Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

asto min ginei kana ntoumani. kapoia stigmi poy den tha'sai me ta mikra, bale ton antra sou na to anapsei na deite pws paei.

kala kai o ksaderfos mou pou menei penteli, mou leei pws ekei einai allos theos xaxaxa eeee mou thelete b.p. (i ziliara ksereis:P)

οπως και ναχει, ετσι ενημερωτικα.μεναμε πειραια και φυγαμε.αλλα να σου πω κατι η μερα με τη νυχτα καμοια σχεση ετσι απο ολες τις αποψεις.πολυ βρομια ρε παιδι μου αυτος ο πειραιας.τα σκουπιδια βουνο μας τα ειχανε και οι δρομοι τι να σου πω οτι πρεπει για καροτσια.!!!!!

που μενεις πειραια

PN8Qp2.png

csXep2.png

οπως και ναχει, ετσι ενημερωτικα.μεναμε πειραια και φυγαμε.αλλα να σου πω κατι η μερα με τη νυχτα καμοια σχεση ετσι απο ολες τις αποψεις.πολυ βρομια ρε παιδι μου αυτος ο πειραιας.τα σκουπιδια βουνο μας τα ειχανε και οι δρομοι τι να σου πω οτι πρεπει για καροτσια.!!!!!

που μενεις πειραια

e kala ennoeite i mera me ti nixta! egw menw koridallo, einai poli kalitera apo to kentro tou peiraia.kala o peiraias parolo pou agapaw poli ayti ti poli, exei katantisei o xeiroteros dimos, kai apo brwmia kai apo polla alla, an den brethei enas dimarxos na noiastei, tha ginoun poli xeirotera ta pragmata.tespa..

esi eisai kalitera? exw skilobarethei ti zwi mou kleismeni mesa sto spiti, alla pou na paw me ayto ton kairo fobamai gia tin mikri mi kruwsei..

exeis face?

γεια σας κοριτσακια μου!!!

Ιωαννα με το καλο η βαφτιση σας ολα να πανε καλα!!

Ελιτακι πολυ στενοχωριεμαι για το μπεμπακο σου ευχομαι να του περασει γρηγορα!!

Τζενακο ευτυχως που σε ξεκουραζει ο αντρουλης σου ποτε - ποτε εμενα και την alpan να δουμε ποτε θα αποφασισουν οι αγαπημενοι μας να ασχοληθουν

Να πω την αληθεια εγω του τη παρκαρω αμα εχω δουλειες προς το παρον δεν ειπε ποτε τπτ αλλα και να πει ........ ειναι η ευκαρια μου να μου παρει τη φιλιππινεζα να μη χαλαω και γω τα νυχακια μου αμπως!!!!!

Πολυ κρυο κοροτσακια ειναι καιρος για παπλωματακι ή θα αλλαξει παλι παντως εγω κρυωνω πολυυυυυυυ!!!!

Χτες πηγαμε για μοκετα για το δωματιο της μικρης σε κατι φιλους του αντρα μου που εχουν μαγαζι πηραμε μια φουξιαροζ θα ελεγα που κανει σα νερα μεσα αμα τη στρωσω θα σας βαλω φωτο!!!

Το δωματιο της μοιαζει ταραστιο τωρα που εφυγε το κρεββατι θα μπει και η κουνια σε καλη θεση ωστε να χει χωρο να αλωνιζει, πλεον πιανεται απο πραγματα και σηκωνεται για ανα δουμεεεεεεε ποτε θα κανουμε βηματακια!!!Ενω τωμεταξυ η γλωσσα ροδανι ποοοοοοο!!!!!!της λεω να σταματησει οοοοοοολη τη ωρα το κεφαλι μου! καλα να παθω γιατι καθομουν στην εγκυμοσυνη και χαζευα τη Κρατερου στα μεσημεριανα !!!!

Παω να παρω αγκαλιτσα το μεγαλο μωρο μου

φιλακια πολλλλλα και ζεστααα!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Αποφάσισα να φτιάξω το δωμάτιο της μικρής!!! (ναι, ναι, ναι, καλά καταλάβατε!! δεν το έχω φτιάξει ακόμα!!!!)

Σήμερα κατέβηκα στην αποθήκη να δω σε τι κατάσταση είναι και πόσα ακόμα χωράνε (είχα να κατέβω απο όταν έμεινα έγκυος....), ευτυχώς έχει ακόμα αρκετό χώρο! Αποφάσισα να βγάλω αρκετά πράγματα απο το "παιδικό" και να το φτιάξω!!! Με έπιασε προκοπή!!! Θέλω να στρώσω και μοκετούλα (την έχω έτοιμη) και να χουχουλιάζουμε στο δωμάτιο της!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγώ εχω siemens αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν βάζω ταψια και κατσαρόλες. Αυτά τα πλένω στο χέρι. Για τα πιάτα-ποτήρια και μπωλ μια χαρά είναι!

Άλλωστε pitsos-bosch-siemens είναι όμιλος!

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.klimatechniki.gr/index.php?id=22&cat_id=23 και αν σε ενδιαφέρουν πες μου να σου πω τιμή!!! Εγω πηρα το πλήρως εντυχισμου σε απίστευτη τιμη γιατί ο άντρας της μαμάς μου δουλεύει εκεί!!!!!! Η ποιότητα τους είναι miele και Βάλε!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

νομιζω θα καταρευσω.νιωθω αδυναμια και παραπονο.μες τη γκρινια ολη μερα σημερα/θελουν μονο αγκαλια και μονο τωρα που εκατσαν με τον πατερα τους στη μοκετα και τα παιζει ηρεμησαν

PN8Qp2.png

csXep2.png

νομιζω θα καταρευσω.νιωθω αδυναμια και παραπονο.μες τη γκρινια ολη μερα σημερα/θελουν μονο αγκαλια και μονο τωρα που εκατσαν με τον πατερα τους στη μοκετα και τα παιζει ηρεμησαν

Το να νιώθεις αδυναμία το καταλαβαίνω! Παράπονο γιατί? Έγινε κάτι με τον Χρήστο? Έχετε ακόμα τον Χριστόφορο? Τι έπαθες?

EIXrp2.png

Το να νιώθεις αδυναμία το καταλαβαίνω! Παράπονο γιατί? Έγινε κάτι με τον Χρήστο? Έχετε ακόμα τον Χριστόφορο? Τι έπαθες?

παραπονο γιατι νιωθω συνεχως πως τρεχω και δε φτανω πως ειμαι ολο νευρα , και πως μου λειπει λιγη χαρα πως να το πω.ενα σκ περιμενα να χαλαρωσουμε λιγο με τον αντρα μου και, μια οι καυγαδες, μια οι αρρωστιες και αυριο παλι μονη ολη μερα ε καπως με πιανει παραπονο.οχι δεν τον εχουμε.και να πω την αληθεια ευτυχως!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αχ, πως σε καταλαβαίνω βρε Ελιτάκι να ήξερες!! Πολύ κρίμα που δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα! Είσαι και μακριά τώρα, εγώ δεν οδηγω.... Άστα!!

Κι εγω όλο λέω αυτό το ΣΚ θα το αφιερώσω σε εμάς και όλο κάτι γίνεται και τρέχουμε σαν τρελοί και μόνο χρόνο και όρεξη για εμάς δεν έχουμε!

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...