Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhmera

rialli esy kai an eisai iroida. enoite oti to xamogelo tous kai oi kouventoules tous einai pou mas dinoun th diname na sinexizoume kai na antexoume kathe mera:)

silvi euxaristoume.

kale h maria pou xathike?

emeis simera ksipnisame stis 7.30 kai xouzouriazame sto krevati kai paizame mexri tis 8.30. ax auta einai. poso tha thela na mporousame na to kanoume kathe mera alla meta den tha eixe thn idia aksia (auta ta lew gia na me parigoro xixi)

loipon ta leme argotera giati exoume treles doulitses me to prigkipa simera. prepei na pame supermarket, trapeza, kai kommotirio kai skeftome na tous pw na tou kopsoun ligo ta malakia mprosta na tou kanoun liges afelies.

auta gia thn wra

filakia polla koritsares mou kai kalo savvatokiriako

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο εμάς!!

Ελίτα κουράγιο, σε νιώθω απόλυτα!

Πάω να ετοιμαστώ, φεύγουμε οικογενειακώς για Jumbo!!!!!!!!!!

Φιλακια!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέραααααααααα!!!!!!!!

Τι κρύο είναι αυτό??????? 10 βαθμούς έχει εδω πάνω και δεν έχουν βάλει ακόμα πετρέλαιοοοοοοοοοοοο!!! Έβαλα παπλώματα το βράδυ και θα ανάψουμε τζάκιιιιιιιιι!!!!!

Καλό σ/κ σε όλους!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα!!!!!!!!

όντως κρύο σήμερα, αλλά τουλάχιστον είναι Σ/Κ και θα κάνουμε όλοι μας αγκαλίτσες.....

Ελίτα τι να πω χαράς την υπομονή σου............................... και θέλετε και 3ο παιδάκι???

δηλ 4ο??? θέλει πολύ υπομονή δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικα....

Εγώ σκέφτομαι πώς θα είμαι με 2ο παιδάκι (να είμαστε καλά) με δουλεια - σπιτι + βέβαια λίγο χρόνο για τον εαυτό μου γιατί αλλιώς θα φρικάρω.............. 2 χέρια + 1 μυαλό είναι αυτα.. έχει ο θεός αυτό λέω...

μέχρι τότε μπορεί να έχω κερδίσει το ΛΟΤΤΟ!!!! ε????

οπότε και 3ο παιδάκι γιατί όχι????? άσχημα μεγαλώνει τα παιδιά της η ΜΕΝΕΓΑΚΗ??? λέμε τώρα έτσι χχχχχχ

φιλάκια και καλά να περάσουμε!!!!

lX5Hp3.png

Helloooooo!:P

Τι μου κάνετε?Κρύο ε?μπρρρρρ:?

Κατερινακι πονηρούλης ο Αλκης!!Εσυ πάρε κανενα σιροπακι γιατι ο βηχας δεν περνάει με τιποτα

Τα αρρωστα μωρουλια μας ειναι κάλυτερα σήμερα?

Τζεννακι τελειες οι φωτογραφίες και ακομη πιο τελειος ο νεοφωτιστος και η μαμα του!!

Ελιτακι σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις γιατι το περναω και γω ΟΜΩΣ ηταν επιλογή μας να πάρουμε αντρες που εχουν παιδια απο προηγούμενους γάμους.Ειναι παιδια τους οπως και αυτα που εχουν μαζι μας.Και το μονο που θα καταφερουμε αν κανουμε σκηνές ειναι κακο στον γαμο μας και τιποτα παραπάνω.Αλλα και πάλι στο τονιζω ΣΥΜΠΑΣΧΩ!

Κοριτσια για που λέτε στην Αργυρούπολη?Πολύ θελω να ερθω αφου ειμαι και κοντα αλλα μαλλον χωρις τα μωρα γιατι σε κλειστους χωρους δεν θέλω να τα πάω

Αυριο ειναι η βάπτιση της νύφης μου?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Το βρήκα!Αυριο ειναι.Ιωαννακι με το καλό να βαπτίσετε το κοριτσάκι σας!!

Με ειχες ρωτησει για την παραγγελια.Τωρα τα περιμενω να ερθουν.Να εχεις υπόψη σου οτι θέλουν περιπου 20 μερες

Ναταλία πολύ ωραία η κουζίνα!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Olgaaaaaaaaaa που είσαι χαμένη????? Την παραγγελία της salopeta περιμένεις???? Τα κορίτσια στο parents είναι έξαλα μαζί της! Αύξησε κατά πολύ την αμοιβή της και λένε οτι το customer service που παρέχει είναι πολύύύύύύ πίσω!

Εγώ απο αργυρούπολη είμαι εντελώς ασχετη! Να είναι καλά το gps!

Τώρα για το θέμα της Ελίτας συμφωνώ με την 'Ολγα μην ξεχνάμε οτι είναι και αυτά παιδιά τους και τα στερούνται πολύ, τα βλέπουν λίγες ώρες ας έρθουμε λοιπόν στη θέση τους! Στέψου Ελίτα να μπορούσες να δεις τα δίδυμα μόνο το σ/κ... Δεν σου φαίνεται αδιανόητο???? Ε σκέψου οτι ο άντρας σου το κάνεις πράξη! Και φυσικά όταν τον βλέπει 5 ώρες την εβδομάδα πρέπει να ασχολείται μαζί του!

Δεν τον δικαιολογώ όμως σε καμία περίπτωση που τον έφερε στο σπίτι άρρωστο! Και τα μωρά να μην ήταν άρρωστα δεν μπορεί να έρχεται στο σπίτι οποιοσδήποτε είναι άρρωστος σε μωρά και να ρισκάρει να τα κολλήσει!

Heloooooooooooooooooo

Καλε τι εγινε ?? περιμενατε τον χειμωνα ολες για να βγειτε απο το σπιτι ??? χαχα

ερημια επεσε σημερα στο καφενειο μας !!

ελατε σερβιρω ζεστο ζεστο καφεδακιιιιιι

ας σοβαρευτω και λιγο ( λεμε τωρααα)

κατ αρχην δεν σας ευχαριστησα ολες για τα υπεροχα λογια σας για τις φωτος μας !

και μην νομιζετε χανουμε κιολας ...στην πραγματικοτητα ειμαστε κατα ποοολυ πιο ομορφοι χαχα

ελιτακι και εγω θα συμφωνησω με τα κοριτσια ...δυσκολα ολα οσα περιγραφεις αλλα εινια ο ανθρωπος σου και τον αγαπας για αυτο που ειναι ..και το παιδακι του το αλλο θελει να τον δει και θελει και αυτος να το δει και να χαρουν ο ενας τον αλλον .....

τωρα ειναι μαζι σου γιατι και αυτος το εχει επιλεξει και στην ουσια εχετε μια πολυ ομορφη οικογενεια ...λαθος του που εφερε τον μικρο στο σπιτι αρρωστουλι αλλα εινια γνωστο πως οι ανδρες δεν σκεφτονται και με τον δικο μας τροπο και γενικα παιρνουν πολλα πραγματα αψηφιστα ..πιστευω πως αν μιλουσατε λιγο και του εξηγουσες ηρεμα καποια πραγματα θα καταλαβαινε....αλλωστε σκεψου και αυτον ..ποσα κομματια να γινει για να ικανοποιησει ολα τα μελη της οικογενειας του

ισως εχεις και κουραστει απο την φροντιδα των παιδιων και οπως και να χει ολο λεμε για εσενα ποσο ολες σε θαυμαζουμε με ολα οσα κανεις αλλα την αληθεια μονο εσυ την ξερεις ....και που βρισκεις και την δυναμη

και νομιζω πως και αυτο δεν μπορει και ο ανδρας σου το βλεπει και το καταλαβαινει και μπορει και να λεει πως αφου εισαι τοσο δυνατη μπορεις να αντεξεις και πολλα ακομα..

ιωαννα αντε με το καλο να βαπτιστει το κοριτσακι σου αυριο και να εισαι μια σουπερ λαμπερη μαμα!!!!!!

καρδουλα περαστικαααααααααα για μια ακομα φορα !!! καλε εχετε τραπεζες ανοικτες το σαββατο η απλα θα πηγαινες στα ΑΤΜ?? καθοτι ξανθη ειχα και εγω μια απορια να μην την πω ?? αλλωστε ξερετε οτι φημιζομαι για την εξυπναδα μουυυ

παρος και εγω λεω να αναψω τζακι αλλα ο συζυξ με θεωρει υπερβολικη...να και ενα καλο να τον εχεις μακρια ..κανεις οτι θελεις !!! παντως και εμεις το βραδυ βαλαμε κανονικο παπλωμα και το μικρο να μην θελει να κατσει ολη την μερα πουθενα αλλου παρα μονο στο μαρμαρο ..με βλεπω να στρωνω και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

Ακόμα όχι αλλά έχουμε παγώσει.. Είναι και το σπίτι καινούριο και έχει υγρασία!!! Θα πάω να πάρω ξύλα σε λίγοοοοοοοοοο!!!!!!

Αχ ναι η Ιoanna βαφτίζει την μπουμπού αύριο!!!!!!!!!!!!!

χαχα jend την είχα και εγώ αυτή την απορία με την τράπεζα!!!!!!!!!! Μαλλον επειδή και εγώ είμαι ξανθιά εεεεεε??????

Ακόμα όχι αλλά έχουμε παγώσει.. Είναι και το σπίτι καινούριο και έχει υγρασία!!! Θα πάω να πάρω ξύλα σε λίγοοοοοοοοοο!!!!!!

Αχ ναι η Ιoanna βαφτίζει την μπουμπού αύριο!!!!!!!!!!!!!

χαχα jend την είχα και εγώ αυτή την απορία με την τράπεζα!!!!!!!!!! Μαλλον επειδή και εγώ είμαι ξανθιά εεεεεε??????

ουφφφ με ανακουφισες !! μεχρι να μας πει η καρδουλα τουλαχιστον δεν θα σκεγφτομαι πως θα με κατσαδιασει παλι για τον δεικτη νοημοσυνη μουυυυυ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και να πας !! να το αναψειςςςς

εμενα ειναι η αδυναμια μου μεσα στο σπιτι το τζακι !!!!

σςε ζηλευωωωω λεμεεεεεεε:P:p:p:p:p:p:p

και εγω εχω τζακι αλλα κάθομαι και το κοιταω προς το παρόν.Δεν κανει τόσο κρυο εδω για να το ανάψω

Ναταλακι το ειδα οτι τα εχουν πάρει τα κοριτσια με την σαλοπέτα.Αλλα να σου πω κατι.Εγω ολα αυτα που ψωνισα εκαναν 600 λίρες.Η αμοιβη της ηταν περιπου 70 λίρες.Και πάλι με συνεφερε τρελά αφου την εβγαλα την αμοιβή της με 3 πραγματακια

Υπαρχει κάποια καθυστερηση ισως γιατι οταν στελνεις την παραγγελια μεχρι να την παρει εκεινη μπορει καποια πραγματα να εχουν τελειωσει.Εγω μονο εκει καθυστερησα λίγο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...