Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

monh mou ta lew monh mou ta diabazw pou eiste oles kale? ebala na kanw gioubarlakia

καλημερα συμπεθερα γιουβαρλακια κι εγω.

τα μωρα η μικρη κοιμαται απο χτες στις 8μιση το βραδυ παρακαλω.βεβαια ξυπνησε την ειχα παρει στο κρεββατι γιατι ηταν αρρωστουλα και μου τραβαγε τα μαλλια να ξυπνησω αλλα την ξανακοιμησα.ο μπεμπακος καλυτερα, ειχε πυρετο στις 7 του δωσαμε ντεπονακι τωρα κελαιδαει, εφαγε και ρυζαλευρακι για το στομαχακι πειναγε.ο μπαμπας μας εμεινε εδω σημερα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοπελιά τελειώνε με τις μπομπονιέρες λέμε και μετά βλέπουμε!!!

αχ αλήθεια θα ερχόμουν αν ήμουν αθήνα....

ψάχνουμε να βρούμε το θέμα για τα γενέθλια πρώτα...

και εγω θα ερχομουν αν ημουν θεσσαλονικη.. :( :( :(

mYQbp2.png

εντωμεταξυ ακομα δεν εχω καταλαβει αν ισχυει για σημερα... μονο η cate ειπε οκ αρκει να μην βρεχει.... λετε να παω και να ειμαι μονη μου?????

εγω λεω να πας και να πάρεις και μπομπονιέρες μαζι σου, αν έρθει καμιά σε βοηθαει αλλιώς τις κάνεις μόνη σου και δε χάνεις και το απόγευμά σου ;)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

σοφια σουπερ η ιδεα σου!! και ν δεν ερθουν τα κοριτσια ε, ολο και καποιος θα βρεθει να βοηθησει...χιχιχι ;)

εντωμεταξυ πηγα να βγαλω φωτο το φορεμα να σας το δειξω και δεν ειχε μπαταρια.... αν προλβω θα σας το βαλω πιο μετα....

mYQbp2.png

ρε κοριτσια ειχε αιματακι στα κακακια του

από την ίωση λογικά θα είναι ή που θα ερεθίστηκε το πωπουλάκι του με τις διάρροιες μην ανησυχείς, παρακολούθα αν θα ξαναέχει

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

εμεις παλι φαγαμε μοσχαρακι... ψαρι δεν μας εχει αρχισει ακομα.... τη πεμπτη εχουμε τελικα εμβολιο, να δουμε τι θα μας πει!!

εμεις σήμερα έχουμε εμβόλιο και γιατρό ελπίζω να χει βάλει κανένα γραμμάριο, τζάμπα το μαγείρεμαπου κάνω ρε γμτ

ο φραγκίσκος είναι πολλές μέρες έτσι;το κακόμοιρο

i1lzp2.png

kai emena mosxari efage k twra koimate.elita sigoyra apo tin iwsi einai alla logiko einai na se anisixei.pira kai ena biblio me sintages gia mwra giati den kserw ti na tis ftiaxnw kai olo ta idia krima einai.irthe i mana mou na tin kratisei kai piga carrefour pira 4 paketa k to metaniwsa eprepe na epairna se migalitero noumero kai alla 4, simferei apo 19 eurw ta eixe 12. tis pira kai 2 formes giati perimenw na dw ti dwra tha exw apo tin baftisi k den tis exw pswnisei tpt, alla to mwro mou kriwne kai den ginotan alliws.

xaras to kouragio sou giota pou eftiakses kai prosklitiria k bobos kai oses genika ta ftiaksate mones sas.egw ola etoima, prin ena xrono asxolithika poli me to gamo mou k twra sti baftisi den eixa oreksi na ftiaksw moni mou tpt ase pou den to'xw kiolas.pws tha zisoun oi katastimatarxes an oles kriboun mia giota k mia ioanna mesa tous??xaxaxa

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...