Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ πάλι δεν ήθελα παιδιά παλιά και τώρα θα κανα 3-4 αν έβρισκα χορηγούς...

λέτε να κάνω δυο με το νίκο και τα υπόλοιπα με άλλους;; χα χα χα

kalo!!!!!!!!!!!!!!!!! xxxxx

koritsakia meta thn farin lakte pou trwte to apogeyma kata tis 6-6.30 meta ti wra koimaste??? kai ti wra pinete to gala sas????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλέ κι εμένα θέλει κι ο νίκος... αυτό είναι το πρόβλημα...θέληση υπάρχει λεφτά δεν έχουμε!!!

χθες τον πήγα επίσκεψη σε μια φίλη μου που έχει τρία ηλικίες 6, 4 μιση και 3, ε δεν πτοήθηκε, τον παρακαλούσα να φύγουμε

i1lzp2.png

Νατασσα πολυ γελιο το μειλ!!!

Εμενα η δικια μου ουτε μπουσουλαει ουτε στεκεται με το ενα χερι , μονο πιανεται απο το κρεβατι της και σηκωνεται οταν τα καταφερνει γιατι τις περισσοτερες φορες σκαει σαν καρπουζι πανω στην προσπαθεια ειναι και το βαρος βλεπεται:mrgreen: αλλα εχω μαθει να μην συγκρινω παιδια ολα θα τα κανει καποια στιγμη, ο αδερφος της 9μιση μηνων περπαταγε.

Εμεις εχουμε αντιθετο προβλημα εγω δεν θελω ουτε να ακουσω για αλλο ενω ο αντρας μου θελει και 3 και 4 παιδια:?

bravo tou Katerina mou.... poly den theloun!!!

Na rwthsw ti hlikia exei??? giati esy eisai mikroula

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Ελεονωρα ειναι 35 ο καλος μου αλλα μεταξυ μας νομιζω οτι θελει πολλα γιατι δουλευει πολυ και δεν ειναι αρκετες ωρες στο σπιτι , εγω που περασα 8μιση μηνες και με τα 2 σπιτι νομιζω οτι δεν αντεχω αλλο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalo!!!!!!!!!!!!!!!!! xxxxx

koritsakia meta thn farin lakte pou trwte to apogeyma kata tis 6-6.30 meta ti wra koimaste??? kai ti wra pinete to gala sas????

emeis trwme kata tis 6, an arghsei na faei tou dinw ligotero dhl 100 ml kai oxi 150-200 pou trwei synh8ws kai koimomaste kata tis 8mish-9

i1lzp2.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε κρυωνω χειμωνιασε!! κι εχω και το αχγος το βραδυ που ξαπλωνω μη κρυωσει η μπουμπου!! Ολοοοο ξεσκεπαζεται εγω σκεπαζω αυτη απαλι τα ιδια!!!

Εμεις θελαμε δυο παιδια αλλα προς το παρον θα μεινουμε με το ενα και εχει ο θεος, αναλογα πως θα ρθουν τα πραγματα!!Ειναι δυσκολα παντως γιατι πρεπει να δουλευουμε και οι δυο και δεν εχουμε βοηθεια απο πουθενα!

Ινκα και γω εχω αυπνοιες τι εγινε? πεφτω να ξεκουραστω και στριφογυρναω κανα 2 ωρο! Φουφουλακι μου κανεις παλαμακια και χορευεις τι ωραια.... μπαραβο σου!!!!

Νατασα τι να πουμε για το μικρουλι σου παντα να χει δυναμη να παλευει στη ζωη του και σεις να στε γεροι να τον καμαρωνετε!Τα δοντακια μας και μεις ασε, τα κακομοιρακια δεν ορεξηεχουν για τιποτα !

καλα δε θα σχολιασω τις ατακες του Αλκη....ειναι πολυ εξυπνο παιδακι... μπραβο στους γονεις του!!!!

Ελεονωρα η Κων/να μεχρι τις 9:30 εχει κοιμηθει σπανια να καθησει πιο αργα και το πρωι συνηθως ξυπναει για γαλα απο τις 5:30 και μετα και αφου φαει ξανακοιματε παλι, αλλα χτες το βραδυ κοιμηθηκε 8 και μιση, πολυ νυστα και ξυπνησε στις 4:mrgreen::mrgreen:ηπιε γαλα και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 8!!

Παντως οταν βγαζει δοντακια το προγραμμα ειναι λιγο αλλαλουμ γιατι ποναει, δε μπορει να φαει, να κοιμηθει κτλ!!

