Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Iωαννα μου χρονια ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Να σε χαιρομαστε!!!!!!!!!

Γιωτα μου χαρουμενα MHNOΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!:D

ειχαμε κ μεις εχτες....8 μηνων παρακαλω...χαχαχαχα..αντρεεεεεεεεςςςς!

Κατερινα μου ευχαριστω πολυ...θα παω να παρωτωρα το εμβολιο του Αποστολου,κ θα παρω κ αυτες τις κρεμες...γιατι τα χεριαμου ειναι αθλια...κ πονανε πολυ!

Να ρωτησω κατι; θελω να παρω μερικα dvd με τραγουδια τυπου mazoo and the zoo γιατι οποτε ακουει τραγουδακια ομπεμπης μου χορευει..κ εγω τρελλαινομαι...κ θα πεταχτω τωρα μεχρι το dvd club να δω τι εχει κ αν εχει...

ξερετε που θα βρω να αγορασω;

αααα κ του αρεσει πολυ κ ο Γκαμι...οποτε τον βλεπει στην τηλεοραση χορευει..χαχαχαχα..που θα τα βρωωωωωωωωω;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανουλες και μπεμπάκια τι κανετε?

Ιωαννακι Χρονια πολλα και καλα!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπούν και εμεις!!!!

Χαρουμενα μηνογενεθλια στα μπεμπακια μας!!!!

Τελικα συναντηθήκατε εχθές?

Έλενα Ναυπλιο να πάτε!!!!Ο αγαπημενος μου προορισμός!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες!!!

Ραμόν, εννοείται από το νετ καλέ...καταρχήν αν ψάξεις στο youtube τα έχει όλα. Εγώ από εκεί τα παίρνω με ένα free downloader και μετά σε στικάκι και στο dvd..

Φτιάχνω σεράνο ελπίζω να έχει επιτυχίαααααααααααααααααααα

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Πηγα στο dvd club αλλα ειχε μονο κινουμενα σχεδια...Παρηγγειλα ομως 2 σιντακια καν τα βρουν θα μου τα φερουν..

Απο το νετ ε; ναι μωρε απο κει του τα βαζω στο λαπτοπ κ τα βλεπει..αλλα θελω να του τα βαλω στην τηλεοραση.. δεν ξερω να τα κατεβαζω απο το νετ..κ βαριεμαιπολυ να περναω οοοοοοοολα αυτα τα στοιχεια που μου ζητανε....αν μπορειτε να μου πειτε πως τα κατεβαζετε.....

Κοριτσια;;;;;;;;;;;;;;;

Θα κανω ενα μεγαλο βημα αποψε!!!!!!!!!!!

Θα φυγω απο το δωματο του γιου μου!!! Αλλα.........:(

Θα μπορεσω;ήθα ξυπνησω τοβραδυ κ θα παω παλι μεσα;

Πρεπει ομως ε;

Μωρε νομιζω οτι τον εγκαταλειπω.....!:?

Τρελλαινομαινα κοιμαμαι μεσα,κ πιο πολυ μαζι του...στοιδιο κρεβατι...αλλα αυτο καταφερα να τοξεπερασω...χαχα

Για να δουμε ...αποψε...μεγαλη νυχτα!

Πηγα κ πηρα ενδοεπικοινωνια σημερα με καμερα ομως....να τον βλεπω.....αλλα εγω θελω κ να τον μυριζωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......:tongue:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια, για πείτε μου κι εμένα οδηγίες για να κατεβάσω τραγουδάκια. Της αρέσουν πολύ της μικρής αλλά έχουν περίπου 18-20 ευρώ το κάθε dvd....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ελιταααααααααααααααααααααα

όλο το απόγευμα κάνουμε πως παίρνουμε τηλέφωνο την ελπίδα από ένα τηλέφωνο της disney και πώς αυτή μιλάει και πως θα τη μαλώσουμε αν τη δούμε!!! και θα της τσιμπήσουμε και το κωλαράκι!!!!

ρε ραμονίτσα εγώ δε θα σε μαλώσω αλλά τόσο καιρό γιατί δεν έβαλες τουλάχιστον το κρεβατακι του μικρού στο δωμάτιο σας να κοιμάστε όλοι μαζί;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

ελιταααααααααααααααααααααα

όλο το απόγευμα κάνουμε πως παίρνουμε τηλέφωνο την ελπίδα από ένα τηλέφωνο της disney και πώς αυτή μιλάει και πως θα τη μαλώσουμε αν τη δούμε!!! και θα της τσιμπήσουμε και το κωλαράκι!!!!

ρε ραμονίτσα εγώ δε θα σε μαλώσω αλλά τόσο καιρό γιατί δεν έβαλες τουλάχιστον το κρεβατακι του μικρού στο δωμάτιο σας να κοιμάστε όλοι μαζί;;

ΝΑΙ ΕΙΔΕς Η ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ!!!!!γλωσσα δε βαζει μεσα ασε που και κωλο δε βαζει κατω.παιδια τη βλεπω να περπαταει συντομα σας λεω παει ακρη στον καναπε και στεκεται με ενα χερι.και το ποιο αστειο ειναι πως ειναι τοσο μικροκαμωμενη, σχεδον 7 κιλα νανακι που λες ειναι δυνατον τοσο μικρουλα να περπαταει?

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalispera ti kanete?

egw eimai poli down simera alla para poli.kai aisthanomai k tofalos oso skeftomai oti prepei na xasw akomi 10 kila pou exw anthumio apo tin egymosini trelainomai perissotero.molis ta xasw eilikrina tha kopsw me to psalidi oti kolan exw k tha ta petaksw!!!!!!!ta exw sixatheiii

σας ειπα?μου παν οι γονεις μου πως θαρθουν εδω να κρατανε τα μωρα οταν παμε ταξιδι.Για να μην βγουν τα μικρα απο το χωρο τους και για να μην χρειαζεται να κανουμε ολοκληρη εκστρατεια για να τα παμε εκει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλησπερααααααα

alpan ελα να μου κανεις παρεααα.. βασικα νιωθω πολλυυυ κουρασμενη και εχω και ενα σωρο πραγματα στο κεφαλι μου !!!!

απο την κυριακη εχω ξεσηκωσει το σπιτι και μαζεψα καλοκαιρινα και ακομα τον αμαζευτο εχει !!! μεσα σ ολα αποφασισαμε να φτιαξουμε και το δωματιο του Γρηγορακη μας γιατι δεν το ειχαμε φτιαξει μεχρι τωρα καλα...παρηγγειλα ταπετσαρια, πηρα μοκετουλα και το Σ/Κ ο μπαμπας μας θα το βαψει κιολας και θα ξεκολλησω αυτα τα αυτοκολλητα που ειχαμε ολο αυτο τον καιρο!!

να στρωσω κιολας, να παω σε δυο δουλειες και να παω και γυμναστηριο που ξεκινησα

θελετε και αλλα ????? ωχ κουραστηκα σας λεωωωω

ο καιρος εντωμεταξυ χειμωνιατικος και με υγρασια και εχω και ενα πονοκεφαλο ααλο πραγμααα

ιωαννα μου να σας ζησει το κοριτσακι σας και συμφωνω και εγω εισασταν πανεμορφες κ οιδυο!! και να τα εκατοστησεις κοριτσακι μου και να εισαι γερη παντα να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

δεν ειναι γλυκα το κοριτσακι της νατασας ????και δεν εχει υπεροχο ονοματακι ??????

μια μικρη θεα συμφωνω !!!!

συμπεθερα πως πανε οι ετοιμασιες και οι διορθωσεις ??? να μου φιλησεις την νεφελιτσα!!

αα και λιτσακι Ναυπλιο δαγκωτο !!!!! να βρεθουμε κιολας χαχαχα

σας ειπα?μου παν οι γονεις μου πως θαρθουν εδω να κρατανε τα μωρα οταν παμε ταξιδι.Για να μην βγουν τα μικρα απο το χωρο τους και για να μην χρειαζεται να κανουμε ολοκληρη εκστρατεια για να τα παμε εκει.

ειδες ?? τελικα συνομωτει το συμπαν και θα τα καταφερετε !!

αντε αντε να πατε να ξεκουραστειτε και λιγακι και να μεινετε και λιγο μονοι σας !!!;);););););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...