Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΛΟ ΤΟ βραδυ σχεδον δεν εχω κοιμηθει.ξυπναγα συνεχεια.νομιζα οτι πειναγε ο μπεμπης τωρα το πρωι δεν ηρεμουσε.κανει διαρροιες αλλ αυτο ειχε ως αποτελεσμα να συγκαει παρολη τη σουντοκρο=ιμ.το καταλαβα τωρα που τον αλλαζα γιατι σπαραζε.τιποτα πιο δραστικο ξερετε?

τωρα ηρεμησε καπως και κοιμηθηκε ο καημενουλης αφου τον αλλαξα και τον παστωσα καλα με κρεμα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααα!

Ελιτακι μου κουράγιο.Εχουμε να περασουμε κρυωματα με τα διδύμα αλλο πράγμα

Δεν ξερω αν υπάρχει πιο δραστική κρεμα αλλα τουλάχιστον προσπάθησε να τον αλλάζεις συνέχεια για να μην εχει υγρασία.Θα σου ελεγα να τον αφηνες και χωρις πανα οσο μπορεις αλλα εχει κρυο γαμωτο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

kalhmera

simera gyrnaei o mpampas mas kai prepei na paw aerodromio me to mpemph kai varieme.

elita egw tou vaze bepanthol gia sigkamata otan sigkai poly kai einai poly apotelesmatiki.

emeis xrisimopioume telika physiomer spray. kai o dikos mou ktipiete alla nomizw einai pio apotelesmatiko apo tis ampoules kai einai kai pio eukolo sth xrisi. to kaname kai san paixnidi kai prwta to rixnoume ligo ston aera kai gelame kai etsi mexri na parei xampari tsoup mpenei sta routhounakia mas. me ton oro eprepe na ton denw pou leei o logos gia na katsi

Καλημέρααααααααα!!!

Ελιτάκι κουράγιο!!!!! Και εγώ νομίζω οτι η sudocream είναι απο τις πιο αποτελεσματικές αλλά πρέπει να περιμένεις και λίγο δεν γίνεται απο την μια στιγμή στην άλλη!

Δείτε αυτά, τέλεια δεν είναι????

http://cgi.ebay.co.uk/Animal-Baby-Infant-Toddler-Boy-Girl-Leggings-Pants-/130397302414?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item641e7057bc

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Ελιτάκι, κι εγώ bepanthol (για μωρα) χρησιμοποιώ και πραγματικά δεν είχαμε ποτέ μέχρι τώρα προβλημα. Αν και νομίζω οτι με την sudocream θα συνέλθει πιο γρήγορα τώρα.

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Ναταλια το αναψες τελικααααα!Ζηλεψα και θα το αναψω και γω σήμερα!

Πλάκα εχουν αυτα με τα ζωάκια!

χαχα!!! Το είπα και το έκανα!!! Κυρίως βέβαια γιατί έχουμε παγώώώώώώώώώσει!!!!!!!!!!!!! Πότε θα ξεκινήσει η διακίνηση του πετρελαίου ρε γμτ???? Απο ότι είδα εχθές δεν είχαν τα βενζινάδικα... Πάω να το ξαναανάψωωωωω!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Άκουσα οτι θα ξαναφτιάξει ο καιρός απο αύριο, τουλάχιστον απο άποψη θερμοκρασίας. 23 βαθμούς λέει για αύριο.... αλλά γυρίζει σε νοτιάδες και θα μας τσακίσει η υγρασία....

EIXrp2.png

εχει 9 βαθμουε δω πανω οντως.τοσα χρονια 28η οκτωβριου βγαζαμε χειμωνιατικα.

ο μικρος παλι εχει πυρετο 38 μισο.

Θα παρουμε τον παιδιατρο να μας πει τι να του δινω για την διαρροια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ρε Ελιτάκι, περαστικά σας!! Πάλι πυρετό ο μικρός? Και διάρροια??

Η μικρή τουλάχιστον είναι καλυτερα?

Εμάς μολις γύρισε ο μπαμπάς μαζί με τα αδέρφια...

Είχαν πάει βόλτα στο Σείριο.

Αγοράσανε και παπουτσάκια για τη μπεμπα.... ειναι πολύ όμορφα....!!!!

Και ο γλυκός μου, μού έφερε και μια ανθοδέσμη κατακόκκινα τριαντάφυλλα!!! Έτσι.... επειδή λέει την προηγούμενη βδομάδα που είχαμε επέτειο δεν μου πήρε κάτι....

Αχ, αυτά μου κάνει και τον καψουρεύομαι περισσότερο!!!!!!!

EIXrp2.png

geia sas koritsia.

elita perastika ston bebako sou.molis arxise o xeimwnas arxisane ki oi iwseis re gmt.

bariemai polu simera alla paraaaa poli.exw kai na sidwrwsw 4 plintiria,, boitheiaaaaaaaaaaaaa

eyxaristoyme gia ta sxolia sas gia tis foto, olga gia thimise mou k oi dio soy gioi einai kaparwmenoi??? mummy mas peftete makria!! :P:Pxaxaxa

paros tzaki e?? pw re c akoma ta magio einai sto sirtari , den mporw na to xonepsw oti xeimwniase!

εμεις τελικα μαλλον δε θα το αναψουμε γιατι δεν ξερουμε γενικα την συμπεριφορα του και αν τραβαει καλα το τζακι και επειδη τα μικρα ειναι αρρωστα μην τους επιβαρυνουμε τον αερα με καπνους τι λετε?

Η μικρη καλυτερα απλα εχει μυξες και μπουκωμα για την ωρα οχι πυρετο καθολου.εγω ειμαι χαλια, με τρομερο πονοκεφαλο και τσουξιμο στη μυτη και στο λαιμο

ο μπαμπας πηγε φαρμακειο για προμηθειες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...