Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ...Η ΜΙΚΡΗ ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΣ!!!

Πάει και αυτό κορίτσια!!Να μας ζήσει η μπεμπούλα μας, ήταν άψογη, έκλαψε λίγο προς το τέλος για τί νύσταξε και μόλις τελέιωσε και η χαιρετούρα κοιμήθηκε, Μετά από 20 λεπτά φτάσαμε στο κέντρο και ξύπνησε και έκανε χαρούλες σε όλους...φωτό έχω ελάχιστες, σας βάζω μία με μαμά και κόρη...μια μικρή γεύση!!

Οι μπομπό και τα μπισκότα ανάρπαστα, τελικά εφτιαξα διακοσμητικά με πολλές κορδέλες και πεταλούδες που μπήκαν γύρω-γύρω στο μαγαζί- έχει κουρτίνες- και πάνω στα τραπέζια, εννοείται τα σηκώσαν όλα!!όλοι μου λέγανε να το κάνω επάγγελμα χαχαχα!!!

Εμεινα πολύ ευχαριστημένη από όλα, τα παιδάκια μου το χαρήκανε πολύ...

με το καλό και τα επόμενα μωράκια του καφέ μας!!!

post-13075-14825440513176_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ιωαννα να την χαιρεστε τη νεοφωτιστη.κοριτσακια για τα παπουτσακια αυριο η μεθαυριο.θα εξαρτηθει απο το πως θαναι τα μωρακια μηπως παρει αδεια αν δεν ειναι καλα και μεινει εδω.

δεν την εχω δει την ανταγωνηστρια.

ιωαννα η φωτο φοβερη και το φορεμα πολυ ομορφο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κορίτσια τι μου κάνετε΄Τι γράψατε πάλι;Εμείς από χθές έχουμε καλοριφερ αναμένο γιατι δεν παλέυεται με τίποτα .....!Χθες το πρωί είχε 3 βαθμούε εξω και σήμερα 5!Και φυσικά όλοι οι φίλοι μας είναι μπουκωμένοι και άρρωστοι και με ιώσεις και δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά ...κλαψ μείναμε μέσα στο σπίτι.....!

Ελίτα περαστικά στα μικρούλια σου..

Ιωάννα να σας ζήσει η Νεφέλη σας !Είστε δυο κούκλες στην φωτογραφία!

Πάρος δεν το συζητώ απορώ πως τα προλαβαίνεις όλα και έκανες κια μόνη σου ολόκληρη μετακόμιση ενω εγώ ουτε καν θα την είχα ξεκινήσει.,μπράβο και πάλι μπράβο.. Καλά Ελίτα ουτε εσυ πας πίσω τι θα κάνω με εσάς από τότε που σας γνώρισα εχω πάψει να παραπονιέμαι γιατι λέω δεν ντρέπεσαι με ένα παιδί και βοήθεια και μιλάς .....;

Αντε σας αφήνω και πάω να δω καμια ταινία ...καλό βράδυ!

mz6Up2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια!!!!!!!!!!!!! Καλή εβδομάδα!!!!

Κορίτσια ξύπνησα με ένα φοβερό πονοκέφαλο, δεν μπορώ να σταθώ όρθια!! Και πρέπει να βγω έξω για δουλειές!!! Και είναι χάλια και ο καιρός..... Ουφ!!!

Και το καλύτερο?? Πέμπτη ξεκινάω δουλειά!! Τέλος τα ψέμματα!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα φιλεναδες...

Τρεχω και δεν φτανω αυτες τις μερες.... ετοιμαζω τις μπομπο και τα εχω δει ολα, μπαινω σας διαβαζω αλλα δεν εχω προλαβει να γραψω....

αποψε η μικρη ξυπνησε 2-4 και τωρα ειναι παλι ξυπνια, νυσταζω καλε της λεω... τπτ αυτη...

Ιωαννααααααααααααα να σου ζησει η μικρη Νεφελη!!!! Μια χαρα σε βρισκω με το φορεματακι με την τιραντα διπλα στην θαλασσα με τετοιο καιρο!! χαρα στο κουραγιο σου!! αααα δεν σα; ειπα... πηρα φορεμα για την βαφτιση, θα βαλω μετα φωτο να μου πειτε....

Εχω χαθει και απο το μσν... δεν προλαβαινω ρε γμτ.... ελπιζω να ειστε ολες καλα...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!

και 'δω στα βορεια εχει πολυ κρυο..... αναψαμε καλοριφερ γιατι δεν παλευοταν. Σημερα δινω συνεντευξη για το μεταπτυχιακο, ψιλοδυσκολα βεβαια γιατι υπαρχει πολυς ανταγωνισμος.... απ'την αλλη δεν ξερω και αν θα προλαβαινω οποτε.....ειδομεν.....

περιμενω και απο τα σχολεια να μου δωσουν προγραμμα για να ξεκινησω, τρελλο μπερδεμα παντως.

Ιωαννα να ειναι γερη η κουκλα σου, ολα πρεπει να ηταν τελεια ,παντως αν κρινω απο τη φωτογραφια ....σουπερ σας βρισκω....

ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ...Η ΜΙΚΡΗ ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΣ!!!

Πάει και αυτό κορίτσια!!Να μας ζήσει η μπεμπούλα μας, ήταν άψογη, έκλαψε λίγο προς το τέλος για τί νύσταξε και μόλις τελέιωσε και η χαιρετούρα κοιμήθηκε, Μετά από 20 λεπτά φτάσαμε στο κέντρο και ξύπνησε και έκανε χαρούλες σε όλους...φωτό έχω ελάχιστες, σας βάζω μία με μαμά και κόρη...μια μικρή γεύση!!

Οι μπομπό και τα μπισκότα ανάρπαστα, τελικά εφτιαξα διακοσμητικά με πολλές κορδέλες και πεταλούδες που μπήκαν γύρω-γύρω στο μαγαζί- έχει κουρτίνες- και πάνω στα τραπέζια, εννοείται τα σηκώσαν όλα!!όλοι μου λέγανε να το κάνω επάγγελμα χαχαχα!!!

Εμεινα πολύ ευχαριστημένη από όλα, τα παιδάκια μου το χαρήκανε πολύ...

με το καλό και τα επόμενα μωράκια του καφέ μας!!!

NA ZHSETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! & ΚΑΛΗ ΧΡΗΣΤΙΑΝΗ!!!!!

Πάντοτε γερή και καλότυχη!!\

ΜΑΜΑ + ΚΟΡΗ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το συζητώ χχχχ

ξαλάφρωσες Ιωάννα μου ε?? πάει κι αυτο!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...