Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Λοιπον 6 το απογευμα Δευτερας !!!

Αντε οργανωθειτεεεεεεε.... Και τα goody's ειναι μια χαρα, αλλα και εχει πολλες καφετεριες εκει γυρω... αν και στα goody's η αληθεια ειναι πως εχει απλα και θα ειμαστε πιο ανετα!!!

Δηλωστε συμμετοχες.... και θα παρουμε και απουσιες... χιχιχιχι....

Είμαι μέσαααααα!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

Ελιτάκι περαστικά σας.. Άντε να γίνεται καλά να βρεθούμε επιτέλους!!!!

Καλέ τι κρύο είναι αυτό???? 15 βαθμούς έχει, κρυώνωωωωωωωωω!!!!!

Σήμερα ο μπεμπούλης έχει κολυμβητήριοοοοοο!!!!! Και μαζί και η μαμάάάάάάάά!!!!! χαχαχα

Βρε inka αφού σου λείπουμε να μπαίνεις συχνότερα!!!! Εμείς εδώ είμαστε!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Έχω κάνει ένα καλάθι αλλά δεν ξέρω πότε θα τα παραγγείλω!

σε επαιρνα τηλ.θα κανω κι εγω ενα.θα παρω και μια φορμα εξοδου του μπεμπη αυτη για τα χιονια γιατι δεν εχει.και εχει κατι ωραια ζεστα μποτακια.και πες μου οποτε ειναι να την κανουμε απο κοινου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!

Μόλις γυρίσαμε! Πήγαμε παιδίατρο! Είμαστε μια χαρά, 8900gr και 72cm! Καναμε μόνο το εμβόλιο πνευμονιόκοκκου και της μηνιγγιτιδας τον αλλο μήνα μαζί με το ηπατίτιδας!

Εχουμε λίγο κόκκινο λαιμό, πρέπει να βάζουμε ορό (με σύριγγα) και όλα καλά!! Κατά τ'άλλα την βρήκε πάρα πολύ καλά!!!!!!!!!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...