Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρααααααααααααααα

Ναταλία μου μιλούσες στο φεισμπουκ αλλά δεν ήμουν εγώ ήταν ο άντρας μου και τώρα το είδα :-)

ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟ!!!ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ELEGANT!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Η Νεφέλη κοιμήθηκε, ελπίζω να μην έχουμε τα χθεσινά που ξύπνησε στις 2:10 και ξανακοιμήθηκε στις 3:15 μόνο με γάλα παρακαλώ..

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ 35!!!Πωπω πώς περάσανε τα χρόνια...δεν με νοιάζει όμως καθόλου, αισθάνομαι σαν 30..:-) :-) Θα φτιάξω αύριο τουρτίτσα να σβήσω και κεράκια, θα σας βάλω φωτό, ελπίζω να βγάλουμε καμμία!!χεχεχεχε/...

Οι δικοί μου έφυγαν τώρα το βράδυ και έφυγε και η κουμπάρα μου εκτάκτως λόγω κάποιου δυσάρεστου γεγονότος..έτσι μπήκαμε πάλι στην ρουτίνα μας!

Καλέ πώς περάσατε εσείς που συναντηθήκατε???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα μου είμαι σίγουρη οτι τα αυριανά γενέθλια σου θα είναι απο τα καλύτερα της ζωής σου με τα ζουζουνάκια σου αγκαλιά!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Εμείς μόλις κάναμε μπανάκι και ετοιμάζεται η μικρή μου για νανάκια. Χουζουρεύει στο κρεβάτι της και σε λίγο θα κοιμηθεί. Κατά τις 10 θα της δώσω και το γάλα της και είμαστε οκ!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Λείπουν βέβαια τα κουφέτα που θα κρεμαστούν μεμονωμένα με τουλάκια στα κορδόνια!

και την κοιτάω τόση ώρα και προσπαθώ να καταλάβω τι μου λείπει...χα χα χα τα κουφέτα φυσικά! και ίσως και μια μπλε κορδελίτσα; δεν ξέρω ίσως...πολύ όμορφη είναι και στο χω ξαναπεί φοβερη η ιδέα σου!

i1lzp2.png

Αχ ευχαριστώ βρε κορίτσια!!!!! ioanna σε φώναζα να δεις την μπομπο!!

Λέτε να βάλω και μια μπλε?? Βασικά έχω ένα λεπτό στριφτό μπλε αλλά δεν μου έδωσαν την καλή ποιότητα και έτσι και λέω να μην το βάλω... Αχ και εμένα μου αρέσουν ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!

Ιoanna ξέχασα να σου πω οτι τα βαπτιστικά σας είναι απο τα ωραιότερα(αν όχι το ωραιότερο) που έχω δει!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια αρρωστήσαμε κι εγώ κια η μπουμπού!κλαψ!ολη μέρα με τα χαρτομάντηλα στην μύτη και η μικρή φτερνίζετε κιόλας τι να κάνουμε νομίζαμε οτι εμείς θα γλιτώναμε αλλά οχι ...

Ναταλία ΤΕΛΕΙΟ !Και το γράμμα που σκέφτηκες να το κάνεις ετσι πολύ ωράιο βγήκε!Μπράβο και για τα δοντια σας !!Εμείς δεν έχουμε ουτε ένα!

Mummy γιουβαρλάκια !Στείλε κανένα ταπεράκι τρελλαίνομαι!

Αντε σας αφήνω γιατι σήμερα θα φυτευτώ στην τηλεόραση θέλω να δω το νησί μετά ράδιο αρβύλα και μετα αν δεν κοιμηθώ θα δώ και λιγο Θέμο χαχα τι σας είπα θα φυτευτώ κανονικά !

mz6Up2.png

στέλνω...μου βγήκαν πολλά!!

πήγαμε γιατρό, 74 εκατοστά και 8900 έβαλε 600 γραμμάρια καταχάρηκε η γιατρός λες και θα τον σφάξουμε να τον φάμε...

