Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμεις παντως το αναψαμε το τζακι!!!!!!! Αλλα τωρα θα το αφησουμε σιγα σιγα να σβησει γιατι λεμε να βγουμε για φαγητο αργοτερα, αν αντεξω γιατι βαριεμαι να παω να φτιαχτω.

Αυριο εχω μια βαφτιση το πρωι και ακομα πιο πρωι, στις 9 θελει ο γιατρος να περασουμε από το νοσοκομειο να μας δει μετεγχειριτικα. Ηταν να παμε Πεμπτη, αλλα αλλαξε ξαφνικα το προγραμμα του κι επρεπε να φυγει, οποτε παμε αυριο.

Αρα τωρα πρεπει να αποφασισω να παω για μπανιο, να στεγνωσω ισιωσω μαλλι, να φτιαξω νυχια να ετοιμαστω για σημερα και για αυριο. Ευτυχως ο μπαμπας κοιμιζει τωρα το μικρο, να δω τι θα προλαβω. Η κορη συνηθως ειναι μαζι μου στο μπανιο και παρακολουθει.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia geia sas!

xalase re gmt o kairos gia ta kala alla emeis mes sto spiti eimaste me kontomaniko, exei 26 bathmous.bebaia exw faei trelo paketo giati tin alli kiriaki einai i baftisi mas kai fobamai na vgalw tin mikri eksw mi mou kriwsei m'auta pou diabazw apo esas me tis iwseis kai skeftomai einai dinaton na tin kratisw mia ebdomada mesa??? mipws eimai iperboliki?

proxtes irthe o giatros kaname to teleytaio embolio, dekatriwn minwn pali, tha isixasw gia ligous mines :)

eimaste 72 pontous kai 8 kila. pantws poli grinia i mikri olo xeria thelei. panw pou ebala internet kai eipa na xalarwsw me tsakise :P

xtes ekana kati apisteyto... ntrepomai.. den to eipa ston antra mou tha me pselnei.. afisa to mwro nistiko apo tis 6 to apogeuma ews tis 5,30 to prwi!! den iparxei! eimoyn poli kommatia, k enw tin ekana mpanio kai eprepe na faei stis 9 kai na koimithei, den to epine to gala me tpt, e lew tha tis to dwsw ston ipno tis,pige 10 kai den koimotan, tin pira sto krebati mazi moy kai me pire o ipnos 11 para mazi tis kai ksipnisa stis 5 apo ta klamata tis.ti mana eimai re gmt limoktonise to paidi moy kai egw koimomoun :( :(

dil fantazomai otan tha arxisw doyleia ti tha ginei... ffff

asxeto.. oi antres telika einai ontws apo allo planiti den eksigite alliws to mialo poy koubalane. elita iparxoun kai xeirotera o dikos mou ithele na paei mia periodo sto paidwn na dei ena paidaki kai to diko moy itan tote neogennito.. dil. an koloyse kati tha talaipwriotan to brefos.

bariemai lew na anebasw kamia foto sto facebook, edw de bazw fobamai, tha ginoume files???? xixii

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου μου λειψατε!!!!ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια!!!!

Πηγαμε στα γενεθλεια, ενταξει δεν ειναι υπερβολλη ημουν η ποιο ομορφη εκει μεσα, και ο αντρας μου το ελεγε συνεχεια αλλα ηταν και γεγονος!!!!!!!χιχιχ

τα μωρα σημερα καλυτερα δεν ειχαν πυρετο, ο μπεμπης του ανοιξε η ορεξη και η μπεμπα τα ιδια.εγω ομως νιωθω λιγο χαλια, μπουκωμα, με καιει λαιμος και μυτη και νιωθω ενα ζαυλακομα αλλο πραμα.πολυ θαθελα να ανψω τζακι αλλα τα ξυλα που ειναι στην αποθηκη απο, τον ιδιοκτητη δεν κανουν ειναι τεραστια και δεν ειναι καλα.

Σας ειπα?η μπεμπα ολο και σηκωνεται οπου βρει και σταθει και σε μια στρατα αμαξακι που κρατας και περπατας.στον καναπε, στην κουνια [παντου εκανε και κανα δυο μικρα βηματακια πλαινα.

ναι καλε περπαταει μια σταλια πλασματακι.μας εβγαλαν και φωτος και πηραμε.πανακριβες ομως 5 ευρω η μια.

Βασικα αυτος που ειχε τον παιδοτοπο ηταν και καλα φιλος της μαμας του και καλα φι΄λικη τιμη της ειχε πει 480 και ξερετε ποσο της ζητησε?620. και μετα με παζαρια της εκοψε 45 ευρω.ελεος δηλαδη και χωρις αποδειξη παρακαλω για 22 παιδακια.

Οχι δε δωσαμε απλα επειδη της ελειπαν 40 ευρω γιατι αλλιως τα ειχε υπολογισει τα εβαλε ο αντρας μου.

Αλλα ασχετα απο αυτα πολυ ακριβα βρε παιδι μου για ενα παρτυ γενεθλειων.

PN8Qp2.png

csXep2.png

edw edw k egw

egw pali shmera to prwi tous parathsa sto krebati kai phga agora!!

kai meta phgame gia pswnia mazi, phrame sita gia to tzaki kai leme k emeis na to anapsoume!!

strwsame kai to ena xali, to allo prepei na to parw apo th mama mou einai proikio!!

ayrio exoume kai baptish kai party gene8liwn....full mera

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

kale k edw exei anoixtes eurobank sto kentro ka8hmerina apogeyma kai sabbato

em edo pou zo pou na to ksero i dolia mana

kala oxi oti an itan anoiktes 8a allaze kai kati :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

giati se anti8esi m tin kardoula ...no money no honey xaxa:p:p:p:p:p

ton ekane o mpampas tou mpanio kai ton taizei ..gia na doume 8a koimi8ei i 8a fonaksei tous kianokranous xaxaxa

ante kai to proi exoume pali eklisiasmo...bariemai kai kriono na kano mpanio ...

lete na pao bromiaroula stin eklisia ???xaxa

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...