Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καθολου καλη μερα σημερα.Ναι ειναι και η μπε,πα αρρωστη κι εγω τσακωθηκα με τον αντρα μου ασχημα.ας ειπα πως ειχε φαγωθει να φτιαξω τα μαλλια, του λεω να το ακυρωσω γιατι δε μπορω ναχω αρρωστα τα μικρα και να φτιαχνω μαλλι και ναμαι μονη.μου λεει θα ερθω να σε βοηθησω ναι.ναι.Οταν εφτασε δουκισσης πλακεντιας ειχε ερθει η κοπελα, μου λεει ερχομαι ειμαι δουκισσσης τιποτα αλλο δε μου πε.Οπως το οτι παει να φερει και τον χριστοφορο πχ?μηπως επερεπε να μου το πει?

Και ναι ανοιγω την πορτα και τους βλεπω και τους δυο.Και ναι δεν ειπα τιποτα αλλα τον αγριοκοιταξα.Μου λεει ειναι και αυτος αρρωστος, εχει δεκατα και χτες ειχε πυρετο.Δευτερη κεραμυδα.Κια πως φαιρνεις αρρωστο παιδι, στα μωρα που νια και αυτα αρρωστα πως ξερεις οτι εχουν το ιδιο.Τριτη και φαρμακερη παιρνουν το μπεμπη στο δωματιο του λεει πετα του το μπαλακι παω να αλλαξω και ερχομαι.εγω υποτιθεται επρεπε ναμαι ηρεμη με κουρευε η κοπελα.

Ακουω ενα γκουπ δυνατο και το μπεμπη να κλαιει με ουρλιαχτα. πεταχτικα, τρεχω ο χριστοφορος σκαρφαλωμενος στο πανω κρεββατι της μπεμπας που τοχα και γεματο ασιδερωτα ρουχα και η σκαλα που την ειχα στην ακρη απο την πισω μερια για να μην ειναι στη μεση κατω συριζα στο κεφαλι του μπεμπη.

Τον μαλωσε εκεινη την ωρα αρκετα θα ελεγα.αλλα μετα που εφυγε η κοπελα τα εσουρα στον αντρα μου, μετα αρχισε να μου λεει και αυτος τα δικα του.

γενικα βρε κοριτσια παερανω που περναω ττα δικα μου εχω αδικο να θελω να με βοηθησει αλλα χωρις ναχουμε και αλλο ενα παιδι στο σπιτι.και δεν υπηρχε κανενας λογος, ουτε ηταν η βδομαδα που τον παιρνουμε, δε λεω ειναι καλο παιδι, αλλα να ας πουμε οταν λες 10 φορες να μη μπαινει στην κουζινα γιατι ειχε τριχες απο τα μαλλια που κοψαμε και δεν καταλαβαινει εγω τι να κανω δηλαδη?τα μωρα κλαιγαν μαζι και το καθενα ηθελε μια αγκαλιτσα γιατι ειχαν πυρετο γιατι αισθανοταν ασχημα.παει ο χρηστος να βαλει το μπεμπα στο κραββατι εκλαιγε.Φωναζε ο μικρος μπαμπα ελα μπαμπα ελα.Του λεει βαζω τον αδερφο σου στο κρεββατι λεει ε ποσην ωρα θα κανεις ελα.

Ε ενταξει οταν βλεπεις πως ειναι μια δυσκολη κατασταση δεν την κανεις δυσκολοτερη.

εΧΩ ΑΔΙΚΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalispera filenades,

elita mou den exeis katholou ma katholou adiko. den mas ftanoun ta mwra exoume kai ta megala mwra. na ksereis oti den eisai monh sou. ligo poly nomizw oles ta travame me tous antres mas. eleos otan evrexe o theos miala autoi kratousane ompreles.

natasa mou o giokas sou einai pallikari mia xara to vriskw kai kala kaneis kai den ton sigkrinis. exei apeiro xrono na ta kanei ola.

litsaki super i mpempa sou mpravo. megalwsate kai eseis.

kala katerina sto exw ksanapei o gios sou einai ola ta lefta. trelenome:)

inka na sou zhsei kai pali i foufou sou. kale mh xanese. mas lipis poly

egw ta exw dei ola apo xthes. apofasise o antras mou na paei athina na dei tous dikous tou enw to mwro einai arrwsto (auta pou legame elita). fysika me rwtise kai tou eipa phgene alla re gmt ouf tespa. pou lete. o mikros idika simera gkrinia trelh. den koimotane me tpt den ithele na fai kai kathefora pou ton eperne o ipnos nasou to vixalaki kai tsoup to mati garida. pote tha ginoume kalaaaaaaaaaaa. ax ax. na einai kala toulaxiston koimithike stis 8 kai tora prospathw na mazepsw ta kommatia mou. eixa kai ena trelo stomaxopono to apogeuma ektos tou oti eimai kai egw me to paliovixa (martirio otan prospathis na koimisis to mwro kai na sigkratiese na mhn viksis). i mama mou phgane se ena suprise party mias thias ths pou einai 80 xronwn. valthikane na thn ksekanoun th giagia kai den eixa oute apo ekei voithia. na einai kala to paidaki mou omws kai en me niazei kamia kourasi. mporw na dilwsw oti eimai pio iremi pou exw na ta organwsw monh mou kai den asxolite kaneis allos kai na mpainei mesa sta podia mou.

