Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σιλβή, εμένα πριν μια εβδομάδα κάθισε μόνος του κι εσένα στέκεται; Απίστευτη μπέμπα, απίστευτη... Και είμαστε ίσα σε ηλικία. Τεμπέλαρος ο Δημητράκης... σνιφ, σνιφ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα αγορακια ειναι και πιο αργα σε ολα, λενε. Εγω πάλι τον δικο μου δεν τον συγκρινω γιατι στεναχωριεμαι, ολο χρονο του δινω για ολα.

Ιωαννα, οχι σακακι με το φορεμα, καμια σαρπα πιο χοντρη καλυτερα. Ετσι κι αλλιως στην εκκλησια θα τη βγαλεις. Μονο για το πηγαινε θα ειναι.

nG0fp2.png yu71p2.png

να μαι και εγω

καλησπερααααα ετσι για να μην παραπονιεται η ιωαννα ....κοριτσακι σε καταλαβαινω με τον καιρο ...δες το σαιτ που μου ειχε πει η cate ... και πραξε αναλογως , εγω παντως αν δεν κανει κρυο και το αντεχεις θα μ αρεσες και χωρις τπτ απο πανω ...ε μαμα εισαι !!! εκεινη την μερα μπορεις να φορας και τουαλετα χωρις να σε παρεξηγησει κανεις !!!!

σιλβη απλα δεν εχω λογια !!! η κορακλα σου περα απ το οτι στεκεται μονη της που εμενα τωρα κανει προσπαθειες ο χοντρουλης μου ειναι και πολυ ναζιαραααα λεμε !! τι σκερτσο ειναι αυτο ε ?? απο την μαμα το πηρε ??

εμας σημερα μας ακουσε οοοολη η πλατεια του Αργους ..τι το ηθελα !! κωσταλεξι θα τον κανω του το εταξααααααα

τον πηρα η καλη μαμα ( λεμε τωρα ) τον πηγα τον κουρεψα καναμε και κατι ψωνια και λεω δεν παω με μια φιλη για ενα καφεδακι και με το παιδακι μου μαζι ???? μιλαμε τον επιασε τετοια λυσσα αφου πρωτη φορα στους 8 μηνες εκανε ετσι ...αντε λεω νυσταζει..τπτ και τωρα δεν ξερω αν το πιστευετε η οχι ηταν ματιασμενος !!! με το που τον κοιταξε μια κυρια εκει διπλα ( βασικα ειχε το περιπτερο στη πλατεια) ηρεμησε και τον πηρα και φυγαμε και φυσικα ουτε λογος να κοιμηθει ....αφηστε που ενιωθα και τυψεις λεω θα λενε καλα το παιδι σπαραζει και αυτη θελει να πιει τον καφε της !!!

μηπως και τον ευχαριστηθηκα τελικα ?? τον ζητησα σε πλαστικο και τον ηπια σπιτιι

και να πεις πως δεν τον βγαζωωωωωω ??? μωρε μονη μου οπως λεει και η φιλη ιωαννα !!!

και μετα η μαμα ειχε οδοντιατροοοοοο και παλι συνεβησαν τα απιστευτα ...μεχρι και το μηχανημα με την σοδα που ειχε αυτος για τον καθαρισμο εκανε ενα μπαμμμμ και μας γεμισε με ασπριλες ...και σαν να μην εφτανε αυτο τσεπωσα και ενα σφραγισματακι !!!

μωρε καλα εκανα και δεν ηθελα να παωωωω κατι ηξεραααααα

Τα αγορακια ειναι και πιο αργα σε ολα, λενε. Εγω πάλι τον δικο μου δεν τον συγκρινω γιατι στεναχωριεμαι, ολο χρονο του δινω για ολα.

Ιωαννα, οχι σακακι με το φορεμα, καμια σαρπα πιο χοντρη καλυτερα. Ετσι κι αλλιως στην εκκλησια θα τη βγαλεις. Μονο για το πηγαινε θα ειναι.

καλα τα μεγαλα πνευματαααααα

και ελεγα ρε νατασα να σε παρω τηλ αλλα σκεφτομουν μηπως κοιμιζεις τα παιδια ...

βασικα κατα τις 8 και μιση που οδηγουσα και ημουν μονη μου σε σκεφτομουν !!!!

τι κανετε ??????

Να 'μαστε κι εμείς!!!

Κάναμε μπάνιο, ήπιαμε γαλατάκι και ώρα νανάκια!!! Ελπίζω να πάει μεχρι το πρωί....

Είμαι πολύ στεναχωρημένη! Πήρα μια ζακέτα (για μένα) απο το H&M το Σαββατο και την έπλυνα σήμερα για να την φορέσω αύριο και μπήκε στο πλύσιμο!! Είμαι τελείως χαζή....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Τζενακι, Ουτε που ξερω ποιες ωρες ειναι καλες. Μαλλον οταν λειπω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!

Παιδια δεν θελατε ομως!!!!!!!

Γενικα καλα ειμαστε. Αν εξαιρεσεις οτι εχουμε κανει το χειρουργειο καναμε εμβολιο και σκανε τα δοντακια μας, ειμαστε μεσα στην γκρινια........

nG0fp2.png yu71p2.png

kALHSPERA.SHMERA ΕΙΜασταν με το μπαμπα μας που πηρε αδεια και καναμε δουλιτσες.18 βαθμους εδω και αερα.εστρωσα διαδρομο τελικα χαλι που πηρα σημερα.και ειναι τελεια.τα μικρα η καλυτερη τους.τους εβαλα και μπουφαν και σκουφακι.

γΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ εδω στα βορεια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Τζενακι, Ουτε που ξερω ποιες ωρες ειναι καλες. Μαλλον οταν λειπω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!

Παιδια δεν θελατε ομως!!!!!!!

Γενικα καλα ειμαστε. Αν εξαιρεσεις οτι εχουμε κανει το χειρουργειο καναμε εμβολιο και σκανε τα δοντακια μας, ειμαστε μεσα στην γκρινια........

οκ λοιπον κανονισε να ερθεις παλι κατω για να τα ξαναπουμε :P:p

ελα μωρε νατασακι μια χαρα εινια το μικρακι

και σκεψου ποσα εχει περασει και βγαζει και αυτα τα παλιοδοντακια τωρα .......και μπορουμε να βρουμε κ πολλα ακομα ..παιδια δεν θελαμε ομως ????

ας τα λουστουμε !!! χιχι

θα σε παρω κανα τηλ να τα πουμε και αν δεν μπορεις γειωσε με θα σε καταλαβωωωωω

καλα δεν σας ειπα το κορυφαιο .. χθες αργα μεταμεσονυχτια ειπαμε με το μπαμπα να αφιερωσουμε λιγο χρονο ο ενας στον αλλο ..........και εκει στο μπαμ ξερετε πεταει μια τσιριδα ο μικρος και τρεχαμεεεεε τσακωνοταν με καποιον στον υπνο του !!!!!!

μολις ηρεμησε εριξα ενα γελιοοοοοο

ο δε μπαμπας μεσα στα νευρα χαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Το Σαββατο θα κανει παρτυ η μαμα του χριστοφορου, και θα παμε οικογενειακως.δε μπορω να πω οτι τρελαινομαι βεβαια για ευνοιτους λογους.αλλα δεν ειναι ωραιο να μην πηγαινουν τα αδερφακια του.Αυτο το παιδι 100 φορες γενεθλεια του κανουμε.Να πω την αληθεια δεν ηξερα πως θα του κανει και αυτη αργοτερα.

Το θεμα ειναι πως αν τα εκανε σπιτι δε θα πηγαιναμε απαραιτητα αλλ θα τα κανει σε παιδοτοπο και εχει καλεσει ολη την ταξη.δεν το σχολιαζω απλα υπερβολες.γυρω στα 30 παιδια!!!!ευτυχως δε μας ζητησε τιποτα, τοκανε με δικια της πρωτοβουλια γιοατι περσι δεν τοιυχε κανει τιποτα.

ουφ ο αντρας μου μου λεει να παμε και να ντυθω και να στολιστω, θα σας πω αλλη φορα γιατι.Απλα χαλιεμαι λιγο γιατι ο μικρος πηγαινει στο Αμερικανικο κολλεγιο(οχι επειδη εχει λεφτα βεβαια αλλα γιατι δουλευει η μανα του εκει)και φυσικα οπως καταλαβαινετε οι συμμαθητες ειναι απο υψηλη κοινωνια.μπρρρρρ!!!!μαλιστα ειναι μαζι με την κορη του θεμη αναστασιαδη λεει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

jend πολύ όμορφες οι φωτος σου!!!

Ελίτα, να πας και να είσαι μια καρακουκλάρα για να της μπεις στο μάτι!!! Όχι οτι χρειάζεσαι και πολύ προσπάθεια για να γίνεις καρακουκλάρα αλλά λέμε τώρα...

Πάω να την πέσω....

Καληνύχτα!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Μωρέ Νατασάκι το παιδάκι σου αξίζει όλο το χρόνο του κόσμου. Τα άλλα είναι χαζομάρες που λέμε οι μαμάδες να περνάει η ώρα

Θα τον πάμε τελικά εκείνον τον καφέ τη Δευτέρα; Οργανωθείτε και δηλώστε συμμετοχή και υποψήφια μέρη..... Σκεφτόμουν πως για απόγευμα Δευτέρας και κλειστό χώρο χωρίς κάπνα μια χαρά θα είναι και τα goody's στην Αργυρούπολη.

jend πολύ όμορφες οι φωτος σου!!!

Ελίτα, να πας και να είσαι μια καρακουκλάρα για να της μπεις στο μάτι!!! Όχι οτι χρειάζεσαι και πολύ προσπάθεια για να γίνεις καρακουκλάρα αλλά λέμε τώρα...

Πάω να την πέσω....

Καληνύχτα!!!!!!!!!!!!

πουλια στον αερα ποιανεις λιτσακι γιαυτο ακριβως.και μαλιστα μου λεει σημερα.θα κλεισεις ραντεβου στην κομμωτρια να σε χτενισει για το σαββατο?

ευκαιρια δωσισης βεβαια θα φτιαξω ριζα και θα καθαρισω ψαλιδα εχω να τα κοψω απο τοτε που ημουν εγκυος.

ευχαριστω για το κοπλιμεντο.

α της εχω φτιαξει βραχιολι κιολας.ειπαμε ειμαστε υπερανω και πανω απολα υριες!!!!

το υποσχαθικα ομως στον μικρο που με εβλεπε να τα φτιαχνω και καταλαβα πως χαρηκε οταν του τοπα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...