Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναταλία από αρτοπαρασκευαστεςδεν ξέρω... Πως βγαίνει το ψωμί; μήπως φταίνε τα υλικα;

Μπαα δοκίμασα 3ς διαφορετικές συνταγές... Το ψωμί βγαίνει σαν τριμα φρυγανιας... Εν το μεταξύ εχθές μου έριχνε και τον γενικό του σπιτιού..

Giota συμφωνωωωωω πολυυυυ χαλια η ματσουκα..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

post-23374-14825440517685_thumb.jpg

κοριτσια σας βαζω το σχεδιο που εκανα για το σουπλα.... νομιζω ειναι λιγο βαρυ ρε γμτ... το καστρο στο πλαι θα μπει και στο κουτι με τα γλυφιτζιυρα (στο κεντρο των τραπεζιων) και οι νεραιδες ειναι πρωτες ξαδερφες της νεραιδας στο προσκλητηριο (αστειευομαι, εννοω ειναι στο ιδιο στυλ). ισως αν εκανα λιγο πιο απαλα τα χρωματα στο λιβαδι?? κανουν τα ματια μου αστερακια και το μυαλο μου ειναι γιουχου...

παω για υπνο... πειτε καμια ιδεα.... παντως κατι θελει ακομα... η μαλλον κατι απο ολα αυτα πρεπει να φυγει...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

[ATTACH]987[/ATTACH]

ελπιζω εδω να φαινεται

εμενα δε μου φαίνεται βαρύ ΤΕΛΕΙΟ μου φαίνεται!!!!

η νεράιδα που κυλιέται στο γρασίδι ίσως δε χρειάζεται μόνο

μπράβο και χίλια μπράβο φιλενάδα

i1lzp2.png

ασχετο

κάτι έπαθε το λαπτοπ και αυτό το ορθογώνιο που είναι αντί για ποντίκι δεν ξέρω πώς το λένε ενώ κάνει ρολ στη σελίδα δεν πατιέται (σαν να πατάς το αριστερό κλικ του ποντικιού) δεν ξέρω αν καταλάβατε, αν καταλάβατε όμως απαντήστε μου γιατί εκνευρίζομαι γκρρρρρρρρρρρρ

το πάρτυ ήταν τέλειο αλλά ρε σεις όλα τα παιδάκια είναι λίγο μεγαλύτερα και ολο του παίρνουν τα παιχνίδια...εντάξει αυτός δεν κλαίει. ίσα ίσα τα κοιτάει σα χάνος αλλά εγώ στεναχωριέμαι, λέτε να μου γίνει φλώρος;;;

επίσης η θεία του παιδιού που έκανε το πάρτυ είχε κάνει κάτι σπιτάκια με μπισκότα και ζαχαρόπαστα και μοίραζε καρτελίτσες για προώθηση...α ρε ιωάννα να μην είσαι θεσσαλονίκη να συνεργαστούμε!!

i1lzp2.png

Καλημέρα και από την Κρήτη!!!

Γιώτα και εμένα μου φαίνεται απλά ΘΕΙΚΟ!!!Αλλά θα συμφωνήσω και με την αγαπητή Σοφία για την κυλιόμενη νεράιδα!:D

Λιτσάκι, 4:20???? Μπράβο βρε κορίτσι!!Καλή αρχή!

Σοφία, στείλε τους μειλ, αν και έλεγαν πώς περιλαμβάνονται οι φόροι στις τιμές τους από ότι είδα, στείλε όμως να είσαι σίγουρη, αν έχουν σελίδα στο φατσοβιβλίο στείλε εκεί να σου πούν..με ψήνεις τώρα να αγοράσω και εγώ..θέλω 2 ζευγάρια παπουτσάκια ένα μάυρο και ένα καφέ και δεν έχουν ρε γμτ..όλο φούξια και ρόζ.,.ε οκ φοράμε και άλλα χρώματαααααααααα!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

επίσης η θεία του παιδιού που έκανε το πάρτυ είχε κάνει κάτι σπιτάκια με μπισκότα και ζαχαρόπαστα και μοίραζε καρτελίτσες για προώθηση...α ρε ιωάννα να μην είσαι θεσσαλονίκη να συνεργαστούμε!!