Ατα αντε παλι με τη παρλα μου

αααα!!!! να μη ξεχασω ΕΛιΤΤΤΤΤαααααα θεα μαμα!!!! αντε να γινεις sexy που ουτος ή αλλως εισαι.......

κοριτσαρες μου φιλακια !!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

emeis trwme kata tis 6, an arghsei na faei tou dinw ligotero dhl 100 ml kai oxi 150-200 pou trwei synh8ws kai koimomaste kata tis 8mish-9

kai an faei kata tis 6 150-200 trwei meta toso nwris?????8.30-9????

kai trwei posothta???

giati emena h farin lakte poy trwei kata tis 6.30 einai 130 max zygismenh kai meta prin tis 10 den trwei......

lX5Hp3.png

καλημερα κοριτσακια.

ο Φραγκισκακος ειναι αρρωστουλης ενω νομιζα πως ηταν καλυτερα με τις μυξουλες μας εκανε πυρετο χτες 38μισο.δε μπορουσε να κοιμηθει και γκρινιαζε και τον κοιμησαμε στο κρεββατι.ανησυχος πολυ και εκανε συνεχεια κακακια , διαρροια προφανως, δεν ειχε ορεξη για γαλα για τιποτα, μονο χαμομηλακι καταφερε να πιει.τωρα του ξαναδωσα αντιπυρρετικο και ζωηρεψε και τον εβαλα στην κουνια αλλα τον ακουω που βογγαει.

η μπεμπα ανησυχη ηταν και αυτη αλλα πιο πολυ μαλλον επειδη ακουγε τον αδερφο της τωρα κοιμαται.οταν ξυπνησει θα της βαλω και αυτης ενα θερμομετρο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Λοιπον 6 το απογευμα Δευτερας !!!

Αντε οργανωθειτεεεεεεε.... Και τα goody's ειναι μια χαρα, αλλα και εχει πολλες καφετεριες εκει γυρω... αν και στα goody's η αληθεια ειναι πως εχει απλα και θα ειμαστε πιο ανετα!!!

Δηλωστε συμμετοχες.... και θα παρουμε και απουσιες... χιχιχιχι....

mYQbp2.png

Καλα συμπεθερα σουπερ οι φωτος!!

Να ειναι καλα ο Γρηγορακης και να τον χαιρεστε!

Και το φορεμα δεν αμς το εδειξες ολοκληρο αλλα οσο ειδα πολυ καλο και πολυ ωραιο χρωμα!!!!!!!!!

mYQbp2.png

ελιτα περαστικα ειναι ιωσουλα που κυκλοφορει, κι εμενα και τα 2 την περασαν και η μικρη δεν εχει συνελθει ακομα τελειως. Ο πυρετος κραταει ενα 24ωρο αν δεν μπορει να αναπνευσει και εχει πολλες μυξουλες βαλτου πολυ ορο και αν εχεις τραβα του τις μυξουλες με συσκευη οτρισαλιν , ορο βαζε συνεχεια και θα ανοιξει η μυτουλα του , εγω πηρα μπουκαλι μεγαλο φυσιολογικο ορο συριγγα 5αρα κξαι της βαζω και 15φορες την ημερα, η συριγγα κανει πιο καλη δουλεια απο την αμπουλα γιατι μπαινει με πιο πολυ πιεση. Ενα κολπο που μου εχει πει η παιδιατρος ειναι να βαζω ορο με την συριγγα και μετα να γυρναω το μωρο μπρουμυτα στα ποδια μου και να του χτυπαω ελαφρα την πλατουλα ετσι βγαινουν ολα εξω και ξεκολλανε και οι βλεννες απο τα πνευμονακια και δεν εχει φοβο βρογχιολιτιδας. Επισης οσο ειμαστε ετσι της βαζω υγραντηρα στο δωματιο οταν κοιμαται, αν δεν εχεις μπορεις να τον βαλεις στο μπανιο και να ανοιξεις το καυτο νερο να τρεχει για πολυ ωρα να γεμισει υδρατμους να ρευστοποιηθουν οι μυξουλες η να τον βαλεις πανω απο κατσαρολα που βραζει νερο να αναπνεει τους υδρατμους βοηθαει πολυ

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

μπα ειχε μυξουλες στην αρχη τωρα ενα μικρομπουκοματακι και ξεροβηχα.η μπεμπα ειναι ζωηρη αλλα της εβαλα και ειχε 37 και δυο.το παλευει φαινεται.

και ο μπεμπης ξυπνησε ορεξατος τωρα τον επιασε το ντεπον του εβλα και δεν ειχε ουτε δεκατα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...