Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalispera ti kanete?

egw eimai poli down simera alla para poli.kai aisthanomai k tofalos oso skeftomai oti prepei na xasw akomi 10 kila pou exw anthumio apo tin egymosini trelainomai perissotero.molis ta xasw eilikrina tha kopsw me to psalidi oti kolan exw k tha ta petaksw!!!!!!!ta exw sixatheiii

σε καταλαβαίνω σε καταλαβαίνω και πάλι σε καταλαβαίνω....

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

η μικρη εχθες το βραδυ εκανε τρελο εμετο.. δεν ξερω γιατι... την ωρα που επινε το βραδυνο γαλα, βεβαια μετα κοιμηθηκε (νηστικια :() αλλα ξυπνησε σημερα το πρωι μες στα κεφια... φανταζομαι θα ηταν απλα καποια ενοχληση... αλλα ρε κοριτσια πολυ στενοχωρηθηκα που κοιμηθηκε με αδειο στομαχι.. βεβαια αν πεινουσε θα ξυπναγε απο μονη της, σωστα??????

ραμονιτσα πες μας καλε για το πρωτο σας βραδυ χωριστα.... μονο μην μας πεις πως τελικα δεν αντεξες και χωθηκες στην ζυμαροαγκαλιτσα!! χαχα..

Ναταλια παγματικα χαρα στο κουραγιο σου, τοσο ταξιδι με δυο μικρα παιδια... παντως καλα να περσετε !!! ποσο καιρο θα λειψεις καλε???

mYQbp2.png

και επισης εχω να πω πως τελειωσα τις μπομπο !!!!!

Ιωαννα βαλε την συνονοματη να βαραει παλαμακια !!! το τι χαρηκα δεν περιγραφεται!!!! θα σας βαλω πιο μετα φωτος ,οπως και απο το φορεμα !!

mYQbp2.png

Ναταλία, χαρά στο κουράγιο σου!! Φαντάζομαι όμως πόσο όμορφα θα νιώθεις που επιτέλους θα δεις τον αντρούλη σου!!!!!!! Μπράβο κοριτσάκι, να πας και να περάσεις υπέροχα!!!!!!!

Γιώτα, συγχαρητήρια για τις μπομπο!! Επιτέλους σου έφυγε ένα βάρος!!! Περιμένουμε φωτος!!!!

Ραμονίτσα, που είσαι??? Πες μας νέα απο χθες το βράδυ!!!!

Alpan, σε νιώθω!! Έχω να χάσω 12 κιλά για να φτάσω στα προ εγκυμοσύνης και ηθελα και άλλα 3-4 κιλά απο πριν.... και μην ξεχνάς οτι σε 3,5 μήνες έχω γάμο και βάπτιση!!!! Και πρέπει να χάσω όλα τα κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mummy, περαστικά σου!! Ελπίζω να είναι μια απλή ενόχληση και να μην σε περιτριγυρίζει τίποτα.....

Νιώθω λίγο περίεργα σήμερα.... Σαν να ετοιμάζομαι για νέα αρχή.....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

giota νομίζω ο οργανισμός της καλά αντιδράει αφού έκανε εμετό και μετά ηρέμησε...καλό είναι αυτό και σιγά κι εμείς πέφτουμε για ύπνο με άδειο στομάχι καμιά φορά δεν πειράζει

μπράβο για τις μπομπο καλή συνέχεια!!! βαλε καμιά φώτο!

εγώ χαπακώθηκα (ντεπόν και βιταμίνη και τσάι και πορτοκαλάδα) και αισθάνομαι καλύτερα, ελπίζω να μην είναι τίποτα και τον κολλήσω πάλι

λίτσα νομίζω θα σου κάνει καλό η δουλειά και θα χάσεις και τα κιλά πιο εύκολα!!! αλήθεια ποιος θα σου κρατάει τη μικρή;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Ουφ τελειώσαμε- ας πούμε- τις δουλειές του σπιτιού, φάγαμε και φρουτόκρεμα και τώρα...κοιμόμαστε στο καρεκλάκι του φαγητού!Χαχαχα..την παίρνει ο ύπνος σιγά-σιγά...

Γιώτα, μπράβο!!Σε καταλαβαίνω το βάρος που έφυγε...βάλε μας φωτός!!

Λίτσα, εννοείται πως είναι σαν νέα αρχή βρε..οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές πλέον..είσαι μανούλα!!

Χθές που σας είπα ότι θα φτιάξω σεράνο, θυμάστε? Ε φτιάχνω παντεσπάνι ..επανέρχομαι

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

λίτσα νομίζω θα σου κάνει καλό η δουλειά και θα χάσεις και τα κιλά πιο εύκολα!!! αλήθεια ποιος θα σου κρατάει τη μικρή;

Κι εγώ νομίζω οτι θα μου κάνει καλό η δουλειά!

Και ελπίζω να χάσω πιο εύκολα τα κιλά....

Τη μικρή θα την κρατάει η μαμά μου!! Θα την πηγαίνει ο Σπύρος το πρωί και θα την παίρνω εγώ το απόγευμα....

EIXrp2.png

Λίτσα, εννοείται πως είναι σαν νέα αρχή βρε..οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές πλέον..είσαι μανούλα!!

Χθές που σας είπα ότι θα φτιάξω σεράνο, θυμάστε? Ε φτιάχνω παντεσπάνι ..επανέρχομαι

Ιωάννα μου, εκτός απο την τεράστια αλλαγή της μητρότητας άλλαξαν και κάποια άτομα στη δουλεια και έχω στεναχωρηθει αφάνταστα....

Έφυγε ένας πολύ καλός συνάδελφος και τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια....:cry::cry::cry:

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

όχι καλέ την έφτιαξα...ας πούμε!

Συνεχίζω..φτιάχνω χθές τπ παντεσπάνι, την κρέμα- θεική!- και το σιρόπι και είμαι έτοιμη για την συναρμολόγηση.

Ερχεται ο καλός μου και μου λέει θα την φτιάξω εγώ, το έχω το αντικείμενο- γιός ζαχαροπλάστη γαρ!! αλήθεια!-οκ λέω και εγώ το αφήνω πάνω σου...

Παίρνω τα ζουζούνια και καθόμαστε στο σαλόνι να μην ενοχλούμε και μια στιγμή ακούω "sos, may day, may day!" τί έγινε λέω και εγώ, πάω και βλέπω την τούρτα να αναπαριστά τον πύργο της Πίζας, τουτέστιν να γέρνει ελαφρώς και επικινδύνως από την μία μπάντα.."θα πέσει μου λέει!" και τί είχε κάνει...είχε βάλει μία ενδιάμεση στρώση δεν ξέρω και εγώ πόσο παχιά με κρέμα και από πάνω το παντεσπάνι με 1 κιλό σιρόπι...βρε επαγγελματία του λέω!!όχι έτσι για να μάθει την δυσκολία του να ετοιμάσεις κάτι και να μην μου λέει εξυπνάδες!!Χαχαχα..'την βάλαμε ψυγείο μετά και πάγωσε και κάπως σώθηκε..με την κρέμα που περίσσεψε, έφτιαξα και ένα γλυκάκι με πτι-μπερ θεικό και αυτό τσακίζω τώρα!!:oops::oops::oops::oops:

βρήκα αυτή την σελίδα έχει όμορφα πραγματάκια και καλές τιμές!!

http://www.abikid.com/bebe-fille-0-18-mois

λέω να πάρω..

και επίσης αυτή η σελίδα για παπουτσάκια

http://preschoolians.com/walkers-52

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...