Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γενικα την εχω αλλαξει τη συνταγη και ειναι τελεια για παιδια.

βαζω απολα τα λαχανικα και στον κιμα και στη σουπα.

ακου πλακα, πηγε ο αντρας μου πειραια και πηρε και τα ρουχα πουχε παρει η πεθερα μου να σιδερωσει και βρωμαγαν τσιγαρο λες και βγηκαν απο τεκε.και της εβαλε τις φωνες και ειπε πως δε θα της τα ξαναδωσουμε και η καημενη επαιρνε μετα και του ειπε να μου αγορασει μια μεγαλη σιδερωστρα γιατι εχω μια μικρη επιτραπεζια και ναρχετε μια φορα τη βδομαδα να μου σιδερωνει.

ρε γαμωτο τοσο μαλακτικο μοσχοβολαγαν και παει χαμενο.

α σας ειπα μου στειλε η παμπερς δυο φακελους ενα για καθε μωρο κουπονια και δειγματα παμπερς.νομιζω καθε τρεις μηνες στελνουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς ξεκινήσαμε αυγό και τώρα στον 9ο ψαράκι!!!

(Να σας πω την αλήθεια τρώει ότι τρώμε, βάζω και πολύ λίγο αλάτι οπότε no problem!)

Επίσης σιγά-σιγά σταματάμε και τα αλεσμένα, εχθές πχ του έδωσα πατημένα με το πιρουνάκι κοτοπουλάκι με πατατούλες και λίγο κολοκυθάκι βραστό!

ε αφου στον ιδιο γιατρο παμε χιχι.κι εμενα ετσι μου χε πει οτι απο αυτο το μηνα αρχιζουν να δοκιμαζουν και απο τα δικα μας φαγακια οχι οτι δεν δοκιμαζαμε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εμείς ξεκινήσαμε αυγό και τώρα στον 9ο ψαράκι!!!

(Να σας πω την αλήθεια τρώει ότι τρώμε, βάζω και πολύ λίγο αλάτι οπότε no problem!)

Επίσης σιγά-σιγά σταματάμε και τα αλεσμένα, εχθές πχ του έδωσα πατημένα με το πιρουνάκι κοτοπουλάκι με πατατούλες και λίγο κολοκυθάκι βραστό!

σου λεω τρωνε λαζανια με τρελλα καθε φορα που μας βλεπουν για να μην πως για το αρνακι πουχαν τσακισει μια φορα που βγηκαμε εξω.κι εγω στα γιουβαρλακια ελαχιστο αλατι.εβαλα μετα που το αυγοκοψα για εμας

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας καληνυχτίσω!!!!

Βλέπω το νησί (πολύ καλό!!!), μετά Ράδιο Αρβύλα (δαγκωτό) και μετά νανάκια!!!

Καληνύχτα! Τα λέμε το πρωί!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

αχ κοριτσια ποτε θα τελειωσουν οι μπομπο???????

στην συναντηση περασαμε ομορφα... (ε κοριτσια????).... ειδα και σκιουρακο και την μεγαλη κορη της νατασουλας... !!!

ιωαννα? καλε που ειναι τα βαφτιστικα και δεν τα εχω δει ?????

mYQbp2.png

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗηη;;;;;;;;;;;;;;;;;;

αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ....τρεχω κ δενε χω μπεικαθολου....γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!

:(:(:(:(

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κοριτσακια μου πολυ μου εχετε λειψει....! Θελω να μπω κ οοοοοοοοοοολημερα τρεχω σαν τον Βεγγο..

Φανταστειτε στο ενα μου χερι εχω παθει τενοντιτιδα κ βογγαω απο τον πονο..ξερω θελει ξεκουραση..αλλαπου να την βρω;

ελπιζω να ειστε ολες καλα....Δεν εχω προλαβει μα σαε διαβασω...

