Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sigxaritiria paros! emeis tpt akoma kai den to blepw gia sintoma.na sas rwtisw giaourti dinete sta mwra? mou eipe o paidiatros na tis dinw to apogeuma efoson den trwei tin krema, alla den mou kathete kala to giaourti ayto to advance,prepei na einai k tiga sti zaxari.iparxei kana allo gia mwra?

Διαφημίσεις

Να το κανουμε Τετάρτη;;;; Είχα παει με το τρένο και τον μικρο να πάρω υλικά για τις μπομπο στη ρομβησ και ακόμα στο δρόμο είμαι!!

εμεις ειμαστε αρρωστα.αντε μπραβο με το καλο τα επομενα.εμενα νο μιζω πως τον μπεμπη τον φαγουριζουν τα πανω.εχει την ιωση, το συγκαμα, βουλωμενη μυτη, διαρροια και δοντια ολα μαζι του φουκαρα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγω τεταρτη δεν μπορω γιατ δεν θα ειναι εδω λαμπρος να μου κρατσει την μικρη, και δεν θελω να την παρω μαζι μου με τετοιο καιρο σε κλειστο χωρο.. εχουμε και την βαφτιση και φοβαμαι μην μου αρπαξει κανενα κρυωμα...

mYQbp2.png

γμτ εδωσα μερικα κουφετα σε μια φιλη να τα δεσει και αυτη τα εδεσε κομπο... ρε κοπελια μου ηρθε να της πω, ο κοσμος θα καθεται να λυνει κομπους για να φαει ενα κουφετο?????

τωρα πρεπει να τα λυσω και να τα ξαναδεσω εγω... ουφ διπλη δουλεια, τσαμπα υποχρεωθηκα...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

bravo στον ανδρέα λουκά!! εγώ πάλι μαράζι το χω να αφήσει κανένα για του χρόνου, να προλάβω να ξεκουραστώ λίγο από τη γκρίνια... ρε σεις τελικά είμαι ανάποδη τι να πω

αλπαν αν θες ποικιλία έχει πολλά πράγματα να φάει, έχει διάφορες κρέμες (εγώ παίρνω της holle) σιμιγδάλι, μούσλι, διάφορα δημητριακά, αν δε θέλεις δε χρειάζεται να της δώσεις αντβάνς, ακόμα και βρώμη με σταφίδες ή δαμάσκηνα μπορείς να αλέσεις αν έχεις όρεξη

i1lzp2.png

γμτ εδωσα μερικα κουφετα σε μια φιλη να τα δεσει και αυτη τα εδεσε κομπο... ρε κοπελια μου ηρθε να της πω, ο κοσμος θα καθεται να λυνει κομπους για να φαει ενα κουφετο?????

τωρα πρεπει να τα λυσω και να τα ξαναδεσω εγω... ουφ διπλη δουλεια, τσαμπα υποχρεωθηκα...

ελα μωρέ δεν πειράζει μη χαλιέσαι

κάνε τα υπόλοιπα και τα αλλάζεις μετά στο τέλος αν έχεις χρόνο

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...