Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτά τα preschoolians είναι σαν να περπατάνε τα μωράκια ξυπόλητα, δλδ πολύ ελαφρία ..και κάνει μονο 5,40 δολ. η αποστολή όσα ζευγάρια και να παραγγείλεις!!

Και έχει και έκπτωση για δίδυμα όλγα και ελίτα!!και για πολύτεκνους μέχρι και 40%...

ψήνομαι λέμεεεεεεεεεεεε!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα και από μας!Σήμερα είμαστε καλύτερα σαν να υποχωρεί αντε γιατι η μύτη μου και η μύτη της μπέμπας είναι κατακόκκινες!

Καλά είστε σοβαρές με τις καρμπονάρες ,τα κοτόπουλα και τις τούρτες σας.......τι μας κάνετε ψυχολογικό πόλεμο;;;;προσπαθούμε να χάσουμε κιλά έχουμε γάμο και βάφτιση σε δυο μήνες πότε θα τα χάσω;;;

Απο σήμερα θα μιλάτε μόνο για απαχο γάλα ,για το πόσο καλό κάνουν τα φρούτα στον οργανισμό τα λαχανικά και το νεράκι!Μην ακούσω τίποτα άλλο....

Mummy πρόσεξε και εσυ μην βαρυστομαχιάσεις!Μια κούκλα είσαι στις φωτο τι θες να χάσεις εσυ;;;

Κορίτσια πρέπει να ψωνίσω στην μικρή ρούχα επειγόντως αλλα πότε θα πάω να δω χρειάζεται πιτζαμούλες το παίδι ,χειμερίνές έχει μόνο τρία ζευγάρια και δεν φτάνουν ουτε για αστείο...α θελω κι εγώ ρούχα δεν έχω τίποτα ..όλο έξοδα είμαι τρομάρα μου!

Πάρος να περάσετε τέλεια στον μπαμπά σας !Θα τρελλάθηκαν τα μικρα τους το είπες;

Αντε πάω ξύπνησε η μικρή ταραξίας με κέφια θα τα πούμε μετα..

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Γιώτα Σούπερ! Τέλειο! μου άρεσε πάρα πολύ !!Και το σχέδιο και το χρώμα .!

:P :p :P :p :P :p

ευχαριστωωωωω !!!!!!!!!!!!

ειχα την μικρη στο καθισματακι φαγητου και επαιζε και καποια στιγμη βλεπω πως ηταν καπως στριμωγμενη... κοιτα και τι να δω... ειχε κατσει σταυροποδι!!! αν ειναι δυνατον... τι μενει πια? να πει μανα κανε και κανενα καφεδακι?? χιχιχι..

mYQbp2.png

το φορεμα της μαμας...

ειναι και λιγο στραβη η φωτο μου φαινεται...

[ATTACH]982[/ATTACH]

χαχα νο46 επιτελους!!!!!!!!!

wow superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!egw pali an pote foresw no46..tha pidixtw apo to parathiro...!!!!sto no50 eimai twra :oops::oops::oops:

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Kαλημέραααααααα!!!!

Έτρεχα απο το πρωί για τα διαβατήρια!!!! Του μικρού το τελειώσαμε αλλά θα ξαναπάμε το απόγευμα να φτιάξουμε και της μικρής γιατί σαν ξανθιά δεν την πήρα μαζί!!!!!!!! χαχα!!

Ένα μήνα θα λείψουμε κορίτσια και θα γυρίσουμε με τον μπαμπάάάάάά μας!!!!! Θέλω μέχρι 20-25/11 να είμαστε πίσω για τις τελευταίες λεπτομέρειες της βάπτισης!!!!

Μην αγχώνεστε όμως, κάθε μέρα θα τα λέμε!!! Όλα τα mall έχουν free δίκτυο!!!

Λοιπόν παραγγείλαμε με την elita γάλατα της holle που εδώ έχουν 13,50 και δεν τα βρίσκεις και με τίποτα απο το www.apo-rot.de με 7,62!!!! Ήρθαν σε μια εβδομάδα στο σπίτι με DHL!!!

giota τέλειο το φόρεμα σου!!!!!!! Θέλουμε να δούμε και τις μπομπο!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

giota νομίζω ο οργανισμός της καλά αντιδράει αφού έκανε εμετό και μετά ηρέμησε...καλό είναι αυτό και σιγά κι εμείς πέφτουμε για ύπνο με άδειο στομάχι καμιά φορά δεν πειράζει

μπράβο για τις μπομπο καλή συνέχεια!!! βαλε καμιά φώτο!

εγώ χαπακώθηκα (ντεπόν και βιταμίνη και τσάι και πορτοκαλάδα) και αισθάνομαι καλύτερα, ελπίζω να μην είναι τίποτα και τον κολλήσω πάλι

λίτσα νομίζω θα σου κάνει καλό η δουλειά και θα χάσεις και τα κιλά πιο εύκολα!!! αλήθεια ποιος θα σου κρατάει τη μικρή;

καλημερα.

μια απο τα ιδια, βραχνιασμενη και συναχωωμενη ευτυχως οχι πολυ.αλλα ειμαι σαν ζομπι.κοιμηθηκαμε μεχρι τωρα.η μπεμπα ακομα κοιμαται απο χτες στις 10.τελικα χτες απλα κλαψουρισε δεν ξυπνησε.και ναι κοιμηθηκαν στα κρεββατια τους ευτυχως αρχισαν να επανερχονται στους ρυθμους τους.και τα δυο εχουν μονο μυξες και βηχα ο μικρος σταματησε τη διαρροια και το συγκαμα καλυτερεψε.

ρε κοριτσια εχω ρουχα εξω απο χτες το μεσημερι και ειναι μουσκεμα δε λενε να στεγνωσουν με τιποτα

PN8Qp2.png

csXep2.png

:P :p :P :p :P :p

ευχαριστωωωωω !!!!!!!!!!!!

ειχα την μικρη στο καθισματακι φαγητου και επαιζε και καποια στιγμη βλεπω πως ηταν καπως στριμωγμενη... κοιτα και τι να δω... ειχε κατσει σταυροποδι!!! αν ειναι δυνατον... τι μενει πια? να πει μανα κανε και κανενα καφεδακι?? χιχιχι..

γιωτα πολυ ωραιο το φορεμα i like it!!!!!

Α και μενα καθετε σταυροποδι και προσεχε αν δεν τη δενεις θα σου γυρισει και αναποδα και υ=θα σηκωθει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Λοιπόν παραγγείλαμε με την elita γάλατα της holle που εδώ έχουν 13,50 και δεν τα βρίσκεις και με τίποτα απο το www.apo-rot.de με 7,62!!!! Ήρθαν σε μια εβδομάδα στο σπίτι με DHL!!!

giota τέλειο το φόρεμα σου!!!!!!! Θέλουμε να δούμε και τις μπομπο!!!!!!!!!!

ναταλία αυτό είναι πάμφθηνο που το ξετρυπώσατε πάλι βρε θηρία;

τα μεταφορικά ποσο είναι;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...