Πηρε μονοτοματιμου οτι βαφτηστηκε της Ελεονωρας τομωρακι;

να σας ζησει κοριτσακι...να τοχαιρεστε το αγγελουδι σας!!!!!!!!!!!:D:D:D

Εμειςκαλα ειμαστε..μεγαώνουμε..ειχαμε κμηνογεννεθλια σημερα,κ ηρθαν οι παπουδες μας να μας δουν...:D

Αυριομετα απο 2 βομαδες θα τον παω παλι πισινα..ειχε μυξουλες μωρε κ απεφευγα να τον παω..τωρα ειναι καλα....Κ Τεταρτη εχουμε τζιζ ...να δουμε πως ειναι κ τι θα τρωμε απο δω κπερα πια...λογικα θα μας αρχισει κρεατακι...

cate μου να σε ρωτησω κατι; εχω ενα προβλημα εδω κ 2 χρονια περιπουμπορει κ λιγο παραπανω...οποτε χειμωνιαζει κ μπαινουν τα πρωτα κρυα,σκανε τα χερια μου αποπανω ετσι; κ λιγο στον καρπο,ανοιγουν τρεχουν αιμα,φαγουρα πολυ καποιες φορες,κ τσουζουν φρικτα, τωρα φαντασου μου ανοιξε στο αντιχειρα πλαι πανω απο το νυχι,κ δεν κοταω να αγγιξω τιποτα,ποναει...

Τι να βαλω πια για να ηρεμησω;ξερεις καποια καλη κρεμα;καθε βραδυ βαζω λιγο βαζελινη αλλατην αλλη μερα παλι τα ιδια..

Η ADERMA ξερω οτι ειναι καλη,μου ειχε πει η παιδιατρος να βαζω μετα το μπανιο στον μικρο οταν ηταν πολυ μωρο ειδικα σε σημεια που ηταν λιγο ξερα ..πχ στα γονατακια του,ή οταν εβγαζε καποια σπιθουρακια στο προσωπο κ αμεσως τουφευγαν με αυτη..

να την βαλω λες;να δοκιμασω;

Αντε παω κ εγω για νανακια γιατι εχω τρεεεεεεεεξιμο παλι αυριο!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημέρα κορίτσιααααααααα!!!

ΓΙΟΡΤΑΖΩ, ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!

Μακάρι να μπορούσατε όλες να είσαστε εδώ και να γιορτάζαμε παρέα τα γενέθλια μου!!

Ναταλία, ευχαριστώ, τελικά ήταν πολύ ωραία τα βαπτιστικά και πρωτότυπα, να είναι καλά το ιντερνετ- προσκυνωωωωωωωωω!!!

Τα μπισκότα Σοφία ανάρπαστα, ευτυχώς που είχα κρατήσει στο σπίτι 5!

Σήμερα πάμε για αλλαγές, ευτυχώς μόνο 3 έχω..επίσης έχω και 4 δώρα χωρίς καρτούλα :rolleyes:

Εκτός ρούχων , έχουμε 2 πολύ ωραία κοσμήματα παιδικά, μια κουβερτούλα, 1 βιβλίο, διακοσμητικά δωματίου και ένα φωτιστικό ταβανιού!:D:D

Και φυσικά μετρητά, που εδώ συνηθίζεται κατά κόρον...

Σήμερα θα φτιάξω μια σεράνο που αρέσει και στον αντρούλη μου και από φαγητό απέξω γιατί ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩΩΩΩΩ!!!Θα πάω φυσικά να πάρω και τα δωράκια μου με τον αντρούλη μου..

Να έχουμε μια σουπερ ημέραααααααααααααααααααα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα καλύτερα γενέθλια, ε; Τα καλύτερα.....:P:p

Περάσαμε πολύ όμορφα, ο σκιουράκος έπαιξε και με τη Λιλη της Νατάσσας!!!! Αλλά στο τέλος ήταν γκρινιάρης. Αυτό το παιδί, όλο ρεζίλι να με κάνει.....:tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν, στα χεράκια, madecassol στις χαρακές και στις πληγές τοπικά, μια μικρούλα φαρμακευτική είναι. Και dermophilia χεριών, μια ειδική κρέμα που φτιάχνει φίλμ προστασίας γύρω από τα χέρια ώστε να μην ανοίγουν από νερό, σκόνη, κρύο-ζεστό. Αυτή είναι ακρίβη, κάνα 15άρι.....

Εαν δεν έχουν ανοίξει ακόμα, πολύ καλή κρέμα για πρόληψη είναι της Froika. Από τις πιο δυνατές χωρίς να λαδώνει.

Καλημερα!!!!!!!!!

Ιωαννααααααααααααααααααααααααα......... χρονια πολλαααααααααααα!!!!

Καλα, όμορφα και ευτυχισμενα!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και τον αντρουλη σου!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...