καλέ μια χαρά συνεργαζόμαστε και έτσι...και εμένα ξέρεις πόσες μου είπαν για βαφτίσεις κλπ??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!Εδώ ακόμα βρέχει βρέχει βρέχει!Εχουμε σαπίσει πια!Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά΄είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι θα σκάσουμεεεεεε!

Cate ευχαριστούμε είναι καλά η μικρή μόνο η μύτη παραμένει βουλωμένη....ελπίζω να φύγει και αυτο..

Mummy εγώ παρατήρησα το εξής οτι εξαρτάται από τα παιδια πως συμπεριφέρονται..Σε ένα παρτι που πήγαμε και είχε πολλά κοριτσάκια η μπέμπα μου ήταν η πιο μικρή και όλες επαιζαν την μαμά της ,της έφερναν τα καλύτερα παιχνίδια ,την έκαναν γκριμάτσες για να γελάει την τάιζαν και χόρευαν όλες μαζί φυσικα την μπεμπέ Λιλή...

Ενω σε ένα άλλο της έπαιρναν ολα τα παιχνίδια από το χέρι και αυτη έκλαιγε,έκαναν ζήλιες στη μάνα τους οταν έπαιρνε την μπέμπα και γενικα δεν επαιζαν μαζί της ...

Γιώτα πόλυ ωραία όλα, καλά εσυ ετοιμάζεις υπερπαραγωγή!Μήπως αναλαμβάνεις και γάμους;;

mz6Up2.png

καλημέρα!!!!!!!!!!

Γιώτα δεν παίζεσαι!!! πάρα πολύ ωράια όλα τα έχεις ταιριάξει!! Μπράβο σου!

Εμείς δεν κοιμηθήκαμε καλά το βράδυ .. δεν έφαγε και πολύ το βράδυ με αποτέλεσμα στις 4 να κλαίει ... την τάισα και μετά κλάμα πάλι στις 07.45 ξανατρώει αλλο λίγο και μετα που να κοιμηθεί!!!έφευγα για την δουλειά κι αυτή μες την καλή χαρά..

την απογευματινή κρέμα 18.15 την εφαγε.. τι να πω γιατι μετά στι 22.00 δεν πεινούσε?????

Χρειάζομαι υπνο... αφού από τα ξημερώματα έχω πονοκέφαλο....

Αυριο θα πάω γυναικολόγο για ΤΕΣΤ ΠΑΠ. μετά τις 40 ημ δεν εχω ξαναπάει... εσείς????

Η συμπεθέρα μου ακούστηκε???????? οι εξετάσεις πώς να πήγαν????

lX5Hp3.png

καλημερα κοριτσια!

σπιτακι σημερα μια που στο σχολειο εχει καταληψη.....

ευτυχως απ'τη μια γιατι μου εδωσαν ενα πολυ χαλια προγραμμα...δυο φορες τη βδομαδα δεν προλαβαινω να παω τα παιδια στο σχολειο και τρεις φορες δεν προλαβαινω να τα παρω το μεσημερι (παρολο που ειναι και στο ολοημερο)..... τελος παντων, οπως παντα θα βρεθει μια λυση αλλα θα μας φαει το αγχος ως τοτε....Ιωαννα, χρονια πολλα! Γιωτα, υπεροχα τα σουπλα.... αυτες ειναι οι γνωστες νεραιδες ευτυχια- επιθυμία? (οσες εχετε κοριτσια τις μαθετε σιγουρα)

Η Αγαπη μου μεγαλωνει πολυ γρηγορα, να φανταστειτε τρωει κορν φλεικς για πρωινο μια που ζηλευει τους αλλους (εννοειται βιολογικα χωρις πολλα προσθετα). Εχει αρχισει να αφηνει τα χερια της οταν ειναι ορθια και εννοειται πως δεν εχει καλη ισοροπια και πεφτει σαν ....χαλβας.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...