με κάρφωσε και ο νίκος που του δωσα ψάρι, μα αλήθεια νομιζα οτι θα αρχίζαμε...αυγό στο 10ο, ψάρι στο χρόνο, όσπρια στον 11ο...είναι δυνατόν; μήπως είναι λίγο υπερβολική;

μετά μου αρχίσαν την καζούρα οτι αύριο θα του κανω ομελέτα και τέτοια...

τον αλλο μήνα δεν έχουμε γιατρο

σιλβή περαστικά σας, πω πω ένα ένα πεφτουν ολα τα μωράκια..

i1lzp2.png

στέλνω...μου βγήκαν πολλά!!

πήγαμε γιατρό, 74 εκατοστά και 8900 έβαλε 600 γραμμάρια καταχάρηκε η γιατρός λες και θα τον σφάξουμε να τον φάμε...

με κάρφωσε και ο νίκος που του δωσα ψάρι, μα αλήθεια νομιζα οτι θα αρχίζαμε...αυγό στο 10ο, ψάρι στο χρόνο, όσπρια στον 11ο...είναι δυνατόν; μήπως είναι λίγο υπερβολική;

μετά μου αρχίσαν την καζούρα οτι αύριο θα του κανω ομελέτα και τέτοια...

τον αλλο μήνα δεν έχουμε γιατρο

σιλβή περαστικά σας, πω πω ένα ένα πεφτουν ολα τα μωράκια..

κι εγω εχω δωσει ψαρι.και λαζανια με κρεμα εχουν φαει.

και σημερα κρατησα γιουβαρλακια με λαχανικα πριν να αυγοκοψω για τα μωρα.για την ακριβεια για τη μπεμπα.τα φτιαχνω ομως και αλεθω μεσα καροτο, κολοκυθακι, πρασο, κρεμμυδι και ειναι πολυ θρεπτικα.της εβαλα 2 γιουβαρλακια με ζουμακι και καροτακια στο μουλτι και τα τσακισε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

κι εγω εχω δωσει ψαρι.και λαζανια με κρεμα εχουν φαει.

και σημερα κρατησα γιουβαρλακια με λαχανικα πριν να αυγοκοψω για τα μωρα.για την ακριβεια για τη μπεμπα.τα φτιαχνω ομως και αλεθω μεσα καροτο, κολοκυθακι, πρασο, κρεμμυδι και ειναι πολυ θρεπτικα.της εβαλα 2 γιουβαρλακια με ζουμακι και καροτακια στο μουλτι και τα τσακισε.

αυγό δεν τους έχεις δώσει;

i1lzp2.png

εμενα βγηκαν 40 και εβαλα 25 στην καταψυξη αμαγειρευτα για αλλη φορα

εμενα την είδες την κατάψυξη μου ούτε παγάκια δε χωράει, περιμένω τον αγιο βασίλη να μου φέρει καινούριο ψυγείο...:tongue::tongue:

i1lzp2.png

αυγό δεν τους έχεις δώσει;

ναι μωρε απλα επειδη εχει πολλα και επειδη ειναι και αρρωστουλα ειπα να μην της ριξω πολλα στο στομαχακι.οχι οτι δε θα μπορουσε να το φαει.την επομενη φορα.ετσι κι αλλιως ενα αυγο βαζω μονο.αλλα ειχα ριξει και δυο στον κιμα

PN8Qp2.png

csXep2.png

εμενα την είδες την κατάψυξη μου ούτε παγάκια δε χωράει, περιμένω τον αγιο βασίλη να μου φέρει καινούριο ψυγείο...:tongue::tongue:

Εμείς ξεκινήσαμε αυγό και τώρα στον 9ο ψαράκι!!!

(Να σας πω την αλήθεια τρώει ότι τρώμε, βάζω και πολύ λίγο αλάτι οπότε no problem!)

Επίσης σιγά-σιγά σταματάμε και τα αλεσμένα, εχθές πχ του έδωσα πατημένα με το πιρουνάκι κοτοπουλάκι με πατατούλες και λίγο κολοκυθάκι βραστό!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...