Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Λοιπον 6 το απογευμα Δευτερας !!!

Αντε οργανωθειτεεεεεεε.... Και τα goody's ειναι μια χαρα, αλλα και εχει πολλες καφετεριες εκει γυρω... αν και στα goody's η αληθεια ειναι πως εχει απλα και θα ειμαστε πιο ανετα!!!

Δηλωστε συμμετοχες.... και θα παρουμε και απουσιες... χιχιχιχι....

Είμαι μέσαααααα!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

Ελιτάκι περαστικά σας.. Άντε να γίνεται καλά να βρεθούμε επιτέλους!!!!

Καλέ τι κρύο είναι αυτό???? 15 βαθμούς έχει, κρυώνωωωωωωωωω!!!!!

Σήμερα ο μπεμπούλης έχει κολυμβητήριοοοοοο!!!!! Και μαζί και η μαμάάάάάάάά!!!!! χαχαχα

Βρε inka αφού σου λείπουμε να μπαίνεις συχνότερα!!!! Εμείς εδώ είμαστε!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Έχω κάνει ένα καλάθι αλλά δεν ξέρω πότε θα τα παραγγείλω!

σε επαιρνα τηλ.θα κανω κι εγω ενα.θα παρω και μια φορμα εξοδου του μπεμπη αυτη για τα χιονια γιατι δεν εχει.και εχει κατι ωραια ζεστα μποτακια.και πες μου οποτε ειναι να την κανουμε απο κοινου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!

Μόλις γυρίσαμε! Πήγαμε παιδίατρο! Είμαστε μια χαρά, 8900gr και 72cm! Καναμε μόνο το εμβόλιο πνευμονιόκοκκου και της μηνιγγιτιδας τον αλλο μήνα μαζί με το ηπατίτιδας!

Εχουμε λίγο κόκκινο λαιμό, πρέπει να βάζουμε ορό (με σύριγγα) και όλα καλά!! Κατά τ'άλλα την βρήκε πάρα πολύ καλά!!!!!!!!!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...