ax ta eipa kai ksethimana kai egw.

ante pou eistai oles. opote mpainw lipete

Κοριτσια υπομονη μακαρι να γινουν καλα τα παιδακια μας γρηγορα και τιποτα αλλο , εμενα μου ξυπνησε το απογευμα και ειχε τρελο βηχα , καποια στιγμη κοκκινησε και πηγε να κανει εμετο απο το βηχα:( Γιατι δεν της περναει ρε γμτ αυριο κλεινουμε εβδομαδα ουυυυυφφφφφ. Γιωτα εσας τι φαρμακα σας εδωσε?

Ελιτα η μικρη εχει κι αυτη πυρετο??? Σε καταλαβαινω οταν εχω και τα 2 αρρωστα ειναι η χειροτερη μου..

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

εμας δεν μας εδωσε τιποτα η παιδιατρος μας δινει πολυ δυσκολα φαρμακα ειδικα σε μωρα μου ειπε μονο πολυ ορο. Εντωμεταξυ σημερα και εγω εχω τρελαθει στον βηχα, βηχω ανα 10 δευτερολεπτα τι να παρω ρε γμτ δεν αντεχω αλλο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

συμφωνω μαζι σου γιαυτο σε ρωτησα τι παιρνει μπας και της δωσω και εγω κατι mucosolvan ποσο του δινεις? παιρνει και ο Αλκης και εχω σπιτι αν και δεν εχω δει να κανει και μεγαλη διαφορα. Εσυ ποσο παιρνεις για να παω να παρω τωρα?

Διαφημίσεις

Παω να παρω και εγω εχω πιει 3 καυτα χαμομηλια και τιποτα δεν αντεχω αλλο βηχα. Εμενα η δικια μου ενα περιεργο δεν βηχει καθολου το βραδυ στον υπνο της την πιανει βηχας οταν ξυπναει απο τον υπνο για κανενα μισαωρο και μετα σταματαει

Ελίτα μου έχεις δίκιο δεν το συζήτώ ....ο μικρός πως είναι χτύπησε πολύ;

Δεν ξέρω πως να σου πω να το χειριστείς αλλα σίγουρα δεν θα πρέπει να τον φέρνει χωρίς να σε προειδοποιεί και δεν θα πρέπει να τους αφήνεις μόνους στο ίδιο δωμάτιο ...

Καρδούλα και ο δικός σου είναι για ξύλο αλλα και εσύ ...οταν χρειαζόμαστε βοήθεια πρέπει να την ζητάμε!Τι τον άφησες να φύγει και υποφέρεις μόνη σου ;;;Και ο δικός μου τα κάνει αυτά και δεν ξέρω μερικές φορές νομίζω οντως οτι δεν σκέφτονται ή ίσως είναι τόσο ήσυχοι επειδή μας θεωρούν υπερήρωες!

Περαστικά στον πριγκιπάκο μας και στα διδυμάκια και σε όσα μωράκια είναι άρρωστα ελπίζω αύριο να ξυπνησούν και να είναι καλά!Αμαν αυτος ο καιρός ολο θα αρρωσταίνουν από εδώ και πέρα;

Πάω να δω μια ταινία .Καλό βράδυ!

mz6Up2.png

Cate δεχόμαστε την προτάση θα σας παντρευτούμε!

Μόνο ο κουμπάρος λείπει λοιπόν. Ο άντρας μου που σας έριξε μια κλεφτή ματιά είναι σύμφωνος. Πολύ ναζιάρα νύφη, είπε:tongue::tongue::tongue: Έκλεισε συμπεθερούλα

γεια σας κοριτσια!!!!!

ολο σας διαβαζω και μετα δεν βρισκω χρονο ή κουραγιο να απαντησω.... τρεχω να βρω ακρη με τα σχολεια που θα ειμαι φετος...πολυ τρεξιμο ομως σας λεω!!!!! με πηραν αναπληρωτρια ομως, κατι ειναι κι αυτο.... περαστικα στα αρρωστα μωρουλια.

Η Αγαπη ειναι πολυ καλα, θελει να τρωει τα παντα και αν δεν της δωσουμε ο,τι τρωμε φωναζει απιστευτα....επιτελους ερχεται ΣΚ και θα τους ευχαριστηθω ολους γιατι με τη δουλεια δεν τους βλεπω καθολου..... και ολοι εχουν κατι να μου πουν, να μου δειξουν..... αχ,ειναι τελεια τα παιδακια μου και'γω τρελλη χαζομαμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...