Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η νεαρά τώρα, είναι μια χαρά, μόνο που γκρινιάζει... πάλι! Τώρα που άρχισε το ψοφόκρυο θέλω να βρω καμία καλή οικολογική μοκέτα ή χαλί σε νορμάλ τιμή. Πήγα να ρωτήσω σε γνωστό μαγαζί εδώ κοντά και μου έδωσαν προσφορά 780 ευρώ, μείον 10%!!! Ουάου! Ευκαιρία!

Έχετε τίποτα υπόψη σας; Εσείς τι έχετε πάρει για τα δωμάτια των παιδιών; Εμένα ο παιδίατρος μου είπε να αποφύγω μάλλινα και φλοκάτες λόγω αλλεργιών...

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης, τι κάνετε με τον ύπνο σε σχέση με τα γεύματα μέσα στη μέρα; Εμένα την παίρνει ο ύπνος σε κάτι άσχετες ώρες, για κανένα μισάωρο - 1 ώρα κάθε φορά, κι έχουμε καταλήξει να τρώμε φρούτα κατά τις 12, μεσημεριανό κατά τις 3.30 και κρέμα κατά τις 6.30 - 7.00, για να πιει τελευταίο γάλα γύρω στις 10.30 και να κοιμηθεί σερί ως τις 8 - 8.30. Θέλω να τα φέρω όλα λίγο πιο νωρίς, αλλά φοβάμαι μήπως ξυπνάει από τις 6 το πρωί μετά. Τι λέτε;

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

ελεωνορα το καλοκαιρι πηγαμε σκ στην επιδαυρο που ειχαμε εναν γαμο.... το δωματιο ηταν τελειο, ειχε σουπερ θεα και ειχε και κουζινα μεσα πληρως εξοπλισμενη για τα φαγητα της μικρης.... νομιζω ειχε 75 ευρω αλλα δεν θυμαμαι και καλα... βεβαια τοτε ηταν φουλσεζον, τωρα μπορει να ειναι πιο φθηνα.... εμεις παντως ξετρελαθηκαμε και σιγουρα θα ξαναπαμε..... και ειναι και 1,5 ωρα απο εδω.... ανθες πες ν σου στειλω πμ με τα στοιχεια

mYQbp2.png

ελεωνορα το καλοκαιρι πηγαμε σκ στην επιδαυρο που ειχαμε εναν γαμο.... το δωματιο ηταν τελειο, ειχε σουπερ θεα και ειχε και κουζινα μεσα πληρως εξοπλισμενη για τα φαγητα της μικρης.... νομιζω ειχε 75 ευρω αλλα δεν θυμαμαι και καλα... βεβαια τοτε ηταν φουλσεζον, τωρα μπορει να ειναι πιο φθηνα.... εμεις παντως ξετρελαθηκαμε και σιγουρα θα ξαναπαμε..... και ειναι και 1,5 ωρα απο εδω.... ανθες πες ν σου στειλω πμ με τα στοιχεια

nai tha to hthela... to skeftomai mpas kai thn kanoume gia ligo... meta tis kalokairines diakopes den exoume paei kapou....

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα χρονια σου πολλα κι ευτυχισμενα να σε χαιρεται η οικογενεια σου.

Εμεις χτες ολονυχτια σχεδον.ο μπαμπας αυπνος δεν πηγε ουτε σημερα δουλεια νταντευε το μπεμπα που ηθελε αγκαλια για να κοιμηθει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες.

Ιωαννα χρονια πολλα και καλα κι ευτυχισμενα.

Χαρουμενα μηνογενεθλια στα μωρακια που γιορταζουν.

Χτες λοιπον συναντηθηκαμε με τη Γιωτα, η οποια ηρθε μονη, ελευθερη κι ωραια, και τη Cate με το Δημητρακη, ενα γλυκυτατο παλικαρακι, που ομως τελικα νυσταξε και ηθελε τη ζεστασια του σπιτιου του, κι οχι την κορη μου που τον πειραζε. Μαλλον δεν του αρεσουν οι μεγαλυτερες!!!!!!

Ειχα και γυναικα σημερα, στρωσαμε, αντε να παιζουν ανετα τωρα τα παιδια, να αφησω και το μικρο, μηπως αμοληθει και ξεκινησει το μπουσουλημα.

Πηγαμε και σε μια αναπτυξιολογο σημερα, γενικα καλα μας βρηκε, δεδομενου τι εχει περασει, θελει ομως να μας παρακολουθησει για καποιο διαστημα. Ας ειναι. Από το να μου παρουσιασει κανενα προβλημα αργοτερα (που δεν το θεωρει πιθανο) καλυτερα η πρόληψη.

nG0fp2.png yu71p2.png

Να 'μαι κι εγω!!!

Μαγείρεψα, ταισα, κοίμησα τη μπεμπα και φυσικά έκανα και μια γενική στο σπίτι. Έφτιαξα κι ένα cheesecake, θα έρθουν κάτι ξαδέρφια του Σπύρου το απογευμα, ε, ας υπάρχει ένα γλυκό....

Αύριο δεν θέλω να έχω δουλειες!!! Θέλω να χαρώ το μπεμπάκι μου!! Τελευταία μέρα μαζί της!! Απο Πέμπτη αρχίζω δουλεια....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Georgia η fucicort χει και κορτιζονούλα οπότε μόνο όταν σου κάνει δερματίδιδα το χέρι από τα απορρυπαντικά και τα νερά.... Όχι συνέχεια....

Καλέ τις γουστάρουμε τις μεγαλύτερες. Κάναμε και φιλάκια όσο έλειπε η μαμά και πήγε να φέρει πορτοκαλάδες..... Μετά βέβαια, νυστάξαμε.....

Η κόρη της Νατάσσας είναι απίστευτη σε ανάπτυξη παιδιά. Καταλαβαίνει σα να είναι 5 χρονών κι όχι 2,5. Υπέροχη μικρούλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...