Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τζενακι, Ουτε που ξερω ποιες ωρες ειναι καλες. Μαλλον οταν λειπω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!

Παιδια δεν θελατε ομως!!!!!!!

Γενικα καλα ειμαστε. Αν εξαιρεσεις οτι εχουμε κανει το χειρουργειο καναμε εμβολιο και σκανε τα δοντακια μας, ειμαστε μεσα στην γκρινια........

Νατασσουλα κουραγιο δωστου πολλα φιλακια ειναι ενας μικρος ηρωας!!!!!:wink:

Ναι θελαμε παιδια κι εγω θελω και τριτο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

gia sas koritsia!!!!!

eho ligo aipnies kai leo gia na bo na do ti kanete!!!!!

emis vaftistikame kai itan ola telia !!!!i foufou eklapse poly ligo kai antekse se olo to party me hamogela kai palamakia !!!!kai trelo horo!!!!!

ayti tin evdomada trehoume na alazoume dora ....kai mas aresei poly !!!!

den ehoume vgalei donti ...me to bousoulima simera kati kaname ...stekomaste orthies kai horevoume,htipame palamakia kai trgoudame...

ayta !!!!

mou lipete poly!!!!

smouch!!!!!!!!

inka

AW3sp2.png

καλημερουδιααααααααααααααααααααα

αντε ξυπνηστε !!!!

εγω απο τα αγρια χαραματα σημερα !!

παω για δουλειααααααααα

να εχουμε οολοι μια υπροχη παρασκευηηη

φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλημέρα και απο εμάς!!

Ελίτα, σε βρίσκω πολύ υπεράνω... εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι τόόόόσο πολύ! Για χάρη του μικρού όμως καλά κάνεις!!

Ίνκα, να σου ζήσει η φουφού (τα είπαμε και στο fb)!!! Χάνεσαι και μας λείπεις!!

Νατάσα, εννοείται οτι το αγοράκι σου αξίζει όλο τον χρόνο του κόσμου!!!! Και εσύ όλο τον σεβασμό μας!!! Περάσατε πολύ δύσκολα αλλά όλα αυτά πέρασαν πια!!!:P:p:p

Cate, δεν ξερω που είναι τα goody's στην Αργυρούπολη....:confused::confused:

(ούτε καν η Αργυρούπολη, δεν ξέρω που βρίσκεται....:?:???:).

Όταν δεν οδηγείς είναι δύσκολα....:cry::cry:

Σήμερα έχουμε παιδίατρο και 2 εμβόλια, αλλά δυστυχώς έχουμε και μπούκωμα και ένα ψιλοβηχαλάκι και δεν ξέρω αν θα τα κάνουμε τελικά....:?:-?:?

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Σας διαβαζω καθε μερα αλλα τρεεεεχω και δεν φτανω με την δουλεια τα παιδια κλπ τα εχω δει ολα, εντωμεταξυ λειπει και η κοπελα που μας βοηθουσε στις δουλειες εφυγε να παει στους δικους της για 1 μηνα και εχω και αυτα, εχθες ολο το βραδυ σιδερωνα:(

Εμεις καλυτερα ειμαστε τελικα πυρετο ειχαμε μονο για 1 24ωρο αλλα συνεχιζουμε ακομα βηχα και μυξες αυριο κλεινουμε μια εβδομαδα ετσι και δεν λενε να φυγουν.

Σιλβη θεαααααααα η κορουλα!!!!

Ινκα τι επαθες και εχεις αυπνιες παιδι μου? Αντε να γινουμε τελειως καλα να συναντηθουμε να σας δωσουμε και το δωρακι σας!!!

Παρος με γεια η κουζινα!!

Mummycool εγω ψηφιζω βουυυυυυρ για το 2ο!!

Λιτσακι κι εμεις τα εχουμε αναβαλει τα εμβολια ειχαμε πνευμονιοκοκκο και μηνιγγιτιδας και μου ειπε η παιδιατρος να περασει τελειως ο βηχας και μετα αρα αργουμε εδω ο Αλκης εχει 10 μερες που το περασε και ακομα βηχει.

Δεν σας ειπα εχθες στον παιδικο ειχε παει ο παιδιατρος να τα εξετασει (παει καθε 15 μερες) και ο Αλκης του ελεγε .Μην με εξετασεις κυριε γιατρε σε παρακαλω πολυ ειμαι καλα δεν με ποναει ουτε η κοιλιτσα μου ουτε ο λαιμος μου ουτε το αυτακι μου ουτε εχω πυρετουλι με εξετασε η μαμα μου.. Αφου τον εξετασε λοιπον ο γιατρος του λεει: Με εξετασες πονηρε γιατρε θα δεις οταν μεγαλωσω θα γινω και εγω γιατρος και θα σου κανω ενεση να μαθεις!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

και επειδη μονη μιλαωωωω

που ειστε καλε ????

εβαλα φωτος ..τωρα που εμαθα ιωαννα δεν με πιανει κανεις !!!!

μερικες εινια με το λογοτυπο του φωτογραφου .....

Καλημέρα!!!!!!!!!!

καλά ο γιος Τζενάκη θεός!!!! και μπουσουλάει ε????? εμείς μάλλον προς τα πίσω πηγαινουμε οταν μπουσουλάμε χχχχχχχχχ

lX5Hp3.png

Κατερινάκι, Θεός ο Άλκης σου!!!! Δεν παίζεται!! Οι ατάκες των παιδιών είναι οι καλύτερες!! Όσο για τα εμβόλια και εμείς πνευμονιόκοκκου (3η δόση) και μηνιγγίτιδας (2η δοση) έχουμε να κάνουμε.... για να δούμε!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα κορίτσια!Σήμερα εχω δουλείες κατω αλλα εχει κρύο πως θα κατεβάσω την μπέμπα;;

Επίσης καθαρίζω το σπίτι και απορώ που την βρίσκουμε τόση βρώμα και σε μια εβδομάδα το σπίτι μοιάζει να είναι παρατημένο αιώνες τα νέυρα μου ειδικά αυτο το πάτωμα οσο και να καθαρίζω πάλι κατι θα έχει !

Τζένη τι κούκλος είναι αυτός στην φωτογραφ'ια με την γραβάτα;;;Πεθαίνω!Αλλα και η μαμά δεν πάει πισω το φόρεμα!

Cate δεχόμαστε την προτάση θα σας παντρευτούμε!

Κατερίνα δεν έσκασες στα γέλια οταν το είπε;;;;εγω δεν θα άντεχα με τίποτα!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω τρια παιδια ηθελα, ειμαστε κι εμις τρια αδελφια δηλαδη μια παρεα μονοι μας και μου αρεσει πολυ. Και οταν ημαστε μικροι και τωρα που μεγαλωσαμε και εχουμε κανει τις οικογενειες μας και μενουμε ετσι κοντα και παντα στα σπίτια μας υπαρχει βαβουρα.... Αλλα ετσι που ηρθαν τα πραγματα η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι, ο αντρας μου ούτε να το συζηταει ομως!!!!!!!

Τζενη θεος ο γιος!!!! Από κοντα φανταζομαι ακομα καλυτερος!!!!

Cate ουτως η αλλως δεν εχουν απαγορευσει το καπνισμα στους κλειστους χωρους. Μπορουμε και καμια οστρια στην παραλια αν και στην Αργυρουπολη εχει πολλες καφετεριες. Να πουμε λοιπον Δευτερα στις 6? (Ιωαννα ειδες οργανωνομαστε)

Η κορη μου αυτη η στιγμη κανει κουνια τον μπεμπη κι αυτος γελαει. Δεν εχει καταλαβει οτι καποια στιγμη θα τον απογειωσει!!!!!!

Σας στελνω ενα μειλ που μου στειλανε πρωι πρωι για να εχουμε σφαιρικες γνωσεις!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

νατάσσα καμιά φορά κι εμείς γινόμαστε αυτά που κοροιδεύουμε...που μας λένε το δικό μας στάθηκε 6 μηνών και 12 μηνών έλυσε την πρώτη του διαφορική.. αργά η γρήγορα όλα τα ίδια πράγματα θα κάνουν, ας μη βιαζόμαστε, έχουν όλη τους τη ζωή να περπατάνε και έχουν να πούνε πολλές κουβέντες....

έλενα έχω στρώσει ένα sleeping bag και μια κουβερτούλα της κίκο και φυσικά όλο στα πλακάκια είναι, πρεπει να στρώσω και χαλιά στο σαλόνι το σκ

κατερίνα δεν παίζεται ο άλκης!!! καλά του είπε του γιατρού!!!

τζένη τον πήγες για κούρεμα;;;; θα τρελαθώ!!!

i1lzp2.png

Αληθινές Έρευνες

Αν τσιρίζες για 8 χρόνια, 7 µήνες και 6 µέρες, θα δηµιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις µία κούπα καφέ.

(Δεν νοµίζω ότι αξίζει τον κόπο)

Ο οργασµός ενός γουρουνιού κρατάει 30 λεπτά

(Στην επόµενη ζωή µου, θέλω να είµαι γουρούνι)

(Πώς όµως το κατάλαßαν αυτό, και γιατί το έψαξαν..)

Αν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, χρησιµοποιείς 150 θερµίδες την ώρα.

(Μην το δοκιµάσετε στο σπίτι.... Στην δουλειά ίσως)

Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα µοναδικά όντα στην γη που κάνουν σεξ όχι µόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και για ευχαρίστηση.

(Γι' αυτό ο Φλίπερ το δελφίνι συνεχώς χαµογελούσε)

(Και τα γουρούνια έχουν 30 λεπτά οργασµό? Δεν µου φαίνεται δίκαιο αυτό.)

Ο ποιο δυνατός µυς στο σώµα µας, είναι η γλώσσα.

(........)

Ακόµα δεν το έχω χωνέψει για τα γουρούνια!

Οι δεξιόχειρες άνθρωποι ζουν κατά µέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.

(Αν χρησιµοποιείς και τα δύο χέρια χωρίζεις την διαφορά στα δύο?)

Το µυρµήγκι µπορεί να σηκώσει 50 φορές το ßάρος του, να τραßήξει 30 φορές το ßάρος του, και πέφτει πάντα στην δεξιά πλευρά όταν ζαλιστεί.

(Το µυρµήγκι από τι ζαλίζεται? Πίνει µπύρα BUD? // Πλήρωσαν οι φορολογούµενοι πολίτες για αυτήν την έρευνα? θα ήθελα κάποιος να µου δώσει µια υπεύθυνη απάντηση σε αυτό το θέµα)

Οι πολικές αρκούδες, είναι αριστερόχειρες!

(Καλά, και ποιος νοιάζεται γι αυτό? Και πως το ανακάλυψαν?)

Το γατόψαρο, έχει πάνω από 27,000 γευστικές απολήξεις.

(Τώρα τι είναι ΤΟΣΟ νόστιµο στον πάτο της λίµνης... ποιος ξέρει!)

Οι ψύλλοι µπορούν πηδήξουν 350 φορές το µ�κος του σώµατός τους. Είναι σαν να πηδάει ένας άνθρωπος ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου

(30 λεπτά.... Το φαντάζεστε? Και γιατί µόνο τα γουρούνια?)

Μια κατσαρίδα ζει για 9 µέρες χωρίς το κεφάλι της πριν πεθάνει από ασιτία.

(Τροµακτικό!)

Το αρσενικό «αλογάκι της Παναγιάς» δεν µπορεί να εκσπερµατώσει όσο το κεφάλι του είναι συνδεµένο ακόµα µε το σώµα του. Έτσι το θηλυκό, τον ßοηθάει την κατάλληλη στιγµή, αποκεφαλίζοντάς τον.

(«-Αγάπη µου, τελειώνω τώρα, ναι, ναι, ναι... Τι κάνεις αγάπη µου?...Μη το κεφάλι µου.... πονάει..ΑΑΑΑΑΑΑΑ»)

Τουλάχιστον τα γουρούνια περνάνε καλύτερα

Μερικά λιοντάρια, ζευγαρώνουν 50 φορές την ηµέρα

(Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να είµαι γουρούνι στην επόµενη ζωή µου.. προτιµώ την ποιότητα από την ποσότητα)

Οι πεταλούδες µυρίζουν µε τα πόδια τους.

(ουουου πολύ φετιχιστικό. Είναι σχεδόν το ίδιο ßλακεία όπως και µε το γατόψαρο.)

Το µάτι της στρουθοκαµήλου είναι µεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.

(Ξέρω κάποιους φίλους που έχουν το ίδιο πρόßληµα.)

Τα χρυσόψαρα δεν έχουν εγκέφαλο.

(Και τέτοιους φίλους έχω.)

Μετά από όλες αυτές τις έρευνες, εγώ ένα πράγμα έχω να πω:

''ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ"

nG0fp2.png yu71p2.png

Νατασσα πολυ γελιο το μειλ!!!

Εμενα η δικια μου ουτε μπουσουλαει ουτε στεκεται με το ενα χερι , μονο πιανεται απο το κρεβατι της και σηκωνεται οταν τα καταφερνει γιατι τις περισσοτερες φορες σκαει σαν καρπουζι πανω στην προσπαθεια ειναι και το βαρος βλεπεται:mrgreen: αλλα εχω μαθει να μην συγκρινω παιδια ολα θα τα κανει καποια στιγμη, ο αδερφος της 9μιση μηνων περπαταγε.

Εμεις εχουμε αντιθετο προβλημα εγω δεν θελω ουτε να ακουσω για αλλο ενω ο αντρας μου θελει και 3 και 4 παιδια:?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...