Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειδες ?? τελικα συνομωτει το συμπαν και θα τα καταφερετε !!

αντε αντε να πατε να ξεκουραστειτε και λιγακι και να μεινετε και λιγο μονοι σας !!!;);););););)

η μικρη κοιμηθηκε και κανω προσευχες να μην ξυπνησει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελιτάκι??????

Πως είναι τα μικρά???? Ηρθαν τα γαλατα μας!!!!

Εμείς κορίτσια την άλλη βδομάδα φευγουμε να πάμε στον μπαμπά μας!!!!!!!! 'Η ντουμπάι ή Σιγκαπούρη!!! Αυριο θα πάω να φτιάξω τα διαβατήρια στα μικρά!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ελιτάκι??????

Εμείς κορίτσια την άλλη βδομάδα φευγουμε να πάμε στον μπαμπά μας!!!!!!!! 'Η ντουμπάι ή Σιγκαπούρη!!! Αυριο θα πάω να φτιάξω τα εισιτήρια στα μικρά!!!!!!!!

koritsaki και τα δυο θα παρεις?πολυ ωραια νεα,

ηρθαν τα γαλατα ωραια.να κανονισουμε να περασω.μπορει την πεμπτη αν δεν εχετε τιποτα.τι μιλησα τωρα κλαινε και τα δυο ασε μας εχουν κανει αποταν αρρωστησαν νααααα.μιλαμε για πολυ ζαλαδα ολι γκρινια αλλα και απατεωνια.και καλα μονο στην αγκαλια ηρεμουν ασε που μολις τα βαζω στο κρεββατι τωρα σηκωνονται ορθια και κλαινε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελιτάκι??????

Εμείς κορίτσια την άλλη βδομάδα φευγουμε να πάμε στον μπαμπά μας!!!!!!!! 'Η ντουμπάι ή Σιγκαπούρη!!! Αυριο θα πάω να φτιάξω τα εισιτήρια στα μικρά!!!!!!!!

οι κρεμες παντως εμενα δεν ηρθαν.πιο γρηγοροι οι αλλοι/

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ακου πλακα.παλι μια κοπελα συναδελφος του αντρα μου που την ειχαμε δει στο γαμο πουχαμε παει ειχε παρει αγκαλια το μπεμπη και δωστου γλυκες και χαρουλες, της λεμε, ειναι γουρλης ο μπεμπης μια φιλη μου τον ειχε αγκαλια και ενα μηνα μετα μενει εγκυος. και γελαγε η κοπελα και λεει μακαρι.

ε σημερα μαθαμε πως ειναι 1μιση μηνων εγκυος δηλαδη σχεδον αποταν πηρε το μπεμπη αγκαλια χιχιχ

PN8Qp2.png

csXep2.png

nai Ιωαννα μου..χαχαχα ακομα στο δωματιο του κοιμαμαι....δεν μπορω να τον αφησω..τονθελω κοντα μου...!

Ο μεγαλος οχι δεν εχει παραπονεθει 8 μηνες τωρα....κεγω απορω... γιατι 8μηνες δεν εχουμε κοιμηθει μαζι,μονο αν τον αφησω κανενα βραδυ στην μαμαμου κ βγουμε εξω...αραια κ που δηλαδη,κ αν θα κοιμηθουμε μαζι καποια φορα παλι,θα ειναι κ το μωρο αναμεσας μας,εννοειται με καποιο παραθυρο ανοιχτο για να μπαινει καθαρος αερας..Τι να κανω;δεν μπορω να τον αφησω ακομα..κ τωρα το σκεφτομαι κ μου κακοφαινεται,αλλα ξερω οτι πρεπει να το κανω γιατι μετα θα εχω προβλημα...

Μαμυ μου,δυστυχως η κουνια δεν χωραει στην μερια μου,ουτε στου μπαμπα του,χωραει μονο κατω στα ποδια μας ,κ εκει εννοειται δεν θελω να τον βαλω,οποτε μωλις δεν χωραγε στο λικνο,πηγαμε κουνια κ δωματιο του,αν κ στολικνο που κοιμοταν παλι στο δωματιο του την βγαζαμε για να αφησουμε τον μπαμπα να κοιμηθει λογω γκρινιας τα βραδυα..

Αλλα σημερα ειπαμε θα κανω το μεγαλο βημα..για να δω πως θα μου φανει....

κοριτσια εσεις απο ποσο μηνων τα βαλατε στο δωματιο τους;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Cate τις πηρα τις κρεμες,κ αμεσως μωλις εβαλα την dermophlia (καλα την λεω;) μου μαλακωσαν αμεσως... ευχαριστω !;)

Αααααδεν σας ειπα εχασα 4.5 κιλα κ συνεχιζω...βεβαια εχω αλλα 10.....τιποτα δηλαδη..χαχα

αντε να φτασω στα κιλακιαμου επιτελους...γιατι βλεπω τα ρουχαλακια μου τα στενα κ τα λιγουρευομαι...:rolleyes:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ραμον κι εγω ταχω στο δικο μας, αλλα εχω αρχισει να τρωγομαι γιατι σηκωνονται στην κουνια και με κοιτανε οταν ξυπνανε/εχω κοιμηθει ομως και σε αλλο δωματιο.απλα δε μου χωρανε να τα βαλω μαζι σε ενα δωματιο οι κουνιες αλλα και δε θελω να τα βαλω ενα στο καθενα γιατι θα τρεχω μες τη νυχτα να ψαχνω να δω ποιο εκλαψε αστα δηλαδη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κορίτσια!!!!!

Ραμονίτσα, ελπίζω να τα κατάφερες και να άφησες τον μικρούλη σου μόνο του το βράδυ!

Σήμερα θέλω να κανω κάτι ψιλοψωνάκια για την μικρή μου και beaute γιατί είπαμε: Αύριο ξεκινάω δουλειά.....

Παραδόξως όμως έχω καλή διάθεση... προς το παρόν... για να δούμε τι θα συναντήσω όταν πάω.....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααααα..παρούσα!!!

Καλή αρχή για αύριο Λίτσα!!όλα θα είναι καλά!!!

Ναταλίαααααααααα...καλό ταξίδι βρε κοπέλα!!Και τα δύο μαζί? Μόνη σου? Μπράβο, μπράβο ,μπράβο...είσαι ΘΕΑ!!!

Καλέ Ραμόνα, δεν είπα τίποτα εγώ, η συμπεθερούλα μου νομίζω σου είπε- βλέπε Όλγα- αλλά επειδή είμαι ο συνήθης ύποπτος για κάτι τέτοια, με έχεις πρόχειρη ε??Χαχαχαχαχα...πώς τα πήγατε το 1ο σας βράδυ χώρια? Αντεξες??? Και επαναλαμβάνω πάλι και ας γίνομαι βαρετή....άσε το παιδάκι μόνο του!!!Αφού έχεις και παιδικό δωμάτιο...και κοιμήσου με τον αντρούλη σου!!!Αντεεεεεεεεεεεεεε....

Κορίτσια, η Νεφέλη κάνει παλαμάκια, κάνει "γεια", και λέει μόνο "μπαμπά" και "ντα"..το ριλαξ το καταργήσαμε, καθόμαστε πάρκο ή καρεκλάκι φαγητού και φυσικά στην κούνια πάντα όρθιες να τραβάμε ότι μπορούμε να φτάσουμε. Στο πάρκο ίσα που φτάνει το στόμα της στην άκρη πάνω και το έχει καταδαγκώσει, πρέπει να βγάζουμε δόντια. Τρία βράδια τώρα ξυπνάει στις 2:30 και ενώ την παίρνει πάλι ο ύπνος, ξυπνάει με κλάμα, σαν να πονάει...σήμερα της έδωσα ντεπόν για να ηρεμήσει και λίγο γάλα, στις 4 παρά, δεν γινόταν αλλιώς//

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

εγώ ξύπνησα χάλια...πονοκέφαλο τρελό και είμαι και βραχνιασμένη...σκατά δηλαδή

κι ο μικρός είναι ντούρασελ, και έχω και οδοντίατρο στις 2, έλεγα να κατέβω κέντρο αλλά με τίποτα. έχει και σκατόκαιρο

ένα θα σας πω χθες ανεβήκαμε και 2 σκαλοπάτια, στο τσακ τον πρόλαβα

οι κρέμες κι εμένα μου αργησαν κάναν 15 μέρες και τελικά ήρθαν μεσω ταχυδρομείου, βέβαια το κουτί έλεγε DHL δεν ξέρω ίσως επειδή δεν έχουμε διευθυνση εδώ δεν έρχεται κούριερ

λιτσάκι σου εύχομαι να απολάύσεις τη σημερινή μέρα με την κορούλα σου και μετά το σαββατοκύριακο είναι πολύυυυυ κοντά

ραμονιτσα πώς πήγε το πρώτο βράδυ;; εμείς τον βάλαμε το μάιο στο δωμάτιο του αλλά κοιμάται και καμιά φορά σε εμάς το διπλό είναι κάτι βράδια που ξυπνάει κάθε 2 ώρες και δεν αντέχω τον παίρνω στο κρεβάτι μας

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...