμπόγυαλα με τα λουλούδια που στόλιζαν τον διάδρομο της εκκλησίας- τα είχαμε κάνει έτσι ώστε να βγαίνουν άμεσα και να μην είναι "δεμένα" στα κολωνάκια- και πολλά φαναράκια με κορδελίτσες- απλό, φτηνό και εντυπωσιακό.

Επίσης συμβουλή: ανέθεσε από πριν σε κάποιους κάποιες εργασίες. Δλδ ποιός μοιράζει μπομπό, ποιός μαρτυρικά, ποιος σε βοηθάει στο ντύσιμο των μωρών, ποιός μαζεύει δώρα, να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή.

Αποφάσισες τελικά κάποιο θέμα ή κάποια χρώματα??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

ΕΛΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μια συμβουλή θέλω να σου δώσω..ότι μπορείς, δώσε να στο κάνει άλλος!!Ιδιαίτερα την διακόσμηση. Πίστεψε με δεν προλαβαίνεις εκείνη την ημέρα ιδιαίτερα που θα έχεις..3πλό μυστήριο- γάμος και 2 βαφτίσεις!!

Μην το συζητάς και μην τρελαίνεσαι! Ναι οκ φτιάχνουμε πραγματάκια, αλλά με βοήθεια ή πράγματα που είναι λίγα σε ποσότητες..π.χ. μπορείς να φτιάξεις τα μαρτυρικά ή τις παιδικές μπομπό...και διακοσμητικά μπορείς, αλλά φρόντισε να αναλάβει κάποιος άλλος το στήσιμο. Λογικά θα έχεις και λουλούδια οπότε φόρτωσε τα στην ανθοπώλισσα. Εγώ στο γάμο μου είχα κάνει ένα βαζάκι μακρόστενο με κόκκινο νερό και λουλούδια κόκκινα και πράσινα, πάρα πολύ όμορφο για κεντρικό στα τραπέζια, στα 15 ευρώ. Στα μεγάλα τραπέζια και στο νυφικό έβαλα τα λαμπόγυαλα με τα λουλούδια που στόλιζαν τον διάδρομο της εκκλησίας- τα είχαμε κάνει έτσι ώστε να βγαίνουν άμεσα και να μην είναι "δεμένα" στα κολωνάκια- και πολλά φαναράκια με κορδελίτσες- απλό, φτηνό και εντυπωσιακό.

Επίσης συμβουλή: ανέθεσε από πριν σε κάποιους κάποιες εργασίες. Δλδ ποιός μοιράζει μπομπό, ποιός μαρτυρικά, ποιος σε βοηθάει στο ντύσιμο των μωρών, ποιός μαζεύει δώρα, να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή.

Αποφάσισες τελικά κάποιο θέμα ή κάποια χρώματα??

οχι ακομα τιποτα θελω να παω και στην εκθεση το φλεβαρη να ριξω μια ματια για ιδεες.ειχα δει καποτε κατι μπομπο που μαρεσαν και φτηνες ακομα δεν ξερω γιατι εχω αγορακι και κοριτσακι και ειναι δυσκολο να κατασταλαξω στα χρωματα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

κόκκινο-μπλε

(και κόκκινο-γαλάζιο)

πορτοκαλί-λαχανί

ροζ-σιελ

αυτοί νομίζω είναι οι πιο συνηθισμένοι συνδυασμοί και για τα 2 παιδάκια

τα σουπλά είναι ενας οικονομικός τρόπος να διακοσμήσεις τα τραπεζια δεν είναι απαιτούμενο....και φυσικά δεν πηγαίνουν σε όλα τα μαγαζια

πόσο κόσμο θα χεις; από εκεί ξεκινάνε όλα νομίζω γιατί αν έχεις 50 τραπέζια ακόμα και τα 10 ευρώ το τραπέζι είναι πολλά λεφτά

πάντως σε γάμους πολύ συχνά τη διακόσμηση των τραπεζιών την αναλαμβάνει το μαγαζί χωρίς χρέωση

i1lzp2.png

κι εγώ τα ρούχα στα καλοριφέρ τα στεγνώνω αυτές τις μέρες σκέφτηκα να βάλω και την απλώστρα μέσα στο σπίτι αλλά βαρέθηκα

εγώ είπα να κάνω λίγη φασίνα σήμερα αλλά κουράστηκα ήδη και με γρατζουνάει και ο λαιμός μου :(

i1lzp2.png

εμεις δεν εχουμε αναψει καλοριφερ.καλα να ρωτησω κατι?η συντηρηση στον καυστηρα ποτε γινεται κανονικα γιατι εμας τωρα θα την κανει.

επισης για τα χρωματα δεν ξερω γιατι ειναι και γαμος .

ατομα μαλον καμοια 150αρια αλλα εγω πιστευω πως θαναι παραπανω πρεπει να αρχισω να μετραω.εγω δεν εχω πολλους αλλα απο τη στιγμη που θα γινει αθηνα θα καλεσει και ο αντρας μου συναδελφους που δε γινεται να αποφυγει.γιατι πως θα καλεσεις τον ενα και δε θα κα΄λεσεις τον αλλο.εντομεταξυ κι εμας ολοιθ μας εχουν καλεσει απο το γραφειο του.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

πετρέλαιο έχετε; αν έχετε τότε πες να σας το ανάψουν έχεις μωρά χρειάζεται λίγο (εδώ δηλάδη εκεί δεν ξερω)

εντάξει λογικός αριθμός καλεσμένων μια χαρά τελικά αθήνα θα τον κάνετε ε;

i1lzp2.png

πετρέλαιο έχετε; αν έχετε τότε πες να σας το ανάψουν έχεις μωρά χρειάζεται λίγο (εδώ δηλάδη εκεί δεν ξερω)

εντάξει λογικός αριθμός καλεσμένων μια χαρά τελικά αθήνα θα τον κάνετε ε;

ναι κοριτσακι αθηνα γιατι πολυ τρεξιμο για να το κανω στο χωριο.ταλαιπωρια.

και θα πρεπει να πληρωνουμε και ξενοδοχεια για συγγενεις.

ιωαννα εχεις πμ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κορίτσια είχα παέι για καφέ και με το που γυρνάω παίρνω την μπέμπα (την είχε η μαμά μου)και πάω να την αλλάξω και τι να δω εχει γεμίσει μικρα κοκκινα σπυράκια δεν μας έφτανε το μπούκωμα τώρα αυτο;;;Τι είναι αυτο ρε κορίτσια εχω τρομάξει πάρα πολυ..πήρα τον γιατρό και επειδή ελειπε θα γυρίσει στις οκτώ και θα πάμε αλλα μεχρι τότε θα σκάσω ..με ρώτησε αν εκτος από μυξα είχε πυρετό λέω όχι μετα με ρώτησε αν της έδωσα κάποιο φάρμακο ή κατι να φάει που δεν το εχω ξαναδώσει και του είπα όχι ,θα σκάσω μεχρι τις οκτω απο το άγχος μου ...Ξέρει καμια τι μπορεί να είναι;

mz6Up2.png

εμεις δεν εχουμε αναψει καλοριφερ.καλα να ρωτησω κατι?η συντηρηση στον καυστηρα ποτε γινεται κανονικα γιατι εμας τωρα θα την κανει.

Ελίτα συντήρηση στον καυστήρα κάνουμε κανονικά κάθε χρόνο πρίν να ανάψουμε τα καλοριφέρ